2012. május 21., hétfő

Mi ott voltunk…


BLOG PER: A TÁRGYALÁS ELHALASZTVA


Akik nem jelentek meg: Kunos Zoltán, Nográdi Krisztina, és Borbás Andrea.


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

38 megjegyzés:

  1. Mi is ez a blogper? Ez nekem nem világos.
    Ha valakit a blogon megjelent írásokért jelentenek fel az igencsak zavaros lehet.
    Tudja bizonyítani a jelentő,hogy a feljelentett személy írta?
    Mi rá a bizonyíték?
    Senki nem tudja még a blog tulajdonosa sem,hogy Én írtam te írtad vagy Ő írta azt a hozzászólást ami miatt van a jelentés.
    Vannak rosszindulatú írók akik provokálnak csak az írásaikkal. Lehet,hogy éppen a jelentő személyek ilyenek.
    Az is lehet,hogy politikusok megrendelését teljesítik.
    Lentről indultak nem akarnak vissza csúszni,ezért felfelé nyalnak.
    Bizonyíték nélkül nem lehet vádolni.
    Vagy Kiskunhalason igen?
    Mikor hozták a törvényt?

    Irisz

    VálaszTörlés
  2. Sajnos a blog tulajdonost vonják felelősségre, hiszen ő jelenteti meg.
    Viszont ha ezeknek a blog feljelentőknek ennyire fontos a becsületük(?)megvédése, miért is nem jöttek el? Hónapokkal ezelőtt kellet, hogy tudják mikor lesz tárgyalás!
    Ők is húzni akarják az idő? Ki akarják várni a 3 ápoló vádlott elsőfokú ítéletét?

    VálaszTörlés
  3. Ha valakinek véleménye van az üggyel kapcsolatban,és az nem csúnya szavakat tartalmaz,akkor azt fent hagyhatják,hiszen azonnal megjelenik és Én rakom fel és nem Ők,mindig aki hozzászól az.
    Mária

    VálaszTörlés
  4. A bíróság csak küld olyan esettbe értesítést,hogy elmarad a tárgyalás.
    itt mégsem ez történt?

    VálaszTörlés
  5. Mivel péntek délután érkezett be a bíróságra a kérvény, az már hétfő reggelig nem érkezett volna meg.

    VálaszTörlés
  6. Felesleges itt minden szócséplés! Jövőre senki nem eszi meg ott a mákosgubát! Se beteg sem dolgozó, mert addigra nem létezik mint intézet!
    BEZÁRJÁK!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  7. 2012.május 22.12:50-nek

    Ugye, most kamuzni tetszik? Fizetség is jár érte? Jó kis Júdás-pénz?

    VálaszTörlés
  8. Nem zárják be az intézetet.
    Ez egy nagy baromság

    Jelige: Biztos forrás

    VálaszTörlés
  9. De, de. A lakok megérdemlik, hogy olyan helyre kerüljenek, ahol ÉLETBEN HAGYJÁK őket!

    VálaszTörlés
  10. A lakók értelmes gondozókat érdemelnek meg! Sajnos a Kiskunhalasi pszichiátriai otthonban kevés olyan ápoló dolgozik aki a betegeket védi a bántalmazók ellen. Nem történt ilyen hűje kis marha stb: írói nem szóltak még egy szót sem a beteg lakók érdekében. A bántalmazókat védik azok mindent meg tehetnek büntetés nélkül. Beteg ápolásban dolgozhatnak tovább is. A vezetőktől a fenntartótól elvárható lett volna,hogy elhelyezzék a lakók mellől. A Bács-kiskun Megyei Önkormányzat által fenntartott intézetekben súlyos szabálytalanságok történtek az elmúlt években. Ezt nem foghatjuk a szocialistákra mert itt a Fideszesek uralkodtak az elmúlt évek alatt. Solton is a gyerekek bentlakásos iskolájánál vannak gubancok. Kecskeméten a juharon, és még több intézetben,Páhin , mint Kiskunhalason a Vári szabó iskolába,éppen olyan sikkasztások fordultak elő mint a pszichiátriai bent lakásos intézetben.
    A BKMÖ - vezetői lejáratják magukat olyanok miatt mint a szóban forgó intézetben az igazgatónők.
    A Vári esetében megsúgták,hogy nem pályázhat, másnak szánják a helyet.
    Pszichiátria esetében jók a pályázatok de nem akarnak új igazgatót mert az BKMÖ bukását jelentené az eltüntetett pénzek miatt.
    Ezért megbízás a lelkésznek,aki alkalmazza a bukott igazgatónőt,vagy a bukott igazgatónő alkalmazza a lelkészt. Ha már elzárás verés brutalitások érték a lakókat azokat az igazgatókat el kellett volna távolítani az intézetekből,amikor tudomást szereztek az eseményekről.
    Bányai Gábor és kompetenciája nem mutogathat az elmúlt nyolc évre vissza mert Ők voltak hatalmon. Vissza is éltek a hatalmukkal rendesen.

