2011. június 4., szombat

Emberségből elégtelen 2.


A nagy érdeklődésre való tekintettel kicsit világosabbá teszem a történteket! Sokan beszélnek előző cikkemről az intézetben, ez azt mutatja foglalkoznak a mondandómmal!
S. Gábor ápolót a 9-es főnővér óhajára rakták le a 7-re therápiás nővérnek! Miért? Mindig azt hangoztatta a 9-es főnővére főápolót csinál belőle, mire Ő határozottan tiltakozott ez ellen és világosan kijelentette, Ő ápoló szeretne marad
ni! Maradt is akkor az ominózus ideig! Tudni kell hozzá, ez a főnővér a saját lányának nézte ki ezt az ápolót, semmitől nem rettent vissza célja elérésében. Egy bizonyos összejövetelen ennek az ápolónak a párját, mindenféle összekevert itallal leitatta, oly annyira, hogy azt haza kellett vinni. Aztán jött a terv! A lánya is ott volt és az egész arra ment ki, most aztán összehozza őket. Nem sikerült. A tervéről később sem mondott le és a lányát, nap mint nap behívta az intézetbe, amikor ez az ápoló dolgozott, és beszélgetésre invitálta őket. Ez sem jött be! Aztán lánya kiment külföldre... Ennek a kerítésnek az vetett véget, hogy a 9-es főnővérének a lánya férjhez ment. A terv már okafogyottá vált és még a tetejében, ennek az ápolónak a testvére felügyelte a nyomozást az ápolók elleni vádban!  Kicsit kivárt, aztán megszabadult tőle azzal a megjegyzéssel, meglátod jobb lesz, és a te érdekedben történt!  Ilyenről már hallottunk, amikor a lánykori barátnőjét vigasztalta ezzel az ál indokkal, amikor attól elvették a munkáját! (A szabadság kérelméről csak annyit! Babát várt a párja, voltak gondnok vele, mellette szeretett volna lenni, ahogy ez illik, és szeretetből igényelte is! Nem engedte el a 7-es főnővére!)
A 9-es főnővér egy hazug, álnok, kígyó! Egy therápiás nővér  sem felelt meg neki a tízből!  K. Erika tényleg nagyon precíz és pontos munkát végzett és még  mindezek tetejében szerette, amit csinál! Kreáltak egy ál áthelyezést, és láss csodát hova került Erika? Bizony, a 9-eske barátnőjéhez!  Ott a 3-as főnővérét úgy vezetgeti ez a nő, ahogy kénye kedve tartja! Hazugság, hogy nem végezte el a munkáját, ezt mindenki tudja, aki ismeri Erikát! Nem megbízható, pontatlan? Légből kapott hazugság, rágalom!  
Igazgatónk úgy csinált, mint aki mindezt elhiszi! Szóval, Ő is befolyásolható! Itt ebben a két esetben jól elkapart, mert nem járt az igazság végére! Szerintem kötelessége lett volna!
Mint tudjuk, a 3-as főnővére függ az alkoholtól, és az ilyenek igen is zsarolhatóak, befolyásolhatóak! 
A 9-es főnővére egy önmagasztaló, önfényező, hazudozó ember, aki mindig csak arra hajtott, hogy minél több beteg anyagi helyzetét megcsonkítsa!


35 megjegyzés:

  1. Tanúsíthatom mindig neki kellett kikísérni a beteget a kórházba és jól elment a napja vele!
    Az osztályos megbeszélésen sem lehetett jelen mert akkor is őt küldték ki. Akadályozták a munkájában és jól be is tartottak neki.
    Amit felhoztak ellene egy hazug kitaláció.

    VálaszTörlés
  2. Furcsállom ebben az intézetben senkinek nem tűnik fel, hogy a megalázott, megsértett dolgozó kisírja a szemeit és az egészsége is rámegy?

    VálaszTörlés
  3. Itt arról szól az élet ha észreveszik valakin már megtudták bántani oly annyira, hogy lelkiekben is sérült a dolgozó akkor teljes bedobással alázzák tovább!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon sok osztályon nem viselik el a jól képzett dolgozót, mert akkor a nyalisok elnyomva érzik magukat, és nem tudnak annyira érvényesülni.

    VálaszTörlés
  5. A fogiban is, a mosodában is, a takarítóknál is ez megy...

    VálaszTörlés
  6. Ki vagy te Cica? Mindenhova belátsz, mindenről tudsz,és úgy látom komolyan az igazságot írod meg.
    Tetszik nekem, hogy szólsz olyan emberek mellett akit sárba tipornak. Annyit gondolkodtam és beszélünk is róla ki lehetsz. Talán egyszer megtudjuk. Csak így tovább gratulálok.

    VálaszTörlés
  7. A kilétemet soha nem adom ki! Akik tudják azokban maximálisan megbízom, mert kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást! Ez egy kincs az ember életében és az ilyen kincset elveszíteni soha nem szabad!

