2011. január 19., szerda

A benned fénylő csillag


"A szeretetből vállalt küzdelem szül meg bennünket.

Döntéseidnek súlya van, és döntéseidből újabb döntések nyílnak előtted. Ezekből a döntésekből születik a jó is, de a rossz is ezen világon.
 
A sötétség a világosság hiánya. Nem lehet összetörni és kilapátolni az ablakon. 
Sokkal egyszerűbb, ha meggyújtunk egy gyertyát. Tehát nem a rossz, a hiány ellen kell küzdeni, hanem életre hívni a fényt, a saját életünkben és másokéban egyaránt."

Böjte Csaba

9 megjegyzés:

  1. "A szeretetből vállalt küzdelem szül meg bennünket."

    "Az ember számára az jelenti a boldogságot, ha engedi felszínre törni a benne lévő értékeket, és meg tudja valósítani azokat a szép gondolatokat, terveket, álmokat, amiket magában őriz. Ha van szárnyunk, akkor bontsuk ki, és emelkedjünk az égbe! Váljunk azzá, aminek születtünk! Különben csak vergődünk, mint a partra vetett hal, vagy valami buta, fölösleges célért szaladgálunk.

    Nem szabad megalkuvásokba bocsátkozni, mert egy életünk van, ami nagy kincs. Az értéket pedig csak értékért érdemes odaadni, felesleges elkótyavetyélni semmiségekért. Hiszem, hogy elérhető a boldogság ezen a földön."

    "Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé."

    VálaszTörlés
  2. Aki jót cselekszik azt szeretik az emberek.
    Ez a szerettet ad újabb és újabb erőt. Mária

    VálaszTörlés
  3. Márciusban folytatódik a pszichiátria-per Írja a halasi tükör.Írják az országos sajtó egy oldalúan tévesen elfogultan hozták le a híreket és rossz színben tüntetik fel a munkájukat.Ezért volt a tüntetés!A bíróság március 16 tól tárgyalja ismét az ügyet.Közben folyamatba van,még két másik nyomózás -csekély súlyú -gazdasági szabálytalanságok gyanúja miatt az igazgató és a pénzügyi vezető ellen.Írta a halasi tükör munkatársa.

    Azt én is úgy ítélem meg,hogy az RTL egyoldalúan,közvetítette az eseményről a híreket
    a Kastyák Hazug rágalmazásait a jelentőkre egyoldalúan az Intézetet védve.El mentettem azt a felvételt. Ha a jelentők az ügyvéd ellen a rágalmazásért pert indítanak.(Átküldöm nekik)
    Az Intézetet azok járatták le jobban akik a lakóknak hátat fordítottak,és védelmezték a vádlottakat,a tüntetésükkel.Mert csak igaz lett
    a bántalmazás ha nem lett volna igaz akkor 4 napon keresztül nem tárgyalták volna az ügyet és nem lenne folytatása 16 -án? Én 21 ről szereztem tudomást.Amikor megint 4 napos tárgyalás várható.Csekély súlyú gazdasági szabálytalanság.220 dolgozó kártyapénze nem lett fizetve tudtommal kötelező. Csekélység?
    10 éven keresztül 220 dolgozó nem kapja meg a kártyapénzt Ez csekélység? 10 éven keresztül a lakók pénzén nyaralnak a vezetők,barátaik tanácsadójuk. Csekélység? Juttatásoknál kaja jegyeknél is csekélység a probléma? Diplomás bér diploma nélkül csekélység? Ha visszafizették akkor talán igen.De akkor a számlákat tegyék nyilvánossá! Hazudtak már annyit csak annak hiszek amit látok.Ezen felől a foglalkoztató kicsisége a pénzhez képest,csekélység? Az ingyen ebédek elvitele,
    és még ingyen bent is ettek.A BT számlázások még sorra se kerültek.Ez is úgy van mint a megyei vizsgálatoknál volt tudták,hogy hova kell nyúlni,csak éppen oda nem nyúltak.
    Most is így működik? Csekélység???????????
    Ibolya

    VálaszTörlés
  4. Nekik ez csekélység! Nekünk nem! Mert amit a bank levon kezelésért mi annyi forinttal kevesebbet kerestünk. Tudtommal a fizetés kártyára történő utalásánál a dolgozó nem kaphat kevesebbet mint az elszámolt összeg.Dolgozó

    VálaszTörlés
  5. A Halasi tükör azt is írta,hogy elsőként Ők írtak a botrány kirobbanásáról! Ez tévedés mert Őket akarták a jelentők csak Ők nem akarták akkor az RTL klubhoz fordultak,azok közölték elsőnek, a klub rádió másodiknak harmadik a TV 2 utána a többi nagy adó.Őket megfenyegették,hogy nem kapnak pénzt a működésükhöz! Ha komolyan veszik a jelentőket.Most szépítgetik a kétszínű játékaikat.
    Apropó a Polgár mester egyszer azt mondta a Tv be,hogy akinek kétes ügyei vannak azokat nem alkalmazza.Ha a csalás az Intézetbe az igazgatónőre igaz lesz ,meg a BT jükre .Akkor a férjet a segély osztás vezetőjeként tovább is alkalmazza ? Ő a BT beltagja.A Simon BT be.
    Kíváncsi Fáncsi

    VálaszTörlés
  6. Csekélység az is,hogy az ellenőr felvette az utazási költséget nem is utazott.Ez várható el egy igazságos ellenőrtől? Vagy az,hogy becsületes legyen?

    VálaszTörlés
  7. Becsületes? Ez kész maffia banda! Tudorka

    VálaszTörlés
  8. Bűnszövetkezet!

    VálaszTörlés
  9. A Halas média azt közli amit a fejesek jóvá hagynak.Összefonódások vannak.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)