2010. november 14., vasárnap

Egy tüntetés margójára


Volt egyszer egy tüntetés. Hogy hol, azt szerintem mindenki tudja! Igen Kiskunhalason! Sajnos azt is nyilvánvaló, hogy olyan ügyért tüntettek, bocsánat sétáltak, amin minden egészséges lelkű ember elszörnyed, - már ha nem érintett.
Véleményem szerint, a napokban ismét tanúi lehettünk egy tüntetésnek, bár ebben az esetben nem az utcán, hanem a színfalak mögött. Ez az esemény nálunk, az odaadással dolgozó szociális munkások, munkatársak elleni merénylet, a szakmájuk méltóságának, becsületének lábbal tiprása.

Igazgatónő, ön ismét rossz döntést hozott, mint mostanában szinte mindig. Ezt a döntést súlyosbítja, hogy tudatosan tette,  és üzenetnek szánta. Önt a „csak azért is!” motiválhatta. A tudatosan hozott rossz döntés azonban, megbocsáthatatlan.
Az ön(ök) által kitüntetett egyik „érdemes” személy 10 éve csoportvezető akar lenni…. Az alattomos bántás, hangulatkeltés összes elemét be is vetette. Persze sok munkatárs, - köztük majd az összes vezető - távozása szárad az ő lelkén.  Az ön korábbi szavait idézem: „Gyógypedagógusunk annyira megosztó személyiség, hogy nem csak vezetőnek alkalmatlan, de még arra is, hogy emberekkel bánjon.” Volt idő, mikor szakmaiságát is kétségbe vonta… Változnak az idők, most önöknek jól jött, hogy gógypedagógusunk nem egy „jellem”. Rossz politika elhitetni valakivel, hogy kétszínűségért kitüntetés jár. Nyíltan az igazság kiderítése ellen harcol, de csak látszólag ön mellett. Jutalmat vár és nem csak a kitüntetést, hanem minimum egy csoportvezetői állást remél, de akkor mi lesz a régivel? Igazgatónő, ön eggyel több személy felé vált elkötelezetté! De ez már legyen az ön gondja!

Az, hogy a 7. osztály főnővére kitüntetést kapott, már szinte nem is tüntetés. Kórkép az önök gondolkodásáról, és komoly aggodalomra ad okot a jövőre nézve! Ha előtte megkérdeztek volna egy szakembert, a 7-es osztály kitüntetettjei nem kerülhettek volna a listára! Főleg úgy, hogy egyikőjük, N.I., köztudottan alkoholfüggő. A 7. osztályon „sikeresen” beilleszkedett kolléga kitüntetése, hát mit mondjak, nagy hiba. Ott  új iránymutatásra, szakmaiságra volna szükség, nem „beilleszkedésre”… Kapcsolódó, korábbi írás: ITT!

Ez az önök újabb Demonstrációja! Ki kell mondani, nem vall felelős gondolkodásra! Sőt egyáltalán nem vall gondolkodásra! De ez már önöknél csak így megy.

Azért a kitüntetetteknek gratulálok és viseljék egészséggel, csak az a kérésem, hogy egy kevésbé látható helyre akasszák ki a fényképüket, hogy a becsületes dolgozóknak ne kelljen nap mint nap szégyenkezni miattuk is!


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

30 megjegyzés:

  1. A Senkit annyira megsajnáltam, amikor összetört, hogy nem ő lett újfent a csoportvezető (G. Anikó, F. ágnes, K. Zsuzsa, N. Anikót követően ismét!) hogy azzal vigasztaltam, hogy nem lehet őt kivenni a foglalkoztatásból, mert nincs más gyógypedagógusa az intézménynek. Ez igaz is. Azóta azt szajkózza, hogy ő azért nem lehet vezető, mert olyan fontos, és nélkülözhetetlen ember a foglalkoztatásban (persze a „sok” felkérést alig tudta visszautasítani  - igazgatónő mindig tiltakozott!). Megjegyzem ő volt az, aki fél évig egy protekciós idiótát sétáltatott az udvaron, szakmai vezetőnk utasítására, egyéni fejlesztés címen…

    VálaszTörlés
  2. Igazgatónő a gyógypedagógust, még szakmai teamre se engedte járni!!
    Azóta ő az oszlopos tagja, szociális munkások meg nem járhatnak, sőt egyetlen szociális végzettségű szakember sem!

