2010. július 27., kedd

Amikor a politika beleszól II.


A miniszter szó, szolgát jelent, ezt gyakran elfelejtik. Jézus maga mondja, „hanem a ki közöttetek nagy akar lenni, legyen a ti szolgátok;” (Mt 20,26).

A politikusoknak, minisztereknek, nyomozóknak, ügyészeknek, bíróknak, orvosoknak… mindenkinek, a rábízottak védelmét kell szolgálnia… Ez egyetemes parancs: erre tesznek esküt! Aki ezt megszegi,- bármilyen célból is - méltatlanná válik tisztségére, hivatására. Ellenszegül Istennek, saját fogadalmának, így hivatása sincs már többé. Oda a becsülete, a tisztességenincs haszon, érdek, cél, mely szentesíthetné hitszegését!

Láttuk mi történik, amikor a politika nem szól bele, illetve amikor a politika beleszól abba, amihez nem ért… (Lásd: ITT! és ITT!) Ezt tapasztaljuk hazánkban lassan egy évszázada, intézményünknél egy évtizede. Pedig a politikusok értünk vannak, nem mi vagyunk ő értük. Ahogyan a hivatal is és sorolhatnánk… Szóval mi vagyunk a betegekért, nem ők miértünk!

Amikor elfeledkeznek erről elöljáróink, megpróbáljuk őket a lehetséges és törvényes eszközökkel a helyes útra téríteni. Nagy tudású emberekkel nincs is gond, ők taníthatóak, mert szomjazzák a tudást. Alázatosak, még a legkisebbeket is megkérdezik, mert tudják, hogy ők is növelhetik bölcsességüket… A baj azokkal van, akik kicsit többet tudnak az átlagnál, vagy csak több végzettséget igazolnak, s ehhez még hatalmat is szereznek, de élni már nem tudnak vele (csak visszaélni), mert hiányzik a kultúrájukból, nem hozták otthonról… (Amit hoztak, az a fölfele bólogat, lefele tapos elve.) Mégsem ez a legnagyobb baj, hanem a szándék hiánya, a jóra való törekvésé…

Ilyenkor fordulhat elő, hogy a gyanúsítottakból nem lesznek vádlottak, pedig minden tanúvallomás, alaposan alátámasztotta ezt!
A politika beleszólt… nincs több vádlott, elég ez a három, le kell zárni a nyomozást, nem lesz több vádemelés! Így aztán úgy tűnik, egyelőre a gyanúsítottak megúszhatják, P.K., Gy.A., K.R. és V.G.!
A másik háromnak kell elvinni a balhét! Felsőbb utasításra! Politikai utasításra, nagyon magasról! A főügyész urat hányszor fenyegették meg?

Sérti az igazságérzetemet, nagyon! Nem akarom én, hogy bárki börtönben kerüljön, de azt igen, hogy aki bűnös a vádakban, örökre tartsák távol az összes humán pályától! A felelősökkel együtt! Az ő alkalmatlanságuk generálta ezeket a tragédiákat!

Tisztelt politikusok! Meddig mernek még elmenni? Milyen eszközöket akarnak még bevetni túl a fenyegetésen, és nyomásgyakorláson? Zsarolás, megfélemlítés, netán tettlegesség?

Tisztelt megfélemlítettek, megzsaroltak! Ne hagyják magukat! Ha összefog a társadalom jót akaró része, és nemet mond végre ezekre az aljas eszközökre, akkor lesz csak érdemi változás. Lehet, hogy ez egy két (látszat)barát elvesztésével jár, de ki akarna ilyen barátokat magának! Talán Orbán Viktor miniszterelnök úr? Nem hiszem… Még az ellenségünknek se kívánjuk!

Rendet ígértek! Ezt várjuk, mi választók! Legyenek szívesek a takarítást elkezdeni, ha szabad kérni, először a saját házuk táján, még ha fájdalmas is!


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

80 megjegyzés:

