2012. március 24., szombat

Filmajánló


 ARANY ALKONY
Másoknak is jó üzlet a kiszolgáltatott ember


Film: ITT!


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

5 megjegyzés:

  1. Nálunk is ez ment kicsiben de nagyot nyúltak le!!!

    VálaszTörlés
  2. Vincze Istvánnak ajánlom figyelmébe(ismerős szereplők miatt)!

    VálaszTörlés
  3. A helyzet az,hogy az ilyen intézetekben ahol idősek, beteg emberek vagy gyerekek otthonszerűen élnek ott nagyon sok pénz folyik be! Egy a bökkenő nem az idősek, beteg lakók és a gyerekek profitálnak belőle.
    A vezetők maguk között utalják ide oda a pénzeket végül a lakók meg szűkös alapellátásban részesülhetnek. A vezetők meg gyűjtik a lóvét más emberektől elvonva azt ami jár nekik. A Kiskunhalasi pszichiátriai Intézetben is ez a helyzet,ezt védik foggal körömmel ezért nem a pályázat a fontos az igazgatóválasztásnál hanem az Önös érdek vezéreli a Megyeházi Urakat.
    Evelyn

    VálaszTörlés
  4. Sajnos az Arany Alkony nem egyedi eset! Az állami intézményekben fejkvóta jár a lakók után, meg esetleg beruházásra van pénz, pályázat, stb, ezért csak ezekből tudnak a vezetők lecsípni milliókat, ami a magán intézeteknél nagyságrendekkel nagyobb pénz! Míg az állami intézményeknél a lenyúlókat a fenntartó legtöbbször fedezi, addig a magánintézményeket üzemeltető cégek a politikai összeköttetéseik által ússzák meg. És természetesen a lakók és az "egyszerű" dolgozók szívnak.

    VálaszTörlés
  5. 2012.03.24. 17:50
    „Miért csapott be bennünket?” Egy 2010-es Fidesz-szavazó levele Orbánhoz
    Nyílt levéllel fordult a miniszterelnökhöz Menyhárt Tibor, a LEADER Akciócsoport Közhasznú Egyesület elnöke. Mint hosszú, helyesírási hibáktól nem mentes levele végén Menyhárt arra kéri Orbán Viktort, hogy „tegyen azonnali intézkedéseket annak érdekében, hogy a hazugságokat és forrásellopásokat a tisztesség és erkölcsösség váltsa fel a vidékfejlesztésben, hogy az Ángyán József által képviselt igazság meghatározóvá váljon Magyarországon”.

    Az egészségügyben és az iskolák,szociális intézetek fenntartóinál is rendet teremthetne. Ne nyúlják le a pénzeket,ne pihenhessenek 72 millióból akkor, amikor akik dolgoznak nem kapják meg a munkájuk után járó bérezést. Erkölcsileg ne züllesszék tovább Magyarországot azon belül Kecskemét és kiskunhalas hírnevét Orbán Viktor miniszter úr emberei. F.A

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)