2011. május 27., péntek

Bányai jött, látot és elfutott...



12 megjegyzés:

  1. Szcientológiai szindrómában szenved!

    VálaszTörlés
  2. Bányai tanult olvasni?
    Kérdéseket nézte.

    VálaszTörlés
  3. HAMAROSAN FELKERÜL A KÉRDÉS-OLVASGATÓS VIDEÓ! :)

    VálaszTörlés
  4. Nézzék csak figyelmesen a videót! Nem elfutott, hanem legyintett egyet mielőtt hátat fordított és elment volna. Kifejezte ezzel a legyintéssel, az Ő számára "ki mennyit ér". Igaz ezt legyintés nélkül is tapasztalható másfél éve. Igen valóban így van Veránka igen! Juhar nem? - Egyikhez, másikhoz annyival járult hozzá a BKMÖ, amennyit számukra ér. Nem is kell neki magyarázni, de legyinte sem! A tettek beszélnek.

    VálaszTörlés
  5. Bányai úr tekintetében ott volt a kétségbeesés a kilátástalanság a sarokba szorítás! Igen ezt okozták neki a két intézmény vezetői, köszönje meg nekik!
    Jól végezte volna dolgát akkor ha két éve a bejelentéseket komolyan veszi, az egy éve a feljelentéseket komolyan veszi és nem próbálta volna lebeszélni a feljelentőket a hivatalos útról!
    Hiába tüntették el a hivatalos papírokat a halasi intézményből! Mindig van csoda amire nem számítanak ugye? :)

    VálaszTörlés
  6. Az iskolán meg a pszichiátrián spórolta meg a veránkára való önrészt ünnepélyes októberi átadás után február 28-ig még + 49 milliót.

    VálaszTörlés
  7. El kell adni Veránkát,és már lehet is finanszírozni a Juhart,és a Halasi intézményt is!
    A szemük nem tudna kisülni mikor,mást hibáztatnak
    saját bűncselekményeik miatt!
    Mindenre van pénz,csak a fogyatékkal élőkre nincs!
    Soha ne érjenek partot egy átdorbézolt Veránkai éjszaka után!
    Pofa az van rendesen,hazudni is meg tanult úgy ahogy illik!
    Nem fogják meg úszni,mert soha nem hagyjuk rá!
    Az igazságnak ki kell derülni!

    VálaszTörlés
  8. Bányai nagyon elcsodálkozott a Halasi transzparenseken.Nem gondolta,hogy a halasiak is képviseltetik magukat. Mivel nagyon hasonlatosak az ügyeik,nagyon jól megoldották a tüntetést.Szervezőnek résztvevőknek köszönet érte. Én lementem,hogy elolvassam a Halasi plakátokat de addigra már nem voltak ott. Kár,hogy vissza vitték! Még ott kellett volna hagyni legalább a mai napra többen olvashatták volna,az arra járó emberek. Mert nagyon jól tükrözi a megyeháza munkáját. Legalább is ezt mesélték a kollégáim akik olvasták. A válaszokat tudták rá hiszen ezek a kérdések magukért beszélnek. Hajrá Fidesz!

    VálaszTörlés
  9. Azt hazudta,hogy nem tudott semmiről minden rendben volt!
    HAZUDIK BÁNYAI,mert évek óta rendszeresen mentek a levelek!
    Hazug disznó!

    VálaszTörlés
  10. Transzparensből lesz bőven! Már készülnek! Egy éjszaka leple alatt be fogja teríteni a várost! És következő napon is, és azután is! Természetesen a leszedésükről is gondoskodni fogunk, nem fogunk közterületen rumlit hagyni magunk után! Most jön el a flash mob-ok (Villámcsődületek) ideje! Mi tudunk új eszközökkel élni, ők nem! Kalandra fel!

    VálaszTörlés
  11. Nem kell nekünk leszedni,a kecskemétit is elvitte valaki a megyeházáról addig ameddig elmentek a mosdóba. Mire vissza értek már nem voltak meg.
    A halason kirakottakat is leszednék a hazugok,meg akik sárosak. Így meg is tudhatnánk személy szerint kik Ők. Csak a plakátokat kellene figyelni!

    VálaszTörlés
  12. Lesznek még kérdések a megye házán. Gabi kérdése alapján jutott az eszembe. Kérdezni szabad az nem bűn? Akkor Gabi kérdését is felrakjuk hamarosan:

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)