  1. Nem lesz itt vége semminek! A java még csak most kezdődik!Csak dőljetek hátra, s figeljetek!

    VálaszTörlés
  2. Mit tettek a vezetők.
    A vezetőségnek azonnal,fel kellene menteni a munka alól azokat akik bármilyen formába is bántalmazták a lakókat.Ez lenne a minimum amit a lakókért megtesznek.Mert mit is tettek eddig?
    Semmit!!!Féléve és semmi érdemi lépést nem tettek a lakók érdekébe.Azok gondozzák most is akik,bántalmazzák őket.Igazgatónőtől kérdezem, Hogy kérjen segítséget bármilyent is a lakó attól aki bántalmazni szokta.Szólni se mer neki,fél,hogy most is megverik.Önnek kellene
    ilyen viszonyok között élni.Ha azokra akik gondozzák őket nem számíthatnak,orvosokra nem számíthat, egy vezetőre se ezt igazolja a hozzá állásuk.Kitől kérhetnének segítséget.Néhány politikus még próbálja leállítani, fenyegetésekkel,hivatali hatalma révén.
    De ez nem méltó egy politikushoz,vagy azzal a szlogennel él,hogy hazudunk reggel,délbe este.
    Csak az igazságot akarják úgy a lakók mint a dolgozók érdekébe.Ennek érdekébe az igazság a politikusoknak is érdeke.Azért próbálkoznak
    eltusolni,mert valami érdekeltségük van az ügyben.Nagyon gyanús ez a hozzá állás,úgy a vezetők részéről,mint a fenntartó részéről.
    Azért kapálóznak az igazság ellen,mert nagy pénzek eltűnése derülne ki,ezt nem akarják.
    Lehet,hogy Zussi ügy ehhez képest csak egy por szem.Itt a vállalkozásokon keresztül tüntethetik el a pénzeket.
    Orbán úr szavai szerint,együtt működve az emberekkel történnek elszámoltatások.Itt miért akadályozza a fenntartó vezetése az Igazságot.
    Nem nagy valami amit kérnek, a lakók,és a dolgozók érdekébe.A Lakókat ne lehessen verni,megalázni,ne lopják el pénzét,ruháit
    értékeit,evés ivás vagy a nekik járó cigi helyett ne verést kapjanak.A dolgozókat ne alázhassák meg a rokonság és a csókosok tagjai.
    Szűnjön meg a terror az intézetbe.Normális hangnemben beszéljenek még a nagyképű rokonság is.BÁNYAI ÚR tól kérdezem nehéz ezt elrendelni!
    Vagy véghez vinni? Csak emberséges hozzá állás!
    Ha ezt nem tudják elrendezni, akkor nem is való képviselőnek.Emberekért van,Ők választották meg.Tegyen is értük kézzel fogható Igazságot.
    Ehhez nem a pénz,csak a jó hozzá állás és az emberséges megoldás hiányzik.A pénzek meg a költségvetésből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    WWW:Független.hu

    VálaszTörlés
  3. Rend lesz, ezen dolgozunk!
    Össze kell fogni, minden jó akaratú polgárnak!
    Ne féljen senki! Csak a félelemre tudnak alapozni, ezt ne felejtsék el!

    VálaszTörlés
  4. Mostmár értjük.....
    Miért is tiltották le az irott és képi médeát.

    VálaszTörlés
  5. T Protest!

    Az ön által említett vádat vissza utasítom!
    A hatóságnál tett tanú meghallgatás alkalmával a vizsgálatot végző tiszt elmondta, hogy nem vagyok érintett az ügyben, nem voltam gyanusított!De ön ezek szerint jobban tudja!
    Kérem tartózkodjék az ebbéli megnyilvánulásaitól!
    Üdv: Krisztián

    VálaszTörlés
  6. Amikor a politika beleszól II. szépen, logikusan felépített, jól értelmezhető, világos írás. Szíven szerint íródott. A választások útján betölthető állás szolgálat! Szolgálat, annak a részéről azok felé, akik megválasztották. Ez a kampány időszakában még jól értelmezhető, később mintha feledésbe merülne.
    Egyébként nem megmagyarázható a bizonyított tényekkel szembeni hallgatás. A találgatások,valós, vagy vélt okok keresését lehetne megelőzni, kiváltani, ha valaki legalább abból a Vizsgáló Bizottságból megszólalna. Annyit is mondhatna - emberek, most még nem nyilatkozunk megvárjuk a bíróság ítéletét. Legalább akkor tudni lehetne mire várnak. De addig... mi történik az intézményben? Mi van a betegekkel, nem romlik az állapotuk? Érzik, hogy valami még jobban nincs rendben, csak nem tudják az okát.Az ott dolgozók pszichés állapota biztosan romlik. Ezzel együtt az egészségük , teherbírásuk is. Meg érzi ezt a beteg, az egyén, a közösség és a család is. Jó lenne "szabadságra küldeni" a jelenlegi vezetőséget és megbízni valakit, akár kívülről ( mint bizonyos esetekben a kormánybiztosokat ), hogy vezesse tovább az intézményt, amíg az ügy lezárul.
    Ez tisztességes, korrekt lenne. Vajon miért nem? Oka biztos van, csak tudnák, akiket közvetlenül érint.