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  9. Ez a baj ilyen emberek nagyon befolyásolják a vezetőket. Ennek kellene véget vetni, csak,hogy a vezetők az ilyen hazugoknak hisznek. Hittek ezért tartunk itt. Mert,ha minden dolgozót előítéletek nélkül végig hallgattak volna,maguktól is rá jöttek volna az igazságra.Tudnák melyik dolgozó milyen,nem harmadkézből kapott hazugságon alapulna a vezetők véleménye. Mert van olyan főnővér aki nekem ezt mond, a másiknak előttem már másképp mondja,a harmadiknak megint másként,mert elfelejti, hogy mondta először. Ilyenekre hallgatott Simon is ez lett a veszte! Most az új igazgató hallgat ilyenekre,Hazugságra nem ildomos építeni,ezt mindenki tudhatná!

    VálaszTörlés
  10. 2011. június 4. 10:25 -nak!
    A szociális foglalkoztatás keretéből fizették a munkabérét! Határozott ideig. De szinte az első perctől kezdve az intézet raktárosa és a mosoda tejhatalmú ura lett! Tény jól besütötte magát.
    Még a megyei ellenőrzés is szemet hunyt a csalás felett, ha egyáltalán észrevették, hogy olyan munkát végez amire az intézet külön megkapta a munkabért. Vannak itt fura dolgok!
    Cica ennek is nézz utána mert ez egy nagy csalás volt!Nem azt a munkát végezte a dolgozó amire a szociális keret fizetett.

    VálaszTörlés
  11. Nocsak-nocsak valakinek elszállt az agya? Nem írtam olyat ki kivel hál-él!

    VálaszTörlés
  12. Ez a raktáros mindenhez ért? Raktárhoz, mosodához,takaritáshoz? Kérdezzétek meg a beosztottjait,mennyire szeretik? Ha nekik nem hisztek akkor kérdezzétek a volt kórházi kollégáit milyen volt vele dolgozni.Tégla a javából.Felfelé nyal, lefelé tapos.

    VálaszTörlés
  13. Csak azért nyal felfelé mert olyanok a vezetők,hogy azt szeretik ha nyalnak hízelegnek nekik. Meg elvárják,hogy besúgóik legyenek. Nem besúgóra lenne szükségük,hanem észre venni mi igaz és mi nem. Meglátni az emberekben a kétszínűséget. De azt csak tiszta tudattal lehet. Az olyan dolgozók meg szeretnének felkapaszkodni,meg a szeretett hiányzik nekik. Az ilyeneket nincs miért szeretni. Nem megbízható.István

    VálaszTörlés
  14. Neked annyi van ami látszik!

    VálaszTörlés
  15. A moderálás leginkább rám hárul...

    VálaszTörlés
  16. De, de! Látszik az! :)

    VálaszTörlés
  17. Persze, hogy látszik ha nincs esze gondolkodni! Ennyi gyengelméjűt egy munkahelyen ritkán látni! Dolgozókra gondoltam!

    VálaszTörlés
  18. Minek kellett elmozdítani a helyéről amikor mindenki tudta , aki a 9-esre ment th-snak az gyesre megy? Ez egy nagy marhaság volt! Tényleg egy megjátszott áthelyezés.Csak Erika személye ellen ment az egész!

    VálaszTörlés
  19. Helyzet felmérés!
    Ameddig a vezetőknek nem nyílik ki a csipájuk,és nem veszik észre,mi a kreált hazugság egy dolgozóra addig nem változik semmi. Ezért jó az a vezető aki beszélget közvetlen, minden dolgozóval ott ilyen nem fordulhat elő,hogy valakinek a hazugságára hivatkozva bántanak ártatlan embereket. Most arra megy ki a játék aki nem hazudik rendesen végzi a munkáját,azt el kell lehetetleníteni. Még mindig a hazug főnővéreknek hisznek, jellemzéseket kérnek a dolgozóról. Kapnak is ami hazugságon alapul! Mert a főnővér olyan dolgokat követel meg attól a dolgozótól akire rá szál ami nem is tartozna a munkaköréhez. Mint például a beteg kórházba kísérése nem a terápiás nővér dolga,hanem az osztályosé. Meg gyógyszer osztás közbe küldi a főnővér el a terápiás nővért. Azt csak azért teszi mert felsőbb utasításnak tesz eleget?
    Még a vezetők nem látják tisztán a szerepkörüket ebben a jelenlegi szituációban addig nem is várható változás. Azt azért illik tudni az igazgató mindenért felelősséggel tartozik. Ha egy ártatlan dolgozót elmarnak, vagy kilép mert elviselhetetlen terrort alkalmaznak vele szemben, azért is felelősségre vonható az igazgató. A kecskeméti tüntetésen kifüggesztett kérdésekre a választ a vezetők is megfogalmazhatnák,talán mire minden kérdésre megadják a választ, addigra talán tisztábban látják mit is tettek rosszul. Megalázások tömkelege hazug rágalmazások érvényesítése látható még most is. Amikor már egy hónapja új igazgató tevékenykedik,végzi a munkáját,az a kérdés milyen elv vezérli,ha még rosszabb a helyzet mint volt. Ez a dolgozók elnyomása elmarása hazugságra hivatkozással ez nem vezet a jó eredményre!

