2010. július 20., kedd

Hazugságra - hazugsággal!

 
Tisztelt Igazgatónő!
.
Kérem kicsit húzódjon félre és szálljon magába, ugye így van, megint a rokona csinálta a bajt? Ön nem azért van ott, hogy a hazugságokat takargassa, titkolja, hanem azért, hogy kiderítse az igazságot. Ön is tudja, a tanuk hazudtak, egyik része azért, mert bosszút állt, a másik meg mimóza és fél a megtorlástól. Erről kéne az embereket meggyőzni, nincs már megtorlás, mindenki mondja el ami a szívét nyomja, avagy valaki súlyosan megbántotta. Kérem szakítson azzal, hogy a rokonok szentek, sajnos nem azok, hanem nagyon gonoszak. Én ismerem önt, ön nem az az ember most, mint aki volt! Megváltoztatták a körülmények, szinte mindig hadba állt valakivel és bizony a 9-es főnővére ebbe sokat tett! 
.
Tisztelt igazgatónő, kérdezem, észrevette, hogy a foglalkoztató két fele szakadt? Ugye nem? Hát itt a baj!

.
Anonim levélküldés: ITT! Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

35 megjegyzés:

  1. Akkor most már értjük B.B. miért olyan magabiztos és hiszi azt neki mindent szabad. Mert iginéni mindent elhisz neki!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon nagy kár volt az igazságot befeketíteni egy hazug és rosszindulatú főnővér rokon miatt.
    Most meg lehetett volna mutatni, hogy az intézeti vezetés alapvetően az igazság oldalán áll.
    Sajnos ez nem sikerült,de akkor hol is áll a vezetés????
    A foglalkoztató is lejáratta magát, hát nincs ebben az intézetben egy ember sem aki bátran ki mer állni és elmondani az igazat, hányingerem van már mindenkitől.

    VálaszTörlés
  3. A vizsgálat helyben alapos volt, bár a tanúk meghallgatásán nélkülöztem volna az érintett személyek jelenlétét... Bár ez sem változtatott volna érdemben az eredményen. A kérdések csak a konfliktusra irányultak - ti. hallották e a beszélgetést -, az utána történt "élménybeszámolóra, miszerint "Mondtam neki, úgy megcsaplak, hogy nem kelsz föl!" nem tért ki. Sajnos erről én is csak később értesültem. Nem is jutott eszembe ez a kifejezés addig, míg vissaz nem hallottam...
    Egy tanú sem vállalta fel, hogy igazat mondjon, igaz egy sem állította, hogy hallotta a történteket, és ilyen nem hangzott el. A tanúvallomások zöme a "nem hallottam, mert szólt a zene". A velük együtt lévő lakó, pedig utlással egyértelműen tudtomra adta, hogy mindent hallott...
    Az igazság nincs összefüggésben az elhangzottakkal, hiszen nem attól függ, hogy ki mit mond, hanem attól, hogy valójában mi hangzott el...

    VálaszTörlés
  4. Miből gondoljátok, hogy kedves igazgatónő nem látja át a dolgokat és azért hisz az a rokonoknak és azért nem vizsgálódik komolyabban mert szegénykém olyan naív és mulya??? Van egy rossz hírem, aki ezt gondolja az a nagyon naív. Tökéletesen ért ő mindent és tudatosan cselekszik így nem pedig azért mert sík hülye. Csak a gond az, hogy az érdekei nem azt szolgálják, hogy az igazság derüljön ki ebben a helyzetben sem...ennyire egyszerű. Nem ő az áldozat ezt azért nem kell elfelejteni. Ugyan az a vérvonal mint az idióta rokona. Már az intézetbe érkezésük előtt is egymás útját egyengették és így van ez most is. Teljesen mindegy, hogy magán beszélgetésre megy valaki az igazgatónőhöz vagy közönséggel teszi a végeredmény ugyan az lesz...Őt fogják megszívatni!

    VálaszTörlés
  5. Később kitől értesült???Lehet,hogy Ő a legnagyobb hazug???Nem lenne hazug vállalná-nem névtelenül.Szemtől-szembe.Ön sem nevez meg senkit,így az is lehet,hogy sokan nem is hisznek Önnek.

    VálaszTörlés
  6. "Tisztelt igazgatónő, ön most a B.B.-vel kötött cinkosságot, nem azt az időket éljük, amit ő megtehet. Nem alkalmas a betegekkel való foglalkozásra. Ezt nagyon sok nővér is észrevette, nem az a lényeg mi van a papíron (mi nics a papíron), hanem az, mi van a valóságban!"
    Perzekútor

    VálaszTörlés
  7. Hát a lakókat azt nem szereti, azt én is látom.

    VálaszTörlés
  8. Ő a locsi - fecsi

    VálaszTörlés
  9. Az igazgatónőnek mikor jön már meg végre az esze?
    Ha kicsit taktikus lenne, akkor most már visszavenne az elfogultságából és legalább látszólag úgy tenne, érdekli az igazság.
    Legalább most, hogy nagyon inog a széke, nem erővel, hanem ésszel próbálná megtartani.

    VálaszTörlés
  10. Kérdezzétek meg K.P.nét mit mondott neki igazgatónő !!! Felesleges fecsegni az igazgatónő tudja az igazat!!!!

    VálaszTörlés
  11. Az igazgatónő úgy gondolja, hogy stabil a széke, ezért hisz kpné-nek. De lehet ám székestől is zuhanni!

    VálaszTörlés
  12. Szar egy szemét banda az ilyen, akik nem mernek kiállni az igazság mellett! Bezzeg ha holnap, vagy később ők kerülnek ilyen helyzetbe, akkor nekik lesz a legnagyobb szájuk, hogy segítsenek már neki, álljanak mellé!
    Csak egy szembeköpést érdemelnek, semmi mást! Ők az igazi bűnösök, akik hagyják, akik lehetővé teszik mindezeket a hallgatásukkal, mert a szemét ember meg hülye lenne ha nem élne (vissza) az ilyen lehetőséggel! Undorító! visszataszító ez a hozzáállás!

    VálaszTörlés
  13. Azok a legnagyobb bűnösök akik hazugságaikkal,
    próbálnak teret nyerni a további bűnözéshez.
    Nekik nem érdekük a lakók dolgozók védelme,csak a pénz amit el lehet vinni. Ezért nem a betegeket védik hanem a vádlottakat.Mária

    VálaszTörlés
  14. Perzekútornak: Hát persze, hogy látja az igazgatónő is, hogy kétfelé szakadt a fogi. Mindenki más is látja ugyanezt. Egyik oldalon Uray és a másik oldalon az összes többi fogis dolgozó. Ez a szomorú valóság Uray Erzsébet számára!!!!!!

    VálaszTörlés
  15. Milyen is az összetartás ott? kettészakadt igen de nincs egyedül Erzsike sajnos- vagy hála az égnek nem tudtok mindent!Nem értem miért vagytok ellenségesek az Erzsikével hisz ha elolvassátok amit a neve alatt írt az bíz igaz! Milyen emberek vagytok Ti? Utáltok valakit és ráfogjátok hazudik. Ti is tudjátok nem hazudik!!!Képesek vagytok kiközösíteni? Kérdezem akkor a beteg emberekhez, hogy álltok??

    VálaszTörlés
  16. Félrebeszélsz Perzekútor! Erzsikének a blogon keresztül sikerült megutáltatnia magát éppen a ti segítségetekkel és azzal a sok hazugsággal amik által ki szeretnétek csinálni a vezetőséget. Nem fog sikerülni. Ilyen stílusban és ilyen módszerrel, amit ti alkalmaztok, normális emberek szimpátiáját és segítségét nem tudjátok elnyerni. Azt nem kérheted számon senkitől sem, hogy mit gondol Erzsikéről és rólatok. Nyilván az ügy kapcsán mindenkiben alakult ki vélemény, aminek hangot is ad. Egyenlőre legjobban az a három kolléga szív, akik ellen eljárás folyik, de senkit sem hagyott érintetlenül ez az egész dolog nyilván. Na egyszóval is Uray Erzsébet sokat tett azért, hogy így alakuljanak a dolgok számára.

    VálaszTörlés
  17. Uray Erzsébet,nem jelentette a három kollégát!
    Az a bajotok az ő blogjukra írunk.Lehet véleménye mindenkinek,de rágalmazni kiközösíteni,csak akkor
    ha a blogon írtaknak az ellenkezője be igazolódott.
    Addig nem tudni melyik oldalnak lesz Igaza.
    Majd a hatóság az idő eldönti a végén.Addig meg nyugi!

    VálaszTörlés
  18. Nem mondta senki, hogy Uray jelentette a három kollégát. A három kolléga az ügyészség tüsténtkedésének az áldozata szerintem, de majd ez is kiderül nemsokára. Nem az a baj, hogy a blogjukra írtok, hanem az, hogy mit és milyen stílusban! Erről van csupán szó. Ha ez a blog nem így működött volna és működne most is ahogy működik, szerintem a másik blog létre sem jött volna. Egyébként nyugi van, de ha ennyire nyugi van a bíróság döntéséig, akkor mi a fenének mocskolódtok továbbra is folyamatosan ezzel a sok hazugsággal amit felírtok a blogra?

    VálaszTörlés
  19. 16,02 nek Nem mocskolódást írunk,tényeket.
    Nem tudom miért sért ez téged,vagy rólad van szó?
    Mindig valami kiderül azért írunk.Most pl,hogy PT-ét egy főnővér vallomása alapján csípték fülön.
    Így legalább te is tudod.dolgozó

    VálaszTörlés
  20. Nem értem! Miért olvasod illetve olvassátok ezt a blogot, ha zavar mit írunk rá és milyen stílusban? Nem lenne baj, ha a Máshogy blogot újból átolvasnád, hogy TI miket és milyen stílusban írtatok. Vissza lehet oda menni....beszéljetek Krisztiánnal.

    VálaszTörlés
  21. 18:44.felcsigáztál! Nagyon kíváncsi vagyok a főnővérre!!!Tudom,hogy kamu-ból írtad!!!!

    VálaszTörlés
  22. 21,21 Nem kamu !Nyomoz utána.

    VálaszTörlés
  23. 21,21 Hazudsz, nincsenek ilyen tanúvallomások!!!!

    VálaszTörlés
  24. 18,44-nek helyedben erre mérget nem vennék! Tudod a hely megtartásért sok mindenki sok mindenre képes.

    VálaszTörlés
  25. 21,21- figyeld meg,hogy vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nem a két lány jelentette Őket.Azok még később kerülnek a listára akiket ők jelentettek.XY

    VálaszTörlés
  26. A nyomózás folytatódik tovább!

    VálaszTörlés
  27. 11,35 Utasításra utálják!Ha semmi indok nincsen
    akkor is.Parancsra teszik!De lelki ismeretükkel mi van?Mária

    VálaszTörlés
  28. A lelkiismeretüket felül múlja a parancs!

    VálaszTörlés
  29. Némelyiknek nincs lelkiismerete, de nyelve az van, de nem is akár mekkora. És csontig...

    VálaszTörlés
  30. 20:44 Mária te biztosan nem utálod. Nem is kell, menj utána összetett kézzel, mint a világtalan. Egyszer majd kinyílik a szemed!

    VálaszTörlés
  31. Nem tudom miért ítélik el Erzsikét.Én szinte nem ismertem de felhívták a figyelmemet rá Ő egy ízig vérig igaz ember akkor figyeltem fel a tevékenységére. Be kell vallanom minden úgy igaz ahogy bemutatták!Én még ilyen egyenes embert talán az életben nem ismertem és büszke vagyok rá, hogy ismerhetem és befogadott a csapatába!
    Nem is mertem volna gondolni mennyi ember szembeszáll az igazsággal a saját érdekeit képviselve hazugságokkal és képesek ezt a jelzőt Erzsikére rányomni! Aki ismeri az nem hiszi el mert nem igaz!!!!!!

    VálaszTörlés
  32. 8,31-nek Én nyitott szemmel járok.De te a csipától nem látod a valóságot.Én tisztelem Erzsikét ellentétben veled.Ki mer állni a lakóink érdekébe
    amit te soha nem tudnál megtenni!Melyik írásod szól a lakóink védelmébe? Mária

    VálaszTörlés
  33. Be akarják feketíteni,azért mondanak rá ilyeneket.
    De magukat minősítik ezekkel az írásokkal.Gabi

    VálaszTörlés
  34. Csipásnak ajánlani tudom a kamilla teás lemosást.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)