2011. április 25., hétfő

FELTÁMADOTT


"Megfeszítteték, meghala és eltemetteték; szálla alá poklokra, harmadnapon halottaiból föltámada; fölméne a mennyekbe, ül a mindenható Atya Istennek jobbja felől; onnan lészen eljövendő ítélni eleveneket és holtakat."

 Nagyításért kattintson a képre!


5 megjegyzés:

  1. Húsvét hétfő A keresztény vallás legfontosabb ünnepe a húsvét. Ez az ünnep a megváltás reményét hozza el a hívő embereknek

    VálaszTörlés
  2. A Jó Isten megválthatna már a vezetőinktől!
    Tehetne egy lépést a lakókért meg a terrorba tartott dolgozókért.

    VálaszTörlés
  3. Úgy adjon a jó Isten egészséget nekik ahogy igazat mondanak.A hazugságért büntesse Őket betegséggel. Mert nem bottal ver!

    VálaszTörlés
  4. Húsvétkor, nagyon nem szép üzenet az átok. A Húsvét a megváltást hirdeti, és Jézus mindenki bűnéért halt meg. Nem egyikünkért jobban, másikunkért kevésbé.
    Jézus halálát és mennybemenetelét követően, 35 évvel később a Római-birodalom porig rombolta azt az Izraelt, amelyik megölte a saját megváltóját. A tanítványoknak köszönhetően azonban, ma 2 milliárd ember követi Jézus tanításait. Izrael bukásának vannak a mai életünkben is tanulságai. Bánjunk jól a igazmondókkal és másként gondolkodókkal...

    VálaszTörlés
  5. Isten nem ver bottal.
    Aki más urat szolgál(Gonoszt), az büntetés alatt van. Akinek a szívét odaadta, azt fogja szolgálni. (Amivel csordultig a szív, azt szólja a száj...) Ennek következménye a hazugság, a betegség... bármi. Ez a büntetés. Tudja mi a helyes, tudja mi az igaz, mégis annak ellenkezőjét teszi.
    Nem Isten büntetése, hanem a rossz választásának következménye.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)