2010. december 20., hétfő

Az alagút vége...


Jövő hónap 10-én tárgyalás lesz a három megvádolt ápoló ügyében…
Most sokan, erre összpontosítják a figyelmüket… Engem, személy szerint nem ez érdekelNagyobb a tét…

Mindenhol azt hallani, hogy az ítélet már borítékolva van… Nem lesz itt semmi, egy ejnye-bejnye, két ítélet, de az is felfüggesztett lesz… Ez sem érdekel… Nagyobb a tét…

Bányai kihátrál, retorikát vált, menti, ami menthető… Nem érdekel… Nagyobb a tét…

Igazgatónő saját maga és mások megnyugtatására egyre azt skandálja, hogy ő már látja az alagút végét… Ez sem érdekel… Nagyobb a tét… Az én alagutam egy másik alagút, s már az elején tudtam, hova vezet… 

Sokan tudni vélik, ki lesz az igazgató… Na és? Láttuk a Juharral is mit művelnek… Nem érdekel… Nagyobb a tét…

Hogy mi lesz a vezetéssel, az x számú kispályással, nem érdekel… Legfeljebb nagypályások lesznek… ahogy ez nálunk, a javító-nevelő intézményekben lenni szokott… Kár értük, hiszen dönthettek volna másként 

Győz-e az igazság, nem érdekel… nem azért, mert nem akarom, hogy teret nyerjen, hanem azért, mert tudom, hogy az igazság akkor is győzedelmeskedik, ha mi elbukunk

A tét pedig, jóval nagyobb ennél…

Ne gondolják, hogy érdektelen lettem, nagyon is érdekel, mi lesz a szakma jövője, mi lesz a betegek jövője, milyen lesz a munkatársak jövője…

Ez a dolgok tétje…

40 megjegyzés:

  1. Jó hogy belátjátok nektek befellegzett! Minden elvan döntve a vezetők maradnak és csak ejnye bejnye lesz!

    VálaszTörlés
  2. Nagy okosok bukta????

    VálaszTörlés
  3. 15:51-nek

    Írásából kiderül, hogy sok más mellett, olvasni sem tud.

    VálaszTörlés
  4. Merre kanyarodik az alagút?

    Igazság?

    Hazugság?

    Az Igazgatónő már látja az alagút végét írja az előttem levő. De vajon bent marad e az alagútban vagy ki tud mászni belőle? A vezetéssel mi lesz? Akiknek a kezük alatt verések megalázások terrorizálások megtörténhetnek,az betegverők oldalán tüntetnek a betegeket nem veszik emberszámba azoknak nem sok jövőt jósolok.Mit ér egy olyan igazgatónő aki nem a rábízott beteg lakók érdekében cselekszik? Hanem a bántalmazókért áll ki a lakókkal szemben.Milyen orvosok azok akik szintén hátat fordítanak a lakóknak? Mit érnek az olyan ellenőrök akik szemet hunynak a bántalmazások lopások csalások térkő festmények eltűnése felett.Minden 8 napon túli sérülést azt jelenteni kellett volna a rendőrségen,azt is elmulasztották.Ez vonatkozik minden felsorolt személyre.Milyen jövőjük lesz ezután a betegeknek ilyen embertelen emberek keze alatt? Az ítélet már borítékolva van? Ez érdekes ,lefizették talán már előre a bírót?
    Na ezt kétlem! Példát kell statuálni a betegverések kapcsán a bíróságnak,hogy ilyen és hasonló esetek ne fordulhassanak többé elő.
    Legyen ez egy elrettentő példa mindenki számára.
    Mert ugyebár a beteg embernek elég a maga baja,félelembe tartással veréssel azért mégse kellene tetézni amúgy is nagy bajukat.
    Azt,hogy a verő embereket alkalmazza továbbra is az Igazgatónő az azért van mert sokat tudnak róla és zsarolható.Ha nem lett volna félni valója akkor emberségből, meg a hozzátartózók megnyugtatása érdekében az ítélet befejezéséig nem alkalmazta volna.Beteg emberek iránt érzett
    empátia hiányzik belőle,vagy nem tudja ,hogy az mi fán terem.Minden alkalmazott dolgozónak a lakókért kell tevékenykedni,Ő értük vannak ott.Ő értük kapják a fizetést mindannyian.
    Mivel Én bízom az igazság szolgáltatásban,nem tudom, de gondolom ha valakit is elítélnek akkor a tárgyalás után már fel mentik tisztségükből a vezetőket akik felelősséggel tartóznak,hogy nem Ők jelentették,mert kötelességüket nem teljesítették,vagy a munkájukat nem jól látták el.Az Igazság ellen tüntettek az magába is elítélendő cselekedet igazgató orvosok vezetők részéről.
    Bízom,hogy a jövőben a beteg emberek nyugodt körülmények között otthonosan élhetnek.
    Meg a dolgozók nem lesznek kiszolgáltatva a vezetőség rokonainak úgy mint eddig volt.
    Megszűnik a megalázás terror! A Fenntartónak is ez lenne az érdeke,hogy normális életet élhessenek az általa fenntartott Intézetekben.

