2010. július 17., szombat

TERMINÁTOR


Ismét nem azt olvastuk amit vártunk! Azt vártuk, várjuk, hogy az intézmény rossz híréért felelős vezetők, ha nem is önként, de felállnak. Ezzel szemben mi történt? Már nem csak a betegek kaphatnak verést, most következnek a dolgózók! Gratulálunk! Igazgatónő! Ahhoz, hogy valaki jó vezető legyen, kevés ha rokon, ezenkívül rendelkeznie kell ÁPOLÁSI és VEZETŐI ismeretekkel, EMPÁTIÁVAL, műveltséggel. Ebben az esetben itt minden hiányzik!  Van: nagyképűség, hazugság, valótlan dolgok kitalálása, na és önteltség.  Arról nem is beszélve, hogy a betegeket anyagilag kihasználja, meglopja és sajnos verik is. Ezek tények, már szinte minden kiderült. Ezt tetézni csak azzal lehet, ha a dolgozó fölé tornyosul fenyegetve, mint egy kocsmában, hogy megveri. Teszi ezt úgy, hogy az ottani vezető meg sem mer szólalni, mintha nem látna, nem hallana semmit. Tehát ő sem alkalmas vezető!  De ő a Zsanai polgármester húga, aki önnek munkáltatója. Várjuk a cáfolatot, hogy nem így történt! Ha igen, kérjük közölje, hogy ki lesz a fegyelmi ügy vizsgálóbiztosa. Csak szólunk, a főorvosnő már nem hiteles! A fenti írás természetesen a 9-es osztály főnővéréről szól, bár szerintem ezt megyén kivül is tudják! Várom szives megszólalásukat és azt, hogy tervezik ezt az ügyet lerendezni. Remélem nem a szokásos módon, hogy: "Dögöljön meg, aki írni mer!"  A hétfő reggeli főnővéri értekezleten, a főnővéreket sziveskedjen tájékoztatni az ügy további folytatásáról!


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

20 megjegyzés:

  1. Kívül álló független vizsgálóbiztosra van szükség.
    A főorvos asszony alkalmatlan a feladatra.
    Nem nézi a lakókat se de a dolgozókat se,de még az igazságtól is távol áll,úgy viselkedik.Mária

    VálaszTörlés
  2. A fegyelmi vizsgálat lefolytatásáról egyértelműen rendelkezik a közalkalmazotti törvény. Csak használni kell és nem látszólagos vizsgálatokat rendezni.

    VálaszTörlés
  3. Jó fej a zsanai polgármester!!Nem ijed meg az árnyékától!!Meg érne egy hét ajtó csapkodást!!!

    VálaszTörlés
  4. A közvetlen felettesem tudtommal nem volt jelen. Igaz arról sem tudok, hogy számonkérte volna a főnővért, hogy egyik beosztottját, munkiavégzés közben, a munkahelyén, lakók előtt, hogy merte megfenyegetni? Függetlenül attól, hogy ő, hogyan vélekedik a blogról...

    VálaszTörlés
  5. B.B. Az intézetben már nincs olyan pasi aki megfelelne???

    VálaszTörlés
  6. Protest!
    A közvetlen felettesedtől semmi jót ne várj!Amilyenek még képesek lesznek többen azt állítani Te szóltál először rosszat amivel felhergelted ezt a rossz hírű főnővért.A férje miatt nem az igazság kiderítése a lényeg neki!
    A többi kollegád meg számoljon el a lelkiismeretével ha van neki!Lehet olyan lelketlenek Ők is mint a 9-es főnővére!

    VálaszTörlés
  7. Te tolvaj!

    Nem heteid, csak napjaid vannak hátra...

    VálaszTörlés
  8. Kiállunk a főnővér mellett!!!Negyede sem igaz amit a Böske felírt!!!Nem várom el,hogy megjelenjen!Az igazság nem adatik közzé!

    VálaszTörlés
  9. Úgy legyen!! Nem tudom elgondolkodik már azon miért is nem szeretik?? Mert az úristenért nem érti ám! Az már kezd neki derengeni az igazgatónő hamar gazdagodott és megváltozott!! Akkor hátha ebbe a témába is megvilágosodik!!!!

    VálaszTörlés
  10. Miért ne lehetne az, hogy a Böske is utálja már a dolgai miatt!!!!

    VálaszTörlés
  11. Ja a Böske errefelé a dokinő!!!!

    VálaszTörlés
  12. Megszólalt a 3-as oszt!!!!!! A védelem!!! De csak itt mert bent hangoztatja menyire utálja!!!

    VálaszTörlés
  13. Bocs ordibálos Böske!!!

    VálaszTörlés
  14. Én már akkor is pofánverném az illetőt, ha csak fenyegeti a páromat, dehogy várnék a tényleges bántalmazásig! Mit képzelnek ezek magukról, hogy fenyegetődzni mernek bárkivel szemben is? Mivel többek ők bárkinél is? Mindig van erősebb mindenkinél, legfeljebb többen lesznek akik visszaütnek! Attól, hogy valaki munkahelyi főnök, attól még nem lesz "nagyobb ember", csak nagyobbat eshet. Mármint pofára!

    VálaszTörlés
  15. Munkahelyi főnök, de csak a kilences osztályon. Mit keresett egyáltalán a fogiban??? Hol volt a kedves Miskolczi Úr aki elméletileg arra figyel, hogy minden rendben menjen az intézetben??? Ha mégsem ezért lenne ott akkor meg árulja már el valaki végre, hogy mi a frászt keres ott?

    VálaszTörlés
  16. Nyugalom. Járja csak mindenki a saját útját, de ahol ezek keresztezik egymást, ott nem lesz irgalom.

    VálaszTörlés
  17. A Miskolzci úr,nagyon figyelhet ha ennyi sok minden megtörtént,és nem is tudtak róla.
    Tesz Ő valamit a fizetésért,én úgy látom nem .
    Sok aki figyel, ellenőriz,a betegeket mégis bánthatják,a dolgozókat terrorizálják, még se nincs nálunk egy ember akinek el lehetne mondani a problémákat.Mert ha szólni mernék én lennék megalázva,hazugnak nevezve.Sok embernek nem is adnék fizetést, mert nem tesz érte semmit.Munkás

    VálaszTörlés
  18. Nem figyel ő semmi másra csak,azért van itt mert kell egy besúgó aki elmondja a híreket a vezetőknek, mit hallott az osztályokon.Dolgozó

    VálaszTörlés
  19. Kpné majd mondja az Ügyészségi kihallgatáson, hogy kérem szépen az úgy történt, hogy vissza ütött!?
    De Erzsikét ismerve Ő nem süllyed le piaci szintre.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)