2011. január 19., szerda

Mindent látok! :) 2-0

.
 Ma házkutatást tartottak a pszichiátriai otthonban, gazdasági visszaélések miatt.
.
.
.

30 megjegyzés:

  1. Ez nem a 2 "aprócska" csín! Most jönnek elő a nagy csalások!

    VálaszTörlés
  2. Most már "nyugodtan" aludhatnak vezetőink, nem kell tovább izgulniuk mikor buknak le.
    LEBUKTAK!
    Szép estét mindenkinek!
    Manó

    VálaszTörlés
  3. Természetesen ismételten mellé fogtatok.
    Hát ne volt még elég a sok idétlen rágalmazásnól és hazug feljelentésből.Már az egész ügy átment a személyes bosszú vonalára.

    VálaszTörlés
  4. Azt hittem politikai támadásba?:))

    VálaszTörlés
  5. 19:13-nak! Hétvégére lufis felvonulást szerveztek?
    Megéri, láthattátok a vádlottak esetében is!
    Manó

    VálaszTörlés
  6. Jó volt ma a hangulat bent! Figyelő tiszta dinka volt reggel óta, csak nem érezte, hogy jön a baj? Vagy talán elgurult a pirulája vagy konyakkal vette be?? Le kéne szokni mert bent nincs:))

    VálaszTörlés
  7. 19,13 Nem idétlen rágalmazás ! Nem bosszú!
    Nem hazugság!Nem érted,hogy az igazságnak kell győzni? Nem a hazugságnak! Hiába tanultátok be a sok hazugságot, abból nem lesz igazság.
    Cégeik se nem voltak aljas hazugok voltunk ugye emlékszel? 2-3 órával később a neten volt ki mikor alapított céget milyen tevékenységet folytat minden olvasható volt.Téged nagyon sajnállak, hogy már akkor nem érted fel ésszel,hogy hazudnak a vezetők veled együtt.
    Jó tanácsként javasolnám saját érdekedbe ha kihallgatnak az igazat mondjad mert az enyhítő körülménynek számít.Munkás

    VálaszTörlés
  8. 19,34 hez hozzászólásként ha most is sétálni akartak a bűnösökért én már látatlanból 5 évvel több büntetést adnék nekik személyenként.
    Az Intézet Ügyvédje se nem tudja az igazság ellen hiába tüntetnek.Vagy nem hívta fel a figyelmet arra,hogy ez a tüntetés,de az a tüntetés is a hazugságért van,és volt! Ez törvény sértő is lehet! Okos Tóni

    VálaszTörlés
  9. Lassan kerekedik az ügy, még egy kicsit ovális de jó lesz az!

    VálaszTörlés
  10. Hogy Én miről maradtam le?

    Megáll az ember esze, el jött az igazság igazi lépései? Gratulálok a nyomozók, Ügyészek meg minden igazságot mondó tanú közreműködéséhez mindenkinek.Persze a blogra író beteget védő embereknek is!Tudtam,mondtam is nektek nem szabad hagyni,hogy a hazugok eltapossanak minket!A kitartás meg hozza gyümölcsét.További jó nyomózást mindenkinek.Cica Még dolgozzál tovább Jó amit csinálsz!

    VálaszTörlés
  11. Akkor azért volt ez a mérgezett egér hangulat az Intézetbe.Bukta sütés folyamatba? Néró

    VálaszTörlés
  12. Bányai úr ehhez mit szól? Bukás van! Magukkal rántják Őt is? Irisz

    VálaszTörlés
  13. Akkó' most kel menni lufit eregetni vagy sem?!

    VálaszTörlés
  14. Mehetünk az igazságos győzelem után a jelentőkel szimpátia tüntetésre.Ha lesz,Én ott leszek Mária

    VálaszTörlés
  15. B.B. Ha a következő vezetésnek is nyalni akarsz menj lufit eregetni a hozzád hasonlókkal.

    VálaszTörlés
  16. A következő vezetésnek ajánlani kell olvassa el a blogot végig.Tanulságos lehet ápolónak vezetőnek,mindenkinek.Csak annyi tanulságot vonjanak le belőle,hogy így Ők ne vezessék az Intézetet.Az ápolók meg így ne gondozzák a lakókat.Erika

    VálaszTörlés
  17. Ezt a házkutatást nem most kellett volna megejteni.Hanem tavaly még az év elején.
    Emlékeztek írásaink eredménye az lett,hogy éjjel a gazdasági vezető szobájában égett a villany,
    Javítgatták a javításra szoruló dolgokat.Gabi

    VálaszTörlés
  18. Semmi gond megvan az eredeti.

    VálaszTörlés
  19. Tudom,hogy meg van az eredeti.Ha nem egyeznek az adatok akkor még jobban ráfáznak! XY

    VálaszTörlés
  20. Manócska. Mi erre a bukásra vártunk azóta,hogy a vezetők hazugságnak, rágalom hadjáratnak nevezték a jelentést.Mert ha pártfogásba vették volna a jelentőket és rendes vizsgálatot indítottak volna,akkor mondanám,hogy jó volt a hozzáállásuk.
    De ilyen lejárató kampány ami itt volt,minden józanon gondolkodó embert meg győzött,arról,hogy van mit takargatni.Merengő

    VálaszTörlés
  21. Nyilvánvaló volt, hogy nem csak a 3 vádlott által elkövetett dolgok történtek az intézetben! Azért akarták eltusolni az ügyet és rágalmazásnak feltüntetni, mert nem akarták, mélyebbre ássanak.
    És pont ezzel követték el a hibát, mert ha azt mondták volna, derítsék ki a nyomozók megtörténtek-e a bűncselekmények, akkor ők nem kerültek volna a képbe, hogy takargatnivalójuk van. De miután egyértelműen kijelentették, hogy az intézetben nem történnek ilyen dolgok és minden szép és jó, ezzel felhívták magukra a figyelmet.
    Ebből okulhatnak más intézmény vezetői.
    Manó

    VálaszTörlés
  22. Jól látod Manó mi is így láttuk:))

    VálaszTörlés
  23. Nem történt beteg verés,tüntetés a verőkért.Ahhoz képest elég jól alakulnak a dolgok.Bonyolódik a helyzet a hazugság ellen.Dolgozó

    VálaszTörlés
  24. Az lesz még a hab a tortán ha sorolják ki menyit síkasztot.XY

    VálaszTörlés
  25. Megint sétálni kell a betegverőkért?

    Vagy mi a csuda történik abba az Intézetbe?
    Lassan,ha van jogász az Intézetbe meg kellene kérdezni,hogy bántalmazó emberekért törvényesen lehet e tüntetni.Mert minden újság négy napos tárgyalásról (Hírkereső-keresőbe meg található)
    írt.Ha nincsenek vétkesek nincsen tárgyalás, remélem eddig mindenki érti.Betegjogi képviselőnek is tudni kell,ha van ilyen ellátást biztosító személy az Intézetbe,hogy a beteg verőket nem védelmezhetik,csak a beteg embereket akik az intézet lakói.Innen kezdve az orvosoknak is kutya kötelessége a lakók rendszeres orvosi vizsgálata sérüléseik megnézése és megfelelő szakorvoshoz küldése a legrövidebb időn belül.Kizárt dolog!, hogy orvos a betegbántalmazó mellett foglaljon állást.Ha nem tudja a beteg lakók érdekeit képviselni,csak a bántalmazókért,akkor azonnal távozzon az Intézetből.Mert hívatásánál fogva beteget kell neki képviselni mindenáron.
    Nagyon kétséges az Igazgatónő álláspontja is ilyen szemszögből nézve.Ő is a betegverőket védelmezte a beteg lakókkal szemben. Elfogadhatatlan ! Akikért felelőséggel
    tartozik azok ellenében cselekszik. Még egy tüntetés a betegverők érdekeit képviselve,olyan botrányt kavarna,hogy a beteg hozzátartozói meg is lincselnék a vonulókat.Talán itt az ideje elgondolkodni azon hogy mit is csináltak rosszul.Igaz már nem tudnak tenni ellene,meg nem is érdemes semmilyen lépéseket tenni,mert itt már nem segíthet semmi.Se fenyegetés,terror se hízelgés, Már csak az igazságos bírósági döntés alázatos elfogadása a legkifizetőbb.
    Azt a betegápolásban dolgozó embereknek tudni kellene,hogy emberi érzelmek, megértése a lakóknak enélkül beteg ápolásba dolgozni nem lehet.Önnőknél ez nagyon hiányzik.Ez az alkalmasság első szempontja.

    WWW.Mediano.hu

    VálaszTörlés
  26. A házkutatás során találtak,konyakos üveget?
    vagy számlát a visszaváltott üvegekről? Az italt azt tudom megitták!XY

    VálaszTörlés
  27. 21,00 Nem értik,hogy a betegek elleni tevékenységük törvény sértő!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)