    WWW.Független.N.J

    VálaszTörlés
  5. Felmentik Őket?
    Van ennél még közvetlenebb mód" is, amikor még az illető közlekedési problémáinak megoldásában is segédkezik a yard, lásd. Hagyó úr esete.
    Szóval ne kerteljünk, a jelek szerint az a bizonyos "más" (elkövetői) minőségben történő meghallgatások is kezdetüket veszik.
    Azért a többes szám, mert nyilvánvaló, hogy ebben az ügyben a gyermekek sérelmére elkövetőként nem csak a három személy jöhet szóba, a hamarost sor kerülőt követően - a közismert szóhasználattal élve - "újabb és újabb meggyanúsítások várhatóak!"
    Így aztán (szerintem) hasznosabb lett volna az ezen információ bővebb kifejtése, mint egy hazugság, ami magyarázkodásokra szoruló hozzászólás közzététele, különösen, akik hazudásra bírnak rá más érintet személyeket.
    Munkás

    VálaszTörlés
  6. Én is látom az alagút végét. Egy fényes pont közeledik felém. Nem is egy, hanem kettő! De hiszen ez egy csillogó szempár!
    Nahááát! Egy Cica!
    Ez a mi cicánk!

    :)

    VálaszTörlés
  7. A Cica minden tud,azért csillog a szeme elégedett a ténykedésével.""X""

    VálaszTörlés
  8. Az alkalmatlan vezetőket szurokban, tollban kell hempergetni és kirugdalni a városból.
    Rengeteg pénz elmegy a semmire, Lábát lógatja munkaidőbe rengeteg ilyen ember áll alkalmazásban. A betegek meg csak félnek. Velük a legképzettebb, legodaadóbb ápolóknak szabadna csak foglalkozniuk. Ezeket az ápolókat kell megfizetni, nem az olyan vezetőket akik heti 3 napot dolgoznak,vagy egész hónapba se látni őket.Mária

    VálaszTörlés
  9. Igen csillog a szemem ma már másodszor :) Mert nem mindegy, hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit:))

    VálaszTörlés
  10. Hát most lesz aki issza és lesz aki kiviszi!

    VálaszTörlés
  11. Szépen meg lesznek bili-ncselve! :)

    VálaszTörlés
  12. Szabad elballagni Nektek! Minden elvan döntve a jövötök is! már tudjuk a kollegák semmilyen büntetést nem kapnak csak felfüggesztetet! A vezetők maradnak! Mind.

    VálaszTörlés
  13. 16,50-nek
    Nemcsak Halasról, hanem az egész Kárpát-medencéből!

    VálaszTörlés
  14. 2010. december 20. 17:07-nak
    Ne álmodj amikor ébren vagy!!

    VálaszTörlés
  15. Ezt olvassák el:
    2010. december 20. 17:07

    Ez a bukta! Végre valamelyik majom bevállalta!

    :))

    ui.: "ELMENTETTÜK!"

    VálaszTörlés
  16. 17,07 Olyan sötétek vagytok ha a varjú rátok szállna az világítana.XY

    VálaszTörlés
  17. Ezek mindent tudnak? Hogy a fenébe tudhatják mi lesz a vége??

    VálaszTörlés
  18. Még egy randinak sem lehet tudni mi lesz a vége!

    VálaszTörlés
  19. 17,07 Ha felfüggesztetett kapnak az már büntetés!
    Meg örökre eltiltják Őket a beteg ápolástól.Ez elég az igazgatónő ,orvosok belső ellenőr bukásához.Okoska

    VálaszTörlés
  20. Ha a verő legények megússzák a vezetők maradnak. Minden marad a régiben? Vagy újra összeáll az a bűvös 7-es osztály? Patkány módjára menekültek el a 7-ről. Hogyan folyik tovább az intézetben az élet? Ne szólj szám nem fáj fejem elve működésbe lép?

    VálaszTörlés
  21. Ha borítékolva van az ítélet, ki adta érte és kinek a jó vastag borítékot?

    VálaszTörlés
  22. Donna Corleona megteheti, hogy borítékot ad és a piszkos munkát másokkal végezteti. Hisz mindent megtehet. Ki tudja meddig?

    VálaszTörlés
  23. Érdekes most azt a változatot vették fel a kollégákkal végeztetik el a mocskos melót! Az az egy kollektívának ki kell készíteni azt a dolgozót akiket a vezetők kiszemeltek maguknak! Ilyen bátrak a mi vezetőink és próbáljon ne eleget tenni a vezetők kérésének, akkor neki is vége!
    Igazgatónő, hogy engedheti ezt meg? Vagy ő adja ki rá a parancsot? Még mindig nem ő az igazgató? Mikor rúgja már ki a főápolónőt hamisításért? Soha !! Mert megint hazudott mint mindig ez a becsületesnek nem mondható igazgató!!??
    Nem fizettek ezek senkinek az igazságszolgáltatás ily módon nem megvehető!
    Hazudnak és közben semmit nem tudnak, meg kell várni a végét ígérem tisztelt vezetőség integetni fogok ha megalázva távozásra lesznek kényszerítve.

    VálaszTörlés
  24. Ha egy embert csak egy hónap felfüggesztett büntetésre ítélnek, akkor is már mindenki tudni fogja az Intézet vezetése hazudott.Nagyon sejtelmesek az írások. Kővíné

    VálaszTörlés
  25. Nem érdekel!Nem érdekel,hogy kit mennyi időre ítélnek el.Csak az érdekel,hogy méltó legyen a tettéhez a büntetés.Nem érdekel ki menyit lopott sikkasztott Csak elegendő büntetést kapjon az érdekel. Ha Zuschlag 70 millióért 8 év körülit kapott.Az intézeti sikkasztók milliói és a büntetése legyen olyan arányos mint Zuschlagé ez érdekel.Az nem érdekel ki parancsolja most a dolgozóknak a többiek elmarását, megalázását.Az már érdekel,hogy ki fogja teljesíteni.Nem érdekel hányan lesznek a bíró ellőtt,csak az érdekel,hogy minden hazug bűnös ott legyen.Az még azért érdekelne a diplomás bér különbözetet vissza fizették e azok akiknek nem volt diplomájuk?
    Az érdekel milyen otthonos gondozásuk lesz a lakóinknak? Gabi

    VálaszTörlés
  26. 19,08 Ha megbízásból szemelnek ki valakit a kollégák közül akit kimarnak vagy elmarnak az Intézetből,ott a kiszemelt dolgozónak ajánlom figyelmébe, hogy 3 azaz három hónapon belül forduljon a munkaügyi bírósághoz panasszal.
    Úgy a munkáltatója ellen mint megbízó,vagy a megbízott dolgozók ellen.Tuti nyerni fog!
    Már ilyen előjáték ami ott folyik ez is az Ő igazát fogja bizonyítani.Okos Tóni

    VálaszTörlés
  27. Egyet értek az előttem íróval! Tény az egész megyében tudják, tapasztalják milyen terrornak vannak kitéve a dolgozók!Úgy értesültem a betegállományban lévőket újból elkezdték feljelenteni,aminek már nem sok értelme van mert bizonyított mit művelnek a vezetők az intézetben!

    Mindent a vezetők tettek és ezzel tisztában vannak az illetékes hatóságok is!
    Pofátlanságnak tartom az egész feljelentősdit
    De az már felháborító, hogy kórházban kezelt dolgozót feljelentenek táppénzcsalásért! És mit tesznek a vezetők ? Hárítják valamelyik dolgozóra. Senki de senki a dolgozók közül ilyet nem tenne mert erre soha nem volt példa, csak mostanság!A közérdekű feljelentés az intézet vezetőinek sara ebben biztosak az orvosok is!
    Szabad kérem elsüllyedni!

    VálaszTörlés
  28. Mindig hárítanak, persze dolgozó volt az igazgatónő az elsőnél, igaz tagadta és érvelt azzal a főápolónő aláhamisította a kézjegyét! Most is valamelyk vezető volt!

    VálaszTörlés
  29. Ha még most is jelentgetnek azzal már csak maguknak ássák a gödröt.Van itt már a vezetők ellen annyi sikkasztás,Bt,KFT átutalás,hogy az már elegendő az Ő részükre is.Meg a hazugságra kényszerítés a dolgozókra,rágalmazás a jelentőkre.A zárt osztály nem létezése?vagyis a 7 es osztály.Ez mind az Igazgatónő ellen bizonyíték.
    Bennfentes

    VálaszTörlés
  30. 18,16 ha ezek a verőlegények megússzák akkor majd jönnek a valódiak, azok akik jelentve lettek.
    Folytatódik a nyomózás még most is,sok hozzátartozót is meghallgatnak még most is.""X""

    VálaszTörlés
  31. Az Intézeti lakók életének tönkre tétele is közérdekű ügy most már.A titoktartási kötelezettség csak arra vonatkozik hogy a betegről nem mondhatunk olyant ami a minden napjait sértené és a jogait. A beteg érdekében tett nyilatkozatok,vallomások az Ő érdekeiket szolgálja.Okos Tóni

    VálaszTörlés
  32. Megmondom én kinek volt az ötlete a feljelentés! A9.oszt rosszindulatú és gonosz főnővérének! Szövetkezett valakivel és együtt összehozták! A másik nevet legközelebb!

    VálaszTörlés
  33. Egy kicsit elgondolkoztató az a megjegyzés, hogy felfüggesztettet kapnak. Ez a nagy okos nem gondol arra, ezzel egyértelműen elismeri a bűnösségüket?
    És ha már ennyire jól informált, akkor ugye azt is tudja, hogy a "könnyebb" ítéletért cserébe hogyan dobták fel a vezetőséget? És már azt is tudja, hogy ők hány évet kapnak?

    VálaszTörlés
  34. Az még nem biztos,hogy felfüggesztetett kapnak.Lehet,hogy letöltendő börtönbüntetést.
    Ezt még senki nem tudhatja mit mondtak a kollégáik ellenük.Gondolom eleget ,az előzetes ezt bizonyítja.Mária

    VálaszTörlés
  35. Letölteni valót kapnak! Példás büntetést.""x""

    VálaszTörlés
  36. Remélem az is köztük lesz aki 4 évkörül vert meg egy beteget és az is a kórházba került.
    Ha felfüggesztést kap, javaslom fára.
    Aki beteg embert megver annyira,hogy kórházba kerül,nem érdemel csak súlyos büntetést!
    Hozzátartózó.

    VálaszTörlés
  37. 15,51 Nem ejnye bejnye lesz! Csak ejnye de sokat kaptam majd mondjátok.Munkás

    VálaszTörlés
  38. Vagy azt mondják ejnye de kár volt bántani.

    VálaszTörlés
  39. Kár volt bántani és kár volt sikkasztani.Dolgozó

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)