2010. július 2., péntek

Hamis tanúzásra kényszerítve

.

A hetes osztályon tartott kiokításon felbuzdulva, - ami magába foglalja az egységes tanúvallomásra való rábírást - a kilences osztály főnővére, Kispál Ernőné nagyon felbátorodott a hatalom immáron direkt gyakorlásától.

Megerősödve a diktatúra talapzatán, elővéve a jól ismert és bevált taktikát, összehívta a beosztott ápolóit és utasításba adta nekünk, hogy feljelentést tesz valakik ellen, valamiért, s az egész kollektívának kutya kötelessége, akár hamis tanúzással is mellé állni! Bővebbet nem tudhattunk meg, mivel még jelenleg is kidolgozás alatt van.

Egy páran gyomorforgató, aljas dolognak tartják az eljárást, és nagyon felháborodtak!

A kollektíva összetartó, a főnővér minden helytelen megmozdulása, ezért beszédtémává vált. Kiértékelésre kerül, milyen ember is ő valójában.

Igaz csak óvatosan, elvégre feljelentés lóg a levegőben!

Most ott tartunk, egymással sem merünk beszélni, mert nem tudjuk ki az közülünk, aki visszamondja neki. ( Azért sejtjük!)

Meddig tart még ez az állapot, hogy hamis tanúzásra is rákényszerítenek bennünket, azzal visszaélve, hogy féltjük a munkahelyünket?!

.

Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!

www.pszicho.net

66 megjegyzés:

  1. Emlékezünk még a méltán hírhedtté vált felvonulásra, mikor alig sikerült kitalálni az adott időpontig, mi a nyavalyára fog kelleni a szép műtős-zöld lufi. Most is képlékeny a dolog, és most is valami ellen indul hadba Kispál Ernőné, az elmaradhatatlan aláírásgyűjtéssel, ahol a szignó nem kötelező, de igen-igen javallt. A régi új demokratikus koncepció értelmében:
    Bele se merünk gondolni, mi történik akkor ha valaki nem írja alá.

    VálaszTörlés
  2. ő rendszeresen aláírattat a kollegákkal mindent: felvonulás, IP címek kiadatása, feljelentgetés...

    VálaszTörlés
  3. Ez az ember nem normális! Már mindenki úgy ismeri az a nagyon rossz hírű főnővér.A rokon igazgatónő majd támogatja ebben is mint minden eddigi hazugságaiban! A neve ismert a bíróságon a rendőrségen menjen röhögtesse ki magát!

    VálaszTörlés
  4. Igen ez így van kötelező mellette tanúskodni és elvárja tőlünk saját magunkat is hazugnak tituláljuk az ő érdekében.Nem tartom valószínűnek, hogy erre mindenki képes lesz közülünk.

    VálaszTörlés
  5. Engem már nem lep meg ez a főnővér. Ez ő!!

    VálaszTörlés
  6. Ha mindenkit egyesével fognak meghallgatni, "úgynevezett kereszt kérdés hülye gyereknek" ott a hamis tanúzás úgy is kiderül. Mondják, hogy mesélje el, hogy mi és hogy volt, akkor még kétszer egy-két dologra rákérdeznek, majd a legvégén leírják, mikor már reggel 8-tól délután fél kettőig beszéltetik az embert, már egy óra magasságában nem fog tudni hazudni. Ezt a Kispálnéval is meg fogják tenni, sőt az összes dolgozóval.
    Teljesen mindegy, hogy aláírnak, ha a vallomásukban más szerepel, és az lesz a mérvadó. Hatóságoknál nem sokra megy az aláírás gyűjtésével. Lásd P. Krisztián is gyűjtött, s nem ment vele semmire, az ügy attól még halad tovább és még a vádemelés is befog következni.
    Demonstráció is arra volt jó, hogy megmutassák, kik dolgoznak a pszichiátriai betegek otthonában, mert nem értek el vele semmit. Tudomásom szerint. Szólj, ha tévedek!

    VálaszTörlés
  7. Itt egy a fontos, mindenki az igazat mondja mert ha rajtakapnak hazugságon az igen kellemetlen lesz.Köztudott minden bűnét tagadja, mi tudjuk igazak, én nem fogok hazudni minden kérdésre az igazat fogom mondani.Ezen nem múlhat a munkahelyünk!

