2010. augusztus 28., szombat

Látlak!




Nagyításért kattintson a képre!

14 megjegyzés:

  1. Rém álmok fogják gyötörni a hazug oldalt,a szúrós tekintetű macska végett.Mit nem adnának azért,hogy megtudhassák ki van a macska mögött,mert nekik ez lenne a legfontosabb,nem az hogy az igazság kiderüljön!Ez a tudós, himlős
    papagáj csak avval van elfoglalva,hogy nyomozgat,
    és számolatlanul gyanúsítgat szinte már majdnem
    mindenkit!Ne hogy úgy járjon,mint a Ludas Matyiban
    a vádló,aki a medvében is már Matyit látta!!!!!
    Ennyit nyomozói tudásáról ,színvonala meg egyezik a betegekhez való törődésének színvonalával,tehát O.

    VálaszTörlés
  2. P.K.-nak:
    Egy dologban igaza van, hogy a járókerettel járó beteget oldalról kell kísérni. Csodálkozom azonban, hogy nincs tisztában munkahelye kondícióival, ahol a szűk folyosóra helyezett fotelek miatt nincs mód a megfelelő facilitálásra.
    Elszólása tasli ügyben, leleplezi erőszakos hozzáállását az emberekhez általánosságban. Sajnálatos.
    "Társaid el fognak árulni majd érdekből!" - a Cica kilétére való utalásával önmaga és társai jellemére is utal. Ez választja el a két blogoldalt egymástól. Sem az árulás, sem az érdek nem a mi asztalunk, ha az volna egy oldalon állnánk.
    A titkok őrizője: Perennis, pedig előttem is tud titkot tartani.

    VálaszTörlés
  3. Ettől a szúrós szemű cicától megint félni fognak! Megint azt írják fenyegetés! mint az oroszlánról.Van ő nekik annyi problémájuk,hogy rengeteg ha már egy oroszlános képet is fenyegetésnek éreznek.
    Hát még a cicát,ami igen csak erősen nézi őket.
    Krisztián már arról híres az intézeten belül,hogy ártatlan embereket gyanúsít név szerint.ráfogja valakire az írásainkat,nem győződik meg ki írta ki tudhatja.Honnan is eredhet,persze a vezetőink is mondanak itt ott ezt azt és vissza halljuk arra nem gondol,hogy
    Épp a főorvos asszony mondta valakinek.:::::

    VálaszTörlés
  4. A kulturális seregszemlét követő napon 11 óra körül felhívott a barátnőm Kiskunmajsáról, aki volt osztályfőnökömmel együtt, tagja volt a zsűrinek. Tőle értesültem a fantasztikus produktumról. Gratulálni hívott fel, mert felismerni vélt engem a produkció mögött... Örömmel vettem, de visszautasítottam, mert ebben a felkészítésben nem vettem részt, bár a dalok egy részét valóban én tanítottam meg az énekkarral...
    Fél tizenkettőkor még egy lakó beszámolt az élményről... Gratuláltam neki is. A munkatársiról felhivattak, ezért sajnos nem volt lehetőségem meghallgatni az élménybeszámolót a felkészítőktől...
    A blogunk egyébként nem krónika, nem is online szakácskönyv - így az ilyen irányú elvárásoknak nem is tud, nem is akar megfelelni.

    VálaszTörlés
  5. Valaki talán recepteket szeretne ? javasolnám neki a Női lapozó receptjeit,vagy írja be a recept keresőbe mit szeretne keresni.Ez a blog tudtommal a betegverés bántalmazás ellen van.
    A sakkba tartott megalázott dolgozókért épen úgy írunk mint a BT_KFT-K be eltüntetett pénzekről.
    Szeretnénk tudni hol van a jótékonyságból befolyt összeg.Vagy az alapítványok pénzeire, mire lettek fordítva. a főorvos asszony testvére milyen alapítványt üzemeltet, és miért?
    Okostojás

