2011. február 5., szombat

Köszönöm a kedves fogadtatást :))

a

Ő az én egyik cicám. A kedvenc :)


Levélküldés: ITT!     Bővülő dokumentumtárunk: ITT!

13 megjegyzés:

  1. Ez egy perzsa! No nem szőnyeg, hanem melegítő... lélekmelegítő...

    Nagyon kedves...

    VálaszTörlés
  2. Kedves Perennis ez a cica nem adhato kolcson :)
    De ha igenyt tart egy ilyenre azt megigerhetem szerzek egy cuki cicat.
    Ez a cicus 8kg es babazik ha szukseg van ra:))

    VálaszTörlés
  3. Hát a Cica cica, a Boncica, és az új, arab, akarom írni perzsa Cica! ...Minimum!

    VálaszTörlés
  4. Ez minimum 3 Cica na meg az alom:)))

    VálaszTörlés
  5. Magas biztonságú osztály az agresszív pszichiátriai betegeknek

    Elkészült az úgynevezett magas biztonságú osztály terve, ahol az agresszív pszichiátriai betegeket kezelnék. A pszichiátriai társaság szerint már folynak az egyeztetések a szaktárcával a megvalósításról. Magyarországon, mint Európa többi államában is, egyre több a pszichiátriai beteg, tízből legalább egy ember szenved szorongástól, stressztől vagy éppen depressziótól. A betegek 1 százaléka pedig agresszív - hangzott el a kedd esti RTL Híradóban.

    Három hete a Nyírő Gyula Kórházban ölte meg egyik betegtársát egy fiatalember. A 20 éves férfit pszichiátriai betegség és drogproblémák miatt kezelték. Kurimay Tamás, a Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke szerint már elkészült a magas biztonságú pszichiátriai osztály terve. Ez külön építészeti, szakmai és emberi erőforrást jelent, amelyhez a forrásokat meg kell tudni teremteni.

    Európában 50 millió ember szenved valamilyen lelki betegségben. Ez nagyjából 10 százalékos arány. Magyarországon sem jobb a helyzet, 10-ből egy ember itt is depressziós, stresszes, szorong, vagy még komolyabb pszichiátriai betegsége van. A Magyar Pszichiátriai Társaság 16. vándorgyűlésére készül, ott is szó lesz arról, mi okozza, hogy egyre több a beteg. A konferencia elnöke szerint a mai világban túl sok az információ, ezeket pedig az emberi agy már csak felszínesen tudja tárolni.

    Freund Tamás agykutató szerint ez a jelenség egyrészt lelki elsivárosodást okoz, másrészt csökkent kreativitást, sikertelenséget, frusztráltság-érzést. Ez pedig olyan krónikus stresszállapotot okoz, ami magyarázza a különböző pszichiátriai és neurológiai betegségek rohamos terjedését. Az agykutató szerint a pszichiátriai betegségeket meg lehet előzni azzal, ha az ember válogat az információk közül, és csak azokra figyel oda, amelyek valóban érdeklik.

    forrás: hvg.hu

    VálaszTörlés
  6. A pszichiátriai betegségeket meg lehet előzni,megfelelő munkamorál biztosításával is.
    persze ez normálisan vezetett munka helyen lehetséges.Nálunk csak a betegséget fokozni tudják.Munkás

    VálaszTörlés
  7. "A pszichiátriai betegségeket meg lehet előzni,megfelelő munkamorál biztosításával is."

    Ez, így nem igaz.

    VálaszTörlés
  8. Ha tudnád,hogy a dolgozóink azért kerültek pszichiátriai gyógykezelésre,mert az Intézetbe teszik tönkre Őket akkor ezt nem így látnád.
    Soha nem tudjuk mikor kit ér alaptalanul rágalom.Itt ez a jellemző.Ha igaztalanul bántanak valakit és még nem is mondhatja el a maga véleményét,akkor ide vezet egy idő után.Munkás

    VálaszTörlés
  9. Kreálnak vádakat ,ha nincs ok az elmarásra.
    Itt mindenképpen találnak valamit,vagy kreálnak.
    Dolgozó

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)