    WWW.Mediano.hu

    VálaszTörlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  12. Volt nagy nyomozás, felhajtás a Vári Szabónál a nem felelő gazdálkodás miatt. igazgatóválasztásnál a régit megkérték,hogy lépjen vissza,mert úgy sem Ő lesz az igazgató.

    VálaszTörlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  14. 2012. május 23. 7:13-nak valamint 2012. május 23. 8:00-nak

    Információt nélkülöző, pusztán személyeskedést tartalmazó írásokat a továbbiakban is törölni fogjuk.

    VálaszTörlés
  15. 15:02
    Bányai is azt mondta, hogy nem zárják be az intézményt. Azt pedig mindenki tudja, hogy mennyit ér az ő szava.

    VálaszTörlés
  16. http://felelet.blogspot.com/2012/05/fustolgok.html

    VálaszTörlés
  17. Jobbik: „Éveken keresztül valótlanul tüntette fel iskolai végzettségét a fideszes politikus”

    VálaszTörlés
  18. AI: Orbánék intézkedései fokozták a társadalmi elégedetlenséget.


    Tavaly Magyarországon is érezhető volt a társadalmi elégedetlenség fokozódása, amelyet a kormány sorozatos, az emberi jogok és a jogbiztonság szempontjából aggályos intézkedései váltottak ki - közölte az emberi jogok helyzetéről szóló idei nemzetközi jelentésében az Amnesty International (AI).

    VálaszTörlés
  19. " Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami oknál fogva, ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bőlcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen." (Gróf Széchenyi István)"

    VálaszTörlés
  20. "Pszichiátria esetében jók a pályázatok de nem akarnak új igazgatót mert az BKMÖ bukását jelentené az eltüntetett pénzek miatt."

    Így van, ha kivizsgálás történne rendesen, hogy mi is folyt az igazgatónő alatt a pénzekkel, abba a BKMÖ fejesei is lehet, hogy alaposan belebuknának. A PÉNZRŐL SZÓL AZ ELTUSSOLÁSI HADMŰVELET! És a pénz mögött álló politikusokról! Tehát a politikai érdekekről szól, és ezért nem győzhetnek az igazságért küzdők, ha kicsi csapatban maradnak csak, és nem lépnek ki a politikai csatamezőre, ami a valós színtere ennek a harcnak. Vagy nevén nevezik a történetet, vagy elbuknak. Itt nem lehet már nem nyílt sísakkal harcolni, mert a dolgok ki nem mondása az ellenfélnek kedvez. Sokan azt hiszik, ha távol maradnak a politikától, azzal biztosíthatják a győzelmet. ez önbecsapás, önámítás. Az önámítóknak pedig vereséget ad az Isten,büntetésül az önmaguknak előadott hazugságaikért. Mindegy kinek hazudunk, másnak, vagy magunknak: az önbecsapás ugyaúgy becsapás, mintha mást csapnánk be.Büntetés, vereség, bukás jár érte!

    VálaszTörlés
  21. 2012.05.24. 20:05
    "Erőszakos jobboldali szélsőségesség" Amerikai bírálat Magyarországnak
    A romák társadalmi diszkriminációját és kirekesztését, valamint az erőszakos jobboldali szélsőségességet jelölte meg Magyarországon a legfőbb emberi jogi problémaként az amerikai külügyminisztérium a csütörtökön nyilvánosságra hozott, csaknem 200 országra kiterjedő, 2011-es országjelentések az emberi jogi gyakorlatról című felmérésében.