    VálaszTörlés
  6. Nálunk nem lehet munkaidő után, vagy annak jóval kezdete előtt a munkahelyen tartózkodni. Senkinek. Péntek 13,30-ig van a munkaidőnk. 12,45-kor felhívatott igazgatónő, és egy óra múlva jöttem vissza. Látom, hogy a kolléganőm egy magas fekete ápolóval a mosoda mögül éppen a nővérszálló fele tart. Bár látták, hogy jövök, felmentek.
    Nekem kellemetlen volt, mert fel kellett volna még mennem az irodámba és a mosdóba, de nem akartam zavarni. Téblábolás után, lent beugrottam a mellékhelységre...
    Azt mondják a testvére is nálunk dolgozik, persze más is lehetett...
    Igaz, hogy miattam hozták ezt a szabályt, de ez csak rám vonatkozik?

    VálaszTörlés
  7. A pereputtyra semmilyen szabály nem vonatkozik most se de eddig se.Csak azokra vonatkoznak a szabályok akik nem értenek egyet a veréssel és a verőlegények védelmével.Olyan szabályokat is kellene hozni! Munkaidőbe nem kefélünk,munka területünket nem hagyjuk el.Ha elküldenek a közvetlen felettünk álló tudja hova megyünk,minek mikor érünk vissza.És ez minden dolgozóra vonatkozzon mindegy melyik oldalon áll.Néró

    VálaszTörlés
  8. Vonatkozzon a szabály Pityukára is aki szinte leltárba van véve az 5-ös osztályon.
    Hetven pártfogolt kész röhej!!!De az-az egy az 5-sön az igen,hát igy néz ki a szabályzat másik oldala!!!!!!

    VálaszTörlés
  9. Azt se tudja kinek a gondnoka.Meg csak a barátnője miatt jár be. A pénz érdekli nem a beteg.Sajnos ilyenekre bízzák a gondnokságot.Neki a betegeiért kellene kiállni a verőlegényekkel szemben.Milyen gondnok az ilyen?Aki a bántalmazókat támogatja.Ilyen sok pénzt felmarkol már csak azért is a betegeit kellene támogatni!
    Miért nem teszi ezt?

    VálaszTörlés
  10. Azért a gondnokoknak a gondnokoltjaiért lenne kötelező kiállni! Nem a bántalmazókért!""x""

    VálaszTörlés
  11. A pénz érdekébe állnak a verők oldalán.Inkább hazudnak ,csak a pénzforrás ne apadjon el!
    Ha nézné a betegét,akinek a gondnoka akkor a beteg mellett állna addig ameddig a dolgok nem tisztázódtak.Sajna a pénz ,a pénz az úr.
    Becsületet, emberséget,felül írja a Pénz sóvárgás.
    Mária

    VálaszTörlés
  12. A cica személye csak annak fontos akinek vaj van a füle mögött.Van mitől félniük mert sokat tud a cica ezért rettegnek is tőle!Érdekes módon az igazságért küzdő oldalt nem érdekli ki a cica!
    Hogy is van ez??

    VálaszTörlés
  13. Mi nem félünk a cicától! Mi szeretjük,aggódunk érte ha nem jelentkezik,nem ír.Tudjuk,hogy dolgozik tudakolózik,nyomoz érdeklődik ,keres kutat. De van is eredménye elég szépen érkeznek a hírek. De kedves cica nem jó ez hogy felírjuk a dolgokat a netre mert azt mondják így zavarjuk a nyomózást.Mert az intézetbe eltüntetik a betegek papírjait meg ilyeneket.De a véleményem az,hogyha eltüntetik a papírokat akkor már komolyabban kell a lábbújukat taposni,hogy miért nincsenek meg a papírok.
    Akkor sokkal gyanúsabbak.Meg fülön kell csípni őket gondatlanságért.Feleljenek azért is ha eltüntetnek adatokat,papírokat.Okoska

    VálaszTörlés
  14. Semmit nem tudnak nyomtalanul eltüntetni! Azt is tudjuk amit nem is sejtenek, hogy tudjuk!!:)))

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)