    VálaszTörlés
  7. Tisztesség hiányzik a bele szóló politikusokból!
    Nagyon hiányzik.A problémákat feltáró leveleket nem juttatta volna vissza az igazgatónőnek ha nem így lenne.Komoly vizsgálatot rendeltek volna el amit előre nem jelentettek volna be.Tették volna ezt több mint 550 ember érdekébe.De nem tették még a jelentőt ijesztgették ,hogy rendőrségi ügy lesz. Próbálták lebeszélni a jelentésről.
    Pedig a becsületük azt diktálta volna,hogy mellé álljanak,az igazság kiderítéséig.
    Ez helyett hazugságnak rágalomnak nevezték az igazságot.Mócza úr,és Nagy László úr aláírása is szerepel a veréssel kapcsolatos jegyzőkönyvön
    Biztosak lehettek,hogy igaz.Miért nem tettek
    ezek megszüntetésére valamit? XY

    VálaszTörlés
  8. T. Krisztián!
    Igazolni tudom Protest állítasait. Szándékos félrevezetésről szó nincs, csak arról van szó, hogy más hírforrásból dolgozunk!
    Az info közvetve tőlem származik.
    Üdv.

    VálaszTörlés
  9. 19,35 Azt hiszi ha már tüntetést szervezett,
    elévül a verései.Nekem Is mondta az egyes főnővére,hogy vered a beteget.Most mit hisztizel.Csak az igazgatónő nem látja a szem ellenzőjétől a dolgokat.vagy a sikkasztásai miatt nem akar tenni.De majd nem sokára megtudjátok.
    5 éves könyvelési anyagot vittek el vizsgálatra.
    Nem tudták megoldani ez ne történhessen meg.
    Átutalástól a fizetésig mindent vizsgálnak.
    A nyaralástól az étkeztetés,ruházat stb.
    Érdemes lenne elgondolkodni!

    VálaszTörlés
  10. Ma újabb becsületes dolgozókat pécéztek ki ezek maguknak, Minden egyes szavukért és tettükért felelni fognak! Nem lesz több peren kívüli egyezkedés, elk lehet felejteni!!

    VálaszTörlés
  11. Nem szabad egyezkedni,lehazudják a csillagos eget is.Akkor is ellenkezőjét mondják ha szignójuk
    ott van bizonyítéknak.Gusztustalan hazugok!

    VálaszTörlés
  12. Igaz ,hogy a miniszter szó szolgát jelent,ne legyünk naivak ,ez ezelőtt sem volt így és a jelen történéseket figyelembe véve ezután sem lesz másképp.
    Emlékezünk vissza Gyurcsány Fercsi idejében lett jelezve a probléma ,akkor is foggal,körömmel az igazság eltusolásán dolgoztak.
    Bíztunk a nagy szólamokba ,hogy minden igazságos lesz és az emberekért dolgoznak.
    Az ábra idáig azt mutatja ,hogy Fercsi együtt fúja a vitorlát Viktorral.
    Azért ettől sokkal egyszerűbb a dolog mert a hunyó Patkó-tó URA,és Bányai Úr a Megyei Önkormányzat elnöke.
    Megjegyezni kívánom,hogy a Dunántúlon történt vissza élés miatt azonnali intézkedés történt,ott úgy látszik felelős és nem korrupt Megyei vezetők vannak.
    Az a legfurcsább az egészben az Mszp idejében is aggatják a körmüket és most is Fidesz uralma alatt.
    Ezek szerint nem lehet itt már senkibe megbízni ,mert mindenkinek van a füle mögött valami.
    Nem bízzunk mi már senkibe csak jobbikos barátainkba akik megígérték ,hogy nem fogják hagyni ,hogy az igazság ellegyen tusolva.
    Az a baj ,hogy politikusaink az esküjükért nem az életükkel felelnek,igaz ez hülyeség mert akkor már egy sem élne.
    Most már csak azt nem tudom eldönteni ,hogy Bányai Úr MSZP-s vagy Fidesz-e.
    Mivel kettő helyen egyszerre nem lehet,így valahol egy mocskos tégla.
    Ne keseredjünk el azért bízzunk a jobbik igazságos hozzáállásában és hogy nem hagyják eltusolni ezt a mocskos bűn ügyet.
    Ui:Mert ha a blogon felsorolt problémáknak egy negyed része is igaz már akkor rá rohadna a műanyag lakat az érinttetekre.
    Mindent az Igazságért!!!



    Szebb jövőt!!!

