2011. április 14., csütörtök

IGAZSÁGTÉTEL


Az igazságtétel nem azt jelenti, hogy bosszút állunk a bántódásért, és megtoroljuk a rajtunk esett sérelmet. Nem. Az igazságtétel azt jelenti, hogy az „Alkotó” rendjének törvénye érvényre jut, helyükre kerülnek a dolgok, és igazság tétetik az igazságtalanságban.

Magyarán: máglyára nem kerültök, de száz évet fogtok ülni a sitten! Bizony ám!


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

12 megjegyzés:

  1. Ha összesen 100 évet kapnak akkor Én teljes mértékben elégedett leszek.Mária

    VálaszTörlés
  2. Só bányába velük!

    VálaszTörlés
  3. Itt van e ilyen?
    Van e feladata a gyámügynek akkor,ha a gondnokolt elhunyt,gondnok nem hajlandó elszámolni a törvényes örökösnek? Mindenki a másikra mutogat,a közjegyző végzése alapján egyedüli örökös vagyok.Ki és hogyan segíthet nekem abban,hogy megkapjam a gondnoktól azokat az értékeket,amik engem illetnek és önként a gondnok nem hajlandó visszaadni. Mi ennek az ügynek a menete? Kihez forduljak?

    VálaszTörlés
  4. Az igazság keresése az nem lehet bosszú! Aki az igazságot akarja annak a lelkiismerete tiszta, akik meg nem akarják azoknak nem tiszta.Ne legyen tiszta a lelkiismeretük ezért még képesek csoportosan is hazudni.De az igazságnak győzni kell.

    VálaszTörlés
  5. zletszerűen elkövetett csalás, adócsalást, számvitel rendjének megsértése - egyebek mellett ez írható annak a Bács-Kiskun Megyei repülőgépgyártó cég számlájára, amelynek ténykedését a Nemzeti Adó-és Vámhivatal emberei leplezték le. Az ügy adatai szerint a társaság hosszabb ideje pályázatokat nyújtott be infrastruktúrájának, eszközparkjának, műszaki berendezéseinek, informatikai rendszerének fejlesztésére. A társaság beszerzéseiről, a fejlesztési szolgáltatásokról összesen több mint bruttó egymilliárd forint értékű fiktív számlát állított be könyvelésébe, illetve egy részét a pályázatokhoz is benyújtotta.

    A pályázati támogatások nagyrészt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból származtak, kisebb részben pedig a magyar központi költségvetésből. A gyanú szerint a fiktív számlák felhasználásával a csalók az Európai Közösségek költségvetését 132 millió forinttal, a magyar központi költségvetést 38 millió forinttal károsították meg. Ezen felül egymilliárd százmillió forint összegű fiktív számla után 170 millió forint általános forgalmi adót igényeltek vissza jogosulatlanul az adóhatóságtól és 20 millió forinttal csökkentették adófizetési kötelezettségüket.

    A pénzügyi nyomozók a cég 800 millió forint értékű vagyonát lefoglalták. A társaság bűncselekménnyel gyanúsított képviselője és társa előzetes letartóztatását, illetve házi őrizetét a NAV kezdeményezte, a Kecskeméti Városi Bíróság pedig már el is rendelte azt.
    Veránkai nyaralást is lehetne firtatni.
    Bács-Kiskun híres megye.

    VálaszTörlés
  6. Nem csak ott léteznek fiktív számlák! Van nálunk is jócskán! Meg is fogják találni a számlaszámok megvannak!! Ami a költségvetésben nem szerepel, érdekes mi? Hol is a számlatömb? Én tudom, azt is kinek az esze adta ki ezt a módszert! :)) Szabad kapkodni!!

    VálaszTörlés
  7. Remélem a pénztáros igazat mond a saját érdekében.
    Minek az bűnhődjön aki utasítást teljesített.XY

    VálaszTörlés
  8. Vannak itt is fiktív számlák amit a cégeiken keresztül számláztak a pénzeket meg eltették.

    VálaszTörlés
  9. Ne viccelj, nem jó dolog ilyenekkel szórakozni.
    Milyen cégeket rágalmazol???

    Munkatársaid

    VálaszTörlés
  10. Na menyien hoztátok össze ezt a hozzászólást?
    Fiktív számlák vannak bizony és másolat is!
    Szabad védekezni. :)

    VálaszTörlés
  11. Hány BT KFT van? Meg kell számolni!

    VálaszTörlés
  12. A cégjegyzékbe megtalálható vagy 2010 júliusi írásokba a felsorolások adatokban.XY

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)