2010. augusztus 29., vasárnap

Összefogás


 "... A csoport tagjai Uray Erzsébet miatt folyamatos feszültségben végzik munkájukat, mindennaposak a pszichoszomatikus tünetek körünkben. Ez nagyban megnehezíti eddigi magas szintű szakmai munkánk végzését."


A beadvány megtekinthető: ITT!
______________________________________________________________

Válasz (jegyzőkönyv részlet): 

..." Azt gondolom, aki velem, vagy ilyen beállítottságú emberrel mint én, nem tud együtt dolgozni, az nem akar dolgozni.


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

22 megjegyzés:

  1. Hát ez őrület, maguk valóban a búbánat völgyében dolgoznak...
    Kirakom az egyetemen, hogy minél többen olvassák! Nekem úgy sem hinnének!

    VálaszTörlés
  2. Ugyan már! A blog miatt csinálják a fesztivált!
    Hány éve is dolgoznak Urai Erzsébettel?
    Eddig miért nem volt panasz rá? Most mindent kitalálnak nem csak Uraira,a munkaügyesre is vagy aki nem a bántalmazókat védi azokra minden aljasságot kitalálnak.Mária

    VálaszTörlés
  3. Még nem olvasták a blogot addig Erzsike is jól dolgozott. Az a bajuk,hogy felírjuk amit nem látunk helyes megoldásnak.

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem, nem ezzel függ össze.

    VálaszTörlés
  5. Uray Erzsike egyik legjobb dolgozó aki szívvel lélekkel végzi a munkáját! Voltam már a foglalkoztatásain lenyűgözött a lakókkal való társalgása,a mondandójával leköti az embereket ami bizony elég nehéz de Ő tudja ezt is. sajnos sok az irigye mert Ő tudja mit miért csinál és ezt sokan nem tudnák utána teljesíteni. Ezért lehet azért gondoltak arra kimarják a fogiból mert túl magasra rakta a mércét!
    A többi tévelygő nem dolgozó foglalkoztatós nem tudja vele felvenni az iramot ezt restellik és nem kívánatos személy lett így Erzsike! pedig ha volna eszük Tőle kérnének tanácsot mit hogyan tegyenek a valóságban ne csak papíron dolgozzanak!!!

    VálaszTörlés
  6. Igen az a bajuk ,ha Erzsike ott van nekik is dolgozni kell a valóságban is.Ezt nem szeretik.

    VálaszTörlés
  7. Az első íráshoz kapcsolódva,legalább most megtudják milyen érzés remegő gyomorral,menni a munkahelyre. Nagyon sokan azért esszük a kedély javítót,hogy eltudjuk viselni a hazug rágalmaikat amit ránk találnak ki.Amit csinálunk az nem jó amit mondunk az nem elfogadható mert csak amit a rokonok meg a húsos fazékhoz közzel állók mondanak az jó.érezzék már egy kicsit ők is rosszul magukat.Ami megalázást mi kaptunk ,ez még nagyon kevés érte.Majd elgondolkodhatnak egy kicsit mi is volt az előzménye ezeknek a problémáknak.XY

    VálaszTörlés
  8. Pszichoszomatikus tüneteik nem Uray E. miatt vannak, hanem a félelemtől, hogy lelepleződnek!!!!!
    Egyébként is ki az a hülye, aki a saját lányát szekálná?

    VálaszTörlés
  9. Aug.3o.6:47-nek.
    Kicsit sántít a hasonlat,mert a Búbánat völgye
    HAZÁNK egyik,ha nem a legszebb táj egysége!
    Ez egyéni véleményem.Az intézetet inkább lucifer
    birodalmához hasonlít!Helyeslem,hogy kirakja az egyetemen,de csak úgy hiteles,ha az első betűtől,
    az utolsóig,minden felkerül a SZégyen falra!!!
    Ezt végig olvasnák,és össze hívnának egy "TANULÓI
    ÖSSZ ÉRTEKEZLETET"az intézet területén,amit síri csöndben,kötelezően,az "első embertől,az
    utolsóig,bele szólás nélkül végig kellene
    mindenkinek hallgatni!!!Szerintetek ki ágálna ez ellen a legjobban????????
    Meg súgom!
    A korrupt FENNTARTÓ,A BŰNCSELEKMÉNYEK KIDERÍTÉSÉT SZERVEZETTEN AKADÁLYOZÓ TELJES FELSŐ VEZETÉS,és mind azok akik tudatosan akadályozzák az igazság kiderítését!!!!!!!!
    Szerintem,MÁTYÁS KIRÁLY kellene ezeknek,rögtön a
    trónra kerülése után!!!Ezt csak azért mondom,
    hogy akkor nem lenne még egy kis reményük sem,
    hogy meghal MÁTYÁS KIRÁLY,és meg úszunk mindent!