    VálaszTörlés
  3. Tompán is jól emlékeznek az összeférhetetlen ápolónőre, akkor még nem volt diplomája. Ott még az intézmény vezetését is majdnem sikerült végérvényesen összeugrasztania!
    Hát ott tényleg örültek, hogy megszabadultak tőle! Aki nem hiszi, járjon utána!!!

    VálaszTörlés
  4. A főnöke háta mögött folyton arról háborog, hogy ő mennyit dolgozik helyette! Számolgatják, hogy hány és hány ünnepségen nem vett részt V. Ágnes, mióta ő az új protekciós főnök...

    VálaszTörlés
  5. Még mindig a Senkiről írnak, jóemberek?!

    VálaszTörlés
  6. Csodálatos, hogy már a 7-es osztályba való beilleszkedésért megyei kitüntetés jár. Már ez önmagába minősíti az intézetet és a megyét.

    VálaszTörlés
  7. Nem sajnálom a kitüntetést,sőt gratulálok hozzá!
    De ha a 7 főnövér becsületesnek érezné magát el sem fogadta volna.Mivel az Ő keze alatt a 7 osztályon történtek a verések nagy része,ez miatt Ő neki felelőssége van!Nem állt ki a betegeiért, ez szégyen inkább mint kitüntetésre okot adó cselekedet.Neki hivatásából eredően jelenteni! Sőt megtiltani kellett volna a veréseket.
    Ennek az elmulasztása,bűnpártolás!Nem gondoltam volna ezért is adható kitüntetés.Azt hittem eddig,hogy a becsületes jó teljesítő emberek kaphatnak.Úgy látszik nagyot tévedtem! Vagy ennyire rossz irányba változik egy beteget ellátó szolgáltatás? Hozzátartozó

    VálaszTörlés
  8. Amilyen a vezetés,olyan a kitüntetettek színvonala is,és ilyen szemszögből nézve ez így
    passzol!Ilyen alapon kitüntetném igazgatónőt is,
    az alábbi"ÁLDÁSOS"ténykedése kapcsán!
    A becsületes ápolók jelzései után nem hogy a kötelező dolgát tette volna,ha nem eltusolta a
    betegveréseket!
    A tetejébe a becsületükbe gázolt az ápolóknak!
    Következő,már ön magát is meghazudtolva amit már egyszer jegyzőkönyvbe elismertek képes azt
    is letagadni!
    Hazudik a médiának,hazudik a nyomozóknak,hazudik
    mindenkinek!
    Pofátlanságával már odáig merészkedik,hogy kétségbe vonja ÜGYÉSZ ÚR becsületességét,és a
    nyomozás tisztaságát is!Az igazságügyi orvosszakértök is pancserok,és nyomozókkal együtt lekenyerezték a betegeket!!!
    Nem voltak kivételek a házi orvosok sem,még a sajátja sem, mert azokat is feljelentette!
    A szakorvosok is erre a sorsra jutottak!
    Ismerve nagy szakmai tudását,és ehhez még a becsületességét,fog ÖN még erre is dobni egy pár
    lapáttal!
    Így nézve ugye hogy passzol a kitüntettek névsora!
    Ez is azt bizonyítja "EGY A TÁBOR EGY A ZÁSZLÓ"
    Hála ISTENNEK Mi akik a betegekért harcolunk nem tartozunk oda!!!
    Igazgatónő kérje meg az ön által javasolt,
    kitüntetetteket,hogy kollektíve rakjanak koronát
    az Ön fejére mert ez ilyen teljesítményért ÖNNEK
    dukál!!!

    VálaszTörlés
  9. CICUS!
    Ne feledkezz meg az ÁL Igazgatónőről sem,mert annak is elévülhetetlen érdemei vannak,hogy idáig jutottunk,ha valaki nem tudná,a főorvos asszonyról,a Böskéről van szó!