    VálaszTörlés
  8. Egyzserűen arról van szó, hogy piszkosul félnek a vezetők! MINDENT megtesznek azért, hogy a nagyon ingatag helyükön próbáljanak maradni.
    Ezekkel a tetteikkel mutatják meg, nekik csak a saját maguk pozíciója fontos, teljesen mindegy, hogy kiken (betegeken, dolgozókon, hozzátartozókon) gázolnak át!
    Gyanítom sokan vagyunk akik NEM ILYEN VEZETŐKET akarnak!

    VálaszTörlés
  9. Kispál Ernőnét már valaki feljelentette,neki már olyan az aláírás gyűjtés mint halottnak a csók.Nehogy már azt várják el a főnővérek, főorvos asszony, igazgatónő, ellenőrök vezetőség, hogy majd a hazugságaikhoz asszisztálunk. Ne várják el senkitől, hogy a hazugságaikat mi leplezzük!
    Viselkedjenek úgy, legyenek emberségesek annyira,hogy ne ilyen aláírásokkal keljen az igazukat bizonyítani.Éljenek dolgozzanak, emberhez méltóan. Nem megalázni a dolgozókat,
    most meg utasítani az alá írásra.Szégyellje
    magát,akinek aláírással kell az igazát bizonyíttatni.Évikém menjél látogatni.
    Gyáva dolgozó

    VálaszTörlés
  10. Azért volt a zöld lufi a pénzcsalások szabad utat kapjanak.Eltereljék a figyelmet a hanyag munka végzésükről.Úgy a betegellátás,élelmezés gondozás orvosi ellátásuk hiányosságairól.Azért a bántalmazók mellett,mert azt hitték majd a közvélemény nekik ad igazat.Azért,hogy nem szabadott elmondani mi történik az intézetünkbe,sokan otthon, rokonoknak szomszédnak meséltek mik voltak az intézetbe.Kicsi ez a város ahhoz,hogy ne tudják, hogy igazat mondtak a jelentők.
    Meg az újabbnál újabb jelentők,ezt senki nem kérdőjelezi meg.De az aláírás gyűjtés célja a hazugság leplezése! Nem írunk alá! Ne is várják ne is követeljék tőlünk!Oldják meg saját problémájukat,maguknak csinálták.
    Most is kötelező, mint a sétálás,na ne má !
    Téma lezárva! Többé ne hozakodjanak ellő hazugságra kényszerítéssel.Gabi

    VálaszTörlés
  11. A tüntetéssel már elásták magukat, nem a betegekért volt!

    VálaszTörlés
  12. Normális ember ezektől a vezetőktől, főnővérektől már a mai napon megválna!Lenne végre nyugalom!

    VálaszTörlés
  13. Fizet minden IP címért százötven ezer forintot?

    VálaszTörlés
  14. Van ám azért másképpen is! (csak MÁSHOL!!)

    http://nol.hu/archivum/apoltakkal_ujittatta_fel_lakasat__fegyelmi_ele_nez_az_igazgato

    Érdemes olvasni az ottani fenntartó példaértékű hozzáállásáról, de mint látható a "bűnös" ott is össze-vissza hazudozik!

    VálaszTörlés
  15. Persze inog a helyük, hátat fordítottak,a rájuk bízott beteg embereknek. Védték azokat akik bántották.Azoknak az ápolóknak kellett volna a biztonságot nyújtani a betegeknek, ez helyet ők bántották őket.A vezetők meg úgy látták jónak, hogy ő értük kell szervezni a felvonulást.
    A lakókat nem vették ember számba csak a bántalmazókat.Az igazgatónő az unokatestvérének is igazat ad,helytelenül, mert a kilences főnővére adta a betegek verését parancsba.De ő rokon neki mindent megenged az igazgatónő.Hányszor is kaptak verést a lakók
    a főnővér parancsára? Volt aki ezt nem teljesítette, de csak néhány jobb érzésű ápoló.
    Aki be akart vágódni a főnővérnél az megverte a beteget.Ez az ember akar aláírást gyűjteni?
    Kész röhej !!!!!!!!!!!!Munkás

