2012. január 1., vasárnap

Mindenkit gyűlöltek, aki segített, vagy csak szólni mert! (Dokumentumfilm)



6 megjegyzés:

  1. A Halasi rendőrség munkáját is minősítette ez a kisfilm. Érthető most már miért nem készítettek jegyzőkönyveket a betegveréses pszichiátria ügy
    tanúinak kihallgatása során. Bányai képviselőként a párthoz közel áll,ezért akarták a gyereknevelésbe is engedélyezni a bántalmazást,sőt a beteg emberek verését is támogatják. Egy két értelmesebb becsületesebb párt katona hívta fel a figyelmüket,hogy nem lehet ilyent törvénybe iktatni.
    A Megyei Rendőrfőkapitány is el adta a becsületét,talán a feljebb törés reményében ahogy Gergényi esetében is megtörtént.
    Rendőröktől ügyészektől bíróságtól (ügyvédektől nem várhatjuk el az igazságos elbírálást nyomózást akkor hol a demokrácia, a szólásszabadság az igazság szolgáltatás?
    Ebben a körben dolgozó emberek a Nép szolgái!
    Elvárjuk tőlük,hogy becsületesen az igazat vallva igazságos nyomózást, eljárást bírósági döntést végezzenek! Ne pártok hitvány emberek kénye kedve szerint dolgozzon a ez a szolga igazságszolgáltatás, bíróság. Magyarországon tíz millió MAGYAR EMBER azt várja,hogy mindig az igazság győzzön! Ne néhány politikus utasítására azért, hogy Ők nyugodtan csalhassanak lophassanak megkeseríthessék a karrierjük érdekében a Magyar Emberek életét.
    Elgondolkodtató történések vannak ebben az országban,már ameddig ez a párt lehet hatalmon,
    rájöttek az emberek,hogy rossz az irány rosszak a döntések a szegény réteget még szegényebbé teszik válságra hivatkozva, miközben maguknak közvetlen környezetüknek nagy pénzeket juttatásokat szavaznak meg. Azt is meg kellene szavazni nekik,hogy a Kiskunhalasi pszichiátriai Körösi úti intézetbe rendesen vizsgálják ki a dolgozók étkezési utalványukat és egyéb juttatásaikat ki lopta el! Kinek a lelkiismeretét nyomja annak súlya,netán a pártkasszába vissza került az az oka az ilyen semmit mondó vizsgálatoknak mint a Megyei fenntartású intézetekben történtek?
    Rend lesz két héten belül mondta Pintér Sándor!
    Azóta az igazságszolgáltatás egy nagy káosz jelenlegi állapotában!
    Nem ilyen az igazság szolgáltatás?
    Igazságos, minden tiszta lelkiismeretű ember számára elfogadható ítéleteknek döntéseknek kell születni,nem politikusok kívánság listája!

    WWW.Mediano.hu

    VálaszTörlés
  2. Magyarország - Anyagiakban nem szűkölködtek az ügyészség munkatársai az elmúlt esztendőben, több milliárd forintos jutalommal hálálták meg munkájukat – tudta meg a Blikk.
    Kapcsolódó cikkek
    Elutasította az ügyészség Gyurcsány Ferenc panaszát

    Megszűnnek a katonai ügyészségek

    Az extra pénz egész évben szépen csordogált bankszámláikra. Az év első 9 hónapjában 3,3 milliárd forint jutalmat és prémiumot kapott a mintegy 3800 ügyészségi dolgozó.

    Internetes oldalukról kiderül, hogy a legtöbb jutalmat júliustól szeptember végéig osztogatták, összesen 1,6 milliárd forintot. Ez egyébként több mint fele az erre az időszakra eső szokásos fizetéseknek. Az esztendő első hat hónapjában 1,7 milliárd jutott prémiumra.

    Az év végére sem maradtak jutalom nélkül az ügyészségi dolgozók: átlagosan havi fizetésük 124 százalékát tehették a karácsonyfa alá, de például a fővárosi főügyészségen 200 százalékos volt a pulykapénz.
    Szobor. Csak Justicia istennő nem kapott jutalmat az ügyészségen (MTI - Illyés Tibor)

    – Valaki csak 300 ezret kapott, de tudok 700 ezer forintos év végi jutalomról is. Nem volt szabad beszélnünk róla, mert szolgálati titokká nyilvánították a prémiumot – fogalmazott az ügyészség egyik neve elhallgatását kérő munkatársa.

    Megkerestük a Legfőbb Ügyészséget, mire föl van ilyen jó dolguk az ügyészeknek a válság évében, amikor máshol örülhetnek a dolgozók, ha a fizetésüket megkapják. A sajtóiroda válaszából megtudtuk, mindenki megdolgozott az év végi prémiumért.

    – Az ügyészség több feladatot kapott, így 168 új fogalmazót kellett felvenni. Ők az első hónapokban teljes értékű ügyészi munkát nem tudnak végezni. Az állomány ezért jelentős többletfeladatokat látott el, ezért fizettük ki az év végi jutalmakat – magyarázta Széplaki-Nagy Gábor, a sajtóosztály munkatársa.


    Így jön ki

    Az év végi osztogatással együtt a 4,5-5 milliárd forintot is elérhette a 2011-ben kifizetett többletpénz. évente 3-3,7 milliárd forintot tesznek ki a nem rendszeres juttatások. Vagyis egy negyedévre nagyjából átlag 1-1,2 milliárd forint jutalom jutott. A karácsonyi plusz pénz is 1-1,2 milliárd forint lehetett.

    VálaszTörlés
  3. Orbán Viktor lefizeti az ügyészeket! Ez az első lépés az felé,hogy csak a Szocikat vizsgálják a Fideszesek csínytevésén meg nézzenek át.
    Mert miért is nem vizsgálják a pszichiátriai dolgozók juttatásait ellopó személyeket,csak azért mert Fideszes képviselők! Bennfentes.

    VálaszTörlés
  4. Mert le vannak fizetve,hogy ne is vizsgáljanak semmit! Nem történt semmi!!!!!!!!!!!!!!
    Kis hazánkban így működik az igazságszolgáltatás!
    István

    VálaszTörlés
  5. Ez történt az operában!
    Ők nem tévedtek el?
    Nem kabátlopásról van szó, hanem arról hogy valaki feltette Orbán Viktor Facebook oldalára Ókovács állítólagos kesergését, miszerint a január 2-i ünnepi estén az úri közönség látogatása nyomán az épületből sajnálatos módon eltűnt néhány kristály hamutartó, egy-két réz korlátgömb és rendezetlen maradt a büfében pár tízezer forintnyi fogyasztás is.

    Egyelőre nem tudni, mi is történt valójában, de ha igaz, hogy a haza legjobbjai lopnak, akkor mit várhatunk a többi embertől, akik köztudottan nem tartoznak a fülkeforradalom élcsapatához.

    Öröm az ürömben, hogy a nyomozóknak nem lesz nehéz dolguk, amikor a tettesek nyomába erednek. Rutin munkának tűnik felgöngyölíteni az ügyet, könnyű kis ujjgyakorlatnak. A meghívottak listája adott: Schmitték, Orbánék, Kövérék, Fidesz-közeli szimpatizánsok, a kormányzópárt szellemi holdudvara.

    Ami a büfében megvalósult állítólagos ki nem fizetett fogyasztást illeti, az már más tészta. Láttunk már ilyet, legutóbb 2006-ban, amikor az MTV büféjét ostromló forradalmárok, élükön Wittner Máriával, az akkor még a Szabadság téren tanyázó köztévé büféjében felejtették el kifizetni az elfogyasztott Túró Rudikat.
    Nem csak az Antilop ott mindenki.
    Pedig milyen sok fizetést kapnak, ez már kleptománia!

    VálaszTörlés
  6. 08,10 és a 09,07 íráshoz amelyik párt van hatalmon az diktálja az igazságszolgáltatást. Nem az igazságot csak az érdekeiket.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)