    VálaszTörlés
  13. Teljes mértékben egyet tudok érteni az elöttem való hozzá szólóval még az a szerencse ,hogy nem a mi Megyei vezetőinket tekintik Etalonnak hanem becsületesen végzik a rájuk bízott feladatokat.
    Itt a Dunántúli Megyei Önkormányzat becsületes munkájára utalok.
    Bács Megyébe ilyenről nem tudunk nyilatkozni mert az helyet ,hogy végeznék becsülettel a munkájukat mindent a szőnyeg alá söpörnek évek óta.
    Pedig ezzel a hozzá állással a bajok nem hogy rendeződnének hanem egyre lehetetlenebb helyzetet idéznek elő.
    Reménykedjünk a közeledő Önkormányzati választások jó alakulásába ,reméljük ezektől lesz sokkal becsületesebb jelölt minden Megyei posztra mert vannak még olyan politikusaink nem sokan akik idáig még nem korumpálodtak.
    "Jobbik,LMP."
    Nagy esélyük lehet mert Fideszes Megyei vezetőink 4 év alatt igen sokat ártottak pártjuknak(Kiskunhalas Psyhiátriai Otthon,Kecskemét Gyermek otthon).
    Mindent bele nagy esélyünk van már az Önkormányzati választásakon is és 4év múlva az Országgyűlési választásokon ha isten is úgy akarja "Nagy forradalmat csinálhatunk"

    VálaszTörlés
  14. Nagyon elkeserítő,hogy a párt csak elsimítani akarja az ügyet.De ezt már annyi felé elküldtük,hogy ezt már nem tudják.A bírósági tárgyalás után majd küldik a lányok Brüsszelbe.
    Itt is van pénzek eltüntetése,emberek életének milyensége.Milyen körülmények között dolgoznak emberek.(minden napos terror)Az majd azoknak is rossz lesz akik most fenyegetéssel,zsarolással akarják eltusolni.A Pártok embereinek se az előre jutását segíti.Ibolya

    VálaszTörlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  16. Bányai úr és csapata lejáratja rendesen a Fideszt.
    Pedig az igazsággal tehetnének a jó hírük javításáért.Nagyon sokan csalódtak a Fideszbe.
    Nem egyezik amit Orbán Viktor hirdet és amit a
    Bányai és a hozzá közeli emberek tesznek. XY

    VálaszTörlés
  17. 9,00 hoz kapcsolódva azt írták a jelentők még kb.márciusba,ha nem lesznek az itteni eredménnyel meg elégedve akkor Brüsszelbe is elküldik a jelentésüket. A politikusok majd éghetnek akkor.

    VálaszTörlés
  18. Ezek a bántalmazó oldalon azt hiszik még most is
    a betegek vallomása alapján vették őrizetbe a három embert.A kedves kollégáik,főnővérek vallottak rájuk és azért vették őrizetbe őket.
    Munkás

    VálaszTörlés
  19. P.Krisztián! Saját szememmel láttam a jegyzőkönyvet a neve igen is szerepel benne! Ha Magyarországon nem tehetünk semmit ezen tanúvallomásokkal igen is tovább állunk! A tanúvallomások hitelesek! Nem kell kapálozni ön tudja a legjobban minden igaz amit a lányok állítottak!

    VálaszTörlés
  20. Ez nem igazságos!! Miért a 3 dolgozó viszi a balhét, sőt a börtönt amikor köztudott nem ők a főbünösök hanem a kemény mag akik még dolgoznak és a nevük a főcikkben van!!!!!

    VálaszTörlés
  21. Csak kissé hiányos a név lista.

    VálaszTörlés
  22. Igen a kemény magot védi az igazgatónő,de mi érdeke fűződik hozzá,hogy az igazságot elhazudva
    védi őket.Ez a három áldozata lett, azoknak akik még most is köztünk vannak.Persze ha a három vádlott elmondja az igazat,akkor majd a többi is a vádlottak padjára kerül.Ezzel enyhíthetik saját büntetésüket.Ha egy embert is elítélnek az igazgatónőnek menni e kell.Ezért akarta a T.az igazgatónő hazugságra rá venni.De neki valami miatt súlyosbítanak.érdemes nekik gondolkodni,védenek valakit hazugsággal vagy az igazat mondják el.Ezen érdemes lenne elgondolkodni,hogy a jobb nekik!!!!!

    VálaszTörlés
  23. 14,11-hez Érdekes szítu lenne ha a Brüsszelnek kellene Magyarországon az igazságot kideríteni.
    A Fideszbe vetett bizalmat haza vágná rendesen.
    De legalább a fenntartó és hozzá közel álló politikusokat is menesztik.Bányai és csapata
    rá is szolgált máris a menesztésre.

    VálaszTörlés
  24. Szinte naponta új emberrel találkozok bent. Ez ki, az ki, mit csinál itt, kérdezgetjük egymástól? Sok új beteg is érkezett.
    Még jó, hogy fehérbe vagyunk, így tudjuk csak ki a dolgozó, ki a beteg!
    Bár lassan már csak erről lehet megkülönböztetni minket! Állítom sok lakó jobb állapotban van nálunk!:(:(

    VálaszTörlés
  25. Nagyon nagy gáz Cica,ha Téged csak a fehér ruha különböztet meg a betegektől!!
    Ha a lakók szerinted ennyire jó állapotban vannak, akkor nincs itt baj!!

