2010. augusztus 17., kedd

Rotary Klub és a szabadkőművesség

.
A Rotary egy olyan  szervezet, amely inkább a szabadkőművesség előszobájának tekinthető és ami általában kulturális programoknak álcázott rendezvényeken csábítgatja magukhoz a mit sem sejtőket. A Rotary Club egyébként szeret kitüntetéseket osztogatni. Tehát a Rotary szabadkőművessége bizonyított, még ha inkább csak ilyen beszervező feladatot is látnak el kulturális programoknak álcázva.
.
A Club célja:
.
1. Az ideális szolgálat, mint minden arra érdemes üzletnek alapja.
.
2. Az üzletben és hivatásban magas erkölcsi követelmények.
.
3. Minden egyes klubtagnak (Rotarian) az ideális szolgáltatás megfelelő kivitelezése a saját személyének, az üzletnek és a helyi közösségnek a szolgálatában.
.
4. A szolidaritás eszméje, mint a kiváló szolgálat talpköve.
.
5. Az összes hasznos szakág felfedése és klasszissá magasztalása a társadalom "szolgálatában".
.
6. Megértés, jó szándék és nemzetközi béke egy világot átölelő üzlettársi testvériség jegyében. Mindenfajta üzlet, szakma, intézmény egy-egy személyt ad, mint képviseleti tagot. Ő az aktív tagságot képviseli.
.
Aki valamely nemes cselekedettel felhívja magára a figyelmet, tiszteletbeli tag lehet. Minden egyes clubnak van igazgatósága (elnök , alelnök, titkár, pénztáros), kiket évente választanak. A Club egy vacsorával vagy ebéddel egybekötött gyűlést tart.
Ha valaki nem jár megfelelően a gyűlésekre, annak tagságát felfüggesztik (semmisnek minősítik).
.
"Egy magyarországi városban egy titkos sátánista szervezet tagjainak felgöngyölítése közben a szálak a helyi Rotary (Lions) Klubhoz futottak. Anélkül, hogy bármilyen információnk lett volna a témáról, rákerestünk a Neten, és megdöbbenve tapasztaltuk, hogy számtalan honlap tesz említést arról, hogy a rotary klubhálózatot a szabadkőművesek alapították a XX. század elején, akiket szintén számtalan dokumentum egyértelműen szoros kapcsolatba hoz a sátánistákkal... "
.
100 éves múltú, világszintű jótékonysági szervezet, kb. 1,3 millió taggal világszerte. Üzletemberek, művészek, különféle szakmák képviselői alkotják. Céljuk az önzetlen segítségnyújtás, szervezett keretek között. Ennek érdekében programokat, projekteket hoznak létre, és ezeket helyi- vagy akár országokat, kontinenseket átívelő együttműködéssel valósítanak meg. Gyereke(i)ket utaztatnak a világban, fiatal szakembereknek teszik lehetővé, hogy szakmájukban személyes betekintést nyerhessenek más országok gyakorlatába. Sérült emberek, rossz körülmények között élők sorsát igyekszenek megkönnyíteni, kórházaknak, oktatási intézményeknek segítenek megteremteni a működési feltételeiket. És még sorolhatnám.
.
-------------------------------------------------------------------

Anonim levélként érkezett: 

"Németországban járván az egyik belvárosi étterem Rotary Klub számára fenntartott szuterén helyiségében vacsoráztam, mint vendég. Magam is megdöbbentem, hogy a cégértáblán feltüntették.
Itthon, elmondtam ezt egy régi barátomnak, de a Rotary Klub helyett véletlen szabadkőműveseket mondtam. Még rá is kérdezett, hogy tényleg? Mondom, igen, én is meglepődtem! Aztán hazamenve visszacsengett bennem a párbeszéd, s akkor döbbentem rá, hogy mit mondtam. Nagyon restelkedtem, alig vártam, hogy a következő találkozásunkkor helyesbítsek...  Majd egy hónap eltelt mire módomban nyílt exkuzálni magam, s akkor meglepetésemre ezt mondta: „Hát az mindegy, mert lényegében ugyanaz a kettő”!
Most meg, én lepődtem meg, hogy erről az oldaláról nem ismertem eddig..."

Köszönjük.


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT! www.pszicho.net

59 megjegyzés:

  1. Nem foglalkoznak a mögöttes dolgokkal.
    A tagok pedig egyszerűen egy jótékonysági szervezetben segíteni akarnak rászoruló embertársaikon, és ezzel vannak elfoglalva.
    Tevékenységük alapja a négy kérdés próbája:
    1. Igaz-e?
    2. Tisztességes-e minden érintett számára?
    3. Elősegíti-e a barátságot és jóakaratot?
    4. Javát szolgálja-e minden érintettnek?
    És egyszerűen ennyi.

    VálaszTörlés
  2. "Anélkül, hogy bármilyen információnk lett volna a témáról, rákerestünk a Neten, és megdöbbenve tapasztaltuk, hogy számtalan honlap tesz említést arról, hogy a rotary klubhálózatot a szabadkőművesek alapították a XX. század elején, akiket tényleg számtalan dokumentum egyértelműen szoros kapcsolatba hoz a sátánistákkal."

    VálaszTörlés
  3. A Rotary világszerte olyan üzletemberek, szakemberek szervezete,
    akik hisznek az emberbaráti segítség fontosságában, akik minden szakmában magas etikai normákat állítanak, támogatják világszerte a békére való törekvést és a nemzetek közötti jó viszonyt.

    VálaszTörlés
  4. Tessék mondani ha gyűjtenek X.intézetnek Y. célra azt muszáj odaadni vagy felhasználhatják Ők maguk???

    VálaszTörlés
  5. A Rotary olyan világszervezet, amelyben különböző foglalkozású emberek készek vállalni a humanitárius szolgálatot. Szakmai - és magánéletükben magas etikai alapelveket követnek. Arra törekednek, hogy a világban terjedjen a megértés és a jó szándék.
    Ezeket az ideálokat ápolják a Rotary Club-okban a rotaristák baráti összejöveteleiken.
    Az egyes rotaristák ezeket az ideálokat képviselik és ezek szerint az ideálok szerint élnek.
    Ha ezt nézzük jópár tagot kilehetne rúgni!!!!

    VálaszTörlés
  6. Ha ez mind így igaz ahogy a főcikkben olvasható,
    akkor igazgatónéniék mit keresnek a clubban,vagy
    ezek szerint nem minden úgy van ahogy le van írva?
    Vagy netán ott akarják Őket a jó útra vezetgetni?
    Arra nem merek gondolni,hogy onnan vezényelnek neki,és az szerint ügyködik,vagy netán vakok a tagok?

    VálaszTörlés
  7. Az első íráshoz kapcsolódva,mondanám a 15-én 21,22 írásban az szerepel,hogy Rotarys ünnepségen részt vett Simon Ilona. Fel merült egy kérdés ott is az ellenkezőjét képviselte mint itt az intézetbe teszi?A Rotarysok a sérült embereket képviselik írták.Simon a verő embereket védelmezi az intézetbe,az ünnepségen meg a sátánistákat?
    Vagy hogy is van ez? Tudatlanka.

    VálaszTörlés
  8. 13,02 lehet,hogy nem jut el a célig.
    Félúton eltűnik.

    VálaszTörlés
  9. Az igazgatónő megfelel az etikai követelményeknek?
    A bántalmazók védelmével a tarsolyába?

    VálaszTörlés
  10. Le kell zárni a kapcsolatot az olyan emberekkel, csoportokkal, akiknek a múltja tele van szennyessel, akiket a szabadkőművesek (pl. Rotary Klub), a Fidesz vagy más megszálló szervezet tol.

    VálaszTörlés
  11. A Kastyák megfelel az etikai követelményeknek?
    Lehet tudni melyik oldalt képviseli?
    Üldözi, vagy védelmezi a bűnözőket?
    Vagy attól függ, hogy mennyire érintett?

    VálaszTörlés
  12. Semmi gond nem volt a szabadkőművesekkel amíg a zsidók, mint "üzletemberek" be nem szálltak!

    VálaszTörlés
  13. Sok klubtag nem tudja, hogy mire használják fel őt!

    VálaszTörlés
  14. Van megbízatása az igazgatónőnek a Rotarynál?
    Rotarysok védik az embereket ő meg vereti?

    VálaszTörlés
  15. 17,30 Volt olyan jótékonysági est mikor ő volt a házigazda,lehet,hogy ő is kapott a suskából,ha igen akkor érintett lehet.""x""

    VálaszTörlés
  16. Olvasva a club névsort,szakmájukban tisztességesen
    ,és becsülettel helyt álló emberekből áll,nem
    tudom miért kellett ez a nagyfokú rossz irányba történő hígítás!!Ha csak nem azért,hogy lássuk a jó mellett azért van rossz is.Annyira jól sikerült ha ez volt a céljuk,hogy az igazgatónő
    által képviselt vonal fémjelzi tevékenységüket!!
    Gratulálunk"JÓAKARÓINKNAK"!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  17. Olvastam az igazgatónő nagy nyomorban élt Pírtón!
    10 éve jött az intézetbe egy rozoga autóval mocskos felsőben ápolatlanul,fogatlanul, tracán. Na már most, hogy a jó életbe szedte magát így össze,hogy a jómóduakal együtt mutatkozik és csak a konyhabútora ér legalább 2 millát! A férje sokáig munkanélküli volt. Igazán elmondhatná a titkot csak tanulni lehetne tőle, hogy is kell meggazdagodni? Csak nem a rotarysok segítettek neki???

    VálaszTörlés
  18. Olvasva az itteni véleményeket,és úgy általában a
    blog írásait,jogosan fel merül a kérdés az emberben,hogy milyen meg gondolások alapján érezhette úgy, ezek közt az emberek közt van a
    helye!!!!Figyelembe véve "DICSŐ"egészségügyi pályafutását,a kezdetektől mostanáig!!!!!!!!
    Még az a szerencse,hogy nevét megtanulta leírni,és
    így hitelesíteni tudja főorvos asszony,"FŐNÖKE"
    ámok futását!!!!Így mindent szépnek,és jónak látott,és beképzelte magának,hogy már a tagok
    színvonalán van,az is lehet hogy felettük!!!!!!
    NAGYON NAGYOT TÉVEDETT!!!!!!!!!!!!!!!!
    Már csak az a kérdés meddig rombolhatja a színvonalat,mert ahhoz nagyon ért,ha máshoz nem is!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  19. Az Igazgatónő férje meg a szegényeknek dönti el jár e segély vagy nem jár.Nem tudom mi alapján döntenek,de ott is lehetnek olyan átutalások ami a BT-számlára vagy saját zsebére ment.Érdemes lenne utána nézni.Meg az intézetnek a Rotarytól utalt pénzből a lakóink mit kaptak? XY

    VálaszTörlés
  20. Ha az igazgatónőnek a Bt-jénél lesznek csalások,a férj beltag,akkor tudomása van róla.Akkor lehet a
    népjóléti segélyosztásnál is.MATT

    VálaszTörlés
  21. A halasi tükör írja Faddi úr jelentette,hogy nem kapott értesítést a gondnokoltjáról,mikor kihallgatták.Egyáltalán tudja vagy ismeri a betegeit,hogy melyik volt a 70 közül?
    Mert az irodába szokott ülni nem a gondnokoltjaival foglalkozik.
    A főorvos meg a szakmai szempontból rója fel a kihallgatást.Az Ő szakmai szempontja a cserbenhagyásos gázolásnál, amit részegen elkövetett,szerintem véget is ért.Ő jobb ha hallgat. A kedves felesége,a szakmai vezető tudása véget ért mikor mondta az ápolónak vigyék a közelemből ezt a bolondot! Nem,hogy beszélgetett volna vele,akkor most tudná mi az igaz és mi nem.Amikor ők hallgatták ki a betegeket 10 kérdésből 6 a jelentőkre irányult.
    Én személy szerint,betegtől tudom,cukorka nélkül,hogy Tibi bácsi vasaló zsinórral veri a beteget.Talán az orvosoknak nem az alkohollal kellett volna foglalkozni hanem a betegekkel beszélgetni.(Alkohol munkahelyen nem megengedett,csak a körösi úti intézetbe Úgy a vezetők,orvosok mint a főnővérek meg néhány ápolónak megengedett,hogy munka időbe alkoholt fogyasszanak.)Az meg egyenesen felháborító,hogy alkalmazzák a tárgyalás előtt a bántalmazó embereket.

    WWW.Független.hu

    VálaszTörlés
  22. Ismét munkában a halasi ápolók,írja a Petőfi népe
    Az utolsó mondat Simon Ilona közalkalmazottaknak nincs olyan kitétele,hogy ne alkalmazhatnánk mondta.De az emberség hol van ? Felháborító!

    VálaszTörlés
  23. Van ebbe az intézetbe annyi törvénytelen gusztustalan dolog,hogy a betegverők visszahelyezése az csak egy csepp a tengerbe.
    De undorító. gabi

    VálaszTörlés
  24. Azt írják rágalom aki ott dolgozik tisztában van vele,hogy nem rágalom!!!
    Faddi úr nem is látogatja a gondnokoltjait szóba sem áll velük csak szalad az 5-ös osztályra a kedveséhez! Néha hoz nekik pénzt azt is a therápiás nővérnek adja át ajándékra vagy másra.
    A lánya helyett is ő írt alá amikor az még gondnok volt! nem adnák neki egy beteget sem mert hanyag!!!

    VálaszTörlés
  25. Intézetünk"ORVOS SZAKMAI"vezetői fel vannak háborodva az intézetből kihallgatásra szállított
    betegek végett.Meg kérdőjelezik annak szakmaiságát,s utalást tesznek arra,hogy lekenyerezéssel befolyásolták annak eredményét!!!!
    Először is erről a szakmai vezetésről meg van a véleményem,9-hónap alatt nem vették észre a rájuk bízott betegen,hogy terhes igaz ha a homlokán viselte volna a jeleket akkor talán,de már ebben sem vagyok biztos!!!!!!!
    FŐORVOS ASSZONY megint orvosnak gondolja magát,
    elege lett az igazgatói teendőkből????????????
    Elég kárt csinált ott is,de azért nem Ő a felelős!!!Biztos arra gondolt ideje lenne rendbe hozni a dolgokat a saját háza táján,mivel fontosabb elfoglaltsága miatt ezt rendesen elhanyagolta!!!!!!Megint túl lőtt a célon,megkérdőjelezte kiváló ORVOSSZAKÉRTŐK hozzá értését,és azt sejteti, hogy az egész eljárás törvénytelen!!!!!!!
    Tetszett volna inkább a munkáját ellátni tisztességesen évek hosszú során,és akkor nem
    jutottunk volna ide!!!!

    VálaszTörlés
  26. Az igazgatónő meg közömbös a betegekkel szembe mert vissza helyezte a munkába a beteg bántalmazó személyeket.XY

    VálaszTörlés
  27. Ez az egész cikk nem más,mint a közvélemény félre vezetése ÚJSÁG ÍRÓI segédlettel!!!!!!

    VálaszTörlés
  28. Nem kell ezeket az orvosnak titulált embereket már komolyan venni,mert a rosszul végzett munkájukat felismerve,ezek az utolsó rúg-kapálódzásuk!!!!A fuldoklóval össze hasonlítva
    már csak az ujjuk vége látszik ki a több méter
    mély vízből,.A segítség több kilométerre van a
    parton!!!Átvitt értelembe legjobb lenne felvenni az utolsó "KENETET",de szerintem a pap is elfog
    késni,mert azért mindenkit az sem oldoz fel,
    tekintettel arra hogy a bűnösök semmi megbánást
    nem tanúsítanak,csak tagadnak,csak tagadnak!!!!!

    VálaszTörlés
  29. Idézet a tegnapi petőfinépéből!!!

    """Az egyik letartóztatott ápoló korábban fölmondott, de két kolléga jelenleg is az otthonban dolgozik, hiszen a közalkalmazottak jogállásáról szóló törtvénynek nincs olyan kitétele, hogy ne alkalmazhatnánk őket - mondta el a Petőfi Népének Simon Ilona intézményvezető."""

    VálaszTörlés
  30. Bravó kedves igazgatónő!!!!!
    Ezek szerint,a PEDOFIL tanárt is vissza kell helyezni,bűncselekményei helyszínére az iskolába,
    hátha csak félmunkát végzett!!!!!!
    A maga gondolkodásának logikáját pszichiáterek hada
    sem lenne képes megfejteni!!!!!!
    Én azért megpróbálom,azért ilyen gátlástalan,mert
    félti az aranytojást tojó tyúkot,és hogy nem lesz
    tovább húsos fazék!!!!

    VálaszTörlés
  31. Szerintem az igazgatónő ezzel a húzásával a közvéleményt nagyon maga ellen fordította!
    A halastükör cikkben meg a férje keze van benne!

    VálaszTörlés
  32. Mennyit fizethettek vagy mit ígérhettek ezért a cikkért?????

    VálaszTörlés
  33. Nem fizethettek hanem a pénzmegvonást lehet a hivatal beigérte nekik! Csodálkozom ezen az újságírón.

    VálaszTörlés
  34. Én nem csak az igazgatónőn botránkozom meg,hanem Faddi úron is.Amikor bejön szalad az 5-re ölelgetni a főnövőrt.Nem foglalkozik Ő a lakókkal.Csak akkor miért veszi fel a lakók után járó 5000 forintot ,vagy már többet személyenként.Azért ha 70*5000=350 000 havonta
    a semmiért.Ha nem beszélget a betegeivel.De mit is várhatunk egy olyan embertől aki a rákos feleségét elhagyta a szeretőjéért.Ha családján belül nem tiszteli a beteget,hogy számítana neki az intézeti beteg.

    VálaszTörlés
  35. Meg kell kérdezni a Faddi urat amikor a gondnokoltjai a kórházban voltak mennyiszer látogatta meg őket!Soha nem foglalkozott velük most mi ez a hirtelen fellángolás? Semmit nem tett értük csak a pénzt markolta fel utánuk!

    VálaszTörlés
  36. Csak a vezetőségnek akar segíteni hazudni!

    VálaszTörlés
  37. Kénytelenek voltak lekötözni,ha ez igaz, mert a sok verést kapott és fél mindenkitől a beteg azt hiszi megverik.Ez a halasi tükör vastag betűvel írott részére a reagálásom.""x""

    VálaszTörlés
  38. Az intézetbe vannak jegyzőkönyvek a 8 napon tulli sérülésekről?Vagy egyáltalán nem törődött az igazgatónő és a főorvosék vele?

    VálaszTörlés
  39. Faddi úr egyáltalán tudja, melyik betege mikor volt kórházba, milyen sérülései voltak ki okozta azokat.Mária

    VálaszTörlés
  40. Faddi urat nem érdekli pártfogoltjai állapota,mert
    a lényeg a havi apanázs,amit szemérmetlenül felvesz!Emberi felfogással nehéz elképzelni,hogy
    érdemben tudjon képviselni 7o- beteg embert.
    Azt hiszem,nem is ez a lényeg,hanem az értük kapott nem kis összeg havonta!!!!Igazgató nővel össze hasonlítva,csak az tudom mondani,
    MEG TALÁLTA ZSÁK A FOLTJÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  41. Az RTL televízió híradójának riportjából kiderült számunkra,hogy gátlástalanul hazudnak a fenntartóval az élen!Az már szinte biztos,hogy nem az igazság kiderítése az érdekük.Politikai
    megrendelésre próbálják a bűncselekményt eltusolni!Bravó, mocskos szemét politika!!!!!Mindent bele nyomozó hatóság,csak az
    igazság mindenekelőtt!!!!

    VálaszTörlés
  42. Micsoda összefonódások lehetnek itt? Ha bukik a kicsi akkor rettegnek, hogy rántja magával a nagyokat!Milyen emberek ezek? Tudna ott sok ápoló vallomást tenni csak már régebben dolgoztak ezekkel a verő legényekkel.Minden igaz amit mondtak a lányok művelték ezeket már másik osztályon is csak nem lehetett szólni mert féltünk!!!Úgy is mondhatnám gyávák voltunk.

    VálaszTörlés
  43. A Faddi úról annyit nem foglalkozik a gondnokoltjaival! Igaz többet mint a lánya mert az be sem jött az intézetben tán csak 1x. De volt betege rendesen. Amit alá kellett volna írni a lányának azt is a Faddi úr írta alá. Megkérdezném az úrat vállalná az írásszakértői vizsgálatot? Belemehetünk ebbe a témába is! Akkor kiderülne az okirat hamisítás!!!

    VálaszTörlés
  44. Nem tudom meg érte aFIDESZNEK,ilyen BÁNYAI félékkel
    fel higítani a pártot???Hosszú távon biztos sokat
    árt!Érdemes elgondolkodni rajta!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  45. Faddi ÚR!
    Talán kevés a fizetése,amit a Kiskunhalasi APEH vezetéséért kap?Ha azt a feladatát is úgy látja el mint annak a 7o betegnek a képviseletét,akkor
    még azt is sokallom!Önt lehet,hogy hónapokig nem is látnák az intézetben,ha nem hajtaná a vére az
    5-ös osztályra!Na meg azért egy két aláírást csak meg kell ejteni,még a lánya helyett is,ha már egy szer minden szemrebbenés nélkül képesek
    felvenni a semmiért ezt a nem kevés pénzt!!!!!
    Vezető beosztású ÚR,ez aztán a példa mutatás!!
    Ugye nincs lelkiismeret furdalása?Hülye kérdés
    már mért is lenne?Úgy látszik ezen a szinten
    mindenki így csinálja!!Én havonta tételesen
    elszámoltatnám Önt,és természetesen lányát is
    hogy ezért a nem kevés összegért,milyen érdemi munkát végeztek!Mert az a hír járja,hogy becsületesen elvégzett munka után jár fizetés!!

    VálaszTörlés
  46. Ezek után amit itt olvasunk,ne csodálkozzunk a halas tükörben tett nyilatkozatán,hozzáállásán az
    ügyhöz.Ennyit már csak megtehet ellen szolgáltatásként az évek óta semmiért felvett
    pénzért!Ne tévesszen meg senkit hogy sűrűn az intézetben látják,mert úgy félti azt a tenyérnyit mint kutya a csontot!!!!!

    VálaszTörlés
  47. Kedves APEH vezetők,miért nem fizetik rendesen a
    beosztottjaikat akkor nem lennének rászorulva
    ilyen dicstelen munkanélküli harácsolásra!!!!!

    VálaszTörlés
  48. Tessék mondani, hazudik a megyei úr? Én úgy értettem a riportból, hogy több soron tartottak vizsgálatot a büntető ügy vádjaival kapcsolatban és mégis ez lett az eredmény, amit a nyilatkozó ismertetett.

    VálaszTörlés
  49. Le lettek fizetve az ellenőrök?
    Vagy előre bejelentett vizsgálatok voltak?
    Szerintem csak egy kis bájcsevegés volt nem vizsgálat.Gabi

    VálaszTörlés
  50. Szerintem fel kellene rakni a netre a két Megyei osztályvezető aláírásával a verési jegyzőkönyvet.
    Szembesülne vele Mócza is, hogy sokan tudják hazudnak.XY

    VálaszTörlés
  51. 08,18 7,17-es hez A Rotary azért van,hogy segíti a bajokat eltusolni.A rotary egykori vezetője
    halálos gázolást követett el.Úgy sikerült nekik
    kibundázni a balesetet,hogy a jogosítványa is megmaradt, és egy év fel függesztett büntetést kapott.Lehet,hogy a főorvos úr cserbenhagyásos gázolásánál is a Rotarysok segítettek a jogosítvány vissza adását illetően,és a baleset eltusolását.Okoska

    VálaszTörlés
  52. 12:12-nek.
    Akkor mondom!
    A Megyei úr hazudik,az ügyész úr,pedig igazat mondott!!!!Persze ezt ön,is és mindenki tudja
    még akkor is ha játsza a tudatlant!!!!
    Milliószor le lett már írva,hogy az összes vezető,és minden intézeti dolgozó tudja hogy a két becsületes ápolónőnek igaza volt,van,és igaza
    lesz!!!!A végsőkig kifogunk tartani mellettük!!!!!

    VálaszTörlés
  53. A Faddi úr adózott e a betegek után járó
    pénzből,meg a fizetése is hozzá jött?

    VálaszTörlés
  54. Majd a Faddi úrnál is lesz vagyonosodási vizsgálat.

    VálaszTörlés
  55. Faddi úr tudja melyik betegén milyen sérülések nyoma látható? Ki okozta azokat? Vagy hány betegén van szemmel látható,vagy röntgennel látható sérülés?

    VálaszTörlés
  56. Neveket azt tudja, de az arcokat már nem, még, hogy a sérülést?

    VálaszTörlés
  57. Az intézeti orvosok papír nélkül tudják melyik betegnek milyen sérülései vannak,vagy láthatóak?
    Mitől sérültek meg?

    VálaszTörlés
  58. Nem emlékeznek rá,alkoholos befolyásolás alatt,voltak.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)