2010. november 10., szerda

Egység


"…Kívánom nekik,a szerkesztőknek, mellékszerkesztőknek,C-P-ig hazugoknak, és családjaiknak hogy semmivel sem szenvedjenek többet,ne éljenek át több lelki terrort,csak annyit mint amennyit az előzetesben eltöltött dolgozók és családjaik átéltek,élnek a mai napig.Kevesebb egészséget sem kívánok nekik.Továbbá: éljék át azt amit a dolgozók naponta átélnek/lelki terror alatt dolgoznak miattuk/. Mindenki ismeri: Repül a nehéz kő,ki tudja hol áll meg,kit hogyan....

Dolgozó.”

RSS csatornán érkezett
____________________________________________________

Van amit mindenki egyformán lát, függetlenül attól, hogy melyik oldalon áll: a dolgozók… lelki terror alatt dolgoznak…
Igaz ő azt hiszi miattunk, bár azt ő is elismeri, hogy nem általunk szenvednek el lelki terrort a munkatársak!
Innen már csak egy ugrás a tisztánlátás, és a felismerést követően, annak kimondása!

Igen, elég a vezetőség által naponta gyakorolt lelki terrorból!


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

7 megjegyzés:

  1. Kérem valaki világosítsa fel azt az igen nagy marhát, aki az első beírást írta, hogy a vezetők miatt van a lelki terror, és nem azok miatt akik a hibákra rávilágítanak. Ha nem lennének szabálytalanságok, nem lenne mire rávilágítani. Tetszik, mikor mondják, hogy jól fel kavarták a sz@rt. Csak ott lehet felkavarni, ahol van mit. Ha a víz tiszta, akkor azt akár hogy kavarják egyesek, az akkor is tiszta marad. Azok a kollégák, akik előzetesbe voltak, igen elkezdhetnének az önsajnálat mellett gondolkodni, hogy vajon miért is voltak előzetesbe. Mit is tettek?

    VálaszTörlés
  2. Sajnos kizárólag a megyén múlik, meddig tart még ez a terror! Én azt javaslom - igaz voltak, akik már eddig is megtették -, hogy MINDENKI, aki változást akar, írja meg a Közigazgatási Hivatalnak a történteket. Senkit nem bocsájthatnak el emiatt a munkájából és nem torolhatják meg az igazságot jelentőket! Azért még vannak törvények, amik megvédik az embereket. Különben sem mernének több tucat munkaügyi pert a nyakukba venni. Bár már azt is tudjuk, a lelki terror, munkahelyi stressz miatt is lehet kártérítést követelni...
    "Sok lúd disznót győz!", ez valóban így van!

    VálaszTörlés
  3. A blog lelki terrorja vagy a BUTASÁG netovábbja?

    Az első beíró nem látja át a saját helyzetét sem,nemhogy a betegek szemszögét!Én ugyan ezeket kívánom minden ilyen rövid látónak mint amilyen Ő.
    Kiknek a terrorja alatt dolgozik? Gondolkozzon már el egy kicsit! Nem a jelentők vagy az itt írók tartják terror alatt Őket.A vezetők meg a főnővérek tartják a dolgozókat terror alatt.
    Ezek az emberek az elmúlt 10 év alatt ehhez szoktak nem is fognak változtatni rajta,beléjük idegződött ez az elnyomásos uralkodás.
    Ezen tudnának változtatni az olyanok is mint Ő,vagy Ők.Csak az igazat kellene elmondani nekik.Ha majd rá jönnek,hogy nem jó oldalon állnak akkor már késő,Ők is bűnrészesként lesznek elő állítva. Ne olvassa az írásokat ha esetleg ez tartaná terror alatt!Amit kétlek.
    Ma már azon a szinten tartunk,hogy mindenkinek a saját érdekébe az Igazság oldalán kellene helyet foglalni.Mert ha a nagy bukás ellőtt elmondja az igazat nem lesz bűnrészes, vagy hamis tanú. De ezért mindenkinek a saját esze szerint kell cselekedni,nem küldhetek el vallomást tenni senkit. Mindenki a felfogó képessége szerint cselekedjen.Hányan kísérik az Igazgatónőt az nem rajtam múlik hanem az Intézet dolgozóin.Vagy a becsületességükön.
    A vádlottaknak is enyhítő körülmény ha az igazat mondják.Mert akik Őket bemártották azoknak is lehet vaj a fülük mögött,azért vallottak rájuk,hogy magukat menthessék! Ilyen egyszerű ez.Gondolták ez a három ember a veréses balhét elviszi. De ha igazat mondanak a vádlottak akkor osztódik a büntetés kevesebb lesz,de ehhez csak az igazság vezet.A vezetőknek meg már lehúzzák a rolót nemsokára,Őket védeni butaság Lenne.Lásd Kecskeméten az Igazgatónő 23 embert rántott magával. Még akkor is bűnbe estek ha utasítást hajtottak végre.Mindenki maga felel azért amit csinál,még ha utasítás szerint cselekszik akkor is.Döntsön mindenki a lelkiismerete szerint!


    WWW.Független. N.J

    VálaszTörlés
  4. Az első írás írójához!
    Az előzetesben lévő dolgozók családjait ki terrorizálta? A blogra írók? Vagy a jelentők?
    Ha az első kihallgatáson az igazat mondták volna nem a hazugságokat akkor szabad lábon lehettek volna,nem lett volna őrizetes !Hazugsággal kiharcolták maguknak a letartoztatást! Mária

    VálaszTörlés
  5. Várom már, hogy a gyermekgyilkosok, a nyugdíjas néniket megverő és kirablók családjaikkal együtt mikor kezdenek reklamálni az őket ért "méltatlan támadások" lelki terror miatt?

    VálaszTörlés
  6. Az első írást író dolgozónak a figyelmébe ajánlom ezt a címet.Dél-alföldi Regionális Államigazgatási Hivatal jogutódja a Bács-Kiskun Megyei Közigazgatási Hivatal.
    Hivatalvezető: dr. Kovács Miklósné dr. Molnár Ilona
    6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 3.
    Telefon: (76) 513-713
    Fax: 513-703
    E-mail: titkarsag@bacs.darkh.hu
    Írja meg ki terrorizálja miért minden panaszát írja le és küldje el az alábbi címre.(Igazat)
    Ha már észre vette,hogy terrorizálják,tegyen ellene saját érdekében.Ne azokra mondja,hogy terror alatt tarják akikkel nem is találkozik
    Mert ha nem találkoznak ugye nem is terrorizálhatják? Munkás

    VálaszTörlés
  7. Az első beíró már érti,hogy valami nincs rendjén!
    De,hogy megírja azt a levelet,hogy mi nyomja a lelkét ilyen nagyon,arra még nem elég érett!
    Ha valaki a Blog íróit vagy a jelentőket hibáztatja a terror miatt,az még nem érti mi van körülötte.Javasolnám neki az előző írásokat többször olvassa át.Hátha dereng majd valami.
    Dolgozó

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)