2011. november 30., szerda

Már nálunk is megy az összeírás!!! Miért is?

Detonátor írta!!!!  A saját blogján napokkal ezelőtt

AKKOR KI IS MOND IGAZAT?

EGY MAI HÍR: "ÖSSZEÍRJÁK A KÖZALKALMAZOTTAK DEVIZAHITELÉT AZ ÖNKORMÁNYZATOK. CSÜTÖRTÖKIG NYILATKOZHATNAK A TELEPÜLÉSEK ARRÓL, MEKKORA LAKÁSCÉLÚ DEVIZAHITELE VAN A KÖZALKALMAZOTTNAK ÉS KÖZTISZTVISELŐKNEK.

A szegedi önkormányzat pénteken e-mailben kapta meg a Belügyminisztérium levelét arról, hogy legkésőbb csütörtök délig írják össze és küldjék el, hogy a köztisztviselők és közalkalmazottak közül hányan rendelkeznek lakáscélú devizahitellel, mekkora a tartozás összege devizában és forintban számolva, illetve hányan kívánnak élni a végtörlesztés lehetőségével."

Forrás: http://www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/osszeirjak_a_kozalkalmazottak_devizahitelet_az_onkormanyzatok/2252111/

A fenti cikk 2011.november 29.-i keltezésű.  Mit is mondott az "összeírásról" 10 nappal ezelőtt Széles Sándor kormánymegbízott? :"Nem országos akcióról van szó, hanem csak helyi kezdeményezésről"

És mit is írtam akkor én mindezekről?

JA HA "FENT" IS POFÁTLANUL HAZUDOZGATNAK ÉS LETAGADNAK TÉNYEKET AKKOR A BKMÖ MIÉRT IS NE TEHETTE VOLNA UGYANAZT KICSIBEN

A mai híreket olvasva rádöbbenhet az ember arra, hogy nem csupán a BKMÖ "sajátja" a hazudozgatás, a tények letagadása.

Történt ugyanis, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlésen az egyik MSZP-s képviselő rákérdezett arra, hogy a megyei intézmények közalkalmazott dolgozói körében ki és milyen célból végez felmérést arról, hogy van-e hitelük/köztartozásuk?

A megyei főjegyző természetesen semmit sem tudott az egészről.(gondolom válasza amolyan Bagó-féle lehetett: nem, nem, nem, nem, nem, nem volt ilyen...)

Mivel az állampolgárokról való adatgyűjtés módja és feltételei szigorúan szabályozottak, így természetesen a kormányzatnak is reagálnia kellett a történtekre. Reagáltak is, Széles Sándor kormánymegbízott nyilatkozata szerint: "Nem országos akcióról van szó, hanem csak helyi kezdeményezésről"

Érdekes egy helyi kezdeményezés ez, különösen annak ismeretében, hogyBács-Kiskun megyében pont ugyanebben az időben hasonló tartalommal bíró felmérés kezdeményezésére került sor az egyes intézményekben dolgozó közalkalmazottakra vonatkozóan a fenntartók részéről. 

Valóban csak helyi kezdeményezés ez, csupán a hely pontos megnevezése: 
MAGYARORSZÁG
Na akkor kinek is volt igaza ebben (is) ?! Itt a valós bizonyítéka annak, hogy mennyit is ér és mennyire hiteles 2011-ben a politikusok szava, legyen az akár kormánymegbízott, vagy csak egy egyszerű megyei elnök/alelnök.
(Fröcsike! Írjál ehhez is légyszi valami szórakoztató hozzászólást! Köszike!)

13 megjegyzés:

  1. Nem nem nem történt semmi??????????????????

    VálaszTörlés
  2. Hogy mindenki értse!
    A cikkem végén megszólított "Fröcsike" a blogom egyik lassan már rendszeres hozzászólója, aki azonban soha sem a témával, hanem csak egyedül a személyemmel tud foglalkozni, ezért a "felhívás!
    Most azért már eldugult, pedig (bevallom) baromságaival elég jól elszórakoztatott, ahogy az ezen a blogon korábban ugyancsak ilyen értelemmel és tartalommal bíró megjegyzésíró!
    Tényleg, mi is lehet vele? Netán újabb tüntetést szervez?

    VálaszTörlés
  3. Nem szervez tüntetést! Kiment Németországba dolgozni!!

    VálaszTörlés
  4. Tetszik a Fröcsike név. Nagyon találó, általánosan jellemző egy típusra.
    A másik típusra.

    VálaszTörlés
  5. Azt mindenkinek tudni illene, hogy nem azoknak a személyéről beszélgetünk akik nyilvánosságra hozták a problémákat,hanem azok elkövetőiről.
    Ha valakinek ez még nem jutott el a tudatáig akkor az már nem gyógyítható. Lassan két éve tartanak az ügyek úgy a juharon mint halason, ez időnek elégnek kellett volna lenni,hogy megértsék.
    Ibolya

    VálaszTörlés
  6. Nincs mit tenni még nem értik!

    VálaszTörlés
  7. Tisztelt dr. Detonátor!
    A diplomád sokkal többet ér, minthogy ilyen baromságokkal foglalkozz, vagy talán már elvették tőled, esetleg te vagy akit kizártak az Ügyvédi Kamarából.
    Hogyan süllyedhettél le erre a szintre, sok-sok jóérzésű ember ezt nem is érti.

    VálaszTörlés
  8. Nem, nem ő volt a lakásmaffiába, hanem az az ügyvéd, aki a "sok-sok "jóérzésű"" embert képviseli a mi pénzünkön.

    VálaszTörlés
  9. Pontosabban Dr. Detonátor!

    VálaszTörlés
  10. Nem hiszem, hogy veled együtt őrizte a disznókat!
    Ezért, hát - internetes bizalmaskodás ide, vagy oda - bunkóságra vall a tegeződésed!

    VálaszTörlés
  11. 10:05-nek
    Sajnos nemcsak baromságokkal kell foglalkozni, hanem barmokkal is! Ha nem hiszi el itt, klikkeljen a blogjára!
    Csak azt nem mondja, amit "sok" "jóérzésű" "ember" egyike szajkózott a riporter kérdésére:
    "Nem, nem, nem! Nem, nem. Nem, nem történt ilyen"

    VálaszTörlés
  12. 10,05 Te nagyon messze állsz a jóérzésű emberektől. De még az értelmesebbjeitől is.
    Az intézetben alkalmazott ügyvéd volt benne a lakásmaffiába. Ő volt az aki másnak a nevére vette fel a fizetését. Kiére is? Amikor összevesztek utána kinek a nevére dolgozhatott?
    Ezen lovagoljál ne Detonátor hozzászólásain.
    István

    VálaszTörlés
  13. Itt sok minden megtörtént,csak hát a fenntartó és a vezetők alkalmatlansága miatt hamis tanúzásra bírás kényszerítéssel akartak sumákolni.
    Ha nem azt mondod bezár az intézet,ugye emlékeztek még rá? Bányai a saját maga által mondottakat pár nappal később cáfolta. Bezárjuk nem zárhatjuk. Megfélemlítés volt a játszma tétje.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)