2012. március 5., hétfő

TÖRETLEN FIGYELEM

.
Nagyításért, letöltésért kattintson a képre!

Blog-oldalainkat az elmúlt időszakban 650000 alkalommal tekintették meg! Köszönjük!

11 megjegyzés:

  1. Sok embert érdekel,hogy mi lesz a betegverők büntetése,és mit ér a hazugságért tüntetés!
    Mert azt sem hagyhatják büntetlenül! István

    VálaszTörlés
  2. Cirmos cica felszaladt a padlásra
    kisegeret hozott le a szájába.
    Ide tette oda tette ide oda letette
    Utoljára fülét farkát meg ette!


    Nem a cica nyomózott az egerek!
    Láttam amint számlákat nézték.
    Munkás

    VálaszTörlés
  3. 258 milliónkba kerültek a bénázó magyar hatóságok
    0 hozzászólás origo.hu 2012. 03. 05. 20:47
    Soha nem kellett még annyi kártérítést kifizetnie a magyar államnak emberi jogok megsértése miatt, mint tavaly. A strasbourgi bíróság 34 ügyben hozott elmarasztaló ítéletet, további 45 esetben a kormány egyezett meg a panaszosokkal. Panaszkodtak az elhúzódó bírósági tárgyalásokra, rendőri bántalmazásra és tehetetlen gyámhatóságra is.

    VálaszTörlés
  4. Nemakarásnak nyögés a vége. XY

    VálaszTörlés
  5. De aranyosak a fehér egerek! Gabi

    VálaszTörlés
  6. Nem hibázott az ápoló, amikor eltört a beteg keze
    2012. március 7. 15:18 , Legutóbb frissítve: 2012. március 8. 06:18 Zsámbóki Dóra
    KISKUNHALAS | Megszűntette a Kiskunhalasi Városi Ügyészség azt a nyomozást, mely az után indult, hogy egy ápoltat kéztöréssek szállítottak a Kiskunhalasi Pszichiátriai és Fogyatékos betegek Otthonából a kórházba

    Ahogy arról tavaly májusban beszámoltunk: eltört egy ápolt keze, amikor a nő rátámadt a munkaideje lejártával éppen távozni készülő ápolónőre, mert ő aznap már nem akart levelet írni az ápolt nevében a 2001-ben elhunyt énekesnek, Zámbó Jimmynek.

    Az évek óta a Kiskunhalasi Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonában élő, súlyosan értelmi fogyatékos nő a nemleges válasz hallatán a parkolóban rátámadt az ápolónőre: a haját tépte és meg is rugdosta. – A parkolóban tartózkodók megpróbálták a beteget lefogni, mire ő dühöngve rájuk támadt. A dulakodásról és a sértett nehezen fékezhető agressziójáról az intézet portása értesítette a férfi ápolókat - tájékoztatott tegnap a részletekről Gyugyi Csilla, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője.
    A cikk a hirdetés után folytatódik

    A férfi ápolók kolléganőjük segítségére siettek, két oldalról megragadták a dühöngő nőt és megpróbálták az épület felé vezetni. – A beteg egyre erőteljesebben tiltakozott, próbálta magát az ápolók fogásából kiszabadítani és a férfi ápolók felé rúgott. Ezért az ápolók erősebben megszorították a sértett karjait, melynek következtében jobb felkarja eltört – mondta az eset pontos körülményeiről az ügyészégi szóvivő. A nőt kórházba szállították, ellátták, majd büntetőeljárás indult az őt megfékezni próbáló egyik ápoló ellen akaratnyilvánításra képtelen személy ellen elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt.
    Azért esett neki az ápolónőnek, mert az nem akart írni Zámbó Jimmynek Azért esett neki az ápolónőnek, mert az nem akart írni Zámbó Jimmynek

    Az ügyet idén januárban vádemelési javaslattal küldte meg a rendőrség az ügyészségnek. – A jogos védelem büntethetőséget kizáró ok. A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elől. Az ápoló cselekménye a jogos védelem valamennyi ismérvét magában hordozta: a sértett a környezetében tartózkodókra közvetlenül és jogtalanul támadt rá, a támadás megfékezése a jelenlevők testi épségének megóvása és egy újabb támadás megakadályozása érdekében szükséges volt. Az ápoló azzal, hogy a beteget lefogta, elvezette, miközben annak karja sajnálatos módon eltört, nem idézett elő aránytalanul súlyosabb sérelmet annál, mint amivel a sértett jogtalan támadása fenyegetett – tolmácsolta a nyomozást megszüntető Kiskunhalasi Városi Ügyészség megállapításait Gyugyi Csilla.

    VálaszTörlés
  7. A Halas médiáért 50-60 személy tüntetett. 30 ezres városban ez nagyon kevés.
    Az olyan hírek ami az események nyomon követését eredményezi látogatottabbá teszi a Tv adásait.
    193 napja volt tegnap,hogy H.Jánost le szúrták. A rendőrség a nyomozók munkáját vagy igazságos eljárását lehet lemérni a hírek alapján.
    Minden esetre eddig csak egy szoptatós anyukának a megalázására futotta
    a hozzáállásuk.
    Így várhatják a beteg otthon dolgozói is az igazságos vizsgálatot.
    De már ez is hír!
    Fejlődőképes A Halas média csak így tovább!
    Városlakó

    VálaszTörlés
  8. Meg van tiltva ha valami fejesről van valami,hogy nem írhatják nem mondhatják. Meg vannak véve. Csodálkoznak ha nem érdekli a lakosságot
    a jelentéktelen nem valós hírük. Piacon jobb a hírközlés és általában igazabb is. Gábor

    VálaszTörlés
  9. Ha olvassák a halas médiások nekik szántam. Az egyik Harmat leszúrta magát a kapu aljban, a másik Harmat belefullasztotta magát a csatornába.
    Vagyis 5 hónap elteltével a Harmat testvéreknek valami okból meg kellett
    halniuk. Már Harmat sem lehet? Miért? Kinek aggatnak?

    VálaszTörlés
  10. Még maradt egy Harmat remélem nem lesz útjában senkinek.

    VálaszTörlés
  11. 650 ezer az azért nem semmi! Gratulálok a lapotokhoz. Kívánom legyen vége és ne jusson el az egy millióig. Borzasztó lassan dolgoznak az igazság
    emberei! F.M

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)