    VálaszTörlés
  22. Darák Péter: a gyorsaságot váltsa fel a finomhangolás!
    A gyorsaság prioritását váltsa fel a finomhangolás paradigmája, történjen meg a megalkotott új intézmények felülvizsgálata, átvizsgálása - jelentette ki a Kúria elnöke a XI. Magyar Jogászgyűlés zárásaként elmondott beszédében szombaton Balatonalmádiban.

    VálaszTörlés
  23. Az esélytelenek nyugalmával

    „'89 azt jelentette, hogy sem undorodnom, sem gyűlölnöm nem kell többé. A gyűlölet rettenetes dolog, mert mindent átjár. Most pedig van miért gyűlölködni” – . A gyűlölködés tompítását tekintve felhívta a figyelmet a történelmi egyházak felelősségére, illetve kifejtette, hogy ahol 12 éves gyerekeket börtönbe lehet zárni és „ahol a szegényeket kriminalizálják, ez pedig a történelmi egyházakat egyáltalán nem zavarja”, ott „a magyar társadalom túl van azon a ponton, amit demokratikus kultúrának hívnak.” Ez pedig egy puskaporos hordó és az egész társadalmat kriminalizálja. Ennek része a rendőrség 2006-os túlkapások óta megmerevedett tehetetlensége és az is, hogy „az országban nincsen ellenzék”. Összegezve pedig az mondta: „Jó hír nincs. Az, hogy semmi nem tart örökké. Aki szeret esélytelen küzdelmekbe bocsátkozni, annak most jó.”

    VálaszTörlés
  24. Magyarország felemelkedése vagy Bukása?
    Korruptabbak lettünk, de elindult a kgfb-kampány

    Kiderült az is, hogy sajnos korruptabbak lettünk. És hogy az állami intézmények továbbra sem nagyon akarnak fizetni a szállítóiknak. A munkaadók pedig a szabadságokkal trükköznek, és nehezebben adnak fizetést.

    Demján Sándor és Soros György szemet vethetett a Malévra, egy kínai holding segítségével válthatnák az orosz tulajdonost a magyar légitársaságban. Hogy mennyit nyernének az ügyleten, nem tudni, de mi hatmilliárd forintot profitálunk az óraátállításból. Ez a pénz bizony jól jönne a Péti Nitrogénműveknek, mert Brüsszel rájött, hogy egy pár évvel ezelőtti dotációja tiltott állami támogatás volt. És az APEH legújabb feketelistáján szereplő ötezer cég sem büszkélkedhet azzal, hány milliárd forinttal tartozik az államnak.

    A legnagyobb élelmiszeripari kartell is lebukott a héten, a malomkartellben 16 cég vett részt, 2,3 milliárd forintos büntetés a jutalmuk. Közben pedig csődvédelembe menekülhet a Cerbona. A szállodások pedig arra panaszkodnak, kevés a hosszú hétvége. Elindult a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampány.
    A szomszédok jobban keresnek, mint mi



    Botrányból botrányba tántorogtunk

    VálaszTörlés
  25. :Az új Alaptörvényből kivették az Alkotmányos jogok közül a Társadalombiztosítást, ami azt jelenti, hogy adó formájában fizetünk nyugdíjadót és egészségügyi adót


    ÁM: ezért cserében NEM JÁR semmi, sem nyugdíj, sem ingyenes egészségügyi ellátás, a kormány biztosít valamit, amennyit éppen kedve tartja és simán megvonhatja bármikor és hozzányúlhat az eddigi nyugdíjakhoz is. Nincs alkotmányos garancia semmire, nincs jogorvoslatért kihez fordulni, mert törvénysértést nem követ el a kormány.


