2010. december 30., csütörtök

Hát, akkor most már pihenünk?!

         a    

   

23 megjegyzés:

  1. Nagyon Rátok fér, de csak pár napig!!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó helyet választottatok a pihenésre.
    Kellemes lustálkodást kívánok.Munkás

    VálaszTörlés
  3. Megérdemlik.Jó munkát végeztek ezek a macsekok.

    VálaszTörlés
  4. Nem kellett itt nagy nyomozást tenni az ügyek adták magukat! Túl nagyban csinálták a csalásokat mint akik telhetetlenek.Már nem féltek senkitől erre b@sztak rá!
    Aki azt mondja fél a Cicától az nem attól fél, hanem az elkövetett bűnök kiderülésétől! Márpedig kiderültek ,szabad félni!!!
    Vége ennek a gerinctelen társaságnak!A nagy médiába megfog jelenni. Halasit nem jegyzik már sehol, levizsgáztak.
    Az aki szidja a Cicát és a a blog tulajdonosait az nem Kínos hanem kínosné!! Pedig őnagysága igazán kinyalh@ta volna igazgatónő hátsóját de ő bátor még azt is megtámadta volna, ha nem állítják le!! Iszonyatos mocskos szája van,ezek még nyilvánosság előtt is ordibálnak!

    VálaszTörlés
  5. Kicsit erős, de EZ igaz! Nem úgy mint a "vagányok" handabandái! :)

    VálaszTörlés
  6. Bocsánat,de most hallottam a nagylány szid bennünket. Nem is akármilyen módon! Én még finom voltam!:)

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  9. Ne erőlködj mert úgy is kidoblak/!

    VálaszTörlés
  10. 16:37
    Lehet, hogy az új munkahelyére be kell járnia dolgozni?
    Gondolkodó

    VálaszTörlés
  11. 17:07 és 17:09-hez: Ez meg miért nem cipeli inkább a rekesz pezsgőket hazafelé?! Egy-két évig nem lesz rá módja, hogy ünnepeljen szilveszterkor! Na jó, lehet, hogy csak kedve nem lesz hozzá! Rossz dolog munkanélkülinek lenni, főleg "zűrös" papírokkal!

    VálaszTörlés
  12. Felhívom a tisztelt jelentők figyelmét,hogy az a bizonyos Ügyvéd aki az RTL mokka műsorában mondott hazug rágalmazásaiért,pert indíthatnak. Nem vagyoni jellegű kártérítési pert.
    Panasszal kell élni a bíróságon.Ez egy lehetőség ország világ ellőtt tett rágalmazásért.Az Igazgatónő ellen is lehet ugyanezt tenni.Hazugságból bosszúból jelentették az idióta k.....!A nyilvános bocsánat kérést se felejtsék el kérni!
    Egy nagy tisztelőjük.

    VálaszTörlés
  13. 16,15 Azt gondolták,hogy Ők mindent megtehetnek minden következmények nélkül.Már látszik,hogy lesz következménye a csalás sorozatuknak, amibe több embernek benne kellett lenni ahhoz,hogy véghez tudják vinni.Jó páran ülhetnek majd a vádlottak padján.

    VálaszTörlés
  14. Amennyiben a fenntartó értesül/tudomással bír arról, hogy a "tiszta" erkölcsi bizonyítvány meglétéhez elengedhetetlenül kötött munkakört betöltő a jogviszonya fenntartásához szükséges tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal azért nem rendelkezik, mert büntetőeljárás hatálya alatt áll, úgy az esetben az adott munkakörben foglalkoztatott/kinevezett dolgozót beosztásából fel kell mentenie!

    VálaszTörlés
  15. A vagyonosodási vizsgálat jó ötlet. mert megtudhatjuk hány betegnek a vagyona került az igazgatónő nevére. Az Intézetbe történt betegfelvétel fejében.Még a Zsanai is kiderül.XY

    VálaszTörlés
  16. Ajánlott küldeményt kaptak amibe fel lett hívva a figyelmük a létező problémákra,törvénytelenségekre annak reményében, hogy ezeket kivizsgálják és azonnal helyre állítják a rendet.
    Dr Szikora János APEH központi hivatal1054 Bp.Széchenyi.ut 2.-Küldeményazonosító.RL 6230000566 804 5
    Dr Siket Judit Szeged Délalföldi Regionális Államigazgatási Hivatal-Küldeményazonosító:RL 6230 000 566 808 7
    Dr Herczog László Bp.Szociális Minisztérium Alkotmány ut 3.Küldeményazonosító: RL 6230 000 566 806 1
    Dr Dudás Katalin Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség Bp.PF.639. Küldeményazonosító: RL 6230 000 566 805 8
    Pörzse Sándor Bp.Thököli ut 105. ESHO Hungária TV RT. Küldeményazonosító: RL 6230 000 566 807 4
    Feladás dátuma.2009.07.27.

    Sajnos ezek a levelek mind visszamentek a megyei közgyűlés elnökének aki eltusoltatta az egész bejelentést. Ha akkor átfogó intézkedést
    foganasítottak volna nem tartanánk itt.
    Azért ezekre lehet majd válaszolgatni a Bányai Úrnak is,meg az Igazgatónőnek Okoska

    VálaszTörlés
  17. Én a másik oldalt is megértem. Mindannyian fizetésből élő emberek vagyunk. Valamilyen szinten érthető, hogy az érintettek félnek állásuk elvesztésétől,azért képesek hazudni is.Hiszen senki sem garantálja, hogy egy-egy nyilatkozat után az illetőnek másnapra megmarad az állása,mert a terror alatt tartásban ez minden napos esemény . Nem nézik az eddigi munkájukat, szakképzett dolgozókat marnak el.De ahhoz, hogy elérjünk valamit igenis össze kell fogni. Rizikó nélkül nincs kockázat, kockázat nélkül nincs siker.Minden dolgozónak meg kell kockáztatni azt a saját lehetőségét,hogy a beteg embereket képviselje nem a bántó embereket.Mária

    VálaszTörlés
  18. Fontos mondat került elő! A másik oldal megértése. Érthető mindenkinek az aggódása a jövőjét illetően, de egyértelmű, hogy ebül szerzett javuk ebül vész el.

    Nem érthető, hogy állásuk elvesztésének félelme miatt hazudnak. Csak átmenetileg adhat számukra nyugalmat, de én hiszem, hogy addig sem, mivel a hazudozás terheli a lelket, és az egész emberre kihat! A következményekről, a hatványozott következményekről nem is beszélve.
    Megértem a másik oldalt. Megértem, hogy havi 100 ezerért bárkit elad, legyen az akár olyan ember, aki egyedül őbenne bízhat. Árulók mindig is voltak. Az árulókra a lehető legsúlyosabb ítéletet rótta ki a társadalom! Megértem, de azért rákérdezek még egyszer: megéri, érdemes?!

    VálaszTörlés
  19. Nem érdemes hazudni,mert a büntetés is kevesebb ha együtt működik a hatósággal.""x""

    VálaszTörlés
  20. Gondolom ,hogy saját érdekében nem hazudik senki.
    Nem akar másokért hazudással a vádlottak padjára kerűlni.

    VálaszTörlés
  21. Amilyen buták még saját maguk ellen is képesek hazudni.Nem úgy mint a belső Mari.Az köpött a többiekre az megúszhatja felfüggesztéssel.Munkás

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)