    VálaszTörlés
  26. 18:50 Ez nagyon jó, cica ebbe nagyon beleszaladtál!

    VálaszTörlés
  27. Ha értenéd is amit olvasol, akkor tudnád mit jelentenek a sorok.A dolgozók bizony rossz mentális állapotban vannak, én ezen nem viccelődnék! Főleg, hogy te is az okozók közé tartozól! Gondolom te nem a dolgozó vagy, hanem csak egy azok közül, akik felveszik a bérüket és meresztik a s....et.
    A másik,hogy a dolgzozók már nem mernek beszélni senkivel, a fenyegetések miatt, ezért csak a fehér ruha láttán tudják kik a szenvedő kolléga, a többi meg a szenvedő beteg!!Na én erre se lennék túl büszke! De neked ezt hiába is magyaráznám!

    VálaszTörlés
  28. Ne támadj, én csak leírtam a véleményem, és ne magyarázkodj!! Vagy kell??

    VálaszTörlés
  29. Hát persze, hogy rossz mentális állapotban vannak a dolgozók cica , nagyon is értem, hogy mit akartál mondani, de hát te is éppen egyik okozója vagy ennek. Itt van a kutya elásva, tudod? Azt hiszem te nem értetted vagy nem akarok érteni a kolléga mondanivalóját, de nem baj lényeg, hogy sokan mások értik.

    VálaszTörlés
  30. Hja te azt szeretnéd, hogy maradjon minden úgy ahogy van? Megszoktad már és alkalmazkodtál ahhoz, ha csendben vagy vagy esetleg szolga módjára viselkedsz, akkor nem kell (annyira) féltened az állásodat. Mindegy mi történik körülötted, csak Te biztonságba legyél.
    Na az ilyen embertől hányingerem van!

    VálaszTörlés
  31. Pontosabban mondva, "sokan mások" helyett inkább "Máshogy" értik. Tudjuk kik azok!

    VálaszTörlés
  32. Akármilyen furcsa, én bízom abban, hogy Bányai úr végre teljesen kivizsgálja az intézetet, rendet tesz és meneszti a vezetőséget (ha maguktól nem állnak fel). Nagyon kényelmetlen már ilyen emberek mellett kiállni, és ezt a FIDESZ nem vállalja fel! Legalábbis bízom a FIDESZ ígéretében!

    VálaszTörlés
  33. Én abba bízok,hogy a jobbik majd tapossa a Fideszesek lábúját.Nagyon rossz lelki állapotba vagyunk,mindenki mindenkinek gyanús.Mindenki rosszul végzi a munkáját azt írják.De a rokonok jól dolgoznak,meg a seggnyalók.Lehet olvasni ezt azért rakták át mert nem szerettek vele dolgozni.Gondolom nem nyalt.Aki már régen itt van,biztos nem lett volna megtűrve ha rosszul dolgozik.De most az aljadék kitalálja,hogy nem ér a munkája semmit.A verők bandája az jól dolgozik,főleg mikor vernek!Bányai Úr mást tesz mint Orbán úr nyilatkozik.Bányai ki lóg a sorból nagyon. Mária

    VálaszTörlés
  34. Ha azt írta,h sokan mások, akkor ez alatt azt értette,h sokan mások. Ne magyarázd meg kérlek mások szavait, hidd el mindenki tudja mit mond.Nem kell semmit "belemagyarázni" a szavakba.
    És azt hidd el Cica,függetlenül ki hol áll és miért,áll-e egyáltalán valahol,mentálisan mindenkit megvisel a helyzet,senki sincs túl jól,és én azt látom, hogy ez az egész már kezd a szakmai munka terhére menni,ezért a lakók szenvedik meg, pedig Ők aztán semmiről nem tehetnek!!

    VálaszTörlés
  35. Mi a szösz !A cica névtelenül is ír??A sorok közt is olvasó.