    Hiszen az Alkotmányból kivették ezt a jogot. Ergo a teljes kiszolgáltatottság állapotában teljesen védtelenek az állampolgárok, különösen a 4,5 millió nyugdíjas. A műsor a honlapról megnézhető: http://atv.hu/videotar/20120430_mihalyi_peter_2_resz


    A kijelző 10.percétől nézd a műsort! (a számláló hátralévő időt mutat, tehát az utolsó 10 percet keresd!) Ha felocsúdtál a döbbenetből, továbbítsd minél több
    Embernek! Http://atv.hu/videotar/20120430_mihalyi_peter_2_resz Labainé Belák Noémi noni74@gmail.com

    Tekerj az utolsó 10percre, az óra a hátralevő időt mutatja. .....félek, sajnos Mihályi Péter igazat beszél http://atv.hu/videotar/20120430_mihalyi_peter_2_resz


    (Dr. Mihályi Péter (1953) közgazdász, az MTA doktora, a Veszprémi Egyetem Pénzügytan Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára, a Közép-Európai Egyetem vendégprofesszora. Kutatásai szorosan kapcsolódnak a rendszerváltás gazdaságpolitikai feladataihoz (privatizáció, nyugdíjreform, egészségügyi reform, euró bevezetése). Mihályi 1997/98-ban a Pénzügyminisztérium társadalmi közkiadásokért felelős helyettes-államtitkára, előtte a privatizáció területén különböző állami beosztásokban játszott jelentős szerepet. 1983 és 1993 között az ENSZ Európai Gazdasági Bizottsága főmunkatársa volt Genfben. Pályáját az MTA Közgazdaságtudományi Intézetében kezdte 1977-ben. Angolul, németül, oroszul és franciául beszél. Hét tudományos szakkönyv és kb. 150 cikk szerzője.)

    VálaszTörlés
  26. Bízni nem lehet a Fideszbe! Ellopják a pénzünket!
    Ezért nem keresik a betegverésben az igazságot!

    VálaszTörlés
  27. Te a fideszre szavaztál?Én igen,de utoljára.

    VálaszTörlés
  28. Én rájuk szavaztam,de látom már és saját bőrömön,és környezetem nagyon szegény életén érzem látom, milyen hazug tolvaj banda soha nem szavazok rájuk többet. Ezektől még Gyurcsány is becsületesebb!
    Mária

    VálaszTörlés
  29. A becsületes(ebb) szót ne használjuk gazemberekre!
    Még véletlenül se.
    Olyan ez, mintha az egyik betegverőre azt mondanánk, hogy rendesebben bánt a betegekkel, mint a másik, holott tudjuk, hogy egyik sem ismeri a rendes bánásmódot.

    VálaszTörlés
  30. Mondom, hogy ez mind csak lehet, hiszen nem tudhatom,hogy mi lesz. De azt tudom, hogy a haza ott van ahol a megbecsülés, a létbiztonság, a lehetőség, a többi csak Vass Albert által megjelenített katyvasz

    VálaszTörlés
  31. Megbecsülés, létbiztonság, lehetőség,munkahely, munkának,munkásnak becsülete hol van?

    Szeretném ha közveszélyes munkakerülésért büntetést szabna ki az állam,olyan törvények lennének és munkahelyek.

    sajnos nagyon igaz amit a fenti írás taglal. a magyar politikusok ősidők óta egyre lejjebb viszik az országot, a jelenlegi ís. elvakítja őket a gazdagodás, a milliárdosokká válás lehetősége. a lehetőséget ki is használják az ország, az emberek kárára. a beteg leszázalékolt embereket, még a fél lábúakat is munkaképesnek nyilvánítják, küldik a munka világába, abba a világba ahol emberek naponta vesztik el munkájukat, lassan minden harmadik fiatal munka nélküli. sok főleg fiatal család megpróbált emberhez méltó körülményt teremteni, hitelből próbált lakáshoz jutni földönfutóvá vált, utcára került. miért forszírozzák a gyermekvállalást,hogy minél több legyen a fiatal munka nélküli sok esetben bűnöző? feleslegesek az öregek, a fiatalok semmi nem számít csak a gazdagodás a szűk a hatalmat a kezükben tartóknak. ez egy modern rabszolga társadalom, mindegy melyik párt van hatalmon.ez nem csak Magyarországa érvényes sajnos, de a mi országunk az élen járok között van. nem akarok jósolni de egy szikra kipattanhat a világot elárasztó elégedetlenségből és vér patakokban fog folyni és kipusztulhat az emberiség nagy részi és mi magyarok nemvalószínű, hogy politikusaink jóvoltából a túlélők között leszünk. lehet hogy túlzottan sötétnek látom a jövőt, de érdemes ezen egy keveset elgondolkodni

