2011. június 10., péntek

ITT AZ IDŐ!



Nagyot üssetek, annál jobb!



Visszakapjátok, ne féljetek!

Most már lehet pihenni!
Az ellenőrök elvégzik a munkát!!!



Most mondjátok, hogy nem történt semmi!!!

A PEZSGŐ


Nagyításért kattintson a képre!

Köztünk élnek, és irányítanak…


A pszichopata kevés érzelmet mutat önmagán kívül bárki iránt. Erős hajlamot mutat a hazudozásra. Vakmerő, kalandvágyó, és tehetséges szélhámos, aki könnyedén manipulál másokat, és nem érez bűntudatot, ha fájdalmat, szenvedést okoz másoknak.

Az antiszociális személyiségű emberek kevés felelősségérzettel, fogyatékos erkölcsi érzékkel rendelkeznek, így nem törődnek másokkal. Viselkedésüket elsősorban szükségleteik irányítják, lelkiismeretük hiányzik. A pszichopata kevés érzelmet mutat önmagán kívül bárki iránt, nem érez bűntudatot, ha fájdalmat, szenvedést okoz másoknak.

Erős hajlamot mutat a hazudozásra, vakmerő izgalmakat, kalandokat keres, veszélyérzete és büntetéstől való félelme csekély. Mivel könnyedén manipulál másokat, "tehetséges" szélhámos: akár házasságszédelgőként, akár üzleti ügyekben képes "nagyszabású manőverekre". Ügyesen kelti a hatékonyság és őszinteség látszatát munkainterjúkon, ám a megszerzett állás megtartására azonban már többnyire képtelen.

Az antiszociális személyiségre jellemző a rendkívül gyenge frusztrációs tolerancia, ami azt jelenti, hogy az egyén képtelen örömszerző tevékenységét elhalasztani - a "normális" személyiség vágyainak kielégítését már igen korán megtanulja későbbre halasztani.

Nyugtalansága, kalandkeresése, impulzivitása miatt gyakran eladósodik, elhagyja családját, bűnügyekbe keveredik - korábban a pszichopátia fogalmát szorosan összekapcsolták a bűnözéssel. Ha lebukik, megbánása nagyon meggyőzőnek tűnik, gyakran kap új esélyt, azonban amit mond, egyszerűen nincs összefüggésben érzéseivel, cselekedeteivel.

Az antiszociális személyiség további jellemzői:

- simulékonyság, felületes kedvesség, báj,
- egocentrikus, nagyzásos önértékelés, szeretetképtelenség,
hajlam az unalomra,
- kóros hazudozás, csalás,becsület, szégyenérzet és empátia hiánya,
érzelmek szegényessége, emocionális mélység hiánya, másokkal való törődésre való képtelenség, "parazita" életstílus,
- promiszkuitás (gyakori partnerváltás) a szexuális kapcsolatokban,
- jó intellektus,
- több házasság, zavaros családi élet,
- reális, hosszú távú tervek hiánya.

Forrás: ITT!

Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

2011. június 9., csütörtök

A harangok az igaz emberekért szólnak!



Igazgatónknak!

Tegnap ismét bebizonyította, képtelen arra, hogy az igazságot képviselje!  Elrendelte a értekezlet szünetet (bizonyára azért, hogy a fél óra alatt úgy is mindenki siet haza, mert van aki éjszakás volt, van aki éjszakára megy, és van akinek megy a busza, avagy a vonata), csak azért, hogy véget vessen az ön számára kínos összejövetelnek! Ezt szépen megoldotta! Mit ígért? Teljes támogatását! Ez is már eleve hazugság volt! A  munkaértekezlet a szakszervezet elnöke kérésére lett összehívva, aztán ön, valamiért a visszájára fordította azt! (Nem meglepő, de kicsit árulkodó.)
A másik! Nem a blog miatt van az intézetnek rossz híre (a vezetők tettek ezért, rendesen). Megkérhetném, hogy ha még egyszer megemlíti Uray Erzsébet nevét - mivel őt negatív színben tüntette fel - akkor legyen szíves, azt csupa nagybetűvel mondani! 