    VálaszTörlés
  36. 17,05 Los Angeles -ben már figyelik a fejleményeket.De majd ha Ők írják az ő újságjaikban ,hogy a Fidesz hátráltatja nyomozást
    politikai akadályok vannak.Majd Orbán Úr is értesül róla,vagy a Brüsszeli újságokból.
    Vagy ha bejelentik embereik jönnek Magyarországra
    vizsgálódni Brüsszelből.Magyarországon képtelenek az igazságot becsületesen vizsgálni.Gabi

    VálaszTörlés
  37. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  38. Bocsi, de én igyekszem helyesen írni!! :))

    VálaszTörlés
  39. Ez úton szeretnék gratulálni Jobbikos képviselő barátainknak a parlamentben végzett kimagasló, eredményes munkájukért. Önök nem felejtették el, hogy mit ígértek a választóiknak. Jó érzéssel, és büszkén olvassuk a képújságban munkájukról az elismerő adatokat. további munkájukhoz sok erőt, és egészséget kívánunk. Továbbra is védjék a kiszolgáltatott kisembereket,és ne legyen kegyelem a korrupt,hazug, tolvaj, és a bűncselekmény kiderítését akadályozókkal szemben .

    Szebb jövőt

    VálaszTörlés
  40. Gabi már megint gügyüge vagy, azt hiszed bárki is fél Los Angelestől és a hazai szcientológiától? Ők csak azt a látszatot akarják kelteni, hogy milyen félelmetesek és hatékonyak. Nem sokáig fognak ők gyüzsögni, jobb országokban már betiltották őket vagy éppen folyamatban van a dolog. Nálunk is ez lesz a vége. Cica, cica nagyon belelendülsz a hülyeségbe. Akár el indulhatnál a helyi választáson a szebb jövőérdekében. Csak az a baj, hogy az átalad és a hasonszőrűek által kínált jövő nem sok ember számára szimpatikus. Ezt azért tartsd szem előtt amikor a mérget fröcskölöd szét az interneten!

    VálaszTörlés
  41. Nem attól féltek ti! Hanem az igazságtól.
    Te a vezetőség repertoárjához tartozol,de remélem
    ha buknak téged is visznek magukkal.Miért nem arról írsz,hogy mit teszel a betegek jó léte érdekébe.Mi csak az igazságot akarjuk! Te meg ellene vagy! Sajnállak! Gabi

    VálaszTörlés
  42. Az a kérdés, hogy mért védi az igi-nő a bűnösöket, mert egy hajóban eveznek. Na nehogy azt képzelje valaki ,hogy idegent véd saját magát, a húsos fazekat,és az ARANY tojást "LÉT" eredményező bebetonozott állását félti. Ha belegondolunk a dolgokba,az igi-nő is bűnös az események ilyen alakulásáért,mert kötelessége lett volna ezen dolgok TÖRVÉNY szerű kivizsgálására ,természetesen nem az Ő törvényeire gondolok, mert az -az igazsággal köszönő viszonyba sincs.TEHÁT AZ A MEGLÁTÁSOM HOGY EGY IGAZGATÓ TELJES ANYAGI ÉS ERKÖLCSI FELELŐSSÉGGEL TARTOZIK A RÁBÍZOTT INTÉZMÉNY SZAKMAILAG ÉS GAZDASÁGILAG MEGFELELŐ VEZETÉSÉÉRT.Ha tévedett akkor legyen annyi tartás benne ,hogy próbálja rendbe tenni amit még lehet ,mielőtt szemlesütve szégyenkezve elsomfordál az általa tönkretett intézményből. Bízza ezt a munkát egy igazi elkötelezett és nem harácsoló SZAKEMBERRE. ÖN ezen a vizsgán csúnyán megbukott. Ajánlom többet olyannal ne próbálkozzon amihez halvány fingja sincs , mert ártatlan embereket tesz tönkre a hozzá nemértésével . Tudom ebből semmit nem fogad meg mert lelkiismeret nulla a LÉ az meg nagy ÚR. AZÉRT VEGYE FONTOLÓRA .

    VálaszTörlés
  43. Jaj majdnem lebuktam. nem írok most már csak majd műszak után. jó ez a lap-top ez kicsi helyen elfér, és nem utolsó sorban nem tudják kiiktatni a rendszerböl. Azért ha le buknák ezek képesek lennének összetörni azt ami az enyém. Tehát fő az óvatosság.

    VálaszTörlés
  44. Ha eddig nem tett semmit,ezután se fog.
    Lett volna rá vagy 15 hónapja.
    De remélem győz az igazság és szépen elvezetik,a pereputtyával együtt. Dolgozó

    VálaszTörlés
  45. Jól teszed ha vigyázol magadra, mert TE nekünk nagyon sokat érsz,és az igazság oldalán harcolsz.Nélküled sokkal szegényebbek lennénk. Kérünk nagyon vigyázz magadra. AGGÓDÓ.

    VálaszTörlés
  46. Ha az meg történne, hogy összetörnék, azt is letagadnák,mondanák véletlen leesett.Ez egy jellemtelen hazug pereputty.

    VálaszTörlés
  47. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  48. A gondolataidat inkább hagyd bent a sötét fejedbe legalább nemjáratod le magad.

