2011. október 6., csütörtök

VÉGJÁTÉK


Friss!

Zárt ajtók mögött: megerőszakolták a betegeket az ápolók 

"...az otthon igazgatónőjének hónapokkal ezelőtt szóltak, hogy mi történik az ön- és közveszélyes embereket kezelő osztályon, de nem változott semmi."

 

Részletek: ITT!

Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook            "A Vincze konklúzió": ITT!

8 megjegyzés:

  1. Nem történt semmi megmondta Simon Ilona! A pap meg megerősítette! Bányai meg csak néhány kirúgott dolgozó bosszúja azt mondta. Megmondták a tutit. Nem történt semmi. Bennfentes

    VálaszTörlés
  2. Ő erről nem tud,hát nem is járt be! Az orvosi ellátásért felelős emberek meg egy hét után küldték szakorvoshoz a panaszkodó beteg lakót.
    ugyanis addig tartott a józanodás.

    VálaszTörlés
  3. Volt mikor ráfejeltek és tovább! István

    VálaszTörlés
  4. Az utolsó öngyilkosságnál is, amikor azt nyilatkozták, hogy "így is tovább élt a beteg..." a "magas színvonalú szakorvosi munka" miatt nem vették észre, hogy már két hónapja rosszul volt a beteg, mielőtt kiugrott!!

    VálaszTörlés
  5. Már csak a túlélés érdekli Őket! A lakók még most sem. Nem esett le nekik a tantusz,hogy a lakók egészségügyi ellátásáért gyógyításáért vannak alkalmazva ketten a 350 beteg lakóra. Egy orvos is elég volna aki lelkiismeretesen végzi a munkáját és törődne a betegekkel. Mária

    VálaszTörlés
  6. Ebben az ügyben is vizsgálódott a megyei bizottság?
    Itt sem találtak semmit? Itt is a két ápolónő "bosszújáról" volt a szó, amikor feljelentették ezeket az emberi szóval nem illethető ápolókat és a tettüket elnéző igazgatónőt?
    Gondolom sokan tudjuk mit kellene velük csinálni!!! Azt bezzeg embertelennek tartanák,atok a megyei vezetők, akik úgy aposztrofálták a feljelentés érintettjeit, hogy az ártatlanság véleleme megilleti őket! Őket??Meddig?!!!! És a betegeket, gyerekeket mi illeti meg?!

    VálaszTörlés
  7. A megyei főügyészség az atv.hu-t úgy tájékoztatta, hogy az ügyben további nyomozások folynak még. Korábban az atv.hu-nak az intézményfenntartó Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat elnöke, Bányai Gábor azt mondta, az intézmény elleni „hadjáratban” a scientológusok „nyakig benne vannak”. Dobos János, Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért alapítvány elnöke akkor megkeresésünkre kikérte magának, hogy hadjáratot folytatnának az intézmény ellen. Mint elmondta, szervezetük a Scientológia Egyház egyik „társadalomjobbító” csoportja, amely az emberi jogokkal foglalkozik, azon belül pedig a pszichiátria terültén történt jogsértéseket tárja fel. Hozzátette: a tavaly kirobbant ügyről a sajtóból értesültek, majd felajánlották a segítségüket a két ápolónőnek és a nyomozóhatóságoknak, akik ezt „örömmel fogadták”. Munkájuk során pedig számos olyan információ jutott el hozzájuk a tanuktól és más dolgozóktól, amelyekről „kötelességük” volt bejelentést tenni a hatóságoknál, ezek nyomán pedig több nyomozás is indult.

    VálaszTörlés
  8. 20,48 De nem ezek az orvosok .

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)