Más. A mondandója semmit nem ért! Miért nem kezdte el cáfolni azokat az állításokat amit hallott, illetve itt olvasott? Pl.: Önért nem fizettek egy fillért sem, nem történtek csalások stb.! Ezen fog elcsúszni, tudja ön is, és mi is! Semmi konkrétumot nem említett, nem cáfolt. A felszólalása elégtelen!
............................. is mondta a valótlant! Szinte mi restelltük, ennyi hazugság, hogy fér ki a száján? Nem tud adni az intézet szociális támogatást? Mióta tartozik a kártyapénz ide? Útiköltség térítés? Ha jól belegondolok, már felvették 5 évre előre! ............................. is és a teljes vezetőség is! Amit a dolgozók kapnak, azt nem lehet átcsoportosítani?  A 2009-es vásárlási utalványokat is megpróbálta elvenni a dolgozóktól Dologi kiadásra akarta átcsoportosítani! Mindez csak azért, hogy az önök jóvoltából keletkezett hiányt pótolni tudják! Hála Istennek ez nem sikerült! De mi az ami sikerült? Nagyon sok minden, amivel megrövidítették a dolgozókat! Mindenre fény fog derülni. 
Nagyon remélem, a mostani ellenőrzés is kiszúrja a csalásokat! Szociális keretből való foglalkoztatás? (Majd segítünk nekik egy kicsit.) A raktárosunk fizetését ebből a keretből biztosították! Mit végzett? Az első perctől kezdve azt, amiért az intézet megkapta a bérkeretet! A mostani pénzügyi csoportvezetőt is ennek a keretnek a terhére vették fel, no és láss csodát, a kezdetektől, azt a munkát végzi, amit most! Ezért is megkapták a bérkeretet! Sorolhatnám, de most nem teszem.
Térjünk vissza a raktároshoz. Jó párszor degeszre zabálták magukat a vezetők amikor ez a nő sütött, főzött nekik! Hol otthon, hol a mosodában, persze munkaidő alatt, marhapörkölt, palacsinta, stb.  No és, hogy megemlítsem a töménytelen süteményt! Önöket így (is) meg lehetett vásárolni!
 

Itt van már a nyár, és én bízom benne, hogy nem sokáig fognak napozni, mert olyan helyre kerülnek, ahova nem süt be a nap!

 

2011. június 7., kedd

Az igazság nem marad odaát...


Judit barátnőmnek ajánlva, szeretettel:

Ha valaki a szívére teszi a kezét, és azt mondja, hogy nekem tiszta a lelkiismeretem, - miközben bűnt bűnre halmoz, – az bizony már a kárhozatban van. Nem lesz, majd, valamikor a halála után, hanem már most is ott van…
Mert aki azt mondja a jóra, hogy rossz, az igazra azt, hogy hazug, a szentre pedig, hogy gonosz, az már elvesztette a képességét a helyes meglátására, így annak választására is.
Reménytelen eset…

Nem azért mert nincs kegyelem, hanem azért, mert az csak annak adatik, aki kegyelemért az Istenhez kiált. Mert aki bűnös, az tudja magáról legbelül…
Aki azonban bűnös, és azt hiszi, hogy ő jó, az elveszett… Ő a Sátánt szolgálja, őt látja istenének, ebből az állapotból pedig nincs visszaút. Maga a téves látás is eredménye a kárhozatnak.

Nálunk is fejtetejére állt minden. Nemcsak nálunk, hanem az egész országban, sőt…
Az igazi értékeket próbálják értéktelennek beállítani, az igazságot pedig lábbal tiporni… 
Nem tudják, hogy az igazság önmagában is megáll… Akkor is, ha látszólag nem szolgáltatják ki, vagy úgy tűnik nem jut érvényre…  Mert az igazság magában hordozza érvényesülését… Ilyen a természete... Mindig győzedelmeskedik.

