2011. augusztus 29., hétfő

Egy értetlennek!

Tisztelt Újságíró!
Olvastam a cikkét, lehet ön szerint jó pofa, de a "cicás vicces" blogger megnevezés egy marhaság!
Egyáltalán nem találom viccesnek a dolgokat! Lehet ön igen, ajánlanám fejlődjön egy kicsit, és akkor lehet, hogy eléri az alapszintet!
.



„A győztesek soha nem adják fel,
mert akik feladják, sohasem nyernek.”

"Emlékezz a tegnapra, de a holnapért élj!"


18 megjegyzés:

  1. Cica! Mit vársz egy ilyen embertől? Írt már igazat az intézettel kapcsolatban?

    VálaszTörlés
  2. Én úgy tudom, hogy alapvető dolog, ha valakiről cikket ír egy újságíró, azzal előtte beszél.
    Hát ez megint nem történt meg, ez minősíti is ezt az újságírónak nem nevezhető embert!

    VálaszTörlés
  3. Melyik vicces újságíróra gondol?
    Az intézet vezetőit és a betegverőket pártoló jobboldalira, vagy az intézet vezetőit és a betegverőket pártoló baloldalira?

    Egy kutya.

    VálaszTörlés
  4. Mindenesetre egy újságírónak az igazat kellene írni,nem félre tájékoztatni a lakosságot.


    A tegnapi híradóba a halas TV-be bemondták,hogy 4 pályázó van az igazgatói székért. Köztük egy valaki a jelentők közül. Remélem az nyeri el a pályázatot aki ki mert állni a lakók érdekeit képviselni.

    VálaszTörlés
  5. A megbízott igazgató lesz a nyerő.Pályázni sokaknak lehet,nyerni egy fog,

    VálaszTörlés
  6. Ez lesz a helyes döntés

    VálaszTörlés
  7. Igen egy fog nyerni,de nem olyan aki hazudozik azért,mert a fenntartónak az az érdeke. Olyannak kell nyerni aki szívén viseli a betegek sorsát,és nem állítja azt,hogy így is tovább élt.

    Meg aki utána néz mit pályáztak meg, mit nyertek meg,mennyit, és mire lett költve a pénz. Mert már ez a tét. a gitáros igazgatónak ezt tudni kell,ha már nyilatkozgat olyanról is amit nem tud. Gábor

    VálaszTörlés
  8. HA "VÉLETLEN"VALAMI "CSODA"FOLYTÁN A MEGBÍZOTT
    PAPOCSKA NNYERNE,KÍVÁNCSIAN FOGJUK VÁRNI HOGY
    MIBEN VOLT JOBB BÁRMELYIK PÁLYÁZÓTÓL,MERT
    ISKOLAI VÉGZETTSÉG,ÉS SZAKMAI TAPASZTALAT
    TELJES HIÁNYÁVAL VESZETT FEJSZE NYELE ELINDULNI,A
    VÉGZETTSÉGGEL,ÉS SOK ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL
    RENDELKEZŐ PÁLYÁZOKKAL SZEMBEN!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  9. Ha még is nyer,akkor bár ki nyerhetne,csak az a
    feltétel hogy az országgyűlési képviselő,és a
    megyei elnök legyen a KERESZTAPJA!

    VálaszTörlés
  10. Csak még egy szó!Három pályázó van nem négy!U.E Kizárva!A másik már pályázott 2000-ben ,nem nyert.Na akkor ki is az esélyes?

    VálaszTörlés
  11. Miért lenne kizárva U.E.? :)

    VálaszTörlés
  12. A pap egyetlen feltételnek sem felel meg a háromból, tehát marad a negyedik!

    VálaszTörlés
  13. Nincs értelme vitatkozni,hogy ki lesz az igazgató mert Bányai csapata már nem kedvezhet a megbizott igazgatónak. A hazudozás korszaka lejárt! Szakmai szempontok alapján,iskolátottság gyakorlat figyelembe vételével döntik el,hogy ki lesz.
    Simont Ilonát berakták minden iskola gyakorlat vezetői rátermetség nélkül igazgatónak. Látható az eredménye! Betegverés,szexeltetés,csikkből kávé és húgy itatás.Ezenfelül még pénzügyi manipulációk tömkelege nyomja a lelkét Simon Ilonának az itézet felől. A fentartónál meg azok a politikusok akik kinevezték igazgatónak elbújhatnak szégyenükbe. A Megyei vizsgáló emberek sem állnak a hivatásuk magaslatán,ha a jegyzőkönyveket sem tudják elolvasni! Ha tudnának olvasni akkor nem mondták volna,hogy nem találtak semmit,hiszen több esetet bizonyítanak a jegyzőkönyvek. Vagy azért irták őket,hogy valakit bemocskoljanak? A Fenntartó felelössége is benne van a pakliba, elsősorban ŐK! Mert pályázatok elnyerése lehetett a 10 év alatt, pályázati pénzek hova lettek erre már a Megyeieknek kell a választ megadni. Nem csak Simon hibázott még többen akik elnézték,hogy ilyen a beteg gondozás a Körösi úti Pszichiátrián. Nem csoda ha valaki a halálba menekül az ilyen gondozást nyújtó ápolók keze alól. Nincs orvos ? normális főnővér? főápoló aki megakadályozná az ilyen jellegü gondozást?
    Olyan embernek kell elnyerni a pályázatot aki az ilyen jellemtelen orvosok,főápolók főnővérek és nővérekkel szembe szálva is védelmezni meri a lakókat. Meg hazugságba nem sétált a betegverőkért meg nem hazdozott értük úgy mint a tékozlú fiú, rátaláltam arra a cikkre a neten.
    Emberségességet nem várt el a dolgozóktól csak azt,hogy behodoljanak neki,és hazudozzanak azt amit Ő kíván. A megbizott igazgató éppen ezt tette eddig minden nyilatkozatában.

    WWW:Mediano.hu

    VálaszTörlés
  14. U.E.Még az állását is kockára tette a lakók védelmére. Ő a legesélyesebb iskola és gyakorlat szempontjából is.
    Aki 2000- ben nem nyert, az meg csak azért volt mert nem is pályázat útján jutott be a volt igazgató,hanem egy befolyásos politikus betolta az intézetbe pecsétes ruhába fogatlanul. Ibolya

    VálaszTörlés
  15. 12,15 Nem is volt pályázat akkor! Akkor az volt a tét ki,hogy fekszik. Nem volt érdekes,hogy nem ért a vezetéshez,nincs benne emberség. Terror alatt tartotta a dolgozókat,meg sem hallgatta azokat akik tanulták a szakmát. Ha meghallgatta volna Őket megbeszélték volna a lehetőségeket akkor még most is itt lehetne. De Ő tüntet a hazugokért betegverőkért megérdemli a sorsát.
    Dolgozó

    VálaszTörlés
  16. Akkor nem is volt pályázat! Nem úgy döntötték el ki lesz az igazgató! Nem volt érdekes,hogy nem ért a vezetéshez,nincs benne emberség. Terror alatt tartotta a dolgozókat,meg sem hallgatta azokat akik tanulták a szakmát. Ha meghallgatta volna Őket megbeszélték volna a lehetőségeket akkor még most is itt lehetne. De Ő tüntet a hazugokért betegverőkért megérdemli a sorsát. Dolgozó
    Névtelen megjegyzése (Egy értetlennek!, 2011.09.06.)

    VálaszTörlés
  17. Te vagy az értetlen és tudatlan. Mert tényleges információ hiányban szenvedsz.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)