2011. május 30., hétfő

Kérdés az új igazgatóhoz!





Lelkész úr igaz hitére kijelenti, hogy nem lett kifizetve a 700.000,- Ft önért, a volt munkahelyének?
Ha így van, akkor legyen kedves és nézzen tükörbe, milyen ember is ön? Olyan, amilyennek anno, a volt főnöke megítélte! Hazug és csaló, valamint becstelen!

17 megjegyzés:

  1. Azt már akkor be bizonyította,hogy nem mond igazat amikor a halasi tükörnek nyilatkozott,amikor a hazatért a tékozló fiú cikk megjelent. Mert mit tudott Ő arról, hogy egy éve két éve vagy 8 hónappal korábban mi történt az intézetbe. Azt mondta amivel megbízták! Nem a valóságot. Mária

    VálaszTörlés
  2. Jól tenné ha megfontolná a válaszát mert a Bödecs úr is olvassa lehet a blogot!

    VálaszTörlés
  3. Ez az ember, hogy néz a kollegái szemébe? Hisz aki átutalta vagy tud róla annak is a szemébe néz mintha igazat mondana?

    VálaszTörlés
  4. • A fenti módon bejelentett hívásra a lelki gondozó megkeresi a beteget – hozzátartozót és kezdeményezi a beszélgetést, segítségnyújtást.
    Ezt a Kaposvári Mór kórház lelki gondozója mondta.
    A Mi papunk. Itt az intézeten belül meg a bántalmazókért áll ki, a sikkasztókért csalókért
    okirat hamisítókért. Itt miért nem a betegeket részesíti előnybe? A betegeket betegverőkkel csalókkal szemben.Hogy tudja össze egyeztetni a lelkiismeretével azt a tényt,hogy a beteg bántalmazást részesíti előnybe? Ezért kellett eljönni Kaposvárról? Ismeri Ön Dr.Pintér Jánost?

    VálaszTörlés
  5. Igen kifizették érte ezt az összeget, habár ez az ember nem ér egy fillért sem igaz Isti?
    Mi is a mottód?
    „Élni jó, hinni kell, szeretni érdemes, reménykedni szabad.”

    Kaposi Mór Oktató Kórház egyik dolgozója

    VálaszTörlés
  6. A pap helyébe nem lenne bőr a pofámon holnap bemenni az intézetbe!
    DE LESZ NEKI!!!

    VálaszTörlés
  7. Így már értjük miért kérte fel az ex igazgatónőt leltározásra. megtalálta a zsák a foltját.

    VálaszTörlés
  8. Mert Ő lesz a következő aki a csalásokat irányítja. Most meg minden t próbálnak simíttatni közösen. csak az új igazgató mivel tudja megmagyarázni,hogy az árú nem érkezett be csak a számla.Mint többször is előfordult. Az elkönyvelt számlán beérkezett árú,nem került a raktárba bevételezésre. Kiadásra meg nem is kerülhetett.Igaz még nem dolgozott itt de ahogy tudja,hogy nem történtek betegverések akkor erre is tud valami magyarázattal szolgálni.
    Ha mát nem akkor egy hazugságra futja tőle.
    Bennfentes.

    VálaszTörlés
  9. Ma felvettettem a református egyházba az intézet átvételét.Fontolóra veszik azt ígérték. Mivel Bányai még két hete azzal fenyegette a dolgozókat, bezárják az intézetet. A halas médián keresztül saját szavait meg cáfolta a nem nyílt napon. Mivel a református egyház is ellene van a betegek bántalmazásának,nem úgy mint Vincze István, azt mondták utána járnak milyen feltételekkel, normatívával oldható meg. A megye nem képes pályázatot kiírni, eltávolítani a gyanúsított,bántalmazó embereket. A Beteg emberekért nem képesek igazságosan dönteni,akkor a református egyház mindent elkövet ennek megszüntetéséért. Működtetésért,a lakók mindent ami nekik jár megkaphassák,a dolgozóknál meg vége legyen a terror alatt tartásnak.Mert ilyen vezetéssel nem lehet biztonságosan működtetni.

    VálaszTörlés
  10. Akkor most kifizették a 700 000 Ft-ot helyette vagy elengedték a pénzt?

    VálaszTörlés
  11. Persze, hogy elengedte! Nekem is mindenhol, ahol adósságot csinálok elengedik a visszafizetést! Itt fél millió, ott harminc millió vagy százharminc! A pénzt mindig mindenhol elengedik, próbálja ki ön is, kezdésnek mondjuk 700.000 forinttal! Sikerülni fog!

    VálaszTörlés
  12. Lám lám "KIS" elkötelezettség maradéktalan betartásával ez is elérhető!

    VálaszTörlés
  13. Hiába próbálkoznál nem engedik el sehol. Ha annyira szabadulni akartak volna tőle még akkor sem. Akkor ha az intézet nem vállalta volna át akkor neki kellett volna rendezni a számlát.
    Részletbe vonták volna a fizetéséből.

    VálaszTörlés
  14. Az a kis elkötelezettség a hazudás! Csak kevés Pap az aki ezért a becsületét eladja.

    VálaszTörlés
  15. Sajnos,hogy csak ilyent tudott választani Bányai!
    A pályázatkiírás majd,hoz egy normális igazgatót nem ilyent aki pap létére hazudik. Mária

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)