2010. július 19., hétfő

Hazugságok

Én mindent értek! De miért nem lehet az intézeten belül megoldani a dolgokat? Na nem úgy mint ma!
A tanúk hazudtak arcátlanul, volt aki hallotta tisztán a fenyegetést, mert utána meg is beszélték. B.B.-ét értem, ő utálja az érintettet. De kérdezem G-it, É-át ők, hogy néznek ezek után a tükörbe? Kpné mindig is belehazudott az ember arcába, ez mindenki számára tudott. Igazgatónő nem igaz, hogy nem tudja, milyen hazug ő.
Megérdemelnék, hogy velük is az történjen, mint amit mással tettek! Az igazság, ilyen emberek miatt el van nyomva az intézetben! Akkor én, személy szerint másként támadok. 
Jöjjön a Lylly program ellenőrzése! Sok mindent tudok ezzel kapcsolatban, de egy illetőre tekintettel voltam eddig, de ennek vége!! 
A foglalkoztató gyáva és hazug emberek tömkelege, tisztelet a kivétel(ek)nek! Legyen az ő nagy veszteségük az életben az, amit ma tettek! HAZUDTAK! 

---------------------------------------------------------------------------------

Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!

www.pszicho.net

55 megjegyzés:

  1. Így van mindenkinek szóljon a lelkiismerete!!!

    VálaszTörlés
  2. Ne emlegesd a lelkiismeretet! Engem azóta is bánt amióta 3-an vallottunk hazugsággal 1 ellen.

    VálaszTörlés
  3. A főnővér azzal dicsekedett, hogy azt mondta hogy úgy megcsapja, hogy ottmarad! Ezt a kollégák, többen helyeselték!
    Érdekes akkor semmi nem igaz??? Éva ezt elkúrtad!!!

    VálaszTörlés
  4. A tárgyaláson úgy is az igazat kell mondaniuk!!

    VálaszTörlés
  5. Kisértetiesen hasonlít a tavaji H.K.verési ügyéhez amit elakartak tusolni de bebizonyosodott.
    Igaz itt csak fenyegetés volt de kifog derülni az igazság ebben az esetben is!!!

    VálaszTörlés
  6. Ilyen emberekkel töltötték fel az intézetünket!
    Akik hazudni azt tudnak!Igazgatónő,főorvos asszony hozzanak még a rokonokból barátokból!Olyanokat akik le hazudják még a csillagos eget is! Gratulálok hozzájuk!
    Gabi

    VálaszTörlés
  7. Én nem is értem, miért is gondoltuk azt, hogy az iginő végre tisztességesen foglalkozna a dolgozóival. Kegyetlen amit csinál, de tudjuk "Isten nem ver bottal!"

    VálaszTörlés
  8. Névtelen beírónak amit nem jelentetek meg én legalább is!!
    Nem hiszem, hogy utálják! Jobban utálják a Kp-nét.
    A fogisok is csak nem mondják mert féltik a munkahelyüket ennyi!
    Erzsike sosem hazudik ellenben a beteges hazudozóval Kp-nével. Igazgatónőnek ezzel tisztába kell lennie.Úgy gondolom a főnővért többen utálják szinte mindenki a gonoszságáért, a rossz indulatáért, a hazudozásáért! A hatalmával való visszaélést ne is említsem ugye???
    Akik kiálltak ma a Kp-né mellet azok irigyek Erzsikére vagy féltik a munkahelyüket! Alizka meg ugye tudjuk Doktorék lánya.

    VálaszTörlés
  9. Továbbá csalódtam egy emberbe! Ezért kicsit meg hurcóltatom és számoljon el azzal amivel sosem akart szembenézni! Nem szereti a botrányt akkor most lesz neki is!Álljon ki az mellet amit állított és amit némelyik telefon rögzített!!!
    Lylly ugye ismerős????

    VálaszTörlés
  10. Majd most mondja el ki mit nyúlt le??? Mert nagyon tudta!!!

    VálaszTörlés
  11. 20,09 hez De már tavaly márciusba aláírásaikkal elismerték a verés megtörténtét.Utána azt állították,nem történt semmi.Az akkori fegyelmik megvannak.Aláíróik ellen bizonyíték.dolgozó

    VálaszTörlés
  12. Kp_né imátkozz, hogy ne büntessen a sors a mai napért mert hazudtuk miattad Te aljadék!!!

    VálaszTörlés
  13. Te pofátlan úgy ültél le, hogy a szemünkbe nézz és mi ne is tudjuk az igazat mondani az az egyikünk sem! Tudtad mindenki fél tőled mocskos jószág. Kp-né.

    VálaszTörlés
  14. Ezt az embert mindenkinek ajálom kerülje el jó meszire! Ilyen gonosz élőlény nem sok van. A sors bünteti csak nagyon lassan nem tudom mi a szándéka vele talán az, hogy szenvedjen???

    VálaszTörlés
  15. Lyllyvel kapcsolatban! Sok intézményben jól működik amivel a szervezők meg is vannak elégedve.
    A Kiskunhalasi intézményben valami igencsak nem stimmel.Jutalmat is szoktak osztani aminek az érintettek nagyon örülnek. A kiskunhalasi intézetben is akartak adni jutalmat de a főorvos asszony ezt visszautasította mondván a dolgozó munkaidőben foglalkozik ezzel. Ez a hír szinte minden intézménybe eljutott.Kérdem én ha a főorvos asszonynak ajánlották volna fel a jutalmat habozás nélkül eltette volna???

    VálaszTörlés
  16. A kórházba szállításhoz a mentőt 97, az intézet gépkocsiját 621 alkalommal vettük igénybe.
    Lilly Hungaria KFT. felhívására elkezdtük a „Segítség egy teljes
    A dolgozók jogai
    A dolgozónak is joga van ahhoz, hogy emberi méltóságát tiszteletben tartsák. E jog
    minden más emberre kötelezettségeket ró (különösen: lelkiismereti és világnézeti
    meggyőződésének, jó hírnevének, magánéletének, magántitkainak tisztelete,
    egészségének és testi épségének óvása, a vele szembeni kulturált viselkedés

    VálaszTörlés
  17. A Lilly-ről


    Az Eli Lilly and Company a világ egyik vezető kutatás-orientált gyógyszeripari vállalata. A céget Eli Lilly alapította 1876-ban az Egyesült Államok Indiana államának fővárosában, Indianapolisban.
    A Lilly célja, hogy olyan innovatív, áttörést jelentő gyógyszereket fejlesszen ki, amelyek segítenek abban, hogy az emberek hosszabb, egészségesebb és aktívabb életet élhessenek. A világ számos országában működő korszerű laboratóriumaiban végzett kutatások eredményeit felhasználva a Lilly folyamatosan bővíti kiváló gyógyszereinek palettáját, valamint gyógyszerei és egészségnevelő programjai révén a gyógyítás és prevenció leginkább megválaszolásra váró kérdéseire ad választ.
    Az amerikai Eli Lilly és a magyar orvostársadalom között 1927-ben történt az első kapcsolatfelvétel, amikor magyar belgyógyászok egy csoportja az indianapolisi Lilly központban tanulmányozta a cukorbetegség új, inzulinra alapozott terápiáját.

    A Lilly Hungária Kft. 1990-es alapítása óta az Eli Lilly and Company kizárólagos tulajdonaként működik. A cég fő tevékenységi területe a klinikai kutatási és gyártási projektek koordinálása, valamint a gyógyszer-kereskedelem. A legújabb fejlesztésű gyógyszerek forgalmazásán túl a vállalati célok között szerepel olyan szolgáltatások kifejlesztése is, melyek integrált módon, a megcélzott betegség teljes folyamatát átfogva és egymást támogatva segítik elő a betegek gyógyulását. A Lilly Hungária Kft. hazai gyógyszerkutatásai aktívan támogatják a magyar egészségügy fejlődését, a lakosság egészségi állapotának javítását, illetve gyógyszereivel hatékonyan járul hozzá a betegek eredményes gyógykezeléséhez.

    Mindazonáltal a Lilly Hungária Kft. számára nem csupán gyógyszereinek hatásossága fontos, hanem az a hozzáadott érték is, ami által készítményei mind a betegek, mind pedig az egészségügyi rendszer hasznára válhatnak. Ennek megfelelően a vállalat partneri viszonyra törekszik a magyar egészségügyi szervezetekkel. Az együttműködés egyszerre szolgálja az egyes betegek és az egész társadalom érdekeit, hiszen a cég együttműködési készsége nemcsak a hivatalos intézményrendszerre, hanem a betegek érdekeit képviselő társadalmi szervezetekre is kiterjed.

    A Lilly Hungária Kft. 1961 és 2008 között több mint húsz korszerű, innovatív gyógyszert törzskönyveztetett és hozott forgalomba Magyarországon.

    VálaszTörlés
  18. Ez az úgynevezett "vizsgálat" pont olyan volt ahogy elképzeltem. Nem értem viszont , hogy min csodálkozunk?! Adott az egyik fél a rokonságból, akit mindenki utál, legszivesebben leköpne,de mivel igi nő uncsi tesókája így a szemébe mindenki nyályas és nem győz csöpögni.A másikon Erzsike, akit már így is sokan kikezdtek a blog miatt. Eddig is a saját maguk érdekeit nézték és fedezték egymást mindenáron, ez nem fog változni. A foglalkoztatóból felhivatott "tanuk" java része szintén leköpné kpnét...ha tehetné, de félnek , főleg úgy, hogy a meghallgatáson ott trónol őnagysága is. Az viszont szomorú, hogy néhányan ide írják, hogy hazudniuk "kellett" ez nagy tévedés, nem kellett csak így kényelmesebb, mert a slepp nem piszkálja...egyenlőre. Ha a többség azt mondta volna ami tényleg történt és végre tökösen viselkedett volna, kénytelenek lennének tenni ez ügyben azonnal és nem az ügyészségre kellene várni. Azért arra kíváncsi lennék, hogy ott is hazudoznak majd a kihallgatáson?

    VálaszTörlés
  19. A tanukat úgy kellett volna kihallgatni, hogy nincsenek ott az érintettek! Lehet most világosabban látna az igazgatónő! Én azt mondom sok rosszat köszönhet az iginéni a tisztelt rokonának! Az a tetű miatt is az iginénit támadják! Sok aljasságának már megitta a levét és még ami jön!!! Jobb tenné ha javasolná neki menjen betegállományba és felejtse el az intézetet vagy akkor megy majd el ha a 9-es osztályon nyomoznak??? Mert az is lesz ám!!!!

    VálaszTörlés
  20. Irányított kihallgatás törént a szemétláda érdekében.
    Ne feledjük el, mindig az erősebb kutya b...-ik.
    Meddig lesz ez még így meddig lehet büntetlenül szemétkedni a biztos védelem tudatában, miért nem rázza már le az igazgatónő magáról a sok nem kívánt terhet.
    A hülyeségnek is van határa, de itt sajnos nincs és ezt használják ki a szemétládák.

    VálaszTörlés
  21. Ebbe a mi intézetünkbe,egy normális kihallgatást se tudnak levezetni!Az igazgatónő egyedül nem tud meghallgatni senkit,kedvesen barátságosan.Valaki mindig van mellette.Vagy a rokonai közül,vagy a főorvos asszony,vagy valaki.Ha egyszer úgy hallgatta volna meg a dolgozókat,hogy nincs ott más akkor tudta volna az igazságot.Most is hazugságnak adtak teret!Ilyen kihallgatásoknak semmi értelme nincs.A rokonak mondta kerülje az ilyeneket,pedig fegyelmi kellett volna neki!
    Az Erzsikének a blog miatt azért nem adott fegyelmit mert a rokonnak nem akart. De a blog miatti fegyelmi,igazságtalan lett volna!
    Úgy kell gondozni a lakókat,hogy blog téma ne lehessen.Na meg élni is mindenkinek úgy,hogy ne lehessen írni rosszat.Ilyen kicsi apróságokon múlik az intézetünk híre.Ehhez pénz nem kell !!!
    Csak emberség !!! Mária

    VálaszTörlés
  22. Ez nem kihallgatás susmákolás.

    VálaszTörlés
  23. Lilly program ajándékait,elvivőknek nincsen lelki ismeret furdalásuk?Azokat a betegeknek kapták!.
    Ők meg szépen lenyúlták,az igazgatónő rokona a fényképező gépet nyúlta le az is beteg tulajdona volt.Igazgatónő kérem lopni is szabad a csókosoknak.? Aki szóvá meri tenni az már rossz ember,Ön ezt így jónak látja? Nem tudja a jót a rossztól megkülönböztetni? Még most se érti?
    Nem P.P :Munkás

    VálaszTörlés
  24. Az illetékes tudja kinél mi van!! Majd megtanul beszélni szegénykém!!!

    VálaszTörlés
  25. Ha az igazgatónő ennyire nem érti, hogy mi folyik az intézetben, akkor miért nem olyat végez, amihez ért?
    Vezetőknek pénz az van dögivel, de emberség az nincs. Emberség, akinek nincs annak nincs, akinek meg volt, annak eltűnt, amint vezetőt csináltak belőle.

    VálaszTörlés
  26. Kedves Illetékes, most beszélj, mert akkor beszéltél mikor nem kellett volna. Íme lesz majd alkalom mesélni.
    Azt ne feledd hogy hamis tanúzásért 5 évet is kaphatsz?

    VálaszTörlés
  27. Az intézeti kihallgatáson a jegyzőkönyv vezető azt írja le amit ő akar.

    VálaszTörlés
  28. A tanúk azért nem mondtak igazat mert amíg várakoztak a P:T és a SZ.E. fényképe alatt álldogáltak!!!

    VálaszTörlés
  29. Van több fénykép is,az nem tünt fel még neked!!!
    Honnét veszed,hogy ott álltak???Az irodasoron dolgozol?Dolgozzál!!Ne kukkoljál!!!
    Jut eszembe,van ott irodai dolgozó fényképe is!!!Lehet az alatt álltak!!!

    VálaszTörlés
  30. Mindegy hol álltak mindenki tudja hazudtak!!! Eztán ők a hazugok!!!

    VálaszTörlés
  31. Honnan tudod, hogy hazudtak?

    VálaszTörlés
  32. Amikor a K:P.mé eldicsekszik vele mit tett és utána egészen máshonnan hallja az ember és a tanúk mást mondanak akkor arra a következtetésre kell jussak HAZUDTAK A FOGISOK!!!!!

    VálaszTörlés
  33. Miért dicsekedett el a K.P.né olyannal amit nem tett meg és az Erzsike tud róla??? Érdekes nem???

    VálaszTörlés
  34. He he majd megtanulják a fogisok is ez nő felejt és hazudik!!!!!

    VálaszTörlés
  35. Nílusi krokodil nem foglalkozzon az intézettel!!!
    Neked is van bibid ugye-e!!!

    VálaszTörlés
  36. 18:44-es.Önnek dicsekedett menjen tanúnak!!!Ön is hazudik,vagy félőske??

    VálaszTörlés
  37. Tán kispaliné bekakilt az ügyészségtől, hogy elkezdett rágalmazni és tagadni???:D:D:D
    Teheti is mert nem csak emiatt lett feljelentve, ez csak hab lesz a tortán...ezt úgy hívják mélytorkos:D

    VálaszTörlés
  38. Bárki bárkit bánt,teljesen mindegy.De,hogy hazudnak az biztos! Nem történt semmi,sétálás volt a verőkért.De három vádlott van,ez mi?Fegyelmi volt már tavaly,verésért,aláírták.És ezek után minden jó,nem volt beteg verés!Aki ilyent mond az hazudik.
    Majd a bíróságon igazat mondanak,és akkor kezdődik a hamis tanúzásért a kiszabható büntetés.Gondolom megéri nekik.Néró

    VálaszTörlés
  39. 20:56-nak Ki tanúskodott hamisan és ki vádolt hamisan? Lehet ez is, lehet az is! Nagy az erőlködés, vád is van bőven,de a végeredmény, mármint a jogerős bírósági döntés igazságot fog szolgáltatni a három kollégának és ez a vádaskodóknak és hazudozóknak romba fogja dönteni várakozásait. Már egyszer írtam, hogy nem az az érdekes, hogy hány oldalas a nyomozati anyag, hanem az, hogy mi van benne. Ne fűzzetek hozzá vérmes reményeket! A bíróság nem rendőrség és nem ügyészség, minden szervnek megvan a maga feladata. Eddig az ügyészség dirigált, de ennek most már vége. Ki fog derülni az igazság és lesz nagy égés.

    VálaszTörlés
  40. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy mit hoz az őszi szüret?
    Betakarítás lesz vagy kitakarítás?

    VálaszTörlés
  41. 22,30 Olvasd végig vissza felé a blogot,meg tudod a három ember jelentőjét!Nem Juciék voltak.
    Hamisan rágalmaztátok őket.

    VálaszTörlés
  42. 22,30-nak lesz akit súlyosbítanak.
    De a jelentő kollégáink csak nem hazudnak.
    Itt vannak most is közöttünk. Továbbítják a bánásmódot,mi változik,kit bántanak.
    Még keveset tudsz!

    VálaszTörlés
  43. 9:07-nek Miért vagy biztos benne, hogy a "jelentő" kollégák nem hazudnak? Hazudhatnak! Egyébként úgy látom többet tudok, mint te, de majd kiderül nemsokára, hogy mi a helyzet.

    VálaszTörlés
  44. 9,41 Azért nem hazudtak mert a saját érdekük volt feladni néhány embert.

    VálaszTörlés
  45. 15,32-nek A jegyzőkönyv vezetőnek az elhangzott
    dolgokat kötelessége leírni.Nem írhat amit akar,ha mást ír mint ami elhangzik nem alkalmas a jegyzőkönyv vezetésére. De még elfogultságból se írhat mást a valóságnál.

    VálaszTörlés
  46. 13:36-nak Hülyeségeket beszélsz és szerintem szándékosan. A jegyzőkönyvet vagy elolvastatják az érintettekkel vagy felolvassák. Kérdezd meg Urayt , hogy korrekt volt e a jegyzőkönyvvezetés! Szerintem igazolni fogja azt, hogy igen. Mire jó ez a stílus?

    VálaszTörlés
  47. 16,07 -nek Mi a bajod a stílussal? 20-án 15,32 írta hogy azt ír amit akar a jegyzőkönyv vezetője.
    Te vagy az?

    VálaszTörlés
  48. 16:07-nek:

    A jegyzőkönyvvezetés szinte korrekt volt. Egy dolog maradt ki belőle, ami kérésem ellenére se került bele...
    Kispálné Éva azt mondta, hogy már csak azért sem mondhatott ilyet, amivel megvádoltam, mert ő fel tudja mérni az erőviszonyokat és tudja, hogy ha megütött volna én azt azonnal visszaadom! Egy perc múlva amikor kértem, hogy ez kerüljön bele a jegyzőkönyvbe, ő azt mondta, hogy ilyet nem mondott!

    Ezt leszámítva, nem volt érdemi hiba a jegyzőkönyvvezetésbe.

    Ami már a jegyzőkönyv aláírása után hangzott el, igazgatónő részéről, az az alábbiak:

    Jelen helyzetben eltekint mindkettőnk esetében a szóbeli figyelmeztetéstől! Tőlem azt kérte, hogy ne írkáljak a blogra, a kollégákat sértő megjegyzéseket. Mondtam, hogy kérését megpróbálom figyelembe venni, de meg nem ígérhetem.
    Majd Kispálnéhoz fordulva azt mondta: Neked pedig azt mondom, hogy ilyen még egyszer elő ne forduljon! Megígérte...
    /Milyen, ne forduljon elő, kérdezem én?/
    Kérte még, hogy kerüljön el engem!
    Ezt én nem tartottam helyénvalónak, mivel mindketten dolgozunk, s ha dolga van jöjjön a fogiba és én is fel fogok menni az osztályra. Elvárható, hogy a viselkedés mindenki számára normális és elfogadható legyen! Ezzel egyet értettek.

    VálaszTörlés
  49. Ha elhangzott akkor bele kellett volna írni.
    Azért akkor aki a jegyzőkönyvet írta,az is ludas.
    dolgozó

    VálaszTörlés
  50. Sokszor elhangzott ez a főnővér elfelejti mit mondott és a másik mondatában már hazudik! De úgy látszik romlott az állapota mert jelen esetben nagyon hamar elfelejtette!Az igazgatónő tudta hazudik azért mondta neki az intő mondatot!Ez az ember mindenben hazudik ez már betegség nála! Miért nem tud eltakarodni onnan hisz közvetve vagy közvetlenül minden rosszban benne van a keze!
    Irányítgat más főnővéreket is mert azok is tartanak tőle mivel rokon! A Medvénével miért nem jött ki azt mondta az a nő semmilyen munkára nem alkalmas és alkoholista! Most meg k..va jól megértik egymást mert egy oldalt védenek a vezetőséget!

    VálaszTörlés
  51. Tényleg a Medve volt a th-ás nővér nála!

    VálaszTörlés
  52. Igen és akkor csinálták ki Sz.M. nővért.

    VálaszTörlés
  53. A főnővérek is csak az ápolók kicsinálását értik.

    VálaszTörlés
  54. A 9.es főnővér az elfelejti kinek mit mondott ezért kerül állandóan hazugságba.De a jegyzőkönyv vezetőnek nem szabad felejteni!Vagy nem alkalmas a feladatra.dolgozó

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)