    WWW.Mediano.hu

    VálaszTörlés
  20. Az azért már jó hír,hogy Kecskeméten már megérkezett a vádirat. Szabadság vesztést indítványozva Kimpián Ildikóra. Innentől kezdve Bányai is beláthatja az alkalmatlanságát. Egy két ember bosszújának mondta, tévedett egy egész iskola gyerekei és a becsületes dolgozók életük, munkájuk a tét. Nem bosszú,csak az igazságos megoldás keresése a jobb körülményekhez. Halason is még a napokban is félre tájékoztatta Bányai a dolgozókat és a lakosságot. Nincsenek kényes kérdések,nincsenek titkok, mottó volt, a meg nem hirdetett nyílt napon. Pedig voltak vannak kérdések, még a hozzátartozóknak is. A dolgozóknak meg annál több és egyre több. Csak győzőn válaszolni rá a fenntartó. Ha Simonnak meg a többieknek is megérkezik a vádirat akkor mit mond Bányai?
    Nem tudtam róla, nem szólt senki,( többször kapott tájékoztatást,még olyant is mit hol kell keresni) csak nem keresték. Mivel akarná tisztára mosni magát a Fenntartó? Tudott róla! Csak nem akart a berögződött dolgokon változtatni. Kimpiánnak fél fizetés jár, Simon ott leltározgat ahol a galibát okozta. Ez nagyon jó rá világit arra a tényre,hogy a Fenntartónak sem az igazság a fontos,hanem a hazugok mentegetése. Kinevezte Vincze Istvánt igazgatónak de ugyan olyan igazságtalanságok törénhetnek meg, még mindig mint Simon igazgatása alatt. A Fenntartónak az alkalmatlanságát is lehet forszírozni, mert azt sugallják a döntéseik,hogy nem akarnak, igazságos eljárást,
    csak védelmet a bűnösöknek.
    Az ügyek kipattanásakor azonnal fel kellett volna menteni az igazgatókat a munkavégzés alól.
    Simon bújtatott igazgató továbbra is, Kimpián félfizetéssel, várományosa a végkielégítésnek amit a két iskola összevonásának következménye.
    Bányai meddig tudja feszíteni a húrt? Addig még Ő is a vádlottak padján nem lesz Kimpiánnal és Simonnal? Ez BKMÖ igazságos eljárása hozzáállása?

    WWW.pszicho.net

    VálaszTörlés
  21. Ezután már csak az jön,hogy a fenntartó visszaél a hivatali hatalmával. Támogat egy bűnszövetkezetet. Ibolya

    VálaszTörlés
  22. Bányai vezetésével!

    VálaszTörlés
  23. Csak nemhogy kifogytatok a témából?????

    VálaszTörlés
  24. Nem fogytunk ki a témából! Nem adjuk meg azt a lehetőséget, hogy eltüntessék a bizonyítékokat azokban az ügyekben amiben kő kemény a nyomozás!
    Ezt idáig sajnos elb@sztuk, de a tanúk vallomása helyre rakta a dolgokat!:) Nincs több infó előre, óvatosabbak vagyunk:))
    Ígérem nagyon fog fájni ami következik!!

    VálaszTörlés
  25. most számoltam meg 137 országból olvasták a Magyarok a blogot! Ez nagyon sok, híressé tették vezetőink az intézményt.

    VálaszTörlés
  26. Akkor még a fenntartóról is meg lehet a véleményük.Az intézetünkbe alkalmazott betegápolásról úgyszintén. Mária

    VálaszTörlés
  27. Ezekre kellett volna pocsékolni a lőszert nem a kisebbségre!
    Ezek csak a kártékony patkányok!

    VálaszTörlés
  28. Ez is kisebbség, csak már régebb óta próbálják kikupálni őket!
    Kevés sikerrel.

    VálaszTörlés
  29. A politika a parlamentbe való, nem ide...

    P.

    VálaszTörlés
  30. Ez nem politika csak egy meg jegyzés.Én úgy látom.""x""

    VálaszTörlés
  31. Gyerek bántalmazás miatt mondott le az iskola igazgató. Baon cikk.
    Mocskoljuk, húzzuk le Kunszállást a drága olvasók előtt!
    Bravó BAON, Hraskó Úr!

    VálaszTörlés
  32. Bács-kiskunban az a divat,hogy aki jó igazgató azt lemondatjuk,csinálva egy helyet egy rossz igazgatónak. Az alkalmatlan csaló igazgatókat meg védelmezik,végkielégítést akarnak neki adni a másikat meg bújtatott igazgatóként alkalmazzák tovább. XY

    VálaszTörlés
  33. Látjátok a megyeiek is csak ennyire megbízhatóak.
    Betegverőket csalókat támogatják a beteg embereket, meg a juharos gyerekeket messziről leszarják.

    VálaszTörlés
  34. Változik a helyzet a megyénél is hamarabb mint gondolnátok.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)