2010. január 9., szombat

Rossz válasz


A dokumentum ITT érhető el!5 megjegyzés:

 1. Hu de hasonló a munkahelyünk!!!!Csak az én munkahelyemen a vezetőség a rokonságot is alkotják egyben, és visszaélnek helyzetükkel megfélemlitik a dolgozókat.Megalázzák,eltapossák .
  Sajnos nincs mit tenni amig van akik védik az igazságtalanságot és a befolyásos vezetőket.
  Ezek a vezetők odavannak betonozva a beosztásukba, a kis dolgozó meg repül egyik helyről a másikra.Állandóan csak tanulni az új beosztást, de ezek semmivel nem foglalkoznak, pedig a munkahelyük másról szolna!!! Mit ér ezeknek a vezetőknek a gondozott, ha a dolgózóit sem becsülik meg?????

  VálaszTörlés
 2. Az intézet berkein belül nagyon népszerű a blog-od remélem tudod?! Úgy látom az előttem lévő komment-ből, hogy mind a hárman egy helyen dolgozhatunk...talán az ehhez hasonló esetek megszüntetésének lehetőségén is el kellene gondolkodnunk már végre. Némi összefogás és eltökéltség lenne szükséges a megfelelő emberekkel és működhet a dolog.

  VálaszTörlés
 3. A népszerűség múlandó, és nem biztos, hogy azt kéne támadni, aki az ételt a szádba adja. El kéne gondolkodni talán, hogy van-e létjogosultságod ilyen helyen dolgozni, és nem gondolsz bele azzal, hogy az átgondolatlan nyilatkozataiddal milyen kárt okozol az intézménynek, és az ott dolgozó becsületes dolgozóknak is.

  VálaszTörlés
 4. Köszönjük a válaszokat. Számunkra minden vélemény fontos!

  VálaszTörlés
 5. Boruljon már ki az a bizonyos bili ami nagyon de nagyon tele van.Minden dolgozónak szurkolok,hogy megvédjék a becsületüket.

  VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)