    VálaszTörlés
  32. Azt tudni kell mindenkinek,hogy az MSZP tevékenykedése alatt nem voltak kilakoltatások. Most családok vesztik el lakásaikat utcára téve Őket.
    Budai Gyula által kezdeményezett vizsgálatok eredménye,az,hogy hamisan rágalmazta az MSZP-t sorra derülnek ki az alaptalan vádak.
    Ez a Fidesznek csak kampányolás volt,hogy bízzanak az emberek az igazságos eljárásokban. Csak,hogy ez hazugság. Mindent amit ígértek fordítva csinálnak,nem valósult meg semmi belőle. Nem lesz megszorítás egy millió munkahely a nyugdíjak reál értékének megőrzése,gazdák támogatása,stb.
    Még a bírósági döntésekbe is bele folynak a politikusok az már több a soknál. Saját pártjukat és saját tagjainak gazdálkodását kellene vizsgálni Nekik,ne lopják herdálják el az adófizetők pénzét.
    Ibolya

    VálaszTörlés
  33. Makrogazdaság szintjén tehát semmivel nem állunk jobban, mint 2010-ben. Akkor csaknem 11%-os munkanélküliséggel, 82%-os GDP-arányos államadóssággal és alig 1%-os gazdasági növekedéssel kellett szembenéznünk. Most ugyanez a helyzet úgy áll, hogy az államadósság 80% felett maradt – miután ráköltöttünk 1500 milliárd forintot annak csökkentésére –, a munkanélküliség 11,7%-os, a GDP-növekedés pedig mínusz másfél százalékot mutat. A foglalkoztatás valamelyest javult, de távolabb vagyunk az egymillió új munkahelytől, mint Thürmer Gyula a miniszterelnökségtől. Mindezek tehát számok, amelyekkel vitatkozni csak úgy lehet, ha a siker láthatatlanságával érvelünk, csakhogy ez valószínűleg már a legjobb indulattal megáldott szavazók előtt is kínos. Ennyit tehát a gazdasági problémák megoldásáról: egyelőre nem látszik ugyanis, hogy a Fidesz érdemi előrelépést tett volna az elmúlt két évben, vitatkozni maximum arról lehet, hogy relatív sikertelenségről vagy borzalmas rombolásról van-e szó.

    VálaszTörlés
  34. Ide figyeljetek ti komcsi hozzászólók.
    1. Az MSZP tevékenysége indította el a lavinát, mind a gazdaságban, mind pedig a deviza alapú hitelekben.
    Mostanra gyűrűződött be.
    2. Ha büntetnék a "közveszélyes" munkakerülést ez is komcsi kifejezés mellesleg, akkor már nem is lenne munkanélküliség, minden munkanélkülit akit te leminősítesz közveszélyesnek megbüntetnél kérdezem.
    Ugyan mivel csak nem azzal, hogy dolgoztatnád őket de hol nincs munkahely te kevésbé művelt kommunista hozzászóló.
    Még jó hogy nem raktad be logónak a sarlót és a kalapácsot a hozzászólásodhoz.

    Ez a beírás nem a FIDESZT dicsőíti, mert nem méltóak rá, de nem tűrhettem el, hogy vissza kívánja valaki e blog keretében a komcsi rendszert.
    Szebb jövőt.

    VálaszTörlés
  35. A Fideszre szavaztam amit egyre jobban bánok.
    Ha büntetnék a közveszélyes munkakerülést az azt jelentené,hogy lenne munkahely. A hitelt fizetni nem tudókat nem lakoltathatták ki.
    Ma már egy anyukát 4 gyerekével az utcára tehették,mert nem bírta fizetni a hitelt a férje meghalt. Hol van emberséges megoldás család szerető program. Több gyerek kellene,de akik már vannak azokat ellehetetlenítik.
    Nem az MSZP-t sírom vissza az távol áll Tőlem. Az emberek tiszteletét megbecsülését és kiszámítható munkával tölthető biztos fizetéses élhető
    életéért emelek szót. Be csődöl az ország kiszámíthatatlan mi lesz holnap vagy egy hónap múlva. Amikor a hozzá nem értése a kormánynak az adófizetők 350 milliárd forintjába kerül havonta. Nem tudni mikor rúgnak ki újabb embereket akkor el kell gondolkodni,hogy elfogadható ez a helyzet.Lehet,hogy te nem minimál bérért dolgozol? Én igen.
    Szebb jövő és élhető kiszámítható élet kellene. Nem ez a kínlódás.

    VálaszTörlés
  36. Kiskunhalas polgármesteri hivatala összeomlik az év végéig.
    Ilyenről van szó.

    VálaszTörlés
  37. Nem is tudtam ,hogy M.o.-on kommunizmus volt!Mikor?Mettől meddig tartott?

    VálaszTörlés
  38. A kínlódás oka az ilyen estekből ered.
    Műkörmös is kapott földbirtokot
    2012-06-04 04:15:00

    Budapest — Alaposat borított a januárban lemondott vidékfejlesztési államtitkár! Ángyán Józsefnél az verte ki a biztosítékot, hogy vizsgálata szerint a helyi gazdák helyett műkörömépítők, strómanok, Fidesz közeli vállalkozók nyerték a zsíros földbérleti megbízásokat Borsodban.
    – A korrupció mellett a bűncselekmény gyanúja is felmerül – írta a hét végén nyilvánosságra hozott 30 oldalas jelentésében a Fidesz agrárprogramját jegyző politikus. A dokumentum neveket, elnyert földbirtokokat, táblázatokat s grafikonokat tartalmaz. A leköszönt államtitkár egyebek közt azt állítja: az eredeti tervek szerint a helyi gazdálkodók között osztották volna szét a Bükki Nemzeti Parkhoz tartozó több ezer hektárnyi földet. Azonban a pályázatot néhány órával annak lejárta előtt politikai nyomásra visszavonták, a nemzeti park igazgatóját pedig kirúgták.
    Ángyán József szerint visszaélések történtek

    Kerestük a volt államtitkárt, hogy melyik kormánytag tett neki előzőleg „rosszalló megjegyzéseket" a pályázat miatt, ám a politikus lapzártánkig nem reagált.

    Az új pályázatot szerinte másfajta szempontrendszerek alapján írták ki, kihagyták például a korábban 200 hektárban maximált korlátozást, ami után a terület nagyobb részét három pályázó „zsebelte be".

    A legnagyobb nyertes egy tiszaújvárosi fideszes képviselő lett, akinek cége 496 hektárt kapott húsz évre. A gazdálkodással korábban sosem foglalkozó politikus néhány nappal a pályázati határidő lejárta előtt költöztette cégét Mezőcsátra, hogy megfeleljen a feltételeknek – számolt be a Népszabadság.

    A másik két nagy nyertes (egyikük 465, a másikuk 434 hektárhoz jutott) egy minisztériumi államtitkárral hozhatók kapcsolatba Ángyán szerint. Nem panaszkodhat az a gyesen levő kismama sem, aki műkörömépítőként 246 hektárhoz jutott mindenféle gazdálkodási tapasztalat nélkül. A szakpolitikus szerint ő is másvalakinek a nevében pályázott.

    – Egy több száz hektáros terület évente több tízmillió forintos hasznot biztosít anélkül, hogy bármiféle tevékenységet folytattunk volna – magyarázta el a Blikknek egy névtelenséget kérő agrárszakértő. – Egy hektárra 100 ezer forint földalapú támogatás igényelhető, a bérleti díj pedig csupán 25 ezer forint, és további 10 ezer forintból biztosítható, hogy ne gazosodjon el túlságosan a terület. Tehát egy 500 hektáros területből évi több mint 30 millió forintos haszna lehet az új bérlőnek.

    – Ráadásul földbérleteseknek elővásárlási jogot biztosít a készülő új földtörvény, akkor három-négyszeres áron adhatják el birtokukat, mivel 2014-re meg kell nyitni a földpiacot a külföldiek előtt, ami árrobbanást idézhet elő az előrejelzések szerint – hívta fel a figyelmet a szakértő.

    Ángyán utódja, Budai Gyula államtitkár tiltakozott a szerinte rossz­indulatú támadások ellen. – Politikai hecckampányt indítottak a magyar vidék, a magyar gazdák ellen – mondta el egy helyi gazdafórumon.

    – A rendőrség hivatalból elrendelheti a nyomozást, ha olyan elemeket talál, amelyek bűncselekmény gyanúját vetik fel – mondta a Blikknek Kamarás Péter ügyvéd.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)