2012. december 23., vasárnap

Verának II.


A sok-sok dolgos, nehéz év után, a megérdemelt pihenéshez jó egészséget, örömet és békességet kívánva, szeretettel!

(kattints!)

Előzmény: ITT!


Levélküldés: ITT!                   Facebook

11 megjegyzés:

  1. Csatlakozom az előttem íróhoz jó pihenést kellemes örömökben gazdag nyugdíjas éveket kívánok.
    Ibolya

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm, igazán nagyon jól esett, hogy nem felejtettetek el! Amit kívántatok remélem úgy is lesz :)
    Munkahelyem nem hiányzik, sok keserűséget lenyeltem de az utolsó osztályon lévő kolleganők, azok viszont nagyon hiányoznak! Puszi mindkettőtöknek! Remélem majd talizunk :)

    VálaszTörlés
  3. Gonoszt gondoltak ellened, de Isten azt jóra fordította.
    Bosszúból raktak olyan osztályra ahol, nehéz fizikai munkát kell végezni, pedig tudták, hogy az egészségedet ez veszélyezteti...
    A nehéz munka összekovácsolt egy jó közösséget, melynek tagjaként elviselhetővé tette számodra a mindennapokat. Remélem ez kárpótol a sok meghurcolásért!
    Hol vannak már a rosszakaróid? Azok, akikkel senki se cserélne, akikre senki sem néz fel, kiknek az életéből hiányzik mindaz, amit te megkapsz, és amit soha nem vehet el tőled senki!

    VálaszTörlés
  4. Akik ártottak neki nem sok van már belőlük az intézetben! Én vele dolgoztam és maximálisan elvégezte a munkáját, nagyon jó munkatárs volt és sajnálom, hogy nincs köztünk!Nagyon jó szívű, emberszerető és lelkiismeretes kollega volt. Ilyennel öröm dolgozni.Az utolsó gyönyörű napját amit úgy érzem emlékezetessé tettünk mi kollegák, volt akik megkeserítették. Mi szégyenkezünk helyettük.

    VálaszTörlés
  5. Volt olyan aki azt mondta le szarom a nyugdíjasokat.
    Minősítést adott magáról aki képes volt ezt mondani.
    Munkás

    VálaszTörlés
  6. Lelke rajta.
    Lehet még ő is nyugdíjas, s addig még neki is sokat le kell nyelnie ama bizonyos "dologból".

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Mit is lehet ide írni egy olyan emberről, akiről nem írni kell, hanem megismerni. Egy csodálatos ember, aki jó barát és kedves számomra. Szerintem a bizalom ma már nagy érték és jó dolgokat nem csak kapni jó, hanem adni is.

    VálaszTörlés
  9. Üdvözöllek Kroko, rég nem hallottam felőled.
    Dolgozó

    VálaszTörlés
  10. Novemberben Zorán koncerten voltam Szegeden... Ajándékként kaptam, így nem utasíthattam vissza, de nemcsak hogy nem bántam meg, hanem titkon Zorán rajongó is lettem...
    Elmúlt hetven éves, nem látszik rajta, sőt, ha lehet ezt mondani, most még jobban néz ki, mint 40 évvel ezelőtt. Érett, letisztult, árad belőle a nyugalom, s fantasztikus a kisugárzása... Sokat megharcolt, békességre jutott ember benyomását kelti.
    Az énekléséből eltűnt a számomra nemtetsző orrhang, szerényebb lett, bár sosem sorolhattuk a nagyképű előadók közé. Visszafogott stílusa, mások iránt tanúsított emelkedett tisztelete(Dusán, zenekari tagok, közönség...), a mondanivaló mélysége tovább fokozódott. Zenekara tovább bővült, szélesedett a hangszeresek repertoárja, fantasztikus szólistákkal gazdagodott, a hangzás professzionális... A koncert több mint két órás volt... A zeneszámokat őszinte, személyes élményeit megosztva fűzte csokorba... szóval igazi zenei és intellektuális élménnyel gazdagodtunk.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)