2011. május 24., kedd

A MÉDIASZTÁR PAP



Nem telt el sok idő, hogy az új vezető is megbukjon. Persze csak képletesen, a valóság most is más. Ő nem fog lemondani, mert nagyon magasra teszi a mércét, és saját(os) látása szerint mindig, mindenhol sikerül felette maradnia. Emlékeztetőül, a foglalkoztatósokat magasztalta fel egykoron, és valljuk be igaza lett! Az tényleg magas, ami ott folyik…

Böngészem a híradásokat, és mindenhol ugyanarra bukkanok. A széttört kezű beteg, nem elég, hogy támadott, szabályosan kiprovokálta a brutális leszerelést is. Ne gondoljanak rosszat, de azért nekem beugrik a jól ismert képsor, mikor október 23.-án egy civilt öt rendőr ver, rugdos, fúj le gáz-spray-vel. Biztos megvolt rá az okuk…

Ismerem az ipart, azért merek bátrabban is írni. Van ismerősöm, aki néha egyedül vitt el egy kisebb zárt osztályt. Csodálattal néztem a gyors és hatékony munkáját. Egyedül volt és hozzászokott, hogy a saját erejével és tudásával kell gazdálkodnia. Nem volt, nem lehetett „lincselés”. Azt még hozzá kell tennem, hogy szakképzett volt, és még egynéhány egyéb papír is bizonyította, hogy erre a nehéz pályára termett.

Ma megváltozott minden. Amint történik valami, nekiindulnak a „kulcscsomósok”, és megelevenedik október 23., természetesen biztos megvan rá az okuk itt is… 

Az újabb friss hír, más részletet is közöl. A megvert lakó Michael Jackson-nak szeretett volna levelet írni. Emberek! Így kell ezt?! Tisztességesen már nem is lehet? Világgá kürtölni, és nevetségessé tenni az egyszerű ember szánalmas nyomorát? Lejáratni, porig alázni és összetörni? Hol van ilyenkor a Biblia? Isten, a szépen szóló beszédet nem azért adja szolgáinak, hogy gunyoros okoskodásra legyen használva. Nem nagy kihívás átgázolni egy beteg ember lelkén, miért teszik mégis? Holnap elmondhatják, hogy az áldozatnak korpás a haja, hiányos a fogazata, és lábgombája is van. Bulvárra éheznek? Tudjuk, mi a lételeme az új igazgatónak. Amikor a mikrofonok elé áll, lénye átalakul, és ami emberi, abból cinikus árulás, ami szakmai, abból számító köntörfalazás lesz. Az áldozatul esett lakó sorsa pedig senkit sem érdekel, csak Michael Jackson. És a megbízott szónok kiszolgálja a médiát… 

Immáron felzárkózott az elődökhöz másban is, amikor ezt a kijelentést tette: "Nyomát sem láttam itt annak, mint amiket az intézménnyel szembeni vádakban megfogalmaznak."

Most már tudjuk, hányadán állunk.


Levélküldés: ITT!                   Az utolsó döfés: ITT!
"Mert megérdemeltem!"            Facebook

32 megjegyzés:

  1. Akkor kinek is kellett volna levelet írni?? Zámbó Jimmynek vagy Michael Jackson-nak mert nem min degy! Vagy csak kitaláció mindkettő mert mondani kéne valamit.? A beteg meg már semmire nem emlékszik csak arra, hogy sajnálja a dolgot?

    VálaszTörlés
  2. http://www.origo.hu/itthon/20110516-ujra-sulyos-testi-sertes-miatt-nyomoznak-a-kiskunhalasi-pszichiatrian.html

    VálaszTörlés
  3. Az nem tűnt fel senkinek, hogy az egyik vádlott milyen boldog volt amikor véglegesítették és amikor kipattant az ügy szinte fél óra alatt leszámolt? A vezetők szó nélkül hagyták, hogy elmenjen? Ilyen gyorsan?

    VálaszTörlés
  4. Lehet, hogy minden rendben van az intézetben és csak érzékcsalódás a terror és az a sok sérelem, ami nap mint nap ér bennünket, amikor dolgozni megyünk összeszorult gyomorral?
    Lehet, hogy az a TERMÉSZETES, hogy megaláznak minket, 1-2 vadállat dolgozik velünk, s inkompetens vezetőink vannak? Csak mi gondolkodunk rosszul....

