2010. szeptember 9., csütörtök

Szembe sülés – szem besülés


Tegnap szembesítésre hívtak a rendőrségre, abban az ügyben, melyben feljelentést tettem egy kolléganő ellen, aki tettlegességgel fenyegetett meg munkahelyemen. Lásd: ITT!  és ITT! 

Az eredmény elmaradt, mint azt előre tudni lehetett. Egy állítás, egy tagadás, a tanúk pedig nem tanúk, mint kiderült.

Nem is értem, miért nem tanítják már a jogi egyetemen, és a rendőrtiszti főiskolán, hogy nem kell szembesítést tartani olyan emberrel, aki szemrebbenés nélkül belenéz a másik arcába, és belehazudik! 

A kolléganő, aki három nappal az eset után igazgatónőnél a jegyzőkönyvbe még azt nyilatkozta, hogy nem emlékszik hogy megfenyegetett és sértegetett, tegnap már határozottan emlékezett, hogy ilyen nem történt, s ilyet ő nem mondott!

Eszembe jutott egyik kolléganőm, aki felháborodva azon, hogy őt a rendőrség beidézte tanúként, azt mondta munkatársi megbeszélésen nekem, hogy hagyjam ki ebből a kollégákat, és őt is! Majd két kezét felrakva azt mondta: Oldd meg, ez a te problémád! (Csak csendben jegyzem meg, ő hivatalos minőségében, segítő egy szociális intézményben!)

Többed magával, tanúja volt a készülődő eseményeknek, csakúgy mint az esetnek, sőt, még vállveregetéssel is megerősítették tettében a fenyegetőt! Biztos kellemetlen lehet… Főleg úgy, hogy a hazugság mellett kell hamisan tanúznia, ráadásul többször is! Sajnálom őket. Nem lesajnálom, hanem őszinte aggodalommal tekintek jövőjük elé, mert ők nem tudják, hogy  minden helytelen tettük visszaköszön a későbbiek során. S ez nem csak a hívekre vonatkozik: Isten nem ver bottal… Ez azt jelenti, hogy nem az Isten bünteti meg őket, - ahogyan sokan, így szeretnék értelmezni, - hanem ők, saját magukat.


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

23 megjegyzés:

  1. Isten nem büntet, hanem tanít, mint a szerető atya. Még akkor is, ha ezt nehéz elfogadni. Isten megengedi a gonoszságot, de sohasem támogatja!
    Az emberek pedig hajlamosabbak Istentől számon kérni azt, amit embertársaiktól kellene!

    VálaszTörlés
  2. BB tanú vallomását megvásárolták azzal,hogy testvérét felvették dolgozni az intézetbe!!!!!!
    Hát a dolgok itt így működnek!!!!Kéz-kezet mos!!

    VálaszTörlés
  3. Kpné is szedheti a sátorfáját az igazgatónővel orvosainkkal együtt.Tudja mindenki,hogy hazudik verésre utasítja a dolgozót,de ő az igazgatónő unoka tesója neki mindent lehet.Igazgatónő ha mennie kell a rokonait ne,hogy itt felejtse!
    Ugye nem történt semmi? Csak annyi hogy hazugságon alapul az intézet vezetése!Dolgozó

    VálaszTörlés
  4. Ilyen sok kétszínű dolgozója van az intézetnek?
    Nincs bennük,becsület, a lakók iránt?
    Tanúvallomást meg lehet vásárolni? Az a dolgozó nem tudja mi a becsület!Hazugság az olyan dolgozóknak az egész élete! Szégyen!Hogy ilyen meg történhetett.Mária

    VálaszTörlés
  5. Ha majd a hamis tanúzásért kapnak néhány hónap
    elzárást, akkor majd gondolkodnak,hogy csak nem éri meg hazudni!Gabi

    VálaszTörlés
  6. Ne néhány hónapot kapjanak,néhány évet!
    Félre vezeték a hatóságot akadályozták a nyomozást a hazugságaikkal.Nem védelmezték a rájuk bízott lakókat!

    VálaszTörlés
  7. A közalkalmazotti tanácsot nem visszahívták, mint azt gondolják sokan az aláírásgyűjtések miatt, hanem három tag lemondása miatt feloszlott!
    Az aláírásgyűjtés bár sikeresnek tűnt, nem került bevetésre az utolsó közalkalmazotti tanácsülésen.
    A rendőrségen a fenyegető főnővér azt állította, hogy igaza volt, amikor a közalkalmazotti tanácstagságomat kérdőjelezte meg, hiszen beigazolódott, mert visszahívtak bennünket! (Amiről ő egyébként csak most értesült. Mondtam neki, hiszen aláírtad, nem most értesültél róla! "Aláírni aláírtam, de nem tudtam, hogy feloszlott!)
    Nincs ok okozati összefüggés, ráadásul az aláírásgyűjtés nyomásgyakorlással történt, csakúgy, mint a pénzgyűjtés, vagy a tüntetésen való részvétel!

    Még mielőtt a "másik oldal" reagálna, olvassa el még egyszer figyelmesen!

    VálaszTörlés
  8. Ez a főnővér egy beteges hazudozó!
    Nincs jelentősége a szavának,mindenkinek mást mond,és másképpen. Feledékenysége okozza !
    De rokona az igazgatónőnek!

    VálaszTörlés
  9. Én és mindenki tudta előre ez a főnővér mindenki szemébe képes belehazudni! Egy gátlástalan hatalmaskodó senki, annyi tényleg az előnye, hogy rokon! Eltakarodhatna már a színről úgy végleg!!

    VálaszTörlés
  10. Viszi az igazgatónő magával amikor Ő is indul.
    Fel hívtuk már többen is a figyelmét! A rokonait ne felejtse itt! Csak nem feledékeny?

