2010. május 6., csütörtök

Olvasói levél XLVIII.

.

Amíg nem tört ki a botrány, addig miért nem jutott eszébe senkinek demonstrálni? Előtte sokkal rosszabb helyzetben voltak a betegek, mint most! Ugye a kamerák fent vannak már, nem merik kínozni a betegeket, és most mennek az érdekükben demonstrálni?

Nagyon átlátszó! A bűnösökért mennek tüntetni, hogy ne kapjanak büntetést!! Egy egész ország előtt lejáratjátok magatokat. Pont a mi intézményünk tüntet a betegek jólétéért, ezt nagyon eljátszották a hetesesek! .

.

Anonim levélküldés: ITT!

12 megjegyzés:

  1. Ez az egész cirkusz csak egy álarc.Nyalisok,bünösök, barátok,rokonok,és talán a megfélemlített rendes dolgozók mennek demonstrálni.A vezetők rettegnek attól elveszíthetik a munkahelyüket. Én személy szerint szurkolok ezért.Tudják meg milyen az utcára kerülni.- de elötte elszámoltatnám Őket mindennel. Kinek az engedélyével lett a 60e ft-os kutyaól-hova lett a térkő amit még most is lelehetne rakni az intézetben.Igaz az illető udvarán sem mutat rosszul. Mennyi de myennyi lopás ment bent melyk vezetőnek mi jutott?Van akinek pénz, van akinek építőanyag, dorbézolás Szegeden az intézet számlájára úgy, hogy a betegek kaptak üditőtt. Na azt soha nem kaptak!!!A nyaralásokról nem is beszélve!A vezetők és családjainak ingyen ebédeltetése! Kiszállítása!Van amelyk vezető nem is képes lemenni az ebédlőbe étkezni felviteti magának az irodába valamelyk kolleganőjével!Nem is tudtam szogálók vagyunk? Lerohad a lába ha lemegy az a vezető? Vagy szégyelli a pofáját már a dolgozók elött?

    VálaszTörlés
  2. Nem kolleganője, hanem beosztottja...
    Azért mondom, mert ezek semmibe vesznek mindenkit...

    VálaszTörlés
  3. Aki saját magát nem becsüli, hogyan becsülne bárkit is?

    VálaszTörlés
  4. Egy beosztott nem arra való, hogy vigye az ebédet a fönökének főleg ha közalkalmazott!!Ezek senkit nem néznek semmibe!!!

    VálaszTörlés
  5. Ezt a kutyaolt nem értem,már többedszer írtak.

    VálaszTörlés
  6. W.I volt gazdasági vezető biztosan érti!Vné F.C és M.I. is tudott róla!!!A régi vezetés sara-még 2000 előtt!! Ehhez szól hozzá!Gondolkodó

    VálaszTörlés
  7. Van másik kutyaól is csak elkell menni a kézművesmühelybe az is az 7 milláért!!!! Ezelött több évvel !!

    VálaszTörlés
  8. Elég fura volt az a régi vezetés is. Lehet, hogy minden vezetés egyforma?

    VálaszTörlés
  9. Úgy néz ki lopnak csalnak hazudnak!!!!

    VálaszTörlés
  10. Te idétlen. Az az FTC vagyis Fradi.

    VálaszTörlés
  11. Milyen buta vagyok,eddig abban a tudatban voltam FC=Fantasztikus Club rövidítése.Mindig tanul az ember.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)