2010. november 11., csütörtök

Szilánkok XI.


„Apropó korrupció! A pályázati pénzből létrehozott kreatív műhely építése a tervezett felére sikeredett, a főápoló asszony elmondása szerint, a megye nem utalta át, csak a felét a pénznek… Lehet, hogy őt is rosszul informálták?”

„A lakók nyaraltatása Balatonon és Sikondán? Hogyan lesznek 36 lakóra 106-an? S csak a lakó fizet, ő is duplán! Az intézményben is fizetik az ellátást, és a Balatonon is? Aztán Sikondán ugyanez megismétlődik? A rengeteg márkás alkohol, mind üdítős számlán Ez nem korrupt, erkölcstelen?
A gondnokok meg nem mernek szólni, mert jobb a békesség! Persze ők is látják, s ez igaz is, sok lakó otthoni ellátása meg sem közelíti az ittenit!”

Nemzetközi hírű tekintély a családjával ingyen nyaral, a lakók pénzén!? Évről évre? Hova lesz így a tekintélye? Vagy ezt nem tudják a szakmában? Vagy ő is rászoruló? Havonta egyszer jön pár órára, de a lakókkal közvetlenül foglalkozó munkatársak nem jutnak szupervizióhoz!? Megjegyzem más segítséghez sem! Pár óráért száz ezerrel a zsebébe, kaláccsal az ölében felpakolva hazamenni, vagy magát hazavitetni… Más is kiállna így az intézményért, ahonnan ennyi juttatást kap!
Még publikálna is… igaz a pályázati pénzhez szükséges cikk előre elkészült, utána meg a hozzá szükséges kérdőívezés, az itteni kollégákkal, felső utasításra… Aminek a kérdéseibe benne voltak a válaszai… így aztán teljesen mindegy mi az eredmény, a lényeg, hogy igazolja a feltevést… t.i. az emberek előítéletesek a pszichiátriai és/vagy fogyatékos emberekkel! Mit nem mond!? S ezért valakik fizetnek! Azért biztos, ami biztos, három hétig húzgáljuk a strigulát… Közben nincs foglakoztatás! Mindez a szociológus diplomával is rendelkező igazgatónő irányításával, akinek fogalma sincs arról, mit mivel, miért kell összevetni, így aztán minden adatot összeadunk keresztbe, hosszába és rézsút irányba isTeljesen mindegy mi az eredmény, mert a dolgozat már kész!”

Olvasóinktól kaptuk. Köszönjük! 


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

11 megjegyzés:

  1. Tömören ez a szín tiszta igazság!
    Azt azért nem várjuk el,a Szegedi tanár úrtól hogy
    ezt beismerje,hol-ott nagyon jól tudja szóról
    szóra igaz!
    Tanár úrnak hiányzik a háta közepéről egy oszlop,
    ami minden becsületes embernek van az-az gerince!!
    Ezek után ne is csodálkozzunk!!

    VálaszTörlés
  2. Ez a tanár az aki egy tollvonással embereket tesz
    tönkre egy életre igazságtalanul?

    VálaszTörlés
  3. Igen,megrendelésre a felső vezetők óhaja szerint
    képes olyan diagnózist kreálni,le kiskorúsítani
    tönkre tenni egy embert,csupán azért mert igaz
    szókimondó,és ez a felsőbb rendű rokonságnak nem
    tetszik!!Persze ezen se csodálkozzunk,mert kéz-kezet mos! UNDORÍTÓ!!

    VálaszTörlés
  4. Ezek után ez is egy hiteltelen korrupt"SZÁMLA GYÁROS",mellettük lenne a helye!

    VálaszTörlés
  5. Ő volt az ember aki hazugság oktatást tartott a dolgozóknak? Hogy a kihallgatáson mit kell mondani!

    VálaszTörlés
  6. A sok igazság után amit a fejükre olvasott M...i
    igazgatónő egyengette a nem kedvelt rokon útját.
    Szegedre kell menni a tanár úrhoz elbeszélgetésre,
    ez lett a végeredménye!Mocskos pancser tönkre tette!Kártérítésért beperelném,mert ezek szerint
    megrendelésre állította ki a hazugságot!

    VálaszTörlés
  7. A hazug korrupt embereket ilyen estekért én a hívatásukból felmenteném,mert szégyent hoz a hivatására.Úgy mint a juharon a gyógypedagógusok
    ki kérték maguknak a félre magyarázásokat.

    VálaszTörlés
  8. Ennyi minden megtörtént mindkét intézetben, Kecskeméten és Halason is, az lenne a minimum, hogy a Megyei Közgyűlés elnökét felállítsák a székéből. Hogy is lehet az ő vezetése alatt ennyi bűntény? Vajon mi érdeke fűződik a két igazgatónőhöz?

    VálaszTörlés
  9. Akinek a nagy értékű ingatlana volt, annak is ez írta a hazugságot,hogy a vagyonából kiforgathassák? Menni pénzért képes emberek életét örökre tönkre tenni? A jó Isten büntesse érte!

    VálaszTörlés
  10. A helyi Hivatalnak kellene üzemeltetni az Intézetet. Akkor a felelősöket is gyorsabban meg lehetne találni!Nem a megyeieknek!Mert azt ne magyarázza senki,hogy ők nem felellősek az Intézetekbe történtekért!Csak a pénz a pályázati meg a vissza adogatott akkor megszűnik itt van a kutya elásva!

    VálaszTörlés
  11. 18,41 hez.Annyi minden történt itt a Megyei vezetés és a két Igazgatónő között,hogy Bányai Gábor ezért nem tesz lépéseket a lakók érdekébe.
    Biztos nem gondolta,hogy ez a két nő ennyi gondot okoz neki.Csak hát nehéz a sz@rból úgy kimászni,hogy ne kenje össze magát.Okoska

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)