2012. január 30., hétfő

Levélváltás a blogon...

.
 „Nem kedves Mária, egyszerűen csak egy kicsit belefáradtam abba, hogy hiába tesz bármit is szóvá az ember, nem csupán nem változik semmi sem, de még azok is hallgatnak félelmükben, akikért felemelem a hangom! Mikor jön el az az idő, amikor az emberek merik és tudják majd vállalni magukat és véleményüket? Nem ezt hívják demokráciának? Vagy akkor mi is van ma, 2012-ben itt a kis országunkban? Azoknak kell félniük, akik igazat mondanak?

Amúgy március 12.-én lesz a Juharos ügyben az ítélethirdetés, a gond egyedül csak az, hogy az egész ügy csak egy kis szelete a valós problémáknak, amik itt is, Halason is megtörténhettek, köszönhetően a BKMÖ hathatós támogatásának. (vannak helyek, ahol ezt bűnpártolásnak nevezik, persze vannak olyan helyek is, ahol nem csak dumában van demokrácia)”
Detonátor

„Kedves Detonátor!
Tisztelettel köszöntöm, ez nem demokrácia, ami Magyarországon van. Lassan, de biztosan haladunk a rabszolgatartás felé. RABSZOLGASORS = 47 ezer forintos közmunka, 8 órai munkáért. Ebből a pénzből fizesse a számlákat, neveljen gyerekeket, éljen meg! A Juharos és a Pszichiátrián történtek nyomozását politikailag akadályozták. Nem az igazság a fontos, hanem a hazugságnak az érvényesítése. Nálunk is visszavonták a beszarósabbjai a vallomásukat a robbantás után. Nem emlékeztek mit is vallottak.
Gondolom Önöknél is hasonló a helyzet. A fenntartó az alkalmatlanságát, BUTASÁGÁT fejezte ki a hozzáállásával, vizsgálatainak eredménytelenségével (nagy betűvel, mert nagyon buták.).
Remélem márciusban már Halason is lesz valami ítélet, ami legalább az igazság határát súrolja. Hiába szóltak itt egyik pártnak, vagy másiknak, nem történt változás. Beteg ember nem ember alapon, tüntetés a betegverőkért, az a valami, a fényes tett Simon-Bányai párosnál. Bányai meg képviselő, hogy várhatjuk el tőle az igazságot?”
Mária


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

7 megjegyzés:

  1. Duna Tv-s állapotok:

    …”példámat látva kollégáim félelme olyan mértékű, hogy a telefonbeszélgetéseken kívül senki sem szól egyetlen szót sem. A Lomnici ügy óta csak akkor szólalnak meg az emberek, ha muszáj, és akkor is halkan, nehogy valaki meghallja, ha véleltlenül rosszat, a főnökségnek nem tetszőt mondanának”…

    Mióta nem Sára Sándor az Tv elnöke, azóta a színvonal egyre romlik, a vezetés pedig morális mélyzuhanásba kezdett és a hozzá nem értés eléri a többi "magyar" csatorna "színvonalát".

    VálaszTörlés
  2. Ahol a Fidesz lecserélte azokat az embereket akik értettek a szakmához és igazság érzetük becsületük meg kívánta a hiteles tájékoztatást,ott saját embereiket nevezték ki azért,hogy amit Ők diktálnak a médiának azt mondhatják a népnek. Be adagolják a hazugságokat,csak ott a bökkenő,hogy mindenki a saját bőrén érzi nem úgy van ahogy mondják. A Fideszesek sem jobbak egy szemmel sem mint az MSZP. Lázár Jani is eladta a Hódmezővásárhelyi iskolát Hirdetési felületért a neten. Mit hirdethet mikor Hódmezővásárhely is eladósodott. A Hit gyülekezetet is éjjel szavaztatta meg egyháznak,gondolom jó pénzért. A többieket miért nem?
    Talán egyházellenes? Azt aki elcsalja tagjaitól a pénzt azt alkalmasnak találta. Mennyiért? Vagy a pártot finanszírozza Németh Sándor.
    Vallási megkülönböztetés így működik?

    VálaszTörlés
  3. Nem csak a Duna TV-nél vannak színvonal rombolások!
    Olvassátok el az alábbi linket.
    http://www.mediatanacs.hu/uploads/9/11/1327927647ugyfelszolgalati_level.pdf

    VálaszTörlés
  4. Igen, én is erről beszéltem, pontosabban "idéztem"!

    VálaszTörlés
  5. A Lázár lókupec volt. Semmit sem változott, csak öltönyt húzott, meg nagy autót vett, hogy tekintélyt kölcsönözzön. Ha másért már úgyse néz föl rá senki.

    VálaszTörlés
  6. Lázár eltőzsdézte Hódmezővásárhely pénzét,most a saját vagyonából vissza adhatná a pénzt. Most a bankkal egyezkedne de nem engednek neki. Akkor majd utána mondhatná mindenki annyit ér mint amennyi vagyona van neki. Neki sem maradna még egy petákja sem.
    Így sem ér semmit akkor meg még annyit sem. István

    VálaszTörlés
  7. Minden ember annyit ér mint a szava a becsülete az ígérete! Nem a vagyonán kell az emberséget lemérni! Az emberekhez való hozzáállásán az adott szaván és ígéretének teljesítése alapján. Dolgozó

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)