2011. január 13., csütörtök

A nap képe 27.



Nagyításért kattintson a képre!

. 

17 megjegyzés:

  1. Ezt jó lenne megélni, a vezetők hátsójába egy virág és kész!

    VálaszTörlés
  2. Nyugi a Cica kinyírja őket!

    VálaszTörlés

  3. Ha már arra járt, a másik virágot is "behelyezhette" volna...

    :)

    VálaszTörlés

  4. Esetleg egy kivágott, "beteg" fát!

    VálaszTörlés
  5. A zab szemet se lehet. Nem gondolják?

    VálaszTörlés
  6. A szociális szférában dolgozó ápolókat, gondozókat, és más feladattal rendelkező munkásokat pszichikailag terrorizálgató, nyíró szociális otthonok vezetői (tisztelet a kivételnek), akik alkalmatlanok a rájuk bízott feladatra, politikai és kitudja milyen mismásolással tartják a vezetői posztjukat.Helytelen és destruktív, állami kötelékben töltött munkálkodásukat, némelyike simán 5 éven keresztül "zavartalanul" folytathatja, mindezt az adófizetők pénzén förtelmes módon elkövetve.
    Ebből is látszik, hogy az intézményvezetők megválasztásakor, nem minden esetben a magas szakmai, és emberséges tulajdonságokat produkáló személyiség a mérvadó. Hanem a politika, a kisstílű érdekek, a határtalan és gátlástalan önzés, aminek nem csak az ott dolgozó egyén,hanem sok család is ártatlanul megissza a levét.

    VálaszTörlés
  7. Megtörtént eset: egy fogyatékosokat gondozó szociális intézmény, egy tőle kb. 50 km-re levő patikából rendelte a gyógyszer ellátmányát (vajh' mért?). Másik: egy szociális intézmény gyógyszerrendelésében érdekelt, a patikától ellenszolgáltatást kapott a "hűségért" cserébe.

    Értelmi fogyatékosok kirándulását szervező, évente kb. 100 000Ft-ot kapott attól a szálloda tulajdonostól, ahová évi rendszerességgel, kirándulások alkalmával, egy hétre elszállásolták a gondozottakat, nagyjából 50 főt. Számoljuk ki: legyen a napi szállásdíj: 3500Ft Akkor tovább: 3500 x 7 = 24500 24500 x 50 = 1225000Ft jön össze 1 hét alatt!

    Egy szociális otthon intézményének vezetőjének a pozíciója függ a helyi önkormányzattal való kapcsolatától, a polgármesterrel meglevő jó viszonyától. Politikai síkú együttműködés is ötvözheti a kettejük kapcsolatát. Fontos az is, hogy a szociális otthon, a pályázatokkal megfelelő összegeket nyerjen, bizonyos célkitűzései elérésére. Mint tudjuk, az uralmon levő pártokkal célszerű jóban lenniük, hogy a pályázati pénzek biztonsággal folyjanak be a kasszába.
    Léteznek szociális intézmények, ahol egyes gondnokoltak befolyásosabb (pl. politika terén), vagy pénzesebb hozzátartozóikat, időnként le-le csapolják ezzel-azzal, szívességekkel, pénzadományokkal. A dolgozók félretájékoztatásával, persze úgy tűnhet, hogy az így elért, látványos felújítási vagy más jellegű megvalósult munkák, az intézményvezető sikeres eredményei.Pedig igazából nem így van. A dolgozók évi plussz juttatásai (pl.: ticket) sem biztos hogy az igazgató jó gazdálkodásának a gyümölcse. A pelenkát forgalmazó cégek is felajnálhatták számukra.Dehát a látványmunka már csak ilyen...és persze ráfér még erre a más tollával való ékeskedés is, erre a képzeletbeli légvárra.Nyilván hogy az esetünk intézményvezetője azt hazudozza kifelé, hogy ezt "ő" adta.

    VálaszTörlés
  8. Majd a fenti cikkekben foglaltakat is vizsgálják!
    Márciusi több napos tárgyalások után.Mert attól függetlenül,hogy nem történt semmi,rágalom bosszú hazugság minden, a bíróság megalapozott ügyként tárgyal amit márciusban újabb négy napon folytat.Okos Tóni

    VálaszTörlés
  9. Tombol az intézeti terror burkoltan,és nyilvánosan is!Még megtehetik???? Miért?????
    A fenntartó hozzájárul a bosszú hadjárathoz!!!!
    Meddig lesz még ez az állapot????
    Megvárják hogy a választók rugdalják ki ezt a csürhét????
    Tovább tombolhat az intézeti terrorizmus????
    GRATULA!!!
    Erre hatalmazták fel Önöket a választóik?

    VálaszTörlés
  10. Most tombolja ki magát még minden bűnös,azért most még feszültebb az Intézetbe a helyzet.
    abba bíznak még a 4 napos tárgyalás után is,hogy elsumákolhatják.Ezt a fertőt alakították ki,nekik ez a jó megfelelő. Így lehet pénzeket eltüntetni ezt védik, a beteg lakók Őket nem érdeklik,csak a pénzeket védik amit utalni lehet saját számláikra.A Márciusra kitűzött tárgyalás is azt engedi következtetni,hogy történtek bűncselekményeknek minősíthető estek..
    A folyamatba levő gazdasági csalások vizsgálatának eredménye az már csak hab lesz a torta tetején.

    VálaszTörlés
  11. Erre mondják még most is ebből nem lesz semmi!
    Nem igaz hazudnak a jelentők a tanúk de még a kórházi záró jelentések is éppen úgy mint a beosztások. Mária

    VálaszTörlés
  12. Ha nem lenne igaz nem lennének tárgyalások!!!!!!
    Van még olyan analfabéta aki el hiszi,hogy nem történtek meg? Olyan buta ember nem dolgozik az intézetbe (bizom benne )aki ne látná,hogy igazak a vádak!
    Vagy ha dolgozik akkor az nagyon szomorú.
    Mert annak a felfogóképessége a béka seggétől is lentebb van. Gabi

    VálaszTörlés
  13. Kicsi lány akik a hátad mögött mindennek lehordanak,hazugsággal vádolnak,tudjad a hazugságot csalást a dolgozók becsapását támogatják.Tarts ki az igazad mellett! Azokon meg néz át,tudnod kell megindult a menekülés a süllyedő hajóról.Ez pedig a te igazadat bizonyítja épen úgy mint az újabb tárgyalás bejelentése.

    VálaszTörlés
  14. A jólét a nagykutyák privilégiuma!:) Így jár minden kutya, ha üldözi a cicát! Előbb-utóbb menekülőre fogja, de rosszul jár, mert fennakad a szűrőn!:)
    A többibe már bele se merek gondolni!?

    VálaszTörlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  16. Menekülnek akinek lehetősége megadatik, a menekülésre.Azt hiszik akkor nem kell felelni a tetteikért.Bárhol is lesznek az igazságszolgáltatás utol éri Őket.Ami nagyon helyes mert mindenki feleljen a tetteiért.Gabi

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)