    VálaszTörlés
  16. Már hat albizottság alakult az elmúlt 8 év ügyeinek vizsgálatára
    Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a parlament alakuló ülését előkészítő megbeszéléseken indítványozta, hogy minden állandó bizottság a létrejötte után belátható időn belül tűzze napirendre az elszámoltatás, a korrupcióellenes küzdelem kérdését. Korábban azt mondta, az országgyűlési bizottságoknak helyzetfeltáró és tisztázó munkát kell végezniük: az elszámoltatás és a korrupcióellenes küzdelem jegyében a saját területükön témánként végig kell venniük az elmúlt évek ügyeit.
    Többek közt Kiskunhalas Pszihiétriai és fogyatékos betegek otthona.
    Emlékeztetett arra, hogy az szociális bizottságtól kértek állásfoglalást az ügyben.

    VálaszTörlés
  17. Az volt a 7-esen az oktatás amikor a szegedi atyaisten és a megyei alelnök a szájukba rágták az ápolóknak mit kell mondani és mire nem emlékeznek és nem is volt ott???

    VálaszTörlés
  18. A szegedi prof, segíteni akar,a vezetőségnek meghálálja az ingyen nyaralást.valamit valamiért.
    A betegek meg fizették,a Prof helyett is, meg a vezetők rokonsága helyett is.
    Hazugságra buzdította a dolgozókat!!!!!!!!!!!
    HAZUDNAK A DOLGOZÓK,MÉG EZEK UTÁN IS?
    Döntést mindenki maga hozzon,a becsülettűk,vagy a
    vezetőkért hazudni? Melyik ér többet?

    VálaszTörlés
  19. 14,30 hoz ott a fenntartó fel függesztette az igazgatót, a vizsgálat idejére! Neki a beteg ember is ember. Nálunk ez nem működik !
    Itt a fenntartónak nem fontosak a lakók,se a megalázott dolgozók!Mária

    VálaszTörlés
  20. Tévedés!!! Nemcsak a nyaralást hálálja meg felveszi a 100ezer ft-át a kis csomagját és az ingyen ebédet!!!!
    Nem is tudom hogy fér a képére ennek az embernek ennyi mocsok!!!!

    VálaszTörlés
  21. Szép kis professzor,ha hazugságra tanítja az ápolókat!Ezért a pár hónapé ami hátra lehet a vezetőknek,a dolgozóknak saját érdekükből az igazat kell mondani mindenkinek.
    Ha a vezetők buknak ne bukjanak a dolgozók is velük.Mert akkor csak magukkal tőrödnek, a dolgozót nem akarják menteni.Inkább rájuk mondanak terhelőt,kevesebb legyen a büntetés.
    ""x""

    VálaszTörlés
  22. Nincs pár hónap hátra nekik nem kell annyi időt adni!!!!

    VálaszTörlés
  23. Én úgy tudom, hogy csak a 7-es osztály néhány dolgozója lett feljelentve. Hogy kerül képbe a Kispálné? Szerintem feltűnési viszketegségben szenved, vagy szereplési vágyát próbálja azáltal kielégíteni, hogy azt híreszteli, hogy fel van jelentve. Azt akarja mindenkitől kicsikarni, hogy felfigyeljenek rá vagy sajnálják. Azáltal, hogy az aláírásokat gyűjti mindenki figyel rá, tehát elérte amit akart a figyelem központjába került. Sőt Évikém világhírű lettél, mert az internet egy világháló. Mindenki olvashat rólad az intézeten kívül is. Köszönjük az eddigi közreműködésedet, de most már vegyél vissza. Vannak tőled fontosabb emberek is.

    VálaszTörlés
  24. Dehogy híreszteli azt, hogy fel van jelentve. Ő akar jelenteni akárkiket akármiért. Itt van olvasgat az érintet!:)

    VálaszTörlés
  25. Mit tud kreálni? Szerintem ha esze van elgondolkozik.

    VálaszTörlés
  26. Az már rég nincs ilyen gonosz embernek mint ő.
    Ha tudná mennyien utálják akkor már rég nem járna be dolgozni, de ez idióta beképzeli magának mindenki szereti. Pedig ha tudná már szinte gyülölik.

