2012. február 25., szombat

Devizahitelesek figyelmébe ajánlom


Ön is devizahiteles? Indítson bírósági pert bankja ellen!

Íme a formanyomtatvány!

 

Megtekinthető: ITT! 


10 megjegyzés:

  1. Ma volt szó a hírekbe,hogy a bankok nem írják a szerződésbe bele mennyiért viszik el a fedezett ha nem fizetik a törlesztőrészletet. Áron alul eladják egy harmadik személynek,amit az adóssal íratják alá, mintha az adta volna el. Ezzel elkerülik az adófizetési kötelezettségüket a bankok.

    VálaszTörlés
  2. Nem értem.
    Koldul? Könyörög? Fenyeget?

    A Halas TV reklámja nem egyértelmű számomra.
    Nem híreket szolgáltatnak csak cirkuszt közvetítenek.
    A Halasi Honatyák cirkusza olyan mint egy szét szaladt ménes akit nem hozzáértő ember próbál összeterelni.
    Híreket mindenkitől független híreket kellene szolgáltatni a helyi lakosok felé.
    21 év a lakosság szolgálatában??????
    Évekkel ezelőtt a parkáruháznál pisztollyal zavarta a feleségét, M.....
    Mi lett a bírósági döntés eredménye a mai napig el felejtették közölni.
    Olyan hírek sem jók mint Zuschlag 70 millióját lovagolták oly annyira,hogy már a vízcsapból is áramlott a lakosság felé.
    Nem politikai megrendelésre,hanem a lakosság érdeklődésének kielégítésére kellene törekedni a TV nek és a Halasi tükörnek egyaránt.
    Olyan híreket szolgáltassanak ami igaz független a befolyásos emberektől,még akkor is ha kínos nekik.
    Ne legyenek a talpnyalói a politikának,vagy lába kapcája gazdag embereknek.
    Híreket kezdettől a befejezésig, kellene közölni.
    Ezen a lakosság az igazságszolgáltatás munkáját is láthatná,érzékelhetné
    a saját fejlettségi szintjén.
    Pl: esemény, bírósági eljárás,majd a végeredmény közlése,ha több tárgyalás is van akkor pár szó az előzményekről és az eredmény ami az igazságszolgáltatásról is képet ad.
    Olyan mint a Kiskunhalasi Körösi úti Pszichiátria ügye, vége annyit lehetett tudni Igazgató 150 ezer büntetést kapott valami ellenőr meg ettől sokkal kevesebbet. Ki hozta ezt az ítéletet? Miért? Miért csak ennyi?
    Vége lett sutyi mutyi módon nem fontos hír,hogy a dolgozóknak járó dolgokat nem kapták meg.
    Sok juttatást nem kaptak meg a dolgozók, ami lehet,hogy sokkal több mint Zuschlag 70 milliója volt.
    A szociális nyaraltatásba,hogy kerültek civilek,aki nem dolgozó nem beteg? Erről miért nem szólt a Halas média hírei? Nem oda tartozó egy dolgozó 15 éves lánya Síkondán részegen rámászott az egyik vádlottra.
    ( talán ma is vádlott vagy nem ki tudja?) Ez volt a példamutatás a beteg nyaralóknak?
    Van a városba említésre érdemes történés,amit lehetne publikálni a lakosság felé,akkor felfutna a TV nézettsége,vagy az újság vásárlóinak száma.
    A jó ízlés a tisztelet megadása még az elítéltnek is olyan szinten,hogy a családja ne szenvedjen miatta,ha hír annak legyen eleje folytatása
    és legyen végeredménye.
    Mi lett a büntetése a parkáruház melletti feleségét pisztollyal zavaró
    férfinek? A végeredmény lehetne a hír ami minősíti az igazságszolgáltatás munkáját.
    Írta.
    Város lakó!

    VálaszTörlés
  3. Súlyosbodott a vád a Kimpián-perben
    2012. március 1. 17:32 , Legutóbb frissítve: 2012. március 1. 17:42 N. N. M.
    Súlyosbította a vádat a Kimpián-perben a Kecskeméti Városi Ügyészség. Ennek következményeként a vádat képviselő dr. Göblyös Péter ügyész nem tudta megkezdeni a csütörtöki tárgyalási napra tervezett, több órás perbeszédét. A tárgyalást el kellett halasztani.
    Mik ezek?

    Az eredeti „forgatókönyv” szerint az ügyész csütörtökön tartott volna egész napos – várhatóan 9 órától délután 4 óráig tartó – perbeszédet abban az eljárásban, amelyben a Juhar Utcai Szakszolgálati és Gyermekvédelmi Intézmény korábbi igazgatónőjét, Kimpián Ildikót és 27 munkatársát személyi szabadság megsértésével vádolják. Majd ezt követően, pénteken következtek volna az ügyvédek, valamint az utolsó szó jogán a vádlottak.

    Csakhogy Göblyös Péter a csütörtöki tárgyalási nap elején bejelentette: két vádlott esetében súlyosbodott a vád. Már nem csupán a vádiratban szereplő számú személyi szabadság korlátozással – az iskolai dühöngőbe történő gyermekbezárással – hanem annál többel vádolják a két nevelőt. Az eljárási szabályok szerint a vádmódosítás miatt a tárgyalássorozatot vezető dr. Endrényi Mónika bírónőnek nyilatkoztatnia kellett az érintetteket. Arról, hogy a módosítás miatti felkészülésük érdekében kérik-e a tárgyalás elnapolását. Egyikük kérte, így a pénteki tárgyalási nap is elmarad.
    A cikk a hirdetés után folytatódik

    Az új helyzet miatt legközelebb március 9-én tartanak tárgyalást a Kimpián-perben. Aznap nyilatkozhatnak a súlyosbodott váddal kapcsolatban a vádlottak és a védőik, majd – ha nem lesz új indítvány – a perbeszédek következhetnek. Dr. Göblyös Péter már akár aznap, a védők és a vádlottak pedig március 12-én jutnak szóhoz. Ebben az esetben március 20-án hirdethetnek majd ítéletet a Kimpián-perben. Amelyben – mint korábban megírtuk – a halmazati szabályok miatt akár 7 és fél évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik az igazgatónőt.

    VálaszTörlés
  4. Az igazság szolgáltatás munkáját nem akarják követni,mert csak a polgármesteri hivatalban történő civakodás fontos.
    A betegverés az nem hír nekik, mert a Népjóléti főnökének a felesége is vétkes. A befolyásoltság jelzi a halas médiát. Akik régebben megírták az igazat azokat már régen eltávolították a médiától.
    Az sem hír ma már,hogy 2011 szeptemberben kirúgott dolgozót nem hagyják békén. Jelentgetik! Éppen most szereztem róla tudomást,hogy Ő írta a igazgatói székért a legjobb pályázatot,és most ez miatt kreált vádakkal
    próbálják ellehetetleníteni politikai megrendelésre.
    Nem érdeke a jelenlegi fenntartónak sem,hogy a betegekért kiállni,szót emelni merő ember legyen az igazgató. Ő merte vállalni a nevét végig az elmúlt két évben a nevét írásaihoz Protest néven.
    Ilyen befolyása lehet még ma is a volt fenntartónak,hogy már másik főügyészt is választottak,hogy a pénzek eltüntetése a dolgozók juttatásának elmaradása ne lehessen a vita tárgya.
    Aki az igazság oldalán áll azt politikus által megrendelésre el kell taposni. Pedig a Megyei Elnök úr nagyon tudja magát fényezni,igazságot szolgáltatni nem!
    Juharos ügyben sem talált semmi említésre méltó esetet a fenntartó, már 7 és fél év börtön híre másra enged következtetni.
    Iskola összevonásnak nem sok értelme volt, azért csak a pénzmozgás motiválta azt a sok hazugságot ami most már tisztán látszik.
    A kiskunhalasi pszichiátria ügyben még több pénzről lehet szó,abból indulva ki,hogy a volt igazgatónő nem a lakóik érdekében hanem a bántalmazók védelmében szervezett tüntetést. Innen kezdve fordítva működtek a dolgok! A lakók érdekében CSAK NÉHÁNY DOLGOZÓ volt képes szót emelni,vezetők orvosok nincsenek olyan szinten a hívatásuk magaslatán, hogy megértették volna Ők a beteg lakók szolgálatában állnak.
    A betegverők védelme bármi áron, és a jó pályázat írójának el lehetetlenítése a fontos. Mennyi pályázati pénzért mennyi dolgozóktól elvont pénzért teszik ezt a Megyei Urak?
    Nem az igazság lenne az első ?

    WWW.Mediano.hu

    VálaszTörlés
  5. Kedves Városlakó Halason nincsenek befejezett ügyek. A városatyák testületi ülésén kívül más nem történik. Nincsenek tárgyalások nincsen bírósági ítélet. Miről is írhatnának ami miatt vennék az újságot vagy néznék a híreket? Például arról,hogy a Zsanai intézmény vezető a két unokájával miért a mi beteg lakóink pénzén nyaraltak? Még nem telt le az 5 év elévülési idő, egy riportot az is megérne. Vagy mindenki mindenkinek a rokona és ezt nem lehet? Munkás

    VálaszTörlés
  6. Olyan riportokat készítsenek,olyanról írjanak ami érdekli a lakosságot.
    Akkor nem kell koldulni.
    Legyen bevezető mi történt,kövessék nyomon a folytatást, és a végkifejlet a legfontosabb. A jó média tudja közvetíteni az emberek felé,minden cégnek bíróság, nyomozók munkájának a hatékonyságát. De hisz ezt tudniuk kell hiszen média szakemberek. Vagy mégsem? Dolgozó

    VálaszTörlés
  7. Halas média hírei egyenlő a O.

    VálaszTörlés
  8. Lukács László Baján tartott tárgyalásai érdekelnék a lakosságot.
    Erről nem szól a fáma,de még a tükör sem. Mi a téma és mi lett a témazáró ítélet? Okoska

    VálaszTörlés
  9. A képviselőket csak akkor ha fényezni kell akkor mutatják. Ibolya

    VálaszTörlés
  10. Tudnának az újságírók ha függetlenek lennének. Diktálják nekik mit írhatnak,vagy a főszerkesztő nem engedi be a valóságot az újságba.
    Miért nem tudják magukat fenntartani? Kevés azt mondani betörőt elfogtak
    fél óra múlva kiengedik és vége a hírnek. Ha a bírósági szakot is nyomon követnék és netán még írnának róla akkor talán olvasottabb lenne az újság és nézettebb a TV. Néró

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)