2011. március 22., kedd

A Blog válaszol XVIII.



„Az ellenőrzési szabályzatot, melyet ti most közöltetek: a Dél-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal alkalmazottja Tóth Józsefné készítette, mint egy prezentációt 2010. február 18-án 12.óra 56 perckor.
Nem általános érvényű és nem törvény erejű.
Ez kizárólag csak oktatási anyag.
Ti internet tolvajok, azt hiszitek, hogy okosak vagytok, szégyelljétek magatokat.

Minden cselekedetek csak a hazugságon és a plágiumon alapul.

Névtelen hozzászólásként érkezett - 2011. március 20. 19:07

---------------------------------------------------------------------------

03.20. 19:07-nek!
"Ha a hülyeségét és a hozzá nem értését akarta "csillogtatni", hát az sikerült! 
Az említett prezentáció a hatályos jogszabályi rendelkezésekben foglaltaknak mintegy "lefordítása" az egyes, az azokban foglaltakat alkalmazni, belső szabályzataikat kimunkálni köteles intézményvezetők számára (mert a vezetői tisztségüket általában nem a hozzáértésük alapján nyerik el!)
A prezentáció ugyan valóban nem, de az abban hivatkozott jogszabályok viszont kötelezőek minden intézmény számára, még ha nem is törvényerejűek (így, egybeírva!) mert nem csak törvények, hanem további "alsóbbrendű" jogszabályok is szabályozzák pl. az ellenőrzések rendjét.
Szerintem egyébként sem arról volt szó, hogy ez a halasi szabályzat lenne, hanem arról, hogy így kellene!
Nem lennének általános érvényűek a prezentációban foglaltak? Csak Csongrád megyére, esetleg csak egy falura lennének érvényesek? Jól tudjuk, hogy egyesek helyi törvényeket szeretnének alkotni, de ennyire?
Internet tolvaj? Bocsika, de az mit is lop? WIFI-t, vagy letöltési sebességet? Előbb meg kellene tanulni az egyes fogalmak és kifejezések valódi jelentését, csak azután írogatni, mert így az egész csak a korábbi hülyeségek tromfolása.
Amúgy meg kell kérdeznem a kedves megjegyzésírót: Ha az anyáddal, vagy apáddal tették volna mindezeket, akkor is csak rágalomnak tartanád mindezeket, mert a belső vizsgálatok szerint nem történt semmi! Nem Te voltál esetleg az egyik "vizsgálódó" hogy ennyire vakon hiszel az eredmény(?) igazában?" 

Detonator - 2011. március 21. 11:02


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

12 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy ő vizsgált és igen busás haszon fejében leírta, hogy nem történt semmi és most lehet, hogy ég a lába alatt a talaj és azért támad.

    VálaszTörlés
  2. Égjen is annyira a lába alatt a talaj mint az autók égtek.Sok pénzt zsebre rakhatott.Mária

    VálaszTörlés
  3. Égjen még a háza is.Szakadjon rá ha ilyen aljadék.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  5. Politikai tartalmú írásokkal kérjük keresse fel a http://felelet.net oldalunkat.

    VálaszTörlés
  6. Csak azért raktam fel,hogy olvashassák sokan,hogy milyen a Fidesz.Mit várhatunk a Megyei Fidesz vezetéstől.Semmit.

    VálaszTörlés
  7. Úgy véljük, nincsen ok-okozati összefüggés. Aki rossz ember, az pártállástól függetlenül is rossz ember marad. A jó emberek pedig bármelyik pártban tehetik a jót.

    VálaszTörlés
  8. Mint nem fideszes, hanem inkább szoci-szimpatizáns, Protest 20:37-es hozzászólását azzal kell kiegészítenem, hogy a rossz emberek bármelyik pártban rosszat tehetnek.
    Szoci-szimpatizánsként sem tudnék a sok elkövetett mocsokság után nekik bizalmat adni, bár én az öszödi beszédet is másképpen, az eddigi egyetlen nyílt megnyilvánulásnak értékelem. Ugyanezeket kellene elmondaniuk magukról és saját pártjukról minden/bármelyik pártvezetőnek, ha igazmondásra kényszerülnének.
    Ettől függetlenül ami itt megy a BKMÖ vezetésben, az minden határon túl menő, tisztességtelen egyéni érdekek előtérbe helyezése.
    Több ügyben is gyanúsított lehet továbbra is vezetője az intézménynek? Ez már pofátlanság, a jogszabályok magas ívű lesz@rása! Persze, ha a Bányai Úr nyíltan hangoztatja, hogy nem szívesen tett eleget a jogszabályi előírásoknak, amikor az egyik sameszát (Juharos) fel kellett függeszteni, akkor min is csodálkoznánk?! Azzal a suskával, amit havonta a nagy semmiért felmarkol és azzal a védettséggel, amit a képviselősége neki biztosít, könnyen nyilatkozgat ilyesmiket, de jó tudni, hogy a korábbi hasonlók némelyike azért nem otthonában falatázza a rácsos linzerét!

    VálaszTörlés
  9. Mindegy milyen pártba van ha nem az emberek fontosak,hanem a pénz.Pedig a nép választja meg Őket. Emberi érzéseket ki öli belőlük a pénz.
    Nem tesznek az emberek érdekében semmit csak a minél több pénz a fontos nekik.A következő választáson nem biztos,hogy bejutnak.Mária

    VálaszTörlés
  10. Ők is ehetnék már a rácsos linzert.

    VálaszTörlés
  11. A bukta meg a rácsos linzer nagyon finom.

    VálaszTörlés
  12. Ehetik majd hamar el jön az az idő.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)