2011. június 29., szerda

Lassan, de itt az igazság pillanata!


Folytatódik a kiskunhalasi városi bíróságon a három, kezelteket  bántalmazó, zsaroló, betegekkel fajtalankodó pszichiátriai ápoló pere.


Folytatódik a kiskunhalasi városi bíróságon a három, kezelteket bántalmazó, zsaroló, betegekkel fajtalankodó pszichiátriai ápoló pere. Információk szerint másnap, 29-én hallgatják meg az egyik koronatanút, a két ápolónő közül azt, aki feljelentést tett kollégái ellen az ügyészségen. A perben, legkorábban ősszel születhet elsőfokú ítélet. 

Ismeretes: 2010 januárjában két ápolónő feljelentése nyomán indult nyomozás a kiskunhalasi pszichiátrián, így derült fény a kezeltek bántalmazására. - Mindhárom ügyben további tanúk meghallgatása szükséges és több szakértői jelentés eredményét is várjuk még, ezért egyelőre nem tudható, mikor fejeződnek be a nyomozások - utalt Mihályné Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azokra a további eljárásokra, amelyek a pszichiátrián történt visszaélések miatt indultak.

A megyei főkapitányság vesztegetés miatt is nyomoz tavaly ősz óta, míg egy eljárás a kiskunhalasi kórház feljelentése alapján folyik, ugyanis a pszichiátriáról a közelmúltban kéztöréssel szállítottak be egy beteget; a rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt vizsgálódik.


Forrás: ITT!  

Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

5 megjegyzés:

  1. Elég bukóra áll a dolog, ha már a Magyar Nemzet is így fogalmaz... !

    VálaszTörlés
  2. Ahhoz képest,hogy nem történt semmi, a mai nap azért arra utalt,igenis történt. István

    VálaszTörlés
  3. Itt mindenkinek egy a vágya,hogy megvédjék a betegeket és a dolgozókat,hogy kiderüljön az igazság,itt kizárólag csak a fenntartónak nem érdeke hogy ez így legyen.
    Meg is tesz mindent,hogy ne derüljön ki az igazság,mert korrupt csaló a Bányai,és bandája!

    VálaszTörlés
  4. Ez a tanúvallomás tett rá egy lapáttal! Csak az igazság fog győzni nem a hazugság.

    VálaszTörlés
  5. Még szép,hogy nem a hazugság győz! Gabi

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)