2011. december 19., hétfő

Hallelujah!


A lényegét ne felejtsük el az ünnepnek, sem az ünneplésnek! 
Emeljük fel a fejünket és a szívünket!


Tekintse meg a Hallelujah Chorus (flash mob) videóját: ITT!


.

5 megjegyzés:

  1. A tegnapi halas tv híradóban Bányai felhívta a figyelmet arra,hogy állami kézbe kerülnek az intézetek. Egyben arra kérte az új üzemeltetőt,hogy az iskolákat ne vonja össze és ne építse le. Azt nem mondta,hogy ne úgy csinálják mint ahogy Ő a juharos iskolát megfosztotta a függetlenségtől,össze vonva egy falusi iskolával csak azért,hogy a varrónőből lett igazgatónőnek megszűnjön a munkahelye így további pénzeket lehet rákölteni,nem kell nekik fegyelmivel elküldeni.. a gyanúsítástól kezdve
    már nem vezethetne intézményt a gyanúsított igazgató.

    VálaszTörlés
  2. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat adósságállománya három év alatt a harmincszorosára emelkedett: 2007-2010 között 0,3 milliárd forintról 9,1 milliárdra nőtt.
    Mik ezek?

    Azért, mert az önkormányzat legfőbb bevételi forrásai – a jogszabályi kedvezmények bővülése, az ingatlanforgalom visszaesése következményeként az illetékbevétel, valamint a központi forráskivonás hatására az átengedett szja és az állami támogatások – csökkentek. Az ÁSZ elemzése szerint a megyei önkormányzat a vizsgált időszakban 23,7 milliárd forint értékű beruházást folytatott és indított el, amelyből tavaly év végéig 9,5 milliárd forint kifizetés teljesült. Az anyag arra is kitér, hogy 2014-től további pénzintézeti kötelezettségek állnak fent, ez 3,4 milliárd forint és 32,3 millió svájci frank, melyek törlesztésére figyelembe vehető források nem ismertek.
    Országosan a helyi önkormányzatok kötvény- és hiteltartozása 2007 elejéhez képest 2010-re 757 milliárd forinttal nőtt, mely így elérte az 1247 milliárdot. Az adósság 40 százaléka megyei, megyei jogú városi önkormányzatoknál koncentrálódik, az ország egy lakosára átlagosan 124 ezer forintnyi adósság jut - állapítja meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ jelentése.

    3. serbala 2011. december 22. 12:45

    A sok fidesz fan a tehetősebb, gazdagabb rétegből áll. Nekik sokkal jobb lett. Nem látják, nem akarják látni az elszegényedést, a kilátástalanságot.

    Az átlagember elé szomorú kilátások várnak. Munkahelyek elvesztése ( ugye az 1 millió munkahely), lakhatás elvesztése, nyomorúság, szegénység.

    Ezt badarság az elmúlt 8 évre fogni. Aki ezt elhiszi, annak már kimosták az agyát.

    Jobboldali emberként is látom, itt már kialakult a diktatúra.

    A közigazgatás, ügyészség, bíróság lefejezve, a zsebükben. Jogorvoslati lehetőség megszüntetve. A szakszervezetek szétverve.

    Néhány idióta este kitalál pár új törvényt, amit másnap a parlamentben az ánusz-tisztigatók megszavaznak, semmibe véve a konszenzust, a vitát.

    Ezeket csak és kizárólag a hatalom birtoklása vezérli.


    Nem nőt itt az adóság!
    Én bizom a fidesz vezetésű kecskemétbe!
    Orbán elnök úr megigérte Hogy jó lesz!
    Bányai meg nem herdálja el a pénzt! Csak az egyszerű dolgozóknak járót!

    VálaszTörlés
  3. A Kaja jegyünkön vásárol magának karácsonyra!

    VálaszTörlés
  4. Hátha evés közben hálát ad, ha hallja ezt az himnuszt!

    VálaszTörlés
  5. Ha Ő költötte el a mi étkezési jegyünket a belőle vásárolt kaja akadjon meg a torkán. Mária

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)