    VálaszTörlés
  5. Vince elmondása alapján a nagy darab ápoló rá esett a betegre akkor törhetett el a keze. Ez idáig rendben is volna. Akkor a Torma Klárit szedte le négy ember a betegről? Vagy a beteget cibálták ki Klári alól? Az előző nyilatkozatában a hajába kapaszkodott és négy ember húzta kláriról.Ha a hajába kapaszkodik a lapockája eltörhet de a csuklója nem.Itt vannak a nem megfelelő nyilatkozatok.
    A papot Simon megvette 700 ezer forintért,akkor most hazudni kötelező neki! Tudjuk mi,hogy nem történt semmi,évek óta ezt halljuk,meg mióta kiderültek a betegverések azóta egyfolytában. Nem így volt amúgy volt azt kell mondani.. Nem szabad róla beszélni,mindig alá kell írni a hallgatásit.Ez a pap is jó lenne ha elgondolkodna azon,hogy ezekért a csaló részeges disznókért érdemes a papi hívatását
    így lealacsonyítani a hazugságaival.
    Simon még ha kérdez akkor is hazudik nem vette még észre? Jobban kellene tájékozódni,mielőtt nyilatkozik.Még az első nyilatkozásánál azt sem tudta,hogy a parkolóban történt,mert azt mondta a portánál. le süllyed arra a szintre ahol Simon van a béka fenekétől lentebb.Vagy van még ettől lentebb is? Munkás

    VálaszTörlés
  6. Mit vártatok az igazgató úrtól?
    A vezetőség is hogy védte a most már vádlottakat, s erre "véletlenül" kiderült, ma már ők is gyanúsítottak.
    Ha az igazgató úr szerint, nincs nyoma itt semminek, akkor az ő füle mögött is van valami, valószínűleg.
    Nem kéne utána néznie valakinek?

    VálaszTörlés
  7. Van a füle mögött! Sorra kerül még Ő is.
    Nem kell a betegek mellé hazudozó dolgozó,a betegekért van itt Ő is neki az első szempontnak kell lenni a magát megvédeni nem tudó lakók.Ezért kapta a fizetést eddig is vagy csak néha ide oda megy beszélgetni de érdemi munkát nem végez.

    VálaszTörlés
  8. Vagy udvarolgat vagy a bűneit gyónni van, nem ér rá dolgozni.

    VálaszTörlés
  9. Igaz a mondás,és általában be is jön!!
    KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA!!

    VálaszTörlés
  10. Ennyi erővel inkább menjen el csippendérnek,mert oda hiteles lenne de nem igazgatónak!!

    VálaszTörlés
  11. Simont próbálja menteni! Csak a saját megbízhatósága rovására.Jobb lett volna ha egy szót sem szól megvárja a vizsgálat eredményét.

    VálaszTörlés
  12. Milyen érdekes!Ezt a levelet 17:25-kor jegyezték.A megjegyzések,13:05-kor indultak útjára!Egy ugyanazon személy írta elejétől a végégig.Baj van már a fejben.

    VálaszTörlés
  13. A bejegyzéseket úgy lehet fontossági sorrendbe tenni, hogy az időpontokat változtatjuk! Ha kicsit is konyítanál a számítógéphez akkor tudnád!!A baj a fejben nem itt van hanem az előttem írónál!!!

    VálaszTörlés
  14. A Magyar Online azt írja,hogy Simon már októberben lemondott.A Pap meg a kéztöréses beteg kapcsán,hogy speciális intézetbe kellene kezelni.
    Igen egyet értek vele: A fenntartót a gyanúsítottakat orvosokat betegverőket Speciális fegyházba.Ahol majd tudatnák velük,hogy a betegekért vagyunk alkalmazva mindannyian.Még Ők is!

    VálaszTörlés
  15. Hazudnak április végén mondott le.Vagy picsán rúgták és az istenért sem maradt tovább.
    Vagyis maradt,de abban is hazudtak.Fű alatt igazgató a pap a bojtárja.MATT

    VálaszTörlés
  16. Arról miért nem beszélt a média sztár,hogy előtte is volt gyújtogatós beteg. Az hány nap alatt gyógyult? Erről esetleg lehetne többet tudni?
    Nem történt semmi egy kis bőr pótlás,az a papnak semmi!

    VálaszTörlés
  17. A pap már benne van a kondérban,a fakanál meg az
    egész bűnszövetkezet kezében van!

    VálaszTörlés
  18. Úgy hazudnak mint a vízfolyás! Meddig engedheti ezt a Fenntartó? Tegyen rendet,ha alkalmas rá, amit kétlek."Erika......

    VálaszTörlés
  19. Lehetne mondani a papnak mennyen vissza oda
    ahonnan ide ette a fene,de onnan is enyhén szólva alkalmatlanság végett eltanácsolták a kis plébolyt!

    VálaszTörlés
  20. A csuhás az egy élet"művész,bűvész",ténykedését kifejthetné egy másfajta állami intézménybe mondjuk Állampusztán!
    Jó úton halad ahhoz,hogy hamarosan betölthesse ezt az állást!
    Sok sikert hozzá,nem sajnáljuk!

    VálaszTörlés
  21. Ilyen erkölcsi hozzáállással,még sekrestyésnek is alkalmatlan!

    VálaszTörlés
  22. Nagy előre lépés volna ha legalább a nyomát látná.

    VálaszTörlés
  23. Protest írta...
    Sajnálatos módon épp a héten történt egy újabb bántalmazás, egy nőbeteg a 7. osztályról megtámadott, egy kiváló ápolónőt (súlyosan bántalmazva)… A betegnek az ártalmatlanná tétele során, eltört a karja (ebben, úgy tudjuk semmi szándékosság nem volt).



    Read more: http://netrefel.blogspot.com/2011/05/halalbiztos-terapia.html#ixzz1MiEUcLrM
    Under Creative Commons License: Attribution

    VálaszTörlés
  24. 16,00 Tudja kedveském mikor már a Tv-ben nyilatkozó valaki egyik TVnek ezt mond a másiknak másként,akkor ezek után gyanús.Mert a betegverők még ott vannak a részeges orvosok is,gondolom a vezetők mind.Akkor ha nem lennének ott akkor másként hangzott volna. Még ott vannak nem tudják elhitetni velünk,hogy nem akarattal csinálják.
    Lehet hogy maga egy jóhiszemű,de nézzen csak körül maga körül majd rájön,hogy nem mindig mondanak igazat. Hozzátartozó

    VálaszTörlés
  25. Az utolsó cikk magáért beszél.Ehhez nincs mit hozzászólni

    VálaszTörlés
  26. Hozzátartózónak: Teljesen igaza van! ""x""

    VálaszTörlés
  27. Hiába néz maga körül nem lát,mert papnak már hiteltelen és most azt képzeli,hogy Ő az atya úr Isten legalább az intézetben!
    Pedig ha egy kicsit is gondolkodna rá jönne,hogy csak az ördög jobb keze lett!

    VálaszTörlés
  28. Ebbe az intézetbe Ő csak egy por szem.

    VálaszTörlés
  29. Azért már egy rossz döntésével Ő is bizonyította, hogy nem megfelelő az ítéletképessége. Az a lényege az egésznek,hogy bizonygatja,hogy nem történt semmi. Ennek érdekében a józan gondolkodása meg meg változott. Ő csak 3 hónapra van kinevezve addig vagy magukkal rántják a vezetők ha így gondolkodik.(ez még az EX szele),Ő sem alkalmas erre a posztra mert a hazugságot képviseli. Mást mást nyilatkozik. Ibolya

    VálaszTörlés
  30. 3 hónap?! Innét akar nyugdíjba menni!

    A megye MA SE írta ki a pályázatot!

    http://www.bacskiskun.hu/index.php/palyazati-felhivasok

    Itt lehet ellenőrizni!

    VálaszTörlés
  31. Eszük ágába sincs pályáztatni.Gondolták át teszik Kunos mellé az exet,hogy tudjanak manipulálni és ezzel vége lesz.Azt még véletlen sem érték fel ésszel,hogy ez még nem az igazság.Majd kénytelenek lesznek rövidesen kitenni a szűrét.Ha késlekednek akkor meg az Ő szűrüket teszik ki.
    Pénz nagyon sok pénz áll ennek a hátterébe.Gabi

    VálaszTörlés
  32. Most, hogy akit érint, tudja, hogy mi zajlik vele, jó lenne, ha kapna néhány kapaszkodót, hova fordulhat, mit tegyen, mit gondoljon végig, hogy ez az elviselhetetlen állapot megszűnjön! Vagy példákat lehetne hozni a terror mentes munkahelyi légkörök alkalmazásával.Valahogy a papocska is inkább a tűzet rakja mint,hogy oltaná.

    VálaszTörlés

"Soha ne félj kimondani azt,
amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz."
  (Márai Sándor)