2012. március 29., csütörtök

Uram, mondjon le!



Tegnap este csupán kilenc egyetemista és pár lelkes civil támogató kellett ahhoz, hogy egyetem komolyan vegye a mai napi, bírálói munkát. Mindez este fél kilenckor vált nyilvánvalóvá.

A meghurcoltatások ellenére a megmozduláson részt vett dr. Fóris Eszter (politikai üldözött) is, akit a kiskunhalasi visszaélések kapcsán ismertünk meg. Őszintesége, egyenes kiállása, eltántoríthatatlansága nagy segítséget jelent a mi ügyünkben (kiskunhalasi pszichiátriai otthonban történt visszaélések kapcsán) is. Örömmel ismertük fel a képen társaságában Geönczeöl Gyulát, aki a Magyarok Világszövetségében "világraszóló" tetteket vitt véghez a magyar nemzet megmentése érdekében, s amelyekről mi magyarok, sajnos, szinte semmit nem tudunk...

VIDEO: ITT!

Molnár F. Árpád filmje jól demonstrálja, hogy miként hallathatja hangját a civil társadalom egy demokráciában…

A Semmelweis Egyetem doktori tanácsa a mai napon elfogadhatatlannak találta Schmitt Pál érdemtelenül szerzett doktori címét. Budapesten már nem lehet „vásárolt” diplomával érvényesülni. Kiskunhalas, veled mi lesz?!


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

7 megjegyzés:

  1. Csak azt nem értem,hogy januárba kipattant a lpágium ügy, miért huzták halasztották idáig.
    A hazug embert hamarabb utólérik mint a sánta kutyát. Munkás

    VálaszTörlés
  2. A köztársasági elnök múltjáról szóló vita azonban nem az államfő egykori balesetéről indult, hanem két olyan, történész által jegyzett cikk miatt pattant ki, amelyek Schmitt 1970-es évekbeli szerepét boncolgatták, és amelyeket az elmúlt hetekben közölt a hvg.hu. Az első, Ungváry Krisztián által jegyzett írás szerint Schmitt Pál egykori munkahelyén, az Astoria szállóban a kommunista rendszer szigorúan titkos állományú kémelhárítói dolgoztak, és kérdéses, hogy az ugyanebben az időben helyettes igazgatói tisztet betöltő Schmitt mennyire volt tisztában a tisztek munkájával, mivel nehezen képzelhető el, hogy nem tudott ténykedésükről. A másik, Révész Béla által írt cikk pedig azt boncolgatja, hogy miért nem szerepel az elnök hivatalos életrajzában semmi egy olyan időszakról, amikor néhány személyes ismerőse és üzleti partnere ellen büntetőeljárás volt folyamatban.

    VálaszTörlés
  3. A főpolgármester szerint nem az államfőnek, hanem az országnak okozott igazi kárt az, aki kirobbantotta a plágiumügyet. „Az, aki huszonvalahány év után vette a fáradtságot, és Isten tudja meddig járt azután, hogy Schmitt Pálnak kárt okozzon, az jobb ha arra is gondol, hogy az országnak több kárt okozott, mint Schmitt Pálnak” - jelentette ki Tarlós István az m1 Ma Reggel című műsorában pénteken.

    A főpolgármester elmondta: nem hivatott állást foglalni abban a kérdésben, hogy Schmitt Pálnak le kellene-e mondania visszavont kisdoktori címe miatt. Ez egy végtelenül kényelmetlen helyzet - fogalmazott Tarlós István, hozzátéve: nem érez indíttatást arra, hogy megmondja, kinek mikor kell vagy nem kell lemondani.

    HOGYAN IS VAN EZ FŐPOLGÁRMESTER ÚR? Akkor most már mindent lehet??

    Na ez van nálunk is nem az okozott kárt aki lopott, csalt, hazudott hanem aki jelentette!!!

    VálaszTörlés
  4. Milyen morállal rendelkezik a főpolgármester???? Örüljön Palika, hogy eddig is tündökölt a lopott holmival. Nem a tényfeltáró a hibás hanem aki plagizált, ő az okozott kárt az országnak Szégyelje magát az egész banda!!!

    VálaszTörlés
  5. Paloka dikleksziás, kicsi kora óta fogalmazni sem tud sem pedig folyamatosan olvasni! Erről nem tehet de maradt volna ott ahol volt. akkor szép karriert mondhatott volna magának mert a kutya nem kereskedett volna a doktoria után.

    VálaszTörlés
  6. Az a hibás aki elkövette a plágium ügyet nem az aki feltárta!
    Ne azt hibáztasd akit megölnek hanem aki ölt!
    Ez a legkevesebb amit megérthetnél, ha már írsz ide akkor gondolkodj el
    azon mi is az elfogadható magyarázat.
    Shmitt Pál okozott problémát az országnak és Orbán kijelentése,hogy szent és sérthetetlen!
    Ha nincs az országba egy tiszteletre méltóbb ember akkor nagyon szegények vagyunk! Ha maradhat a posztján még szegényebbek leszünk.
    Igazságos döntés sincs már az országban,csak a megszorítás a pór népnek maguknak meg szavazzák a pénzeket!

    VálaszTörlés
  7. Az Intézettel kapcsolatosan is az a hibás akit megvertek,vagy megerőszakoltak, nem az aki elkövette?
    Itt a baj,hogy olyan a fenntartó és a vezetés aki nem tud kűlőmbbséget tenni! Vagy teljesen elhatárolódni a betegverőktől,csalóktól sikkasztóktól

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)