    VálaszTörlés
  49. Ettől a mostani igazgatónőtől,bárki jobb lenne aki a betegek mellett állna!

    VálaszTörlés
  50. 22,09- nek ne hidd ,hogy tehetsz ellenük valamit.
    Akik az emberek jobb életéért dolgoznak azoknak van jövőjük.Ellentétbe veled szembe.Munkás

    VálaszTörlés
  51. Minden tiszteletem és nagyra becsülésem elsősorban a két becsületes NŐVÉRT illeti és természetesen a töretlenül mellettük álló a betegek érdekeiért harcoló embereké.

    VálaszTörlés
  52. Nagyon tévedsz 15,22.nagyon sokan a privát oldalunkra írják a biztatásokat,mivel végig
    kiálltunk a két jelentő mellett.Gratulációkat
    meg hogy a beteg embereket védjük és nem a bántalmazókat.A két jelentő is a lakók ,és az elnyomott dolgozók érdekébe jelentette.
    Először az igazgatónőnek,nem tett semmit.Pedig házon belül meg tudta volna oldani,ha lett volna benne akarat,vagy jó érzés az emberek iránt.Utána mentek az ügyészségre.Akiket vádolnak azokat meg nem Ők jelentették,hanem a kollégáik,köszönjék meg nekik.a blogra írunk az neked ne fájjon,nem kötelező olvasni,ha nem tetszik ne olvasd.Mi köszönjük,hogy a blogra írhatunk P:P: éknek.De miért kell bántani Őket a mi írásaink miatt.Meglátásom szerint az igazgatónő hazug támadásainak,a nem megfelelő hozzá állásának köszönjétek,az egész botrányt.
    Néhány verő ember elküldésével megtudott volna oldani minden problémát,meg a rokonaitól emberséges viselkedést várt volna el.Csak ennyi
    De Ő támadásba lendült,Mi meg a jelentők mellett
    látjuk az igazságot,elejétől végig.De hát a verésekről te is tudtál,csak letagadod biztos az érdeked így kívánja.Nem kötelező olvasni!!!!
    A munkatársaiddal meg úgy viselkedsz ahogy akarsz,az téged minősít.Dolgozó

    VálaszTörlés
  53. Érdekes az eszmefuttatásod , csak nem kicsi csúsztatsz "jó" politikus lenne belőled. Az a bajod a két becsületes NŐVÉRKÉVEL ,hogy feltárták a bűncselekményeket az iginőnek ? A vezetők leváltása sokkal sportszerűbb mint ahogy annak idején Ők csinálták. Külömben is már ezerszer rászolgáltak a menesztésre.

    VálaszTörlés
  54. Milyen eszmefuttatásról beszélsz 16:31 és 16:27 milyen 15:22-es bejegyzésre hivatkozol. Nem értem, mert nincs ilyen, megint sumákoltok? Na látjátok ez jellemző rátok, miért nincs fenn a blogon a bejegyzés azért, hogy más ne olvashassa ?

    VálaszTörlés
  55. Néhány írás valóban nincs fenn, de el lehet menni a másik blogra. Nem kell idejárni "sumákolni". Egyébként sem helyes, ha azok oktatnak ki a demokráciából, akik másokat terrorban tartanak!
    Akik itt írnak, csak az önök számára ismeretlenek és a saját védelmükben névtelenek. Ez pedig így is marad, még akkor is, ha már okafogyottá válik ez a blog.

    VálaszTörlés
  56. Azon nem csodálkozom , hogy nem érted, mert nem is akarod megérteni de ha egy kicsit félretartod a fejed , hátha össze csurog annyi. Á ne is erőlködj úgysem fog sikerülni. Húzzál el a máshogy blogra az való a TE értelmi szintednek. PÁ.

    VálaszTörlés
  57. Megúszták volna, ha a lakókat érdekeit tartják fontosnak.Őket védték volna,a bántalmazókat meg elküldik.Nekik a bántalmazók voltak az elsők meg a hazug rágalmazás,lejáratás.Érdekesnek tartom még a halason történt,közvélemény kutatást is.Nagyon várom már,hogy a nyilvánosságra hozzák.Minden ember a két nővér mellett beszélt,és csodálkoznak,hogy a vezetőket még nem váltották le.Mondtak a dokiékra is olyant,hogy elég lesz nekik a menesztéshez.Tudjátok van ISTEN!

    VálaszTörlés
  58. Légyszi ne támadjatok le,ne kezdjetek el szidni és hülyézni, KOMOLYAN érdekel amit kérdezek és tényleg nem értem.
    Nincs nap, h ne legyen valamilyen ellenőrzés az intézetben és igazán törvénysértő dolgot soha nem találnak, se szakmai se gazdasági oldalon. Miért???

