2010. október 21., csütörtök

Érdemes nézni?

        

A halas TV olyan, mint a Halasi Tükör! Azt mondja, amit elé tesznek a szerencsétlennek. Visszafizetett egy útiköltség térítést a belső ellenőr, amivel sáros volt! Nagy hír.

Mi van a többi százzal, erre adjon nekem valaki választ!


Anonim levélküldés: ITT!           Bővülő dokumentumtárunk ITT!
www.pszicho.net

20 megjegyzés:

  1. Irány neki Bázakerettye! Lehet életében nem járt ott de az útiköltséget felvette!

    VálaszTörlés
  2. He he hibásan töltött ki egy menetlevelet???
    Az összeset!!

    VálaszTörlés
  3. Gyorsan visszafizette, mert azt hiszi, ezzel lezárult az ügye! Hát nagyon téved, szólok előre!
    Beindult a gépezet.
    Ha megpróbál mindent elmondani és a Kunosra és Ilonkára kenni, akkor megússza.

    VálaszTörlés
  4. Minden hónapra volt elszámolva útiköltség térítés.
    Hol egyiknek,hol a másiknak.
    Szerepel ez mindenűt vagy csak a menetleveleken?
    Sok vissza fizetnivaló volna itt nem csak neki.
    Halas média az befolyás alatt áll! Nem merik az Igazat írni mondani .Vagyis a valóságot.Csak szépítgetnek,de bezzeg a jelentőket vágták rendesen.Ugye ők voltak az idióta k....k.
    És mégis csak nekik lett igazuk.Nyilvánosan kérjenek bocsánatot. Ismerjék be,hogy tévedtek!
    Néró

    VálaszTörlés
  5. Egyszer nem figyel oda el is mondja mert közlékeny betegségben szenved.

    VálaszTörlés
  6. Ezek teljesen hülyének néznek mindenkit.

    VálaszTörlés
  7. Pedig már szedhetik össze a pereputyot rokonokat meg a csókosokat.és vihetik magukkal nemsokára.
    ugyanis én nem csak a menetlevelekről tudok meg az útiköltségről,hanem nagy pénzekről! Munkás

    VálaszTörlés
  8. Érdekes, hogy pont a belső ellenőr a bizalmi és ellenőrzésre jogosult személy sikkaszt az utiköltségekkel. Mit szól ehhez a megyei ellenőrzés??
    Mit csináltak akkor a többiek????

    VálaszTörlés
  9. Mindent amiről fénymásolatunk van! Csalások, lopások, sikkasztások, hamisítások,fenyegetések.

    VálaszTörlés
  10. De van amibe javítgattak,és nem egyezik az eredetivel!Erre mit mond majd az Igazgatónő emlékezetből írták utólag? Emlékezetből tudom fogatlanul pecsétes ruhába láttam meg először,de megragadott a látványa annyira,hogy ezt én is emlékezetből írom.Olyan hatással volt rám mintha egy asszony a kapálásból jött volna ide Igazgatónak.

    VálaszTörlés
  11. Nem csak a pereputynak kell szedelőzködni,hanem azoknak is lehet készülődni akik nem akarnak Erzsikével dolgozni.(jelezték)Mert csak az igazaknak kell a betegek mellett maradni, nem a hazugsággal élő élősködő pondróknak.Irisz

    VálaszTörlés
  12. Túlfogyasztó autó és ok nélkül felvett költségtérítés

    Kastyák János, az igazgatónő védője az [origo]-nak azt mondta, a gyanúsítások függetlenek a januárban indult nyomozástól, egy megyei ellenőrzés során derült rájuk fény. Az ügyvéd szerint az okirathamisítás gyanúja a pszichiátria szolgálati kocsijával kapcsolatos: az autó, amelyet főként az igazgató használ, "túlfogyasztásba keveredett", és az igazgató rosszul vezette a menetlevelet, nem tüntette fel a túlfogyasztást. Kastyák azt mondta, emiatt nem keletkezett kár, és a túlfogyasztást műszaki hiba okozta.

    A csalás gyanúja úgy merült fel, hogy az intézmény belső ellenőre jelentkezett egy tanfolyamra, amelynek költségét ugyan nem fizette ki az intézmény, de a mintegy ötvenezer forintos útiköltséget állták. Később derült ki, hogy a dolgozó nem ment el a tanfolyamra, de a költségtérítést felvette. Kastyák úr szerint a pszichiátria vezetése erről nem tudott, a belső ellenőr pedig azóta visszafizette az összeget.

    Ezt lehet de mi van a többivel???

    VálaszTörlés
  13. Most végül is ki van "bent", és ki van kint, és a "kint" van bent a "bent" meg kint? Vagyis ki a hülye? Hogy kit néznek annak az az egy a világos!
    Ez azért sokat elmond az egész pszichiátriáról is. Kutyába se veszik az embert, stb. Végül is nem csoda, materialista alapokon nyugszik az egész, a sérült, munkaképtelen embernek így nincs értéke.

    VálaszTörlés
  14. Az a Brigi nevű akárki vagy ( senki) akiket hülyének betegnek meg mindennek elmondott most ugye nyilvánosan bocsánatot kér mindenkitől a médián keresztül. Mert ugye Ő eddig csak a butaságát mutatta,a fejlődését is mutassa,ha egyáltalán fejlődött! Kővíné

    VálaszTörlés
  15. Röhej megyei ellenőrzés során! Azok soha nem találtak semmit! Rájöttek van itt sok minden és ezt így állították be ne legyenek teljesen a tusolás középpontjában!

    VálaszTörlés
  16. A hazugság még most is uralja az Intézetet!
    Az ügyvéd úr is azt hiszi minden dolgozó beteg nem tudja felfogni a valóságot.A közvéleményről meg ne is beszéljünk mert az sértő lehet Kiskunhalas lakosainak.Lehet azért szépítgeti az Igazgatónő ügyeit mert a jótékonysági pénzből neki is jutott! A betegeknek meg nem. Összefüggésbe van a betegveréssel a pénzek körüli vizsgálatok.a megyei vizsgálatok nem találtak semmi elmarasztalót.Írták még február környékén.A nyomózók meg az APEH talált.
    De még az ANTSZ is.""x""

    VálaszTörlés
  17. A Megyeiek jóváhagyásával történtek az estek.
    Ha nem így lenne Nagy László,és Rauss úr Miért akarta lebeszélni a jelentőt vagy jelentőket a jelentésről? Azt mondták rendőrségi ügy lesz és ez a jelentőnek hátrányt fog okozni.Ebbe mondjuk igazuk lett,rágalmat kaptak annyit ,hogy ezeknek az uraknak is jut belőle.Mária

    VálaszTörlés
  18. A Megyeieknek valami pénzforrásuk,vagy összefonódásuk lehet az Intézettel kapcsolatban.
    Különben léptek volna az Intézetbe történtek megszüntetéséért.XY

    VálaszTörlés
  19. Ez a Brigi nevű tünemény tűnjön már el örökre de ellőtte fizesse vissza a diplomás bér azon részét ami a nincs diploma felett kapott.XY

    VálaszTörlés
  20. A túlfogyasztás az többlet kiadás Kastyák úr nem tudja? Valaki csak aláírta és engedélyezte, mielőtt kifizették az úti költségtérítést.
    Annak is van felelőssége!50 ezer egy kicsit sok,
    helikopterrel ment ? Gépkocsival 5 ezer kifutja!
    Okoska

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)