    VálaszTörlés
  10. A szégyen falra már minden felkerült aminek fel
    kellett kerülni.Szégyen az intézetünkre nézve,hogy nem a lakókért álltunk ki,hanem a bántalmazókért.Nem helyeslem ezt a döntést de ez van.Mit lehetett volna még tenni,amit nem kellene szégyellni. Talán a bántalmazóktól elhatárolódva várni a bírósági döntésig.Vagy a bántalmazókat elküldeni azonnal,és már vége is lett volna a vizsgálatoknak.Nem is kellene szégyellni semmit.De mi védjük a bántalmazókat szidjuk a jelentőket.Szidjuk azokat akik a vallomásaikban újabb bántalmazóra tettek tanúvallomást.Mindenki tudja,hogy milyen volt a gondozás,veréssel fűszerezett.Azt is tudjuk nem megfelelő a rokonok parancsolgatása, megalázása marása.Mégis mi egyre jobban felkerülünk a szégyenfalra.Komoly lépést kellene tenni,hogy vége legyen mert ezeket az írásokat annyi ember olvassa,és ez a vezetőktől az igazgatónővel, orvosékkal folytatva az utolsó takarítóig mindenkinek a szégyene.Egyre jobban szégyen.
    QQQQ

    VálaszTörlés
  11. 16,54 miről beszélsz?

    VálaszTörlés
  12. 21,44 Ha majd a szégyenfalon fent lesz a Bt-k Kft-k be elmentett pénzek, akkor lesz teljes a lista.Meg a juttatások amik járnak béren felül. az alapítványi pénzek utazása, jótékonysági felajánlások hol léte,van itt még minek utánna nézni.Addig meg lesz még idő hazugsági
    őszértekezletre,meg mindenféle hazugság oktatásra.Az lesz ám majd a vezetőknek az igazi szégyen.Na meg azoknak akik a betegverők mellett, meg a vezetők mellett álltak. Okostojás

    VálaszTörlés
  13. Magas szintű szakmai munka a hajsütés,körömlakkozás. ne,hogy szóljatok neki mert elrontja,és csúnya lesz.Ha ott vagytok nem tudják csinálni.""x"" .

    VálaszTörlés
  14. Döbbenten olvastam ezt a összefogást!
    Engem igazán érdekelne, hogy a fantasztikus szakmai tudásukat hol sajátították el a pszichoszomatikus tüneteket produkáló becses foglalkoztatósok. :)))

    VálaszTörlés
  15. Még a BT-kKFT-k alapítványok összefogását látnád,
    akkor hogy megdöbbennél.

    VálaszTörlés
  16. 10,37 Asztal tetején ülve köröm festés közbe.

    VálaszTörlés
  17. A levél értelmi szerzői vezetők.
    Írója vezetői babérokra tör, régóta. Ennek érdekében sok vezetőt kinyírt már, de eddig hiába. Most is ezen fáradozik!
    Onnan lehet tudni, hogy kicsoda, hogy magáról ír, nem Uray E.ről: "állandó gonoszkodás, folyamatos feszültségkeltés, gáncsoskodás..." - ezt kedves Nográdi Krisztina projekciónak hívják!!!

    VálaszTörlés
  18. En Urai Erzsiket nagyon szerettem ,o egyedul o volt az aki a lakokkal foglalkozott amikor atkisertem a beteget hozza a kotelezo foglalkozasokra. Nagyon szepen es turelmessen bant veluk mindig ,peldat vehet mindenki tole!
    Aki mast allit az hazudik. Tudtam regota marjak igazsagtalanul.Ajanlom ezt a tobbi naplopo magat mutogato,koromfestegeto nagy tudasu foglalkoztatosoknak!

    Kiderul am az igazsag elobb utobb!!!

    VálaszTörlés
  19. Ezek nemcsak nem akartak vele dolgozni, hanem nem is dolgoztak. Mással sem, mást sem.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)