    VálaszTörlés
  11. T.Protest!!
    Ki az a három tag aki lemondott?Erről eddig nem hallottam!Ha ,igaz amit írt,kérem válaszoljon!!!

    VálaszTörlés
  12. Nagyon érdekelne az mit éreznek az otthonukban azok a kollegák akik hallották ennek az igen tisztességtelen főnővérnek azon kijelentését, hogy megfenyegette Erzsikét.Mindezek ellenére hazudtak! Valami csak megmozdul bennük otthon hisz tudják igazságtalanok voltak!Ha pedig semmi jele a lelkiismeret furdalásnak akkor bizony nem az intézetben kéne nekik dolgozni!
    Félelmetes de tegyük fel életveszélyes sérüléseket okozott volna ez a becstelen főnőővér akkor is képesek lettek volna azt állítani semmi nem igaz??? Vagy épp azt állították volna Erzsike magának okozta mert a sérülés már tény?

    VálaszTörlés
  13. Ezek nem éreznek semmit, se a munkahelyükön, sem otthon. Vegetálnak csak, és próbálják túlélni a napokat, a munkáltató pedig megjutalmazza őket minden hónap elején a cinkos összefogásért. Nem is lehet rájuk igazán haragudni, ezek ilyen lények.

    VálaszTörlés
  14. 13:10-nek

    Ön hazudik, mint a vízfolyás, boldogítson vele másokat.
    Itt az ön véleménye sz@rt se ér, kotródjon a gazdáihoz, várja onnét a csontot.

    VálaszTörlés
  15. Túl keményen fogalmaztam. Javítok:
    Ön hazudik, mint a vízfolyás, boldogítson vele másokat.
    Itt az ön véleménye semmit sem ér, kotródjon a gazdáihoz, várja onnét a -húsos- csontot.

    VálaszTörlés
  16. Igen mélyre süllyedt ez a hazudozó főnővér!De üzenem neki a bumeráng visszaüt.Majd szembesül vele várjon nyugodtan ígérem nem fog aludni az idegtől, akkor majd megtudja milyen az ha bántanak valakit, igaz ő igazságosan lesz meghurcolva!Még azt is megfogja bánni, hogy egyáltalán az intézetbe jött dolgozni. Sok embernek kivívta a haragját,sok dolgozót lealjasított, szekírozott,lelkileg tönkretett, ezért megkapja méltó büntetését!
    Elérte azt családok egészségi állapota megy tönkre az aljas viselkedése miatt, hát akkor megkapja őnagysága is azt amit megérdemel.

    VálaszTörlés
  17. Jövőhéten nagy munkaértekezlet lesz! Az igazgatónő felold mindenkit a kötelező hazugság alól és akkor ezek szerint a 9-es osztály főnővére is kénytelen lesz igazat mondani hacsak bele nem betegszik!:)

    VálaszTörlés
  18. Szept. 10. 19:51
    19:51 Miért nem kérdezi meg a tanács volt elnökét, a 7. osztály főnővérét?
    Írásban lemondott ez elnök. Lemondott még írásban a 3. osztály ápolója, valamint az elnök beosztottja szóban. Mivel ő személyesen nem jelent meg, és nem nyújtotta be írásos lemondását, ezért ezt nem lehetett figyelembe venni... Helyette önként lemondott még egy tanácstagtag írásban.
    Három fő lemondása elegendő a tanács feloszlatásához és az újra választáshoz. Indokolni, úgy tudom, senki sem indokolta.

    VálaszTörlés
  19. Ezen már nem kell csodálkozni,mert itt Gyevi bíró
    útmutatásai,nem a törvény előírásai szerint
    történik minden ides-tova már 1o-éve!

    VálaszTörlés
  20. Lehet,hogy azok mondtak le akiknek ég a talaj a lábuk alatt! Vagy nem akarnak hamis tanúként büntetést és gyorsan lemondanak minden tisztségről. És mennek vallomást tenni,hogy ezzel a büntetést elkerülhessék.De lehet,hogy már az utolsó órába teszik ezt.

    VálaszTörlés
  21. Nem jöttek be ezek az aláírásgyűjtő akciók!A pénzgyűjtésnek uzsorás lett a vége.
    A sétálásnak beégés.Ráadásul az igazgatót is lecseszte a Patkó tó fura ura:)
    A közalkalmazotti tanácsot meg nem sikerült visszahívni, sőt azok mondtak le, akik le akarták mondatni Urayt! Ha jól értettem!!!:):)
    Uray elleni beadványuk meg túl árulkodó, de csak róluk!
    Én nem gyűjtenék a helyükben több aláírást, hacsak nem akarnak bocsánatot kérni!:)

    VálaszTörlés
  22. Bocsánatkérést szemtől szembe kérjék,ne aláírás gyűjtésen keresztül.Úgy nem az igazi,annak semmi értelme.Aki normális embernek tartja magát azt egy bocsánat kérés nem kicsinyít le.Inkább naggyá tesz.Gabi

    VálaszTörlés
  23. Az "OLDD MEG EZ A TE PROBLÉMÁD KOLLÉGANŐ", ÚGY HALLOM AZ ÁLLAMVIZSGÁN IS FELTETTE A KÉT KEZÉT! VISSZATAPSOLTÁK, PEDIG ELKÍSÉRTÉK A KOLLÉGÁI IS, TEHÁT DRUKKEREKBEN NEM VOLT HIÁNY.
    NEM ÉRTEM, HISZEN A NYELVVIZSGÁT IS ELTÖRÖLTÉK MÁR!
    nagyon blamázs

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)