    VálaszTörlés
  10. Alkoholos állapotba amit csinált az mindennek nevezhető csak Igazgatóhoz méltó munkának nem !
    Dolgozó

    VálaszTörlés
  11. Észbontó,hogy mit meg nem mernek csinálni ezek a felső "vezetők",és még akkor ne feledkezzünk meg
    arról a sok csalásról,és lopásról sem amit büntetlenül,a fenntartó palástolásával művelnek!

    VálaszTörlés
  12. Nem számít ezeknek semmi ezek mindent megtehetnek!A nem kevés fizetésükért sem kell megdolgozni,a minőség ellenőr sem jár be már hónapok óta a munkahelyére!!!Nem tudom azért a fizetését utalják-e a számlájára,mert ha igen
    akkor van itt sok felesleges pénze a fenntartónak!
    Az igazgatónőt is ritkán látni,tán csak nem hogy
    már elzavarták???Ezekhez képest a BKV,csak egy
    gyönge piskóta!!

    VálaszTörlés
  13. A minőségi ellenőrt három hónapja senki se látta, csak kávéra szaladt be jó, ha vagy háromszor! Évek óta nem jár be, ahogy a felesége sem!!!!

    VálaszTörlés
  14. Nem véletlen, ha számolgatnak a fogisok, egy hónapból jó ha egy hetet bent van.Igaz, állítólag akkor se dolgozik.

    VálaszTörlés
  15. Dehogynem! Én láttam szines, papír fülecskéket ragasztgat az adminisztrációs füzetekre. Így ellenőrizget!Ezt láthatta még az oviba, mert a szakmunkásképzőbe már nem csinálnak ilyet.Gimibe meg már nem járt, csak főiskolára.

    VálaszTörlés
  16. Úgy látom a vezetők szar va le van törve.

    VálaszTörlés
  17. 18,05 Minek ide minőség ellenőr? Tulajdon képen a lakóknak milyen minőséget biztosítanak az ellenőrzéseik.Az étel akkor jó csak mikor a vezetők is bent vannak.Máskor csak a por leves!

    VálaszTörlés
  18. Nálunk válogatott társaság a vezetőség. Válogatás nélkül kerülik a becsületes munkát!!! A nem becsületeset meg másokkal végeztetik el. Gondolják, akkor mellettük állnak majd!!! Hát csak figyeljenek!!!!:):)

    VálaszTörlés
  19. Ugye az is csalásnak számít ha valaki nem jön be dolgozni,és a fizetése meg elvan számolva mintha itt lenne? Vagy itt kezdődik a sikkasztás ?

    VálaszTörlés
  20. Te főzöd a kávét a minőségellenőrnek?miért?Bele vagy zúgva!!!

    VálaszTörlés
  21. Vagy a kávéfőzőbe?

    VálaszTörlés
  22. Nem én főzöm, de nem is iszom:)

    VálaszTörlés
  23. A belső ellenőr meg a minőségellenőr? Lemaradtam valamiről? Nekem is mondjátok már el! Melyik nem iszik?Eddig úgy volt, hogy iszik is.!

    VálaszTörlés
  24. A garai ünnepségről is nagy a csönd. Ott tartották a megyei ünnepséget, ahol nem ismerik a kitüntetetteket!
    Nem baj, majd hétfőn beszedik a szokásos "virágravalót" a dolgozóktól, ahogy szokták. Vagy megint a lakók pénzéből vesznek ajándékot, ahogy a vezetésnek szokták (korábban többen írták)!

    VálaszTörlés
  25. Legalább csak azt osztották volna ki ami kötelezően jár! XY

    VálaszTörlés
  26. Én meg azt hallottam, hogy azért nem lesz,mert ebből a keretből fogják kifizetni az elsikkasztott KÁRTYA pénzt!!!

    VálaszTörlés
  27. Tíz év alatt csak egyszer volt tavaly,örüljetek,
    hogy az is volt!!!

    VálaszTörlés
  28. Attól főleg nem kell tartani, hogy becsületes
    ember ezektől pénzt kap,mert az nem illik a társaságukba,mert ezek "ADNAK MAGUKRA",lásd
    "KITÜNTETETTEK"!!!!!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)