2011. szeptember 14., szerda

Megdöbbentő!!



Nekünk Pirtóiaknak mélységesen megdöbbentő, hogy a polgármester irtózatosan megverte a leány testvérét, aki a polgármesteri hivatal alkalmazottja. Csúnyán elbánt vele, összetörte az orrát, és fojtogatta. 
Kérdésem, milyen alapon verte meg, mint rokont, vagy mint alkalmazottat? Itt a polgármesteri hivatalban mindenki tudja, az alkalmazottak családtagjai és barátai. Ki lesz a következő, akivel ilyen csúnyán elfog bánni? Egy polgármesternek ezekhez is joga van? Miért nem jelentette fel a testvére? Miért nem jelentette az ellátó orvos, akinek talán hivatalból jelentenie kellett volna? Kérdésem sok van, várom a válaszokat!


Olvasónktól kaptuk, nagyon köszönjük!

19 megjegyzés:

  1. Ez pontosan így igaz! Ki lesz a következő akire kezet mer emelni akár családtagjaira vagy munkatársaira?

    VálaszTörlés
  2. Kivan idegileg, nem is csoda. Intézeti események kikészítették,ha így folytatja a szíve nem bírja sokáig.Hogy is emlegeti a gazdasági vezetőt a kis....... Tele van már a @-a vele.
    Érdekes ő is igy látja?:))))

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom mit gondolnak a polgárok a halasi intézetről, de bárkivel ordít a polgármester azt sajnos az ügyfelek is hallják.

    VálaszTörlés
  4. Ő volt az aki annak idején az újságírót ide hozta igazgatónak,NEKI MINDENT SZABAD! A Megye meg támogatja még hazugság árán is. Valami név változtatást is kieszközöltek mert a testvére szégyelte,hogy a pirtói polgármester a testvére.
    Persze,hogy kivan idegileg a polgármester, annyi disznóság után amit csináltak, itt az intézetben is nem csoda. Majd jönnek az elszámoltatások,intézet átvételek egyre több mindenre fény derűl. Bennfentes

    VálaszTörlés
  5. Remélem ezt nem ússza meg szárazon!

    VálaszTörlés
  6. Aki maga is ezt teszi, az persze hogy bagatellizálja a visszaéléseket, pl. ha a betegeket bántalmazzák, vagy meggyalázzák.
    A gyalázatos.

    VálaszTörlés
  7. Megdöbbentő ez nem csak a Pirtóiaknak, hanem minden jó érzésű embernek, hogy valaki ekkora hatalommal rendelkezik.
    Az intézetben is az új igazgató vigyáz állásba vágja magát ha megjelenik. Kénye - kedve szerint bánt és bánik a mai napig is az emberekkel. Nem hiszem, hogy ez megengedett. Valószínűnek tartom, hogy soha többet nem lesz polgármester.
    Ezt megigérhetem neki a Pirtóiak nevében!

    VálaszTörlés
  8. Milyen alapon verte meg?
    Mert, milyen alapon verhet meg bárki bárkit?
    Szarházinak, gazembernek lehet alapja?

    VálaszTörlés
  9. Ő a nagy Fideszes akit mindenki támogat!
    Szégyene a pártnak,a megyének és Pirtónak!

    VálaszTörlés
  10. Ő hozta az igazgatónőt ide most fogja meg a kezét vigye magával, és menjenek Isten hírével el a közéletből és a beteg emberek közeléből.
    Akik a betegverést támogatják, tüntetnek értük azoknak nincs helyük a beteg emberek mellett,és azok nem képesek tisztességesen képviselni az emberek igazságos érdekeit. István

    VálaszTörlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  12. A Pirtói polgármesternek semmi keresnivalója nincs az intézetben? Vagy van jön Ilonkához vigasztalni? Mária

    VálaszTörlés
  13. http://netrefel.net/media/dokument/palyazat_2011.jpg

    VálaszTörlés
  14. Ha valaki állat volt,állat most is, az marad a
    jövőben is!
    Kutyából nem lesz szalonna!
    Akinek nem inge ne vegye magára,aki meg magára ismert az meg öltözködjön de gyorsan!

    VálaszTörlés
  15. Nem kell bántani az állatokat. Inkább ivartalanítani, hogy ne szaporodjanak!!! Ebből a fajából nem kell több!!!

    VálaszTörlés
  16. Karanténba velük ne fertőzzék meg a normálisabb dolgozókat!

    VálaszTörlés
  17. Vannak olyan "emberek", akik igazabbak, az igazaknál, magyarabbak a magyarnál, hazafibbak a hazafinál. Legalábbis annak képzelik magukat. Egy régi zene: "A léggömb könnyű gázzal van tele, úgy mint néha egyik, másikunk feje..."
    Az én főnököm kiváló mintája az üresfejű, felfújthólyag, kivagyinak. Lopni azt tud, zsarolni még jobban. Kiskirály, mert azzá tette az ország, 18 éve ül a trónon, pedig szerény agykapacitása alapján egyszerű ügyintéző sem lehetne.
    Netán ismerős?
    Nos ez az ember igazgató, nagy állami cég főnöke, élet, halál ura. Mivel dolgozni nem szeret, ezért a melót "megbízható" fullajtárjaira tolja, akiknek eltűri, hogy azok is tolják lejjebb, újabb fullajtároknak. Ez a szervezeti felépítés rendje.
    A pszichikai terror, a zsarolás, a hazudozás, a burkolt fenyegetések azoknak jutnak, akik a piramis legalján vannak. Mérnökök, tapasztalt szakemberek. Csak azért, mert Dél-keleten laknak, mert félnek. Én is kiborultam, még a pszichológus is a főnök szekerét tolta.
    Mikor jön el az a pillanat, amikor valaki bekattan, fog egy .38-ast és lepuffant pár ilyen majom fejest? Elgondolkoznának, mert jelenleg mindenek felett állnak, politikai szélkakasok.

    VálaszTörlés
  18. 7,07 Itt csak a hazugoknak kellene a 38-as. Az első után a többi már elmondaná az igazat,hogy hazudott. Az életéért igazat mondana,de a betegekért a munkájáért a saját környezete igazságáért képtelenek igazat mondani. Néhány ember halála kihozná az igazságot mindenkiből.

    VálaszTörlés
  19. Ritkítás nem ártana nekik. Ők a fehérgalléros bűnözők. 7,07 hez szántam

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)