    VálaszTörlés
  59. Javaslom olvassa el a Ki ellenőrzi az ellenőröket?, című írásokat. Abból lesznek sejtései.
    Protest

    VálaszTörlés
  60. Furcsa egy Pál-fordulás amit Te művelsz . Előző hozzászólásodban igen arogáns módon vontál felelőségre álltalad hiányolt dolgok végett. Amilyen az agyon isten, olyan a fogadj isten. Megérzésem szerint a TE igaz éned az arogáns hozzászólás úgy-hogy fogadd meg az előző tanácsomat, és húzzál vissza a máshogy blogra. Ez Neked nem jött össze.

    VálaszTörlés
  61. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  62. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  63. Ha az intézetben minden a legnagyobb rendben lenne, már rég lezárták volna a vizsgálatokat, de valami csak nem az igazi, mert lett 3 vádlott. Hallottam, hogy az igazgatónő 12 milliót ajánlott fel nekik, hogy vigyék el a balhét, hogy hátha maradhat még az intézet élén. Ha azt nézzük nem is rossz üzlet.

    VálaszTörlés
  64. Azért 12 milláért én nem hagynám el a családom.
    5-6 évre távol tőlük az csak annyi mintha itthon dolgozna.De az igazgatónőnek miből van 12 millája? sikkasztás,vagy a kedves férje utalt maguknak segélyt abból van? Mindegyik vádlottnak az igazat kellene mondani,lehet nem a pénzért hazudni. Hosszú távon kifizetődik az igazság és még a becsületük se szenved akkora csorbát.De ennek az eldöntése az ő felelősségük Ki hogy érzi szíve szerint döntsön.

    VálaszTörlés
  65. Ha 12 milliót ajánlott fel az igazgatónő, akkor ez is mutatja a bűnösségét.Köszönjük T-nek,hogy
    tudomásunkra hozta!Dolgozó

    VálaszTörlés
  66. Mit csinált T.A.?Röhej, felajánlottak neki 12 millkót??Nem tudom mit szól ehhez a butasághoz!!???

    VálaszTörlés
  67. Figyelj!!!! Semmi T.A.!!! Ne keverd olvasd!!!!
    De különben P.T. az illető!!!!

    VálaszTörlés
  68. Azért javítgatja a házát, van lóvé.

    VálaszTörlés
  69. 28. 18:50,19:56,20:47,21:32
    30. 5:44
    Nem hinném,h arrogáns Cica, és nincs itt semmiféle pálfordulás. De úgy látom Te csak azt látsz és hallasz meg amit akarsz, sajnálom. Vannak kérdéseim, csak azokat szerettem volna megkérdezni ITT, a másikat nem olvasom. Lehet, h nem egyformán látunk mindent, de ettől sem Te és sem Én nem vagyunk jobbak v. rosszabbak a másiknál.Ha nem tudunk beszélgetni nem kell. szia

    VálaszTörlés
  70. Nem tudok rájönni, mi lehet a "h" betü!

    VálaszTörlés
  71. Hogy?? Hebehurgya hubble űrteleszkóp?? Hmm. Hihetetlenül humoros!! :D

    VálaszTörlés
  72. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  73. Számoljon ön el a lelkiismeretével amiért tudja minden igaz és hazugsággal vádolnak mindenkit!!!
    Perennis agy ízig vérig igaz ember és jól átlátja a helyzetet.Ön annak is örülne ha egy ilyen ember ismeretségét birtokolhatná!!! De az ilyeneket mint ön észre sem veszi Perennis!!
    A fajtájának a másik blogon a helye nem kell itt a színvonalat rombolni!!! Tűnés!!!

    VálaszTörlés
  74. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  75. 13,18-hoz Akkor igi néni autója azért állt a P.T udvarába.

    VálaszTörlés
  76. Ne téveszd össze nem a szüleiddel beszélsz!!!!
    Azért ha eljön az ideje szívesen szemközt köpnélek!!!

    VálaszTörlés
  77. Kérek mindenkit, hogy őrizze meg a méltóságát!
    Sok a provokáció, nem szabad bedőlni, kérem önöket, hogy ne vegyék fel a kesztyűt! Tudjuk, kinek a kezében van egyelőre a hatalom, azt is tudjuk mi az igazság. Ne a magunk igazát hajtogassuk, hanem az igazság győzedelmeskedésén fáradozzunk!
    Őrizkedjünk az erősen megkérdőjelezhető stílustól, még akkor is, ha ez jogos, és érthető.
    Ha valakinek kérése van, jelezze anonim levélben!
    Köszönöm megértésüket!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)