2010. november 24., szerda

Jobb későn, mint soha

Válaszlevél 

„Tisztelt Uray Erzsébet!

Orbán Viktor miniszterelnök úrhoz intézett elektronikus levelére az alábbiakban válaszolunk.

Megtisztelő bizalmát megköszönve szeretnénk előrebocsátani, hogy tájékozódásunk alapján az Ön által megjelölt intézmény több munkatársa vonatkozásában büntetőeljárás van folyamatban.
...

A késedelmes ügyintézésért elnézését kérjük.

Kérjük a fentiek szíves elfogadását.


A fenti levél elektronikus postánkra érkezett…
Teljes terjedelmét egyelőre nem áll szándékunkban közzé tenni.
Előzményt, lásd: ITT! 

11 megjegyzés:

  1. Ott is tudják! Van hírünk rendesen de ez a jő!

    VálaszTörlés
  2. Azt hittem, nem fognak válaszolni!

    VálaszTörlés
  3. Nincs választási kampány!

    A Fidesznek nagyon is érdeke a válasz és a vizsgálatok felügyelet.Mert egy-egy levelet az MSZP és a Jobbik is kapott.Ha a Fidesz Igazságos akar lenni akkor tenni kell nekik érte.Vizsgálják az MSZP - seket akkor nekik tisztának kell lenni.Mert most az MSZP is piszkálja a Fideszt,hogy nem tettek semmit a lakók bántásának,a dolgozók terrorizálásának megakadályozására.Politikai támadásnak mondták a választások ellőtt.De mivel most nincsenek választások a közel jövőbe erre nem mondhatják. Csak teljes körű igazságszolgáltatáson van a hangsúly.Akik vétettek a beteg emberek ellen bántással vagy bántásra utasítással,azok kapják meg a megérdemelt büntetést bár,ilyen formájú is legyen az.Akik meg megalázzák a dolgozókat, lenézik,vagy hazugságra bírják rá,esetleg kötelezővé teszik, mint a nem beszélhetek nem mondhatom el az igazat ennek érdekébe, hallgatási papírt íratnak alá. Azoknak a felelősségét,figyelembe fogják venni mert hazugságra bűn embereket buzdítani. A nagyon sok hiányosságok miatt hazugság oktatást tartanak az ápolóknak,ezen szakmai szempontok alapján a beteg emberek jogai a háttérbe szorulnak.Az ápoló személyzetnek tudtommal a betegek mellett kellett volna állást foglalni.
    Bérezésüket nekik köszönhetően kapják.
    Megkérdőjelezném:Ki érdemelten veszik fel?
    Lassan a felmentések kezdődnek minden ápolónak tudni kell,hogy hátat fordít a saját szakmájának ,vagy tovább is ebbe a munkakörbe szeretne dolgozni.A szakmának hátat fordítva ezt nem tudja továbbiakban folytatni.Akik meg alkalmatlan Igazgatót orvosokat ellenőröket alkalmaztak,Igazgató iskolázottság gyakorlati idő úgy a vezetésben ,mint a beteg gondozásban.Az a Fideszes polgármester akinek a közbenjárására bekerült,amikor jeleztek aki alkalmazta nem figyelt a problémákra azok most nem kevésbé lesznek lejáratódva.Minden párt olvassa mind a két blogot tudják mi változik mi nem,mert erre külön figyelmükbe lett ajánlva.
    A válasz már jónak számít,talán Orbán Viktor Miniszter Elnök válaszolt elsőnek.A fenntartónak is voltak küldve jelzések de válasz nem volt rá.A csontvázak itt is bukhatnak nem csak az MSZP -nél,mondta Mesterházy Atilla .


    WWW:Mediano.hu

    VálaszTörlés
  4. Végre már fent is eldöntötték, rendet csinálnak és repülnek a vezetők! :)))

    VálaszTörlés
  5. Húzzák-nyúzzák csak nyugodtan,legalább még több
    bűncselekményre derül fény!Olyan ez mint a lavina
    először majdnem tiszta,aztán magával ragad minden
    mocskot!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jo, hogy a miniszterelnok is tud a tortentekrol.Az ott tortent esemenyeknek szinte a vilagon hire van. Egeszsegugyben, szocialis agazatban nem dolgozhatnak szadista apolok es csalo vezetok.Ha a buntetest megkapjak ebben az agazatban soha tobbet nem dolgozhatnak ezek az emberek.
    Remeljuk igy lesz mert csak higitjak a szakmat.
    Az igazsagert dolgozo emberek munkajat csak tisztelni tudom.

    VálaszTörlés
  7. Jó,hogy tudják a politikusok is milyen helyzet uralkodik nálunk.Azt is tudhatják,hogy a fenntartónak ezek miatt milyen kötelezettségeik vannak.Meg,hogy mit mulasztottak el,Zuschlag ügy II.

    VálaszTörlés
  8. Majd a Megyeiek is mentegetik magukat hamarosan.
    De már ez a válasz is nagyon jó törődnek a beteg emberekkel és a terror alatt tartott dolgozókkal.
    A Miniszter úr azt ígérte rendet tesz,úgy látszik be is tartja az ígéretét.

    VálaszTörlés
  9. Kénytelen be tartani ,mert a többi párt követeli!

    VálaszTörlés
  10. Egyre szigorodik a szociális szférába a betegek rászorulók gyermekek, otthonokba lakók ellátása gondozása,gondozásukra fordított összeg felhasználása. Felhasználásának elszámoltatása az új törvény szerint követelmény. Nesze neked Intézet!

    VálaszTörlés
  11. 6,54 A lavina is egy kis hógolyóból alakul ki!
    Elkezd gurulni és tapad rá a hó és egyre nagyobb,egyre veszélyesebb.Nálunk is ez a helyzet,csak a betegverés volt porondon,de hozta magával a többi nagyobb problémát.
    A kicsi bajt nem tudták megoldani? Majd próbálják meg a nagyobbat. Lavina esetében sincs esély itt se. Ibolya

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)