Nálunk nem kap jutalmat az, aki megérdemelné, akit viszont fegyelmivel, sőt véglegesen kellene eltávolítani, az meg jutalmat és elismerést kap…
Akit előléptetni kellene, azt lefokozzák, akit kinevezni, azt kirúgják, akit megbüntetni, azt megdícsérik…
Aki megvédi a betegeket és a dolgozókat, azt kárhoztatják… Aki megrugdossa, megvereti, azt kitüntetik, vagy kiemelt nyugdíj mellett visszaveszik…
Aki egy munkakört sem képes ellátni, az több munkahelyről vesz föl fizetést…
Aki lop, annak még több jár abból ami a másé, aki védi a vagyont, azt kiközösítik…
Aki beteg, azt táppénzcsalással rágalmazzák, aki táppénzcsaló, azt magas fizetéssel, elismeréssel honorálják. 
Aki dolgozik, azt halálra terhelik, aki be sem jár, mert a nemlétező csúsztatását tölti, az havonta wellness konferenciákra utazik közpénzből…
A megbízható dolgozókról a hátuk mögött feljegyzéseket írogatnak az ingyenélő besúgók, amit az igazgatók – bár el nem hisznek, de - tényként kezelnek…

Hova vezet ez? Igen, oda, az örök sötétségbe...

Itt az ideje, hogy feltegyen egy kérdést magának:
Ön kinek a szolgálatában áll?


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

Olvasói levelek -
Kitüntetett bán(t)ásmód


„Nem fogják megtalálni, mert ez a saját lábnyoma!

Innen nézve, hasonlít ahhoz, amit ő hagyott az egyik betege összerugdosása során. Amikor piásan belökte a "szimuláns" beteget a liftbe, és ütötte, verte, lábbal rugdosta! Aztán azt hazudta, hogy gyógyszertől lett kék-zöld a beteg! Jegyzőkönyv sem készült, a beteget nem vihették kórházba sem!”

„És gyorsan másik osztályra tették, na de nem a verekedős főnővért, hanem a beteget. Pedig inkább az intézetből kellett volna eltávolítani fegyelmivel, mert aki ittasan verekszik az nem való betegek közé és főleg nem főnővérnek.”

„Cigány nők körében nem szokatlan a verekedés. Rendszerint egymás hajába kapaszkodnak. Ha isznak, kivetkőznek önmagukból, képesek a fekvő emberbe is belerúgni. Jelen esetben is a fekvő beteget rugdosta. Látleletet nem engedtek készíttetni, igazgatónő nem fogadta a panasztevő beteget. Az ellátottjogi képviselő pedig elhitte, amit hazudott a főnővér!

„Látlelet nem készülhetett. A nyolc napon túli sérülését házon belül kellett gyógyítani, nehogy kitudódjon!!! Ott voltam, senki nem mert szólni. Bíztunk a jogi képviselőbe, hogy majd intézkedik. Igazgatónőhöz többszöri próbálkozásra se jutott be a beteg. Az is kikapott, aki megpróbált segíteni neki, hogy bejusson.”


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

VISSZASZÁMLÁLÓ


Kedves Olvasók! Az oldalsó panelen elhelyeztünk egy számlálót, amit egy kedves kis Cica (Psszt, alszik!) felügyel.

Az igazgatónőt 2011. március 29. távolították el (Van, aki próbálja ezt finomabban megfogalmazni, de a lényeg ugyanaz marad: jelenléte elviselhetetlenné vált a vezetésben.), és három hónapra nevezték ki az új „Vezérigazgatót”. Jó, ha figyelünk a számokra! Egy hónap lement már, így elkezdhetjük a visszaszámlálást. Érdemes figyelni a pályázati kiírásokat (ITT!),  azonban az intézményről harminc nap után sincsen semmi hír! Azt beszélik, hogy a három hónap már nem is három hónap, hanem hat, vagy ki tudja, meddig mennek el a hantázásba. Most június 1. van, és kezdődik a nyár. Biztosak vagyunk benne, hogy sokan nagyon, de nagyon meg fognak izzadni a nagy hőségben. Mi addig belevetjük magunkat egy függőágyba, és hűsítőt kortyolva figyeljük az eseményeket. Ráérünk az árnyékban…

  
Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook