2012. április 8., vasárnap

Áldott Feltámadást!





14 megjegyzés:

  1. Feltámadás!
    Az intézet dolgozóinak a lelkiismerete is feltámadhatna már! Tisztelet Azoknak akik a betegek, dolgozók érdekeiért jogaiért, igazságosan
    vállalva Önmagukat tántoríthatatlanul harcolnak!
    F.M.

    VálaszTörlés
  2. Szakmai fórum!
    Tisztelet és köszönet jár azoknak a pszichiátriai dolgozóknak akik megjelentek Lajos Tibor a Kiskunhalasi városi könyvtárban tartott pályázati felolvasó estjén.
    Tanulságos fórum volt! Lehetőségekről követendő példa mutatásról, szociális szakma berkeiben jártas emberek is tanulhattak belőle.
    Emberséges beteggondozáson keresztül,a betegek teljes gondozásán orvosi ellátásán, gazdaság előnyeiről hátrányairól,a betegek foglalkoztatási módszereiről lehetőségeiről nagyon sok ápolási gondozási tapasztalatról hallhattunk tartalmas előadást.
    Nagyon értelmes tájékoztatást volt lehetőségem végighallgatni!
    DE????????????????????????????????
    Szomorú az a tény,hogy csak ennyi dolgozó, dolgozik a Kiskunhalasi pszichiátriai intézetben akit érdekel a szakma becsülete a betegek joga élete ellátásuk gondozásuk.!
    Sokkal nagyobbak a problémák mint amiről eddig olvashattunk akármelyik médiában vagy ezen az oldalon. Hány elhívatott dolgozó van az intézetben? (Már akiket,lakók, dolgozók a terror ellenes emberek vállalni mertek magukat nyíltan) Megjelentek, végighallgatták a fórumot érveltek, elmondták a véleményüket amire választ azonnal meg is kapták, véleményem, el is fogadták.
    Szégyene a régi, a jelenlegi vezetésnek,hogy olyan ápolókat alkalmaznak akik a lakóik és Önön maguk érdekében képtelenek voltak erre a tanulságos estre elmenni,végighallgatni.
    Vincze István megbízott igazgató is felolvashatta volna az Ő pályázatát mindenki érdeklődéssel hallgatta volna!
    Az a 4 azaz négy oldal nem is lett volna unalmas,megismerték volna a megjelentek a terveit a változtatásra vonatkozó írásait.
    Eddig nem volt képes változásokra,csak a megszokott hazug világot látja maga körül amit nem tud értelmezni, tiszta józan gondolatokkal az igazság mezejére lépni. Cselekedni!
    Az orvosoknak jót tett volna ha végig hallgatják, Nekik lenne mit tanulni ebből a pályázatból.Elsősorban emberséget mert annak hiányát szenvedik, talán tudatosság is ragadt volna rájuk, hogy a betegverőket nem pártoljuk!! Ők kötelességszegést vétettek azzal,hogy nem jelentették a betegveréseket megerőszakolást. Sőt! Még a megerőszakoltat egy héttel később engedték szakrendelésre.
    Az EX igazgatónak orvosoknak ellenőröknek ezért már börtön járna.
    Az mégis nagyon szúrja a szememet,hogy a lelkész úr 4 oldalas pályázata,elfogadhatóbb volt mint a többiek pályázata.
    Urayit rabosították mert minden áron tönkre akarják tenni, el utasították a pályázatát mindenféle indoklás nélkül.
    Az indok egyszerű: dolgozók kártyapénzének étkezési utalványoknak pályázati pénzeknek az eltűnése,a lakóknak a megrövidítése az ok.
    A jelenlegi fenntartó képtelen szakmai ápolási követelményeknek megfelelő érdemi döntésekre.
    Ez olvasható ki abból a momentumból,hogy Lajos Tibor pályázatát elfogadhatónak találták,valami okból kifolyólag mégis a hazugságot képviselő
    Lelkészt választották ki továbbra megbízott igazgatónak. Olyan ember nem jó aki tízmilliós nagyságrendű foglalkoztatási eszközöket hozna magával igazgatóvá választásával.
    Egyszer már régen Simon Ilona miatt vagy talán inkább Nagy Ferenc Pirtói polgármester miatt került elutasításra a pályázata,akkor az újságíró jó lett igazgatónak.
    A főnővérek tiltakozására azt mondták,majd Simon megtanulja. Az országunk szégyene lett a Kiskunhalasi pszichiátriai intézet a Körösi úton. A fenntartónak a megyének a jelenlegi üzemeltetőnek azért nem volt hajlama elfogadni egyetlen jó pályázatot sem mert akkor egy új igazgató váltás rávilágítana mennyi, de mennyi gazdasági bűncselekmény, csalás sikkasztás okirat hamisítás volt az elmúlt több mint 10 év leforgása alatt.
    A meg nem jelent dolgozók nem a hívatásuk legalján, a béka fenekénél vannak! Nem a szakma elhivatottjai! A Hazugságé! Közmunkások? Azoktól is többet várnék!

    WWW.Mediano.hu

    VálaszTörlés
  3. Kettős mérce szerint dolgozunk!
    Egyik mérce az amikor naponta raportra hívat a főorvos asszony kapjuk is a lelki terrort rendesen.
    Azt hiszi mi szivárogtatjuk ki a híreket az intézetből.
    Másik mérce az amikor kollégáink munkatársak ezekről az alkalmakról azt feltételezik rólunk,hogy árulkodni megyünk.
    Ezek szerint is viszonyulnak hozzánk. Mi meg a kettő között őrlődünk,ami az egészségünk rovására megy.
    Ilyen alapon működik a szakszervezet is,nem bízunk a szakszervezeti vezetőben azóta,hogy a vezetők kérésének eleget téve vissza vonta a vallomását. Bizonysága ennek az,hogy a kilencven személyből talán ha húszan vagyunk a szakszervezeti gyűlésen.
    Ott nem esik szó,hogy változtatni kell,új igazgatót kérjünk,az intézetünk jó hírnevéért tegyünk valamit. Például követeljük meg,hogy igazgató váltás legyen. Ha minden tagunk ezt kérné akkor lehetne változtatni,na nem ilyen megalkuvó szakszervezeti vezetővel aki be állt a hazugok táborába.
    István

    VálaszTörlés
  4. Mikor és miért rabosították Urayt?

    VálaszTörlés
  5. Névtelen Apr 11, 2012 04:15 AM-nek

    Jó reggelt!

    VálaszTörlés
  6. 04,15 Eddig téli álmot aludtál?
    Gabi

    VálaszTörlés
  7. A boldogtalan dolgozók milliárdos kiesést okoznak a cégeknek
    2012. április 11
    Privátbankár

    Cimkék
    , munkahely
    , egészség
    , WHO

    A munkahelyi hatékonyság visszaesésének egyik legalapvetőbb oka az alattomos stressz és az ezzel összefüggő betegségek. A termelékenység visszaesésének és a beteg munkavállalóknak anyagi vonzatai is vannak, a termelékenység csökkenése évi 136 milliárd euróra rúg Európában. A megoldást a munkahelyi egészségfejlesztés jelentheti, amely a dolgozók hatékonyságát is növeli.

    VálaszTörlés
  8. A hiteltörlesztés és a sárga csekk után is adót szedne be a kormány
    Baksa Roland|2012. 04. 11., 16:23|Utolsó módosítás:2012. 04. 11., 17:01|
    Címkék:pénzügyi tranzakciós adó, adó, adózás, NGM

    A bankautomatás készpénzfelvétel, a munkabér bankszámlára utalása, csoportos beszedési megbízás után kellene fizetni a kormány terveiben szereplő pénzügyi tranzakciós adót. A cégeknek az után is tranzakciós adót kellene fizetniük, amikor az államkasszába utalják a dolgozóik járulékát és az áfát. A bankok csak felszámítják az adót, befizetik, de a terhét az ügyfelek viselik.

    VálaszTörlés
  9. A kettős mércés íráshoz annyit hozzátennék, a megbízott igazgatónak halvány lila gőze nincs mi történik az intézeten belül.
    Mária

    VálaszTörlés
  10. Nem is érdekli! XY

    VálaszTörlés
  11. Miért érdekelné.tudja nem lesz igazgató.

    VálaszTörlés
  12. Ki mondta meg Neki?
    Most is Bányai előre közölte mint a régebbi pályáztatásnál?
    Néró

    VálaszTörlés
  13. Megsúgják azt ha nem is akarnak igazgatót választani!

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)