2012. január 28., szombat

Isten hozott Detonátor!


Örömmel értesítem hűséges érdeklődőinket, hogy a kecskeméti Juhar utcai intézmény bloggerének írásai ismét olvashatók. Látogassanak el weboldalára!


Elérhetőségét lásd az oldalmodulon, és ITT! 


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

4 megjegyzés:

  1. Már azt hittem valami baj van, azért nem olvasható az írás a Detonátor honlapján. Mária

    VálaszTörlés
  2. Nem kedves Mária, egyszerűen csak egy kicsit belefáradtam abba, hogy hiába tesz bármit is szóvá az ember, nem csupán nem változik semmi sem, de még azok is hallgatnak félelmükben, akikért felemelem a hangom! Mikor jön el az az idő, amikor az emberek merik és tudják majd vállalni magukat és véleményüket? Nem ezt hívják demokráciának? Vagy akkor mi is van ma, 2012-ben itt a kis országunkban? Azoknak kell félniük, akik igazat mondanak?

    Amúgy március 12.-én lesz a Juharos ügyben az ítélethirdetés, a gond egyedül csak az, hogy az egész ügy csak egy kis szelete a valós problémáknak, amik itt is, Halason is megtörténhettek, köszönhetően a BKMÖ hathatós támogatásának. (vannak helyek, ahol ezt bűnpártolásnak nevezik, persze vannak olyan helyek is, ahol nem csak dumában van demokrácia)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Detonátor Tisztelettel köszöntöm, ez nem demokrácia ami Magyarországon van. Lassan de biztosan haladunk a rabszolga tartás felé. RABSZOLGASORS= 47 ezer forintos közmunka 8 órai munkáért. Ebből a pénzből fizesse a számlákat neveljen gyerekeket éljen meg! A Juharos és a Pszichiátrián történtek nyomozását politikailag akadályozták. Nem az igazság a fontos,hanem a hazugságnak az érvényesítése. Nálunk is visszavonták a beszarósabbjai a vallomásukat a robbantás után. Nem emlékeztek mit is vallottak. Gondolom Önöknél is hasonló a helyzet. A fenntartó az alkalmatlanságát BUTASÁGÁT fejezte ki a hozzáállásával vizsgálatainak eredménytelenségével.(nagy betűvel mert nagyon buták.) Remélem márciusban már Halason is lesz valami ítélet,ami legalább az igazság határát súrolja. Hiába szóltak itt egyik pártnak másiknak, nem történt változás. Beteg ember nem ember alapon tüntetés a beteg verőkért az a valami fényes tett Simon-Bányai párosnál. Bányai meg képviselő,hogy várhatjuk el tőle az igazságot?
    Mária

    VálaszTörlés
  4. Lezüllesztik az országunkat a törvénykezésükkel! Nem a munkahely teremtés a közbiztonság a fontos Pintér Sándor azt mondta két hét kell a közbiztonság helyre állításához. Ezzel szemben 300forintért saját lakásukban veretek meg egy testvér párost. Ez lenne a közbiztonság?
    Talán az mikor déli egy órakor leszúrták H.J.közel a lakásához,elkövető nincs,mert a rendőrei az autósok büntetésével vannak elfoglalva,nem az igazságos vizsgálatokkal. Igaz több pénzt hoz a büntetés kiszabása,mint a gyilkosok robbantók tolvajok betörők megkeresése. Mikortól kell számolni a két hetet mert arra nem találtam sehol választ. Bárkit megverhetnek agyonverhetnek saját lakásában pénzéért értékéért és nincs elrettentő büntetés,csak enyje-benje. Ibolya

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)