    VálaszTörlés
  27. De fel van jelentve! a hetesről valaki.

    VálaszTörlés
  28. Akkor az csak a 7-es főnővére lehetett.

    VálaszTörlés
  29. Látványosan barátkozunk, majd alávágunk. Ne csak egy legyen porondon, legyen más is.

    VálaszTörlés
  30. A hetes főnővérét, jelentette valaki ,nem a kilencest,lehet a szerb vallott rá.

    VálaszTörlés
  31. 20,36 nak Ki talál magának valamit,a dolgozókkal alá íratja, és azt jelenti.Ő nem került volna képbe ha nem tesz látogatást!De nagyon jó akar lenni az igazgatónőnél,hisz unoka tesója,ezért vállalta.Csak rosszul sült el a látogatása,magát járatta le , meg a vezetőséget akik megbízták.
    Érdeklődjön,csak nem tudom mit kellett érdeklődni.
    Aki beteg az sokat otthon van és nem tudja ,mi történik az intézetbe.Azt megtiltották,hogy telefonáljunk nekik, vagy látogassuk őket.
    Ha megtudnák, hogy valamelyiket meglátogattuk
    azért már akasztást ajánlanának nekünk.Mivel
    nagyon félnek, most még rosszabb lett a légkör
    Mindenkit mindennel gyanúsítanak.

    VálaszTörlés
  32. 7-es, 8-as, 9-es főnővérei fogják meg egymás kezét és sétáljanak ki az intézetből. Nagy szívességet tesznek meg mindenkinek.

    VálaszTörlés
  33. 10,30 nak miért lenne kötelező mellette tanúskodni? Nem kötelező és nem is lehet rá kötelezni senkit!Miért van ez ? Annyira piszkos,hogy így akarná tisztára mosni magát ?
    Ahogy viselkedett a dolgozókkal,betegekkel,
    Kapja azt amit a tetteiért megérdemel!Ne többet,ne kevesebbet amennyit érdemel!Gabi

    VálaszTörlés
  34. De a kilences lépjen ki a kapun elsőnek,Ő a
    leggonoszabb!

    VálaszTörlés
  35. A JÓISTEN annyi verést adjon neki,amennyit,miatta kaptak,vagy kapniuk kellett volna a betegeknek, meg amit az ápolókkal tett,annyi rosszat,
    csak ennyit kívánok neki.Mária

    VálaszTörlés
  36. Úgy látom talán ez az ember az akit mérhetetlenül utál mindenki.Senki soha fel nem emeli a szavát ha erről a rossz hírű főnővérről van szó.
    Ezek szerint valójában nagyon gonosz lehet és rossz indulatú.De miért? Utálja az embereket? Akkor mi a fenét keres az intézetben?Nem az lett a veje akit kiszemelt magának?Most haragszik az egész világra?

    VálaszTörlés
  37. Te ur isten!
    Ennyi rossz dolog utan amit leirtatok a 9-es fonoverrol,miert nem a szemebe mondjatok. Miert hadjatok ,hogy alairasson veletek olyat,amit nem akartok??? En nem tennem. Miert csak a hata mogott mertek elmondani mindent???
    TERROR VAN????

    VálaszTörlés
  38. Miért teszi Kispálné ezt? Gyakorlatilag már öbb megjegyzésben is meg lett válaszolva, de egy szóban összefoglalva: FÉL!
    Fél, hogy ő is ott fog ülni a legrosszabb esetben a 3 jómadár mellett és esetleg még mások is.
    És az a helyzet, jogosan fél, mert ha vádemelés lesz - és hamarosan!:))) -, akkor már a 3 vádlott nem fogja tovább bírni idegileg és már komolyabb dolgokat is el fog mondani a többiekről. Már elindult a lavina, csak azt kell kivárni kiket sodor még el. :)))
    Figyeljük, de remélem jól figyel a FIGYELŐ is!:)))

    VálaszTörlés
  39. Ó nagyon egyszerű milyen "szakmai továbbképzést" kaphattak a 7-es osztályon. Témája: "Hogyan lehetetlenítsük el a jó oldalon állókat,hogyan próbáljuk hitelteleníteni őket." És persze hogyan dicsérjük vezetőinket és a háziőrizeteseket kiváló munkájukért, empatiájukért.Hát persze, hogy megéri ez az intézetnek ennyi pénzért. És ezek szerint a megyének is, hogy próbálják menteni, ami menthető.
    Azért felmerül bennem egy kérdés. A 7-es osztály több órás zártkörű rendezvénye :))) alatt ki foglalkozott a lakókkal?

    VálaszTörlés
  40. 9,13 nak te nem tudtad,vagy nem veszed észre a lakókkal nem törődnek. Eddig se volt fontos nekik miből gondolod,hogy most már fontos lett nekik.
    Mindenki azon mesterkedik,hogy az irháját mentse!
    Az nem számít milyen áron, mindenkin átgázolnak, megaláznak, csak nekik sikerüljön ki mászni a csávából az a lényeg semmi más.Néró

    VálaszTörlés
  41. 9,04 hez Fél van is mitől félnie.Vereti a betegeket,ok nélkül.Mi öröme van neki benne?
    Ezzel éli ki a beteges hajlamait! Beteg ember közelébe sem engednék ilyent mint Ő.
    Lehet,hogy Ő betegebb mint némelyik lakó.XY

    VálaszTörlés
  42. Ennek az el veteműlt főnővérnek!
    A hazugság indokai is nagyon szerteágazók. A szeretetvágy, az önértékelési zavarok, a lustaság és a félelem, élménykeresés, bosszú... minden megtalálható az okok között a palettán. Még abban is hazudik, amikor megkérdezik tőle, hogy miért hazudik. Már gyerekkorban elkezdett hazudni. Aztán folytatja. Tehát a közmondás igaz. Megúszhatjuk ugyan a lebukást, de a kis füllentésektől sokszor nagyon könnyű eljutni a Münchaussen báró szindrómáig... az pedig már ugyanolyan orvosi segítséget igénylő probléma, mint a sánta kutya meggyógyítása.

    VálaszTörlés
  43. Hamis tanúzás
    Btk.
    238. § (1) A tanú, aki bíróság vagy más hatóság előtt az ügy lényeges körülményére valótlan vallomást tesz, vagy a valót elhallgatja, hamis tanúzást követ el.
    (4) A büntetőügyben elkövetett hamis tanúzás büntetése bűntett miatt öt évig terjedő szabadságvesztés.
    Hamis tanúzásra felhívás
    242. § (1) Aki mást büntetőügyben hamis tanúzásra rábírni törekszik, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel, aki pedig ezt polgári ügyben követi el, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
    Hatósági eljárás akadályozása
    242/A. § (1) Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy bírósági vagy egyéb hatósági eljárásban a törvényes jogait ne gyakorolja, vagy a kötelezettségeit ne teljesítse, a hatósági eljárás akadályozását követi el.
    (2) Ha a hatósági eljárás akadályozását büntetőügyben követik el, a büntetés bűntett miatt öt évig, ha pedig olyan büntetőügyben követik el, amely életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető bűncselekmény miatt folyik, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.
    Cicero

    VálaszTörlés
  44. 11,36 Minek jön a szegedi Prof,hazudni tanítani?
    Itt van a kilences főnővér,ettől lehet tanulni.
    Csak már annyi vallomás van, hogy itt már rontja a helyzetet a hazudás.Pszichiáterhez kellene
    vinni. Vagy a főorvos asszonynak szólni gyógyítsa.

    VálaszTörlés
  45. 11,36 hoz tükör ellőtt, kellene magát szembe köpni.Saját békéjét nem találja az a baja.
    Ha önmagával békét tud kötni utána várható a változás.Azért nem akarja,hogy nyugalom legyen
    körülötte, mer az ő lelke nem tiszta.
    Ezen neki kell változtatnia.

    VálaszTörlés
  46. Az is lehet nem hazudós csak nagyon felejt mit mond!Mert, hogy állandóan meghazudtolja magát és mindenkinek mást mond, ez azt hiszi senki nem beszél a másikkal mit mondott. Egyből kiderül amerre jár mindenhol egy dologgal kapcsolatban mindig más változatot ad elő!Szóval notórius hazudozó.

    VálaszTörlés
  47. Én nem értem a vezetőket, ez a nő mindenkit kicsinál. Emlékezzünk rá ennek egy therápiás nővér sem felelt meg. Miért is? Minden hazug szavát itták a vezetők és mindent elhittek neki pedig már akkor kellett volna kikérdezni a kollegákat mi is a baj: Azok tudják! Egyik vezető sem vette a bátorságot az igazság kiderítésére mert féltek az igazgatónőtől és így hagyták élje ki gonosz természetét.Beleszól a kollegák magánügyeibe, minden lébe kanál.

    VálaszTörlés
  48. Igazad van, ő az aki mindenkiről véleményt alakított, akkor is amikor talán nem kellett volna. Lehetett volna személyes titok, de akkora a szája, hogy e helyzeteket nem tudta titokban tartani,és nagyon sok embert megalázott, hol ő sem különb, egyikünknél sem, csak ő a szent és szűz. Ugygondolja magáról, hogy egy tökéletes, pedig csak tükör elé kellene állnia és elgondolkodni, kiknek tett rosszat, és hogyan alázott meg embereket. Köpje szembe magát, és gondolkozzan, a pletykás szájáról, hogy hány embernek okozott kellemetlenséget, amit nem kellett volna.
    De számára pletyizésre jó hely a sőrőző. Akiket
    megbántott, alázott, soha nem járnak oda.

    VálaszTörlés
  49. Igy igaz, és nem őszinte, csak az agyát játsza, mert nem képes felfogni, hogy amit mond másnak, az sok éven át emlékszik rá.Különösen ha besározta ami nem is az intézménnyel függ össze. gratulálok neki!!!

    VálaszTörlés
  50. Az igazgatónő azért tűri meg mert a rokona?
    Miért nem hallgatta meg a dolgozókat mi ellőtt
    elküldték őket? Akkor most nem tartana itt.
    A hazugságoknak hitt,minden dolgozót meg kellett volna hallgatni.De nem a hazugok jelenlétébe.
    Kedves unoka tesója nem, hogy a munkaügyre de a rendőrségre is kíséri a dolgozóit.Biztosan azért nehogy valamit tudjon mondani rá a dolgozó.Néró

    VálaszTörlés
  51. A Másol blogon olvastam a Kispálné és az igazgatónő megtették a feljelentést. Ezt csak üdvözölni tudom, legalább jó mélyre ható lesz a nyomozás és minden kiderül!

    VálaszTörlés
  52. Az jó ha megtették a feljelentést,legalább jobban foglalkoznak az ügyekkel.Már éppen ideje lenne!
    A főnővérnek is van annyi a füle mögött,hogy legalább, eltávolítják.Meg is érdemli,amilyen a betegekhez dolgozókhoz.Azt hiszi magáról ő a kiskirály,pedig egy kétszínű hazudozó!Aki nem vesz emberszámba senkit.XY

    VálaszTörlés
  53. Az igazgatónőnek jó is a jelentése!
    Van is neki mit szégyellni,hogy ilyen betegverés előfordulhat a keze alatt,pisi itatás,szex műsor szopatás.Büszke lehet magára,Hogy a bántalmazókat védi, akik miatt itt van azokkal meg nem törődik.
    Ezen még nem gondolkodott el.Pedig ideje lenne már,hogy tudatosuljon benne,a lakók miatt van itt ő is.Nem hamis tanúzásra buzdítani a dolgozókat,meg hazugságokra kényszeríteni őket.
    Ha nem támogatjuk a hazugságokat ki leszünk rúgva.

    VálaszTörlés
  54. Az én párom ezen az osztályon dolgozik. Nagyon sokat mesélt erről a főnővérről is sajnos igaz többször adott ki olyan utasítást, hogy megkell verni a beteget mert neki nézeteltérése volt vele.
    Szerintem senki nem tett eleget a kérésének az én párom is nagyon csúnyákat mondott rá!
    Visszaél a beosztásával, mindenkit hülyének néz és imádja ha valaki nyalizik neki, aki nem azt kicsinálja.Szerintem is nem igaz ember ő de hatalomra vágyó, parancsolgató teremtés.

    VálaszTörlés
  55. Olvasom a túlsó blogosoknál, hogy a Netre fel írogatói fel vannak jelentve. Nekünk ez nem okoz problémát, mi az írásainkat vállaljuk. Mi nem mocskolunk senkit, mi a tényeket közöljük. Nincs szükségünk ügyvédekre, és a Pesti hölgy se fog kihátrálni. Sőt egyre több mindent derít ki. Ha mégis ügyvéd kell, ne aggódjatok találunk.

    VálaszTörlés
  56. Annyi szervezet védi itt már a betegek érdekét,hogy a Kastyák úr felkötheti a gatyáját.

    VálaszTörlés
  57. Sok szerencsét a feljelentőknek, bár gondolom azt nem sejtik, hogy ezzel a saját blogjuk is ki van téve ennek a veszélynek plussz elég sok rágalmazó írást tudhatnak magukénak ők itt és velük ellentétben az itteniek be tudják őket azonosítani könnyedén (utca, házszám és internet tulajdon pontossággal) gratula ügyesen feljelentették ismét önmagukat ha ez igaz...marhák :)

    VálaszTörlés
  58. Na kérem van látogatónk Angliából is. Én elhiszem ilyen véleményt olvasni a szülőről rettenetes lehet de ha magába néz a lelke mélyére akkor eszébe jut miért, hogy és minek következményében ment ki dolgozni. Így van? A barátnők, barátok elmondták anno milyen panaszai voltak. Nem tartom valószínűnek, hogy hazudtak volna!Tudom megbocsájtani lehet de feledni soha!!!! Ez a gyerekek kötelessége.

    VálaszTörlés
  59. Nem olvastam az angliai látogató írását!!!Mi az oka?? Perzekutor nem tetszik valami???Ide az írással!!!!

    VálaszTörlés
  60. Mert nem írt semmit csak olvasgat!!!!

    VálaszTörlés
  61. Mi vállaljuk az írásainkat, ez miatt senki ne aggódjon.Nem hazugság, nem rágalom. Tény!
    De nem is cáfolnak a vezetők!Gabi

    VálaszTörlés
  62. Előbb utóbb csak ki csikarunk már 1 feljelentést. Tudjuk mi lesz a következménye tessék csak nyugodtan:))Előtte érdeklődj a Zombinál!:))

    VálaszTörlés
  63. Nem mernek ezek tenni semmit, annyira sárosak,
    hogy csak várják hátha el sikerül tussolni az egészet.De nem sikerülhet nekik,Van a rovásukon betegverőkért tüntetés,beteg bántalmazás többféle változata. Számlázások, Bt-k felé meg vissza.Jótékonysági alapítványi, az otthonba bekerülési díjak hol léte is érdekes tendenciát mutat.Ha a vádemelések idejét elérjük, akkor nekik fel kellene állniuk, és távozni.
    Ilyen Igazgató szakmai vezető orvos akiknek a kezük alatt ilyen bántalmazások elő fordulhatnak
    és nem tesznek ellene.Mert nem tudják, mondják ők,De már 2009 március 31-én aláírásukkal elismerték,a betegverési jegyzőkönyv aláírásakor,a betegverés ténylegességét. Tudomásuk volt róla,ennek a tudatába a verő emberekért képesek voltak tüntetni.Az helyett, hogy a betegverőket eltávolították volna a betegek mellöl.Azóta is csak a verő legényekért hazudnak,meg másokat vesznek rá a hazugságokra.
    A beteg az még most se számít,pedig már illő volna azokért tenni,egy lépést a jó felé.
    Ehhez a lépéshez kíván sikert.Ibolya

    VálaszTörlés
  64. Az emberek nem tartják kielégítőnek a valóságot,ezért a fantázia világában élnek, s elképzelik vágyaik teljesülését. Az erős egyéniségű ember megvalósítja vágyait. A gyenge viszont egy képzelt világban él, vágyai pedig különböző betegségek tüneteiként jelennek meg.
    Van aki valóságnak éli meg az ő kis világát és ez a notorius hazudozásra ad jó alapot.

    VálaszTörlés
  65. Hazugsággal nem valósulnak meg a vágyaink.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)