2011. február 19., szombat

BEKÖSZÖN(T)ŐKÉNT!

Megköszönve a megtiszteltetést, hogy a blog "alkotói közösségének" tagja lehetek pár szóval üdvözölném a blog minden olvasóját, legyen az bármely oldal elkötelezett híve, illetve képviselője is! Igaz ugyan, hogy minden bizonnyal számosan lesznek olyanok, akik értetlenkednek azon, hogy vajh mit is keres egy "idegen" a halasi oldalon, de a félreértések tisztázása érdekében jó tudni nekik is, hogy a probléma csak látszólag helyi jellegű, igazából és valójában bárhol, bármelyik megyében hasonló jelenségeket tapasztalhatnánk.


A valóban tisztességes emberek nézőpontja ugyanis nem szűkülhet le csupán környezetük "csőlátására", így legyen a kifogásolt jelenség akár a távoli Zala megyében, vagy a közeli Csongrádban, akkor is fel kell emelni ellene a szavunkat, hát még ha mindez ugyanazon megyében, sőt ugyanazon fenntartónk "jóvoltából"!

Abban is bízom, hogy egy valamennyire más látásmód és nézőpont valamiféle vérfrissítésként is szolgálhat a kis hazánkban igencsak általános "minden csoda 3 napig tart" szemléletet jóval meghaladó időtartamú blog szellemiségében, részben le is véve a terhek egy részét a blog eddigi (na és természetesen még ezek utáni, továbbra is) szerkesztőinek válláról. 

Aki nem csinálja, annak fogalma sincs ugyanis, hogy mindezen bloggolás valójában mekkora energiát, időt, sőt anyagi ráfordításokat is szükségeltet és aki mindezeket nem hinné, az forduljon ezen témában bizalommal Krisztiánhoz, aki nyilvánvalóan nem azért szüntette be "áldásos" (mármint egyes érintett vezetők áldásukat adták rá!) tevékenységét, mert Pál apostol módra felismerte volna az igazságot, inkább csak megjött a net- és villanyszámla?!

A magam részéről valamiféle koncentrált információs tevékenységgel kívánnék hozzájárulni az eddigiekhez, legfőképpen azzal a céllal, hogy az olvasók az eddigieknél jóval könnyebben felfigyelhessenek arra, hogyan is akarják őket átverni, becsapni és félrevezetni, akár a történések, akár az őket jogosan megilletők terén, mert a "népvakítás" az megy itt is, ott is ezerrel. Valahogy olyan ez, mint amikor valaki megállítja az embert az utcán azzal, hogy: "Önnek olyan jó fényképarca van, engedje meg, hogy egy fényképfelvételt készítsek!" Az illető boldog, hogy éppen ő az akit kiválasztottak, így a vakuvillanástól azt már nem látja, hogy a "fotós" közben - átmeneti vakságát kihasználva - lelép az ő biciklijével.

Na éppen ezen "népvakítók" miatt nem lehet szó nélkül hagyni a magukat megvédeni képtelenek, vagy arra csupán csak hozzáértésük hiánya miatt nem tudók érdeksérelmeit, ha másképpen nem, hát a valós információk feléjük történő eljuttatásával. Tisztelettel: DETONATOR
. 

25 megjegyzés:

  1. Köszönjük szakszerű,őszinte, a dolgokat tisztán látó
    hozzáállását a bűncselekményekhez!
    Reméljük ragadós a példa azoknak is akkiknek kötelességük
    ezek kiderítése,és felszámolása, addig még ettől is nagyobb
    bűnöket nem követnek el!
    A lehetőséget a mai napig biztosítja nekik a fenntartó!
    Meddig mehet ez így tovább?

    VálaszTörlés
  2. Már nem tudok hinni az igazság kiderítésében! A vezetők hangoztatják minden így marad ahogy van, csalódtam! Semmi nem fordult jóra csak megy a terror tovább , amiben sok dolgozó kikészül.
    Nem hiszek az igazság győzelmében, mert a jelek azt mutatják túl magasról védik a vezetőket és ezekkel szembeszállni lehetetlen.

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek az előttemlévővel.Jobb teszi az ember ha lát, tud, meggyözödik bűncselekményről fordítsa el a fejét és hallgasson örökre. Azért mert még Ő kerülhet bajba a jelek azt mutatják.

    VálaszTörlés
  4. Nagy problémák vannak az intézeti vezetők,és a felelős fenntartónál,mert azt kiáltják ki bűnösnek aki kötelességéből fakadóan becsületesen,úgy ahogy a munkaköre előírja jelenti a bűncselekményt az igazgatónőnek!Normális ez így?
    Űberelik ezt a hozzáállást avval,hogy meg gyanúsítják
    vesztegetéssel,bűncselekmény elkövetésével a nyomozókat,
    igazságügyi orvos szakértőket!
    Mért tehetik meg?
    Ilyen nagy hatalma van a "keresztapának"?
    Ha nem derül ki az igazság,tehát nem büntetik meg a bűnösöket nem fogunk beletörődni!
    Beszédes az is a fenntartó részéről,ha csak a gyanúja felmerül intézeten belüli bűncselekményekre
    természetes dolog,hogy azonnal felfüggeszteni lenne
    köteles a vezetést!
    Mi ez a cinkos eggyütt "munkálkodás"?
    Itt van a kutya elásva!

    VálaszTörlés
  5. A vezetőknek az a baja a hatósággal,hogy nem az Ő módszerükkel hallgatták meg a betegeket!

    VálaszTörlés
  6. A betegek nem tudtak összebeszélni,de biztos le lehet
    belőle szűrni az igazságot!
    Százszor hitelesebbek,mint az összebeszélésre nem kevés
    energiát pazarló vezetés!
    Lsd.(7-oszt.Igazgatóiiroda)

    VálaszTörlés
  7. Ha nem derül ki az igazság,akkor nem független az
    igazsászolgáltatás,mert bele ugatnak a politikusok!
    Nagy baj van akkor!
    Akkor a kis ember intézze a dolgukat?

    VálaszTörlés
  8. Itt a vissza nem térő alkalom,ilyen jellegű igényüket
    rögzítsék az új Alkotmányba,és ha elfogadják ami nem
    kétséges akkor nem kell fű alatt törvényt sérteniük!
    Testre szabott Alkotmány!

    VálaszTörlés
  9. Nem testre ha nem korrupt,hazug,politikusokra szabott!

    VálaszTörlés
  10. Optimista.
    Tisztán érthetően leírta Detonátor a véleményét.
    Remélem megértik a mondandóját a vezetők és támogatóik.A hozzászólások meg nagyon elkeserítőek.Én bízom az igazságszolgáltatás munkájában ellentétben a hozzászólók írásaival.
    A már megtörtént 4 napos tárgyalás is az Én optimizmusomat jelzi.Márciusban meg 7 napos tárgyalás sorozat indul.Ezeket már nem tudják
    elsumákolni,olyan dolgokkal,hogy csokit vagy cigit kaptak a betegek kihallgatáskor.Mert nem kaptak!Ez csak Kastyáknak a szele.Védi a védhetetlent! Mert ez csak a vezetőknek a pénzekkel való visszaéléseit palástolná,ha tudná.De az Orvosok is írtak fel recepteket is akkor mikor nem volt rá jogosultságuk, engedélyük.Engedély nélküli praktizálást folytattak.Ezt csak engedéllyel rendelkező szakorvos irányítása alatt tehették volna. Ha a blogon nem hívták volna fel a figyelmüket lehet,hogy még most se volna engedélyük.A kerítés re szánt bevételből meg még mindig nem sikerült a festéket megvásárolni,és felhasználni.Az Igazgatónő meg felelős a keze alatt történtekért.Nem teljesítette a rábízott betegek védelmét,a betegekért kiállást, neki munkaköri kötelessége az lett volna,hogy a beteg emberek védelmében lépjen fel a bántalmazók ellen.Nem tudta, tudja elvégezni a rábízott feladatokat.De sétált a betegbántalmazók érdekében,az igazság eltussolásáért.Ez olyan országos hírű botránnyá fajult,hogy Kastyák a hazug rágalmazásaival ezt már nem tudja kivédeni.Talán Ő is részese a jótékonysági pénz eltüntetésének. Lehetséges,hogy a Rotary és az Intézeti alapítványi pénzek és a BT között utaztatott pénzekben is volt érdekeltsége.
    Valami oknál fogva se a vezetők, de az orvosok se Képviselik a betegek érdekeit.Kötelesség szegő magatartást tanúsítanak a munkájukkal szemben. Bízom az igazságos elbírálásban és a megfelelő példaértékű büntetés kiszabásában.

    WWW.Mediano.hu

    VálaszTörlés
  11. A jó előbb három okostojás a Hir-tv prédikálta a VIZET,mi újság a BORRAL?
    Nem kell félni nem lesz belőle ASZU!

    VálaszTörlés
  12. Milyen érdekes az ügy kipattanásakor az igazgatónő elővette a befolyásos ismerőseit és leállították a Hír TV-ben, hogy megjelenjen a híradóban a beteg bántalmazás. Most meg ott is sugározzák. Talán a kedves ismerős hatalma meghanyatlott vagy már nincs is ott. Most meg a Hír TV-t emlegetik?

    VálaszTörlés
  13. Félre értés végett,arról okoskodtak hogy le kellett mondani szegény főnöknek 86-ik beosztottja
    hibája végett!
    Hol?
    Mert Bács-megyébe lovat adnak alájuk!

    VálaszTörlés
  14. Mivel Bács-kiskun megyében a betegveréses gondozás a divat,meg a bántalmazók védelme,még a Fenntartónak a vezetésének is illő lett volna lemondani.Mert nem orvosolták a hibákat hanem az eltussolásba vettek részt!Okos Tóni

    VálaszTörlés
  15. Attól, hogy a probléma a szőnyeg alatt van, attól még ott van.

    VálaszTörlés
  16. Tárgyalások után megkezdődik a nagytakarítás.
    Ki söprik a szőnyeg alját is.Kitakarítják a vezetőket,ellenőröket, orvosokat bántalmazókat főápolót, jó pár főnővért.A könyvelésbe dolgozókat is szelektálják lehet egy későbbi időpontban de az is hamarosan bekövetkezik.
    Augusztus vége óta vizsgálnak a könyvelésbe történt hibák miatt.Miről szól majd parancs teljesítésről? Vagy tettes társként való közreműködésről azt a hatóság majd jutalmazza érdemeik szerint. Irisz

    VálaszTörlés
  17. Tudod kit söpörnek ki azokat akik az igazat mondták! Nagy stikli megy itt, azok lesznek szarban akik elmondták az igazat és azon sem csodálkoznék ha a vezetők az összes nevet tudnák már. Honnan ?? Találd ki.Senkiben sem lehet bízni az igazságszolgáltatásban sem.

    VálaszTörlés
  18. Meg lehet próbálni bántani az igazság mellett állókat,de biztosak lehetnek benne, hogy ebben az esetben elszabadul a pokol!

    VálaszTörlés
  19. Nem kell elszabadulni a pokolnak,bízzunk a
    FŐÜGYÉSZ Úr lelkiismeretes munkájába!

    VálaszTörlés
  20. Érezted már valaha úgy, hogy egy végeláthatatan mókuskereket hajtasz minden nap?

    VálaszTörlés
  21. Mélységesen érdekel az ember árnyoldala, a bűn természete is, pontosabb, hogy mi munkál az emberben, mikor győz a jó, mikor és miért a rossz. Emésztő kíváncsisággal vizsgálom önmagam, s amennyire lehetséges másokat. Azt hiszem, ha a végtelen matériát, vagy legalább törvényeit meg is ismernénk, még adósak maradnánk végtelen lelkünk feltérképezésével.

    VálaszTörlés
  22. Az embernek van gyarló,szadista énje is.
    A dolog akkor kezd érdekessé válni,mikor valaki
    kezébe hatalom kerül!
    Van aki tud ez után is emberhez méltóan viselkedni
    és van akinek elborul az elméje,főleg ha ez a
    hatalom tisztességtelen vagyoni gyarapodásra is
    lehetőséget biztosít
    Az intézeti vezetőkben nem volt annyi tartás,hogy ennek a csábításnak ellent tudjanak
    állni!
    Ebből következően,a terror terror hátán megoldást választották,abból a meggondolásból,
    hogy ezek után nem csak hogy ezt ,de semmi mást nem mernek szóvá tenni!Ez az állapot konzerválódott a hosszú évek során,és ez tetszik a fenntartónak is,főleg úgy hogy a szegedi agyturkász javasolta!
    Nem kell külön ecsetelnem,hogy ez mennyibe kerül az intézetnek,és milyen károkat okoz a betegeknek,dolgozóknak egyaránt!
    Nem számít itt Bács-megyébe nem számít sem beteg
    gyermek,sem beteg felnőtt senki akik az útjukba van főleg szakdolgozók,akik magas szakmai tudással rendelkeznek,és nem utolsó sorban még
    becsületesek is !
    A becsületesség Bács-megyében hátrányt jelent!
    Száz szónak is egy a vége,addig még ilyen ilyen
    mentalitású vezetőket favorizál a fenntartó addig ilyen színvonal marad Bács-megyében!

    VálaszTörlés
  23. Bízzatok már egy kicsit az igazság győzelmében.
    Bizalom nélkül nincs értelme az életnek. Ha nem az igazság győz lesz még lehetőség a Halasi bíróságon kívül is az igazat érvényesíteni.
    Nem az MSZP van hatalmon,hogy a hazugság érvényesüljön.Mária

    VálaszTörlés
  24. 12,23 Mi volt a Hír TV ben és mikor?

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)