2010. október 28., csütörtök

Áttörés


Mondhatni mindenhol figyelnek minket. Mondhatni, mindenki ránk figyel. 

Köszöntjük újonnan érkező olvasóinkat! 

A teljesség igénye nélkül (földrészenként):

Amerika:

Portland (US), Seattle (US), Scottsdale (US), Clearfield (US), Glenn Ellyn (US), Coraopolis (US), Arnold (US), College Point (US), Sulphur (US), San Antonio (US), Globe (US), Catemaco (Mexico), Zipaquir (Columbia), Montera (Columbia), Bogot (Columbia), Caraeas (Venezuela), Ibarra (Ecuador), Lima (Peru), Santiago (Chile), Fedaral (Argentina) Manaus (Brasil), San Paulo (Brasil), Rio De Janeiro (Brasil), Bom Jezus Da Lata (Brasil), Cambori (Brasil), Unio Da Victoria (Brasil), Paraguau (Brasil)

Ausztrália:

Buderim

Afrika: 

Apo, Accra (Ghana), Port Harcourt (Nigéria), Masem (Lesotho), Potchefstroom (S-Africa), Petersburg (S-Africa), Verwoerdburg (S-Africa), Johannesburg (S-Afrika), Nairobi (2 – Kenya), Kairo (Egyiptom), Alexandra (Egyiptom),

Európa:

Malta, Piraeas (Görögo.), Burgas (Bulgária), Albánia, Teocak  (Bosznia), Kijev (Ukrajna), Riga (Litvánia), Milano (Olasz), Dublin (Ír), Karlstad (Svéd), Uden (Hollandia), Amsterdam (Hollandia), Steinsel (Luxemburg), Bécs (Ausztria), Zagreb (Horvátország), Galgahévíz,

Ázsia:

Palesztina, Beirut (Libanon), Irbil (Irak), Kuwait, Dadeh (Irán), Teherán (Irán), Columbo (Sri Lanka), Mymensingh (Bangladesh), Kathmandu (Nepál), Agra (India), Almathy (Kazah), Wijaya (Indonézia), Bandung (Indonézia), Jakarta (Indonézia), Tokió (Japán -2), Seoul (Korea), Ho Chi Minh City (Vietnam), Kuala Lumpur (Malaysia), Bangkok (Thailand), Nakhon Ratchasima (Thaliland),

Köszönjük névtelen támogatóinknak, hogy küzdelmünkre mások figyelmét is felhívták! 


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

19 megjegyzés:

  1. Azért ez már valami!!:)))

    VálaszTörlés
  2. És mindenütt tudják,hogy a betegek verését helyesnek tartják a vezetőink és egyes dolgozók.
    Ez mindannyiunknak szégyen! Az igazság ellni tüntetés is, a két feleség interjúja is valamit még tudnának kitalálni ami miatt még jobban szégyenkezhetünk?""x""

    VálaszTörlés
  3. 19 ember a neten!

    VálaszTörlés
  4. Napok kérdése és valami újabb hülyeséget találnak ki! 20,10 nek

    VálaszTörlés
  5. Itt vagyok en is Houstonbol:) Jo estet mindenkinek vagy jo napot??:))

    Jo egeszseget kivanok minden jo erzesu embernek Ildiko

    VálaszTörlés
  6. Isten hozott, Ildikó!

    VálaszTörlés
  7. Tisztelt Kohout Zoltán!
    Mi csak itt vagyunk névtelenek az illetékes nyomozóhatóságnál nem! Nekünk az állásunk forog kockán ha csak egy igaz szót kimondanánk Önnek. Ilyen rizikót nem vállalhatunk.

    VálaszTörlés
  8. Az újságírónak is az állása függ attól mit ír le! Ki van adva ezt és kész ha nem Ő is repül a munkahelyéről! Mi tudjuk, hogy van ez Önöknél, hisz a kezdet kezdetén kaptunk infót, hogy le van tiltva írjanak vagy a halas tv-ben bármi elhangozzék az intézettel kapcsolatban. Önöknél is és a tv-nél is van jó érzésű becsületes média szakember!

    VálaszTörlés
  9. Úgy gondoljuk nagyobb az olvasottsága ennek az oldalnak mint a Halas tükörnek!!!

    VálaszTörlés
  10. Az Ügyésznek már elmondtunk mindent miért nem nála időzött két órát.Akkor az igazságot kellett volna leírni.Ezt nem merte vállalni?
    Tudjuk az újság és a TV is meg volt fenyegetve már az elején.Az ügyész is !
    Több igazság van a mi kis honlapunkon, mint az egész oldalas átlagos semmit mondásáról.
    Miért nem beszélt mondjuk 10 dolgozóval egyenként négyszemközt? Biztos nem írt volna ilyen semmit mondó cikket. Nem akarásnak nyögés a vége.Többen olvassák ezt a blogot mint az önök újságját! De azért mert itt igazat olvashatnak! Mária

    VálaszTörlés
  11. Valamit nem értettél! Én csak azt javasoltam,hogy igazat mondtak volna a dolgozók! két óra alatt 200 dolgozót nem tudott volna meginterjúvolni.
    Olvasd újra,hogy értsed!Mária

    VálaszTörlés
  12. Jól van; gondoltam, azért megpróbálom: hátha lehetne mégis dialógus a lenyűgöző monológok után...

    Csak pár dolgot nem értek.
    1. Ha a Tükröt senki nem olvassa, akkor miért kellene megmondani az újságíróknak, hogy mit kell beleírni? Akkor nem mindegy...?
    2. Amikor folyamatosan hoztuk a feljelentők, a rágalmazók, a vádlók állításait, olyankor hol voltak a(z állítólagos) cenzorok?
    3. Miért cenzúrázza ez demokráciaharcos honlap üzemeltetője a hozzászólásomat?
    4. Ha már cenzúrázza, miért távolítja el az én írásomra reagáló bejegyzéseket is? Nem kínos, hogy olyasmire reagálnak, ami cenzúrázva lett...? :)
    5. Ha névtelenül sem akarnak nyilatkozni a hietelesen értesült dolgozók, akkor miért kérik számon, hogy nem lettek megkérdezve?
    6. Továbbá, ha névtelenül sem akarnak/tudnak nyilatkozni, akkor hogyan várhatják, hogy az újságban megjelenjen a nem-nyilatkozók véleménye is?

    Mindenesetre fenntartom: ha van olyan, aki akár e-mailen, vagy telefonon vagy bármi más formában NÉVTELENÜL kíván nyilatkozni, kérem és várom, h adjon lehetőséget a megszólaltatásra. Bármilyen cenzúrarágalom akkor hiteles, ha volt előzmény: ha volt nyilatkozó és nyilatkozat. Ha meg sem próbálják, akkor mégis milyen alapja volna a vádnak...?

    Üdv,
    Kohout Zoltán
    zoltan@kohout.hu

    VálaszTörlés
  13. Tudja mit drága uram írjon a szélcsendről , arról lehet hitelesen tud nem úgy mint a lelkipásztorról és az intézetről

    VálaszTörlés
  14. Tisztelt Kohout Zoltán!

    Nagyon hatásos cikket írt, lehúzva a media munkatársait és a nyomozó hatóságot. Kérdezem Öntől:
    1. A cikk megjelenése előtt biztosan végig nézte illetve olvasta a mediumokat? Azok nem kérdezték meg az intézményt illetve a hatóságokat?
    2. Ön megkérdezte a nyomozó hatóságokat, utánajárt annak, hogy pontosan mivel gyanúsítják az igazgatónőt?
    3. Ön szerint a gyanúsítottakból azért lettek vádlottak, mert alaptalan és nem bizonyított a vád?
    4. A cikk megjelenése előtt megkereste Ön a "másik felet", akiket Ön feljelentőnek, rágalmazónak tart?
    5. És egyenlőre az utolsó kérdésem: egy (kiemelt fontosságú)intézménynek a vezetője felelősséggel tartozik-e az intézményében történtek miatt?
    Várom megtisztelő válaszát!
    Egy névtelen, aki nem újságíró

    VálaszTörlés
  15. Azokat kellett volna kérdezni az újságírónak akik ezeket a vádemeléses embereket feldobták.
    Akikre eddig a rágalmakat zúdították nem azok jelentették ezeket az embereket.Nem kellene bocsánatot kérni a rágalmazásokért? Ezt nem tudta ez az újságíró?""x""

    VálaszTörlés
  16. Kérném a Halasi Trükkösnek szánt megjegyzéseket a másik bejegyzés alá írni!

    VálaszTörlés
  17. Kedves "névtelen, nem újságíró",
    köszönöm, hogy válaszolt, és hogy kérdez.

    1. Természetesen követtem a médiumok híradásait. Lesújtó. Egyesek úgy-ahogy megkérdezték az otthont, mások nem kérdezték meg; egyesek úgy kérdeztek, hogy a kérdésben benne volt az állítás. Tényfeltárás nem volt (igaz, ennek az otthon defenzivitása és a nem nyilatkozó névtelenek távolmaradása is oka).
    2. Hogyne. Személyesen beszéltem többekkel a legutóbbi cikkeim előtt is mind az otthon, mind a nyomozóhatóság vezetősége részéről. Továbbá beszéltem olyan, névtelen dolgozókkal is, akik felhívtak, hogy nyilatkozni akarnak.
    3. Nem ítélhetem meg, hogyan-miért lett valakiből vádlott. csak egyet tudok: ha egy közismert uzsorásnak is kijár az ártatlanság vélelme, akkor különösen kijár egy közegészségügyi vagy szociális dolgozónak.
    4. Egek!, hányszor kerestem! A válasz mindig ugyanaz: nem mernek még névtelenül sem. Én még soha, egyetlen névtelenséget kérő forrásomat sem adtam ki - ennek ellenére sem mertek. (De ezen a
    blogon sem láttam egyetlen névtelenül közreadott leleplező tényt, doksit - bár nem követtem folyamatosan ezt a portált).
    5. Hogyne tartozna! Sőt, nemcsak a helyi vezetőség - ha igaz mindaz, amiről a vád szól (nemi erőszak, verések stb.), akkor nemcsak az alkalmazottak, nemcsak a helyi közép- és felső vezetőség, de nyilván a megyei önkormányzat is felelősséget kell vállaljon. Ki-ki a maga kompetenciája széléig, bizony.

    Én azt írtam - csak azt, de azt fenntartom -: várjuk meg a kategorikus ítélettel a bíróságot.

    És még valamit. Tisztában vagyok vele, h itt sokan utálják a képem - ez oké, ez rendjén van -, de vélhetően azt is gondolják, hogy én a "másik" oldalhoz tartozom. Ez nincs így, hisz egyik oldalon sem állok. Tisztelem azt az állhatatos kiállást, amivel Önök hónapok óta életben tartják ezt a témát - az ilyesfajta erős civil aktivitásra szükség van Magyarországon. És szükség lenne arra is, hogy több türelemmel, több jogérzékkel várjuk ki, amíg az arra hivatottak megtalálják a valódi bűnök valódi bűnöseit.

    Üdv,
    KZ

    VálaszTörlés
  18. Már meg találták őket! Még a bizonyítékot erősítik egy kicsit.Lesz ez olyan mint a Zuschlag
    Ügy forintban értem! Okostojás

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)