2013. április 3., szerda

Rákgyógyítás hetek alatt...


 Az alábbi rövid videó közérdekű információkat tartalmaz, érdemes megosztani másokkal is:  


Megtekinthető: ITT!

Lásd még, a hozzászólásoknál és olvassa el az alábbi cikket is: 

A cikk írója onkológus orvos.

Miután évekig azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az egyetlen módja a daganatok megszüntetésének (a kulcsszó a megpróbálják), a Johns Hopkins kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is:

1. Minden embernek vannak ráksejtek a szervezetében. Ezek a ráksejtek nem mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal egészen addig, amíg számuk több milliárdra fel nem szaporodik. Amikor egy orvos a kezelés végeztével azt mondja a betegnek, hogy nincs több ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a tesztek nem képesek észlelni a ráksejteket, mivel azok még nem érték el a
kimutatható mennyiséget.

2. Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan 6-10 vagy még ennél is több alkalommal bukkanhatnak fel.

3. Ameddig az ember immunrendszere erős, képes arra, hogy elpusztítsa a ráksejteket, és ezzel megakadályozza, hogy azok elszaporodjanak és daganatokká fejődjenek.

4. Amikor valakinél kimutatják, hogy daganata van, az azt jelzi, hogy annál a személynél összetett táplálkozási hiányosságokkal állnak szemben. Ezek hátterében lehetnek genetikai, környezeti,
táplálkozási és életmódbeli tényezők.

5. Ahhoz, hogy e sokrétű táplálkozási hiányosságokat megszüntethessük, az étrend megváltoztatására és étrend-kiegészítők bevitelére van szükség, ezekkel fogjuk megerősíteni immunrendszerünket.

6. A kemoterápia során tulajdonképpen megmérgezik a gyorsan növekvő ráksejteket, de ezzel elpusztítják a csontvelőben, a bélrendszerben, stb. lévő egészséges sejteket is, sőt egyéb szervek: a máj, vese, szív, tüdő stb. - károsodását is okozhatják.

7. A sugárterápia, miközben elpusztítja a ráksejteket, elégeti, roncsolja és károsítja az egészséges sejteket, szöveteket és szerveket.

8. A kemoterápia és a besugárzás kezdetben gyakran csökkenti a daganat méretét. Azonban a kemoterápia és a besugárzás hosszan tartó alkalmazásával nem lehet több daganat elpusztulását elérni.

9. Amikor a kemoterápia és a besugárzás hatására a testbe túl sok méreg kerül, az immunrendszer meggyengül vagy összeomlik, miáltal a beteg szervezete képtelen ellenállni a különféle fertőzéseknek és komplikációknak.

10. A kemoterápia és a besugárzás hatására a ráksejtek mutációval ellenállóvá válhatnak, ami meg-nehezíti elpusztításukat. Sebészeti beavatkozások ugyancsak a ráksejtek továbbterjedését okozhatják a szervezet más részeire.

11. A rák elleni harc egyik hatékony módja a ráksejtek kiéheztetése oly módon, hogy nem juttatjuk hozzá azokhoz az élelmiszerekhez, amelyekre a burjánzáshoz szükségük van.

A ráksejtek táplálékai:

a. A
cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével az egyik legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket. A cukorhelyettesítők, pl. a NutraSweet, az Equal, a Spoonful stb. aszparta-mot tartalmaznak, ezért károsak. A természetes cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz vagy a melasz (a répa- vagy nádcukorgyártás mellékterméke) használata javasolt, de ezek is csak nagyon kis mennyiség-ben. Az asztali kifehérítésére vegyszereket használnak. Jobb megoldás a tengeri só.

b. A tej a szervezetet nyálkaképződésre serkenti, különösen a gyomor-bél traktusban. A nyálka táplálja a daganatokat. A tej megvonásával, esetleg helyette édesítőszer-mentes szójatej fogyasztásával a ráksejtek éhezni kényszerülnek.

c. A ráksejtek virulnak savas környezetben. A hús alapú étrend savas, és ezért jobb, ha marha és sertéshús helyett inkább halakat és kis mennyiségben csirkét fogyasztunk. A húsok vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat és parazitákat is tartalmazhatnak, amelyek mindegyike ártalmas, különösen a rákban szenvedők számára.


d. A 80% friss zöldségeket, zöldségleveket, teljes kiőrlésű gabonát, magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.) és gyümölcsöket tartalmazó étrend segít a szervezetet átállítani lúgos kémhatású környezetté. Az étrend mintegy 20%-a állhat főtt ételekből, köztük a babot is tartalmazó ételekből. A friss zöldséglevek biztosítják az élő enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15 percen belül eljutnak a sejtek szintjére, hogy táplálják és erősítsék az egészséges sejtek növekedését. Az egészséges sejtek építéséhez szükséges élő enzimek bevitele érdekében próbáljon friss zöldségből készült leveket fogyasztani (mindenféle zöldségből, ideértve a babcsírát is!). Azon kívül, naponta két-három alkalommal fogyasszon nyers zöldségeket is. Az enzimek már 40 Celsius elpusztulnak.

e. Kerülje a kávét, teát és a csokoládét, mert ezeknek magas a koffeintartalma. A zöld tea jobb, és rákellenes hatású. Víz! Csak tisztított, szűrt vizet fogyasszunk, hogy elkerüljük az ismert toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett csapvíz bejutását a szervezetünkbe. A desztillált víz savas, ezért tanácsos kerülni.
12. A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez a szervezetnek rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A belekben maradó emésztetlen hús romlásnak indul, és további mérgező anyagok lerakódását okozza.

13. A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől való tartózkodás vagy kevesebb hús fogyasztása több enzimet szabadít fel, amelyek megtámadják a ráksejtek falát, ezzel lehetővé teszik a szervezetben lévő ölősejtek számára, hogy a rákos sejteket elpusztíthassák.

14. Egyes táplálék kiegészítők felsorakoznak az immunrendszerben (IP6, Florssence, Essiac, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak - EFA-k - stb.), hogy lehetővé tegyék a szervezet saját ölősejtjei számára a rákos sejtek elpusztítását. Más táplálék kiegészítők, mint pl. az E-vitamin köztudottan apoptosist (programozott sejthalált) okoznak, ami a szervezetünknek a normális eljárása arra, hogy megszabaduljon a sérült, nemkívánatos vagy felesleges sejtektől.

15. A rák a szellem, a test és a lélek betegsége. A proaktív és pozitív szellemiség segít a rák ellen harcolóknak, hogy túlélőkké válhassanak. A düh, a megbocsátásra való képtelenség, valamint az elkeseredettség a szervezetünket a stresszel teli, savas környezetté teszi. Tanuljunk meg szeretet-teljes, megbocsátó lelkületű emberré válni. Tanuljunk meg lazítani és az életet élvezni.

16. A ráksejtek oxigéndús környezetben nem tudnak burjánzani. A napi rendszeres testmozgás és a mély lélegzetvétel segít több oxigént eljuttatni a sejtek szintjére. Az oxigénterápia is egy olyan eszköz, ami bevethető a ráksejtek elpusztítására.

Végül még néhány praktikus tanács:

- Ne használjunk műanyag edényt a mikróban.
- Ne tegyünk műanyag vizespalackot a mélyhűtőbe.
- Ne tegyünk műanyag fóliában ételt a mikróba.
Ezeket a Johns Hopkins Egyetem/Kutatóintézet a közelmúltban tette közzé a hírlevelei útján. A dioxin-tartalmú vegyszerek rákkeltő hatásúak, elsősorban mellrákot okoznak. A dioxinok rendkívül mérgezőek az emberi testsejtek számára. Ne tegyünk vízzel telt műanyag palackot a fagyasztóba, mivel a műanyagból dioxinok szabadulnak fel. Nemrégen Dr. Edward Fujimoto, a Cast le Kórház Wellness Program Managere egy TV program keretében magyarázta el ezt az egészségügyi kockázatot. Ismertette a dioxinok veszélyességét és azok ártalmait az emberek számára.
Azt mondta, nem szabad mikróban ételt melegíteni műanyag edényben.

Ez fokozottan igaz a zsiradékot tartalmazó élelmiszerekre. A zsiradék, a hőhatás és a műanyag kombi-nációja dioxint szabadít fel, ami bejut az élelmiszerbe, majd végül a szervezetünk sejtjeibe. Azt javasolta, hogy használjunk műanyag helyett üveg- vagy kerámia edényeket az ételek melegítéséhez. Ugyanaz lesz a végeredmény, csak dioxin nélkül. Tehát a félkészen kapható TV-vacsorákat, leveseket stb. át kell tenni a csomagolásból valamilyen más edénybe. A papír nem rossz, csakhogy nem tudjuk, mit tartalmaz a papír. Biztonságosabb, ha üveget használunk.
Elmondta, hogy nemrégen egyes gyorséttermek áttértek a papíredények használatára styofoam helyett. Ennek az egyik oka a dioxin-probléma volt. Azon kívül a műanyag fóliák ugyanilyen veszélyesek, ha a mikróban főzött ételt ilyennel fedjük le. Amint az étel forrni kezd, a nagy hő hatására a mérgező anyagok kiolvadnak a csomagolóanyagból, és belecsepegnek az ételbe. Takarják le az ételt papírtörölközővel inkább.





Levélküldés: ITT!                   Facebook

3 megjegyzés:

  1. NEM TUDJA ANGELINA JOLIE, HOGY VAN JOBB MEGOLDÁS AZ AMPUTÁCIÓNÁL?
    Valaki aki megteheti, szólhatna Angelinának, hogy az orvosai nem ismerték, vagy eltitkolták előle a rákbetegségek tényleges elhárítási módját, ami infúziós úton a vérbe gyorsítva bejuttatott kb. 4 dl-es desztillált víz-löketekből és az ezek közötti időben a vérszérum élettanilag optimális fiziológiás víz/Na/Cl arányai helyreállítására bejuttatott NaCl konyhasóból áll. Állítólag a zsidó rákbetegek kb. 98%-át – akiknél a Világfőrabbi megtiltotta a kemoterápia alkalmazást – ezzel gyógyították meg, de ezt – állítólag a világfőrabbi parancsára - mindenki más elől eltitkolják. Egy orvos, ha ismeri is, akkor sem meri alkalmazni, mert nem áll rendelkezésére megfelelő hivatalos előírás (protokol).
    Miután aki nem orvos, nem tud infúziót beadni, kialakítottam a gyógymód infúziós gyógykúra étkezési változatát, amelyet bárki alkalmazhat, az orvosoktól csak a kúra daganat csökkentő hatásának a korszerű képalkotó módszerekkel – bárki számára kiértékelhető - megjelenítését kérve.
    A gyógymód a tiszta desztilláltvíz erős oldóhatásán alapul. A vérbe gyorsan bejuttatott tiszta desztilláltvíz átszakítja a rákos, sérült, gyulladásos stb. gyengébb membránú sejtek falát, hogy kioldhassa belőlük a káliumot. Az elpusztult sejt maradványait is szétoldja. Ez lehetővé teszi, hogy az eltávolított hibás sejtek helyét a szomszédos egészséges sejtek osztódása folytán keletkező egészséges új sejtek foglalhassák el. A desztillált víz legkönnyebben a káliumot oldhatja ki. Az igen erős oldóhatású tiszta desztillálvíz ellenében az egészséges sejt is csak nagy többletenergia felhasználással tudja benntartani a káliumot, mivel a szervezet összes kálium tartalmának 98%-a van sejteken belül, s csak 2% van a sejteken kívül (az extracelluláris térben). Az egészséges sejteket nem károsítja a desztillált víz. Jól látható ez abból is, hogy a tiszta víz (pl. az esővíz) mindig csak a sérült sejteket oldja le bőr felületén lévő sebekből. Nem véletlen, hogy például a zsidó törvénykönyv Talmud is hangsúlyozza, hogy a tiszta desztilláltvíz esővizet (= tiszta desztillált vizet) ivás és hozzá a konyhasóval erősen sózott kenyér a legtöbb betegség leghatékonyabb természetes ellenszere (lásd: Talmud, Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93. b. lap).
    A részleteket lásd a www.aquanet1.net76.net és www.tejfalussy.com honlapokon és Dr. Horkovics Kovács János szülész-nőgyógyásszal a HUN TV-n látható beszélgetésünkben .

    VálaszTörlés
  2. Kedves Barátaim!



    Az alábbi szöveg egy braziliai ismerősöm révén került a birtokomba. Íme:



    A Santo Domingoban megjelenő Listin diario a minap arról számolt be,
    hogy egy brazíliai ferences testvér, bizonyos Fray Romano felfedezte a
    rák ellenszerét. Egyébként az érdemes férfiú abeléni (Brazília)
    szeminárium professzora.

    Amint fény derült szenzációs felfedezésére a sajtó legott megrohamozta
    a szemináriumot, ahol Romano testvér
    készségesen elmondta, hogy felfedezésében nincs semmi rendkívüli.
    Egyszerűen visszatért az ősi, a természetben
    fellelhető növényekre épülő gyógymódokhoz. Azokhoz, melyeket a
    legnagyobb gyógyító, maga a teremtő Isten bocsátott

    mindnyájunk rendelkezésére. Receptjéért, tanácsaiért természetesen
    nem kér pénzt, ahogyan Jézus sem tette.

    A gyógyító szer jótékony hatása már az első héten megmutatkozik, s
    mivel már eddig is nagyon sok ember egészségét
    visszaadta, receptjét Romano testvér felrakta a világhálóra is, hogy
    mindenki számára hozzáférhető legyen.

    Íme a recept:

    Hozzávalók:


    - fél vagy egy kilogramm virágméz

    - két nagy, vagy három kisebb levél aloe vera

    - három evőkanál konyak, whisky, vagy pálinka

    Elkészítés:

    Törüljük le a port és törjük le a töviseket az aloe vera levelekről,
    (de nehogy meghámozzuk), majd késsel daraboljuk
    egészen apróra, aztán a mézet, az apróra vágott levéldarabokat és az
    italt öntsük egy mixerbe és addig mixeljük,

    amíg krémszerű, olajos sűrítménnyé válik. Ezt töltsük egy üvegbe és
    tegyük a hűtőbe, de akár szobahőmérsékleten
    is tárolhatjuk.

    A barát szerint naponta háromszor egy-egy evőkanálnyit igyunk meg
    belőle, legalább negyedórával a főétkezések
    előtt. Egy kúra tíz napig tart. Utána célszerű orvoshoz fordulni,
    hogy megbizonyosodjunk arról, valóban csökkent-e a tumor. A teljes
    gyógyuláshoz általában négy, egyenként tíznapos kúrára van szükség.

    A készítmény egyetlen mellékhatásaként piros foltok jelenhetnek meg a
    bőrön, de ezek teljesen veszélytelenek.

    Bár Romano testvér kifejezetten a rák ellen dolgozta ki, a készítmény
    nemrég egy huszonkilenc éves, sclerosis
    multiplexben szenvedő apácát is meggyógyított.

    Mivel a segítség mindenkinek egyformán jól jön, rákbeteg
    embertársainknak különösképp, kérlek, ezúttal
    tedd félre lustaságod, előítéleteid, és titkos másolatként, küldd
    tovább ezt a levelet, hogy mások is hozzájussanak.


    Jó egészséget adjon az Úr!

    VálaszTörlés
  3. Olvastam, hogy a csípős paprika is nagyon egészséges és rendszeres fogyasztása a rákgyógyításban is javallt.
    A paprika felmelegíti a szervezetet és elpusztítja a beteg rákos sejteket, míg az egészséges sejtekre ártalmatlan.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)