2010. május 21., péntek

Összegzés!

.

"Úgy érzem ezen a blogon már minden fent van, ami az intézetben megtörtént és szabálytalan.

A visszaélések, a nemtörődömség, a betegverés, a sorozatos csalások, a betegek pénzének nem megfelelő felhasználása és a betegfelvételekkel kapcsolatos csúszó pénzek felvétele /soronkívüliség/.

Fent van a blogon a vezetők pár órás munkájáért fizetett, teljes havi munkabér, az ingyen ebéd kiszállítása intézeti kocsival, a betegek zsebpénzének csalárd módon történő csökkentése, vagyis nem azt az összeget kapják, ami járna nekik, mert ebből az intézet egyéb, más dolgokat vásárol. Ezért sok ápolónak lelkiismeret furdalása van, mert nem azt kapja a beteg, amit ő az aláírásával igazol.

Fent van a blogon, erről mindenki tud a megyénél is, tudnak a betegverésről, a kizárólagos gyógyszertárról, ahonnan közel 300-350 betegnek veszik a gyógyszerét, és egy fillérrel nem támogatja a betegek jóléti ellátását.

Fent van az is, hogy mindenki rokon és ismerős, továbbá tudjuk azt is, a tisztelt Bányai úr erről, mindenről tud, mert több levélben ment segítségkérés, és jelentés a rengeteg szabálytalanságról (10 éve folyamatosan. A szerk.). Egyre többet beszélnek bizonyos fiktív számlákról, amiről csak akkor tudjuk meg az igazságot, ha azt olyan ember nézi meg, aki hibát is akar találni. Tudjuk azt, hogy Bányai úrnak a képviselő mandátumával nehezen férnek össze, ezek a Fidesz által, szekrényből kiesett, csontváznak minősített esetek. Itt is megtalálni a csontvázat, és ha valaki megnyitja a szekrényajtót, rá is fog esni.

Tisztelettel adózom azoknak, akik velem együtt kibírták a 10 évet, és örömmel vettem DODO levelét, mert meggyőzött arról, aki a blogra írt eddig, az nem hazudott.

Van mit takargatni, de bízom az igazságszolgáltatásban, és tisztelettel elköszönök, én ezen túl nem írok, de remélem, hogy lesz mit olvasnom, ha kiderülnek a nagyon csúnya cselekmények, a különböző esetekről!

Sok sikert az igazságszolgáltatásnak és legyen vége a dolgozók fenyegetésének, a betegek verésének!

Reméljük, lesznek nekünk olyan vezetőink, akiknek a betegek, és a dolgozók lesznek fontosak!"

.

Olvasónktól érkezett. Köszönjük!

.

Anonim levélküldés: ITT!                                          www.pszicho.net

20 megjegyzés:

  1. Te fenyegeted saját magad!!!Gondolom a sok hazugság miatt,attól tartasz hamarosan kiderül a névtelenséged!Akik olvassák ezeket az írásokat,rájöttek,hogy az nem lehet igaz:Mindeki hazug,csaló-csak ti páran vagytok makulátlanok.

    VálaszTörlés
  2. Ne feledjétek a nyaraltatásokat sem!

    VálaszTörlés
  3. A ti álláspontotok szerint minden megjelent! Ezután jövünk mi!Ki is állított valótlant az E...Úrról?Bővebben a megfelelő időben!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon várjuk az elszámoltatást ezek szerint a levelünk célba ért az elnök úr mondanivalóját, hogy ezekről az ügyekről soha nem hallott,és soha senki nem jelezte neki sem személyesen sem levélben a súlyos gondokat.
    Arra vártunk idáig is, hogy megszólaljon,és végre rend legyen a munkahelyünkön,ne feszült légkörbe keljen dolgoznunk,megszünjön a terror,a megalázások tömkelege.

    VálaszTörlés
  5. Ezt várjuk nagyon, és ezt szeretnénk.
    Barátságba dolgozni jó hangulat,nem félelembe
    megalázásba lenézésbe,jó kedvel mehessünk dolgozni! Nem görcsölve uram isten ma mit találnak
    ki.Naponta mondják el lehet menni,csak egyszer vége legyen.Nem nagy kívánság ez,de ez minden ember munkáját pozitívan befolyásolná.Díszkord.

    VálaszTörlés
  6. Igen ha a dolgozók jó hangulatba dolgoznak,
    sokkal több türelmük lesz a betegekhez is!
    Ez mindenkire jó hatással lenne.
    Erre kellene törekedni mindenkinek.

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok az összegzéshez!

    Csak alátámasztani tudom a véleményezésemmel, és avval a tudattal, hogy ott az igazság!!!
    Írom ezt, nem, mint belső ember, de aki sok évet mégiscsak ott élt meg, ebből a tébolynak tűnő visszásságokból.
    Jaa, igen, a hallgatás nem azt jelenti, hogy nem lát és nem érez az ember, és bármennyire is feltűnő, még értelmezi is a dolgokat.
    Méltán lehetett figyelemmel kísérni egy hatalmat kapott új vezetőség emberiességének eldeformálodását.
    Az anyagiasság előtérbe kerülését, önös érdekek feszülését, a nemes céllal ellentétben, amely a kezükre bízott 355 fő ápolt jólétét is veszélyeztette, veszélyezteti, s lehet, nem túlzok, egészségét is indirekt módon.

    Tisztelet, annak a sok dolgozónak, aki a nyomás alatt is hithűen végezte, és végzi a munkáját, még akkor is, amikor napi rendszerességgel esetleg úgy megy be a munkahelyére, hogy előtte beveszi a kis nyugtatóját.
    Vagy,ne adj ég, pszichoszomatikus betegségekkel van táppénzen időnként /mert nem egyforma a stressz tűrő képessége az embereknek./.
    Arról már nem is szólva, hogy öngyilkosságba menekült a probléma megoldásáért.

    Egy imát az áldozatokért, legyen az ápolt vagy dolgozó!

    VálaszTörlés
  8. 2010. május 21. 20:14-nek
    Nem tudom mire gondolsz ha egyáltalán gondolkodtál mielőtt megszólaltál mert mi nem fenyegetünk senkit beleértve magunkat sem mert mi az igazságot akarjuk. Ki a makulátlan azt bízzuk az általunk nagyra becsült főügyész úrra és nyomozó csoportjára.Kezdhettem volna úgy is ezt a hozzászólásomat, hogy mi történt volna akkor ha én lennék az országos fő ügyész. Természetesen nekem ehhez nincs meg az iskolám abban az esetben figyelemmel kisérném a blogot tekintettel arra, hogy ez azért nem semmi. Gondolok itt a látogatotságra. Ebből az is kiderülne nekem, hogy az ajánlott levelek nyomán elvárható vizsgálat hogyan és mily módon ért véget. Tekintett nélkül az összes érintett vonatkozásában. Majd ezen vizsgálatok után ahol kifognak derülni azok, hogy ki végezte az ellenőrzéseket , becsületesen nem hagyatkozva a repi elfogyasztása közben az érintettek elmondására.Az E- úrról semmi valótlant neem állítottunk de nagyon várjuk, hogy eljöjjön az idő amikor ennek ellenkezőjét bizonyítja.
    Meglátásunk szerint ebben az ügyben sáros az MSZP de, igyekezzünk ne amíg nem késő FIDESZ. Bányai ne hogy mi is besározodjunk. Leadott szavazatunk reményében bízzunk benne, kitaszítjuk magunk közül aki nem oda való nehogy véletlen ezek végett tiszavirág életű legyen a győzelmünk.
    Tisztelettel még most FIDESZ-es

    VálaszTörlés
  9. Pedig ha ezt hagyjuk, akkor szép lassan oda jutunk ahol az mszp most van.Önkritikát kellene alkalmaznunk, mert igaz , hogy sokan vagyunk és törvényszerű, hogy közénk is betévednek alkalmatlanok a feladat ellátására. Én ugy látom a blog minden hozzászólását figyelembe véve, hogy az általunk képviselt megyei önkormányzat erre képtelen. A péntek nyolc müsorában számunkra mindig fontos dolgok hangzanak el de nem értjük, hogy a hosszú idő óta felmerülő problémákkal miért nem foglalkoznak. Be kell ismernünk nem az ő dolguk lenne elsősorban de ha már azok nem foglalkoznak vele érdemben illő lenne a problémákra felhívni a figyelmet.

    VálaszTörlés
  10. Helyes!.Üljenek le és tartsanak önvizsgálatot.Végeredmény :elégtelen.

    VálaszTörlés
  11. Na ne fenyegetőzz te még most is Fideszes, amit folyamatosan írtok az nem más mint amit ti csinálnátok ha ti lennétek ezen nemes intézménynek a vezetősége.
    Legalább ne ilyen nyiltan vallanátok az általatok elképzelt jövöt ti Isten Barmai.
    Figyelő

    VálaszTörlés
  12. A blog lényege, a nyílt kommunikáció!

    Egy Isten Barma

    VálaszTörlés
  13. 16:46-nak
    Projektornak!
    Aki mindig mindenkit fenyeget, és terrorizál, az mondja, hogy "ne fenyegetőzz"!
    Nem tanult pszichológát, nem járt önismereti csoportba? Aki ilyesmit nem tanult, az be se tehetné a lábát a betegek közé!
    Egy mésik barma Istennek

    VálaszTörlés
  14. Figyelőnek!
    A nemes intézmény vezetőségéből csak a nemes lelkület hiányzik!!!

    VálaszTörlés
  15. Kedves Figyelő,legyen szíves nézzen már utána,
    miért ilyenek az orvosaink,nem foglalkoznak az
    emberekkel akiknek a gyógyításáért kapják a fizetésüket.Miért nem ?Tényleg csak az alkohol
    érdekli őket? Ha dolgozó fordul hozzájuk,nem
    kellene segíteni, a legjobb tudásuk szerint
    rajtuk? Egy kedves szó, meghallgatás,ilyen apróság is sokszor elég lenne. Megnyugodnának,
    és ez nem kerülne semmibe,csak emberségbe.
    Vagy csak az hiányzik? Pásztor.

    VálaszTörlés
  16. 16,46 nak aki fél annak minden írás
    fenyegetésnek tűnik.Pedig nem fenyegető.

    VálaszTörlés
  17. Hiányoltuk kukucska!!!
    Jobban tette volna, hogy ha az elmúlt időben a csipáit takarította volna azért, hogy tisztán lássa a dolgokat. Habár ez még mindig kevés mert értelmi szinten is fel kéne nőni a feladathoz.
    Van aki jól célozta az orvosi trehányságot pont annak írt aki az orvos/Figyelő= dokinő

    VálaszTörlés
  18. Ezt én nem tudtam!!!!De a választ azért várom!!!
    Vagy írja,hogy ő jól végzi a munkáját!

    VálaszTörlés
  19. 16,46 Miért önök így csinálják? Mint ahogy itt írják? Támadás a legjobb védekezés,még mindig?
    Nem tudnak vagy nem akarnak váltani?
    Vagy a viszonyulási szokásaikon